Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
Én még kapcsolgattam, Györgyi futását el is sikerült kapni.Csak a polós fiukat nem nézi senki? 😀Agyonnyertük már azt a meccset, nem izgalmas 😀
alatriste
Wester

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Csak a polós fiukat nem nézi senki? 😀Al madzsaria akhbar al Csimasz (Szívós), al Benedekká Time out
alatriste
Dehogynem

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Csak a polós fiukat nem nézi senki? 😀Agyonnyertük már azt a meccset, nem izgalmas 😀
alatriste
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Csak a polós fiukat nem nézi senki? 😀+10nél már minek? xD
alatriste
több mint 9 éve
Csak a polós fiukat nem nézi senki? 😀

Liverpool Fc
több mint 9 éve
azt mondták az M5-ön lesz a cselgáncs, de ahogy alakul a meccs (polo) szerintem be fog férni az m4-en
több mint 9 éve
Közben elkezdődött a női súlylökés is, Márton Anita a B csoportban van.
több mint 9 éve
Malachowski , az aktuális világbajnok is megdobta a szintet.
több mint 9 éve
Azt tényleg elég magas. Szerintem túl sokan nem dobják meg. A dobókör elég vizes.Diszkoszban 65 méter a selejtező szint?65,5
danyly
Wester
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Azon a streamen ami a kiemelt kommentben van.Kemény, a 4. legjobb eredménnyel rendelkező, legjobb nem európai , jamaicai Dacres 2 sikertelen dobással indított, nagy meglepetés lenne ha itt kiesne.Online nézed valahol vagy M5?
Sixo
alatriste
több mint 9 éve
Arab kommentárral külön élmény a vizilabda 😊Lehet azt hiszi döntő 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Kemény, a 4. legjobb eredménnyel rendelkező, legjobb nem európai , jamaicai Dacres 2 sikertelen dobással indított, nagy meglepetés lenne ha itt kiesne.Online nézed valahol vagy M5?
Sixo

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kemény, a 4. legjobb eredménnyel rendelkező, legjobb nem európai , jamaicai Dacres 2 sikertelen dobással indított, nagy meglepetés lenne ha itt kiesne.
több mint 9 éve
Diszkoszban 65 méter a selejtező szint?65,5
danyly
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Diszkoszban 65 méter a selejtező szint?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Xéni 7. lett a futamában , de így is 19 pontot rávert az első futamot nyerő Györgyire.Nem ez Györgyi erős száma, míg Xénia jobb rövidtáv futó. Ő elmaradt az egyéni legjobbjától, de rossz az idő + erős futam volt (holland EB győztes Vetter pl.).
Sixo
több mint 9 éve
Közben az osztrák diszkosz vető idei legjobbját dobva az első aki qualifikálta magát a döntőbe.
több mint 9 éve
Xéni 7. lett a futamában , de így is 19 pontot rávert az első futamot nyerő Györgyire.
több mint 9 éve
Valójában én sem 😊 De nem, az a trap (más fegyver), azok a számok már le is mentek.Nem értek a sportághoz sokat, Ő indul abba (vagy valamelyik másik magyar) amikor agyaggalambot lőnek?A fő száma elvileg az volt, amiben 5. lett (ott világcsúcstartó). De lesz még a kombinált puska, ami tök látványos, lőnek térdelve, fekve és állva is 😊Sidi 10. lett (de a döntőhöz 1,5 kör hiányzott, az elég sok), Szabián 42.Ez volt Péter fő száma?
Jakehomer
alatriste
Jakehomer
alatriste
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Le is szedtem, nem tudtam hogy van ilyen (bár gondolhattam volna).Én is azt tudnám javasolni. Vannak hibái, de nem rossz.Tud valaki valami site-ot ahol követhető a kevésbé prémium sportágak eredménye? gondolok itt most elsősorban a mai atlétikára. A női hétpóbázók, férfi diszkoszvetés, női súlylökés?Rio2016 app?
Az se hátrány ha telefonról is megy. 😊
alatriste
Jakehomer
danyly
Köszi remélem működik majd.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem értek a sportághoz sokat, Ő indul abba (vagy valamelyik másik magyar) amikor agyaggalambot lőnek?A fő száma elvileg az volt, amiben 5. lett (ott világcsúcstartó). De lesz még a kombinált puska, ami tök látványos, lőnek térdelve, fekve és állva is 😊Sidi 10. lett (de a döntőhöz 1,5 kör hiányzott, az elég sok), Szabián 42.Ez volt Péter fő száma?
Jakehomer
alatriste
Jakehomer

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sidi 10. lett (de a döntőhöz 1,5 kör hiányzott, az elég sok), Szabián 42.Eddig minden Olimpiáját elbalfaszkodta....
Jakehomer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A fő száma elvileg az volt, amiben 5. lett (ott világcsúcstartó). De lesz még a kombinált puska, ami tök látványos, lőnek térdelve, fekve és állva is 😊Sidi 10. lett (de a döntőhöz 1,5 kör hiányzott, az elég sok), Szabián 42.Ez volt Péter fő száma?
Jakehomer
alatriste
Tepper takarodj!