Olimpia

22 feliratkozó

14 napja
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
Sidi visszaesett, az utolsó 2-3 lövése ebben a sorozatban (103) nem volt valami fényes

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Nem árt javítani a gólarányon (persze ennek nincs nagy jelentősége). A 2. legtöbb gólt mi kaptunk, viszont holtversenyben a legtöbbet dobtuk. Tehát tudjuk hol kell javítani.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
most legalább mi vagyunk a nyócegy jobbik felén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Szabián a harmadik sorozatában 102,7 nagyon messzire került az élmezőnytől.

Sidi egyelőre 20-ban van, de ő se ronthat már.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Uff ezt bezúzta
több mint 9 éve
Sidi hogy áll?
ThundersNFL
Az első sorozatát totál elkúrta, 103 kör alatt maradt, a másodikban szépen javított (104,7), de 104 fölötti átlag kell a legjobb 8-hoz, van még munka

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért a sportlövőkről írhattok hogy állunk 😉
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
végre legalább japán ellen örömvizilabda van. Hátha ez lendületet ad majd a srácoknak a brazilok ellen.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sidi hogy áll?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Leheet ma nem x el a polo csapat ?
4-1
Janek
Inkább jobb ha nem írunk semmit 😊
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 870 — Apu ökölbeszorított keze
Leheet ma nem x el a polo csapat ?
4-1

több mint 9 éve
A másik csóka 103,5 az első sorozatban, az se túl erős, de még talán nem szállt el.

Jól van, azóta már elszállt...

Vagy mégsem 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Sidi nagyon szarul kezdett.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Éremtábla érdekességek

CAN Oleksiak nélkül 0A 0E 3B
HUN Katinka nélkül: 2A 1E 1B

Brazilok elég szarul állnak eddig (1A 1E 1B) , még akkor is ha sok számuk a 2. hétre esik.. én többet vártam tőlük.

Fidzsi, Koszovó és a Független résztvevők pedig megelőzik Dél-Afrikát, Azerbajdzsánt, Észak-Koreát, vagy Ukrajnát.
Igor
vagy éppen Koszovó veri Szerbiát 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
3 érmet várok ma éjjel. Katinka arany, Bogi ezüst, Laci minimum bronz. szép lenne 😊
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Phelps nem ember😕
NB2
Nem is. A Kriptonról vagy a Jupiter egyik holdjáról származik.
több mint 9 éve
Jenő a király 😀
 www.si.com/olympics/2016/08/11/cbc-mistake-michael-phelps-ryan-lochte-gold-medal
több mint 9 éve
Phelps nem ember😕
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha minden kérek lesz akkor legjobb esetben akár 3-4 érnünk is lehet a mai napon?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Lacinak ebből se lesz érem. Nem látom, hogyan úszna egyéni csúcsot. Mondjuk lehet szerencse, h Phelps 4 pályával arrébb fog úszni.

200 háton szerintem négyen képesek 2:06-os időre. Katinkát egyedül a kanadaitól féltem. Nagyon nagy formában van az egész válogatottjuk, plusz ő is egy 2:06-os úszó korábbról. Na vele ellentétben az ausztrál csapat formáját látva nem hiszem, h idei legjobbat tudna úszni Hocking. Kínainak kb döntőbe se kellett volna kerülnie. Nem látom, h tudna 2:06-os időt. DiRado vegyes időeredményei alapján nem lehet olyan formában, h 2:06 elejét tudjon úszni. Többiek pedig harcolnak a 6 helyért.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 741 — No 1 duplaszánkó fan
Éremtábla érdekességek

CAN Oleksiak nélkül 0A 0E 3B
HUN Katinka nélkül: 2A 1E 1B

Brazilok elég szarul állnak eddig (1A 1E 1B) , még akkor is ha sok számuk a 2. hétre esik.. én többet vártam tőlük.

Fidzsi, Koszovó és a Független résztvevők pedig megelőzik Dél-Afrikát, Azerbajdzsánt, Észak-Koreát, vagy Ukrajnát.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dawyd728 4 106
Azért az nagyon bíztató, hogy kiegyensúlyozottan szerepel. Ha nincs az a kiugrás, kizárással, akkora legrosszabb helyezése egy 12. hely lenne, az esne ki. (És akkor 1 ponttal állna Scott mögött a második helyen, amindenit...)

Még van 4 futam, holnap kéne találni valami streamet, mert ezt már kéne élőben is nézni 😀
peterk2005
Ne keress holnap, mert a Finn hajóosztály szünetel. Majd szombat és vasárnap.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
6an jutottak be a 2. futamból. Pedig Knézi már az első elődöntőnél a 4.re mindig mondja, hogy szinte biztos, hogy bent van.

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 741 — No 1 duplaszánkó fan
A ku.....tya mindenit, de erős lett ez a második elődöntő
Kampman
2 tizeddel lehetett volna erősebb és akkor nincs Phelps...

De Schooling nagyon jól nézett ki 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 640
A ku.....tya mindenit, de erős lett ez a második elődöntő