PC és Konzol
28 feliratkozó
15 órája
elvileg Cal-t átviszik a "live action" univerzumba is, szal meglátjukCal sztorijat lezarjak a harmadik reszben, ugyhogy attol felek, a kiscsajt beeroltetik padawannak, aztan az azt koveto jedi jatekoknak mar o lesz a foszereploje. A vegere gondolom ezert kerult be az a fight, felvezetik vele ezt.ezen kívül a többit én is élveztemha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakÉn élveztem ezeket a részeket meg hat előző a részben is volt ilyen csak nem kabeleken hanem falon szaladas 😉
és aki ezt kitalálta menjen a csába, velem is van baj de egy csomó egyéb dolog se működik mindig úgy ahogy kellene
www.youtube.com/watch?v=VWrbj-3dOYk
Negritis, a vajda
csebi
amúgy a végére is értem a játéknak és nekem alapvetően tetszett 3 fő bajom van:
1. enemy variety és az hogy túl sokszor csak dobálják rád a hordákat
2. nincs választási lehetőség a történetben kvázi, ami azért a jedi academynek nagy erőssége volt
3. az utolsó boss underwhelming, de ennek az oka a Jedha fő boss harc epikussága
Negritis, a vajda
Stez
és azért voltak jelek hogy teljesen más lesz a kifutás
|
szerintem nem a Jedi rendet élesztik újra hanem valami mást ami kevésbé megkötött és jóval jobban elfogadóbb a sötét oldallal kapcsolatban
gondolom ezért se volt választási lehetőség hogy "embrace the dark side" |
engem amúgy a Merrin vonal fog leginkább érdekelni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Cal sztorijat lezarjak a harmadik reszben, ugyhogy attol felek, a kiscsajt beeroltetik padawannak, aztan az azt koveto jedi jatekoknak mar o lesz a foszereploje. A vegere gondolom ezert kerult be az a fight, felvezetik vele ezt.ezen kívül a többit én is élveztemha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakÉn élveztem ezeket a részeket meg hat előző a részben is volt ilyen csak nem kabeleken hanem falon szaladas 😉
és aki ezt kitalálta menjen a csába, velem is van baj de egy csomó egyéb dolog se működik mindig úgy ahogy kellene
Negritis, a vajda
csebi
2. nincs választási lehetőség a történetben kvázi, ami azért a jedi academynek nagy erőssége volt
3. az utolsó boss underwhelming, de ennek az oka a Jedha fő boss harc epikussága
Negritis, a vajda

19 órája
ezen kívül a többit én is élveztemha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakÉn élveztem ezeket a részeket meg hat előző a részben is volt ilyen csak nem kabeleken hanem falon szaladas 😉
Negritis, a vajda
csebi
1 napja
ha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakÉn élveztem ezeket a részeket meg hat előző a részben is volt ilyen csak nem kabeleken hanem falon szaladas 😉
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
az elden ring utalásnál felröhögtem 😊| Rick the door technician | vs | Soldier of godRICK |
Szerkesztette: Negritis, a vajda
1 napja
fel se merült hogy nem fejezem be 😊ha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakAz ilyen reszek minden jatekban ocsmanyak, nem is erte, miert lettek ennyire divatosak ezek a „puzzle”-fele baromsagok csomo jatekban. Ez az AC kihivasainal is fos volt mar, de amugy a Batman-jatekoknak es a Spider-Mannek is akad par puzzle, meg „talald ki, merre” challenge eleme, ami egyszeruen irritalo.
Negritis, a vajda
Egyebkent ezektol fuggetlenul told vegig, mert remek jatek, de tenyleg. Az elso reszhez hasonloan itt is linearisok a palyak, de sokkal nagyobb teruletet olelnek fel, nehol az ember mar open worldben tudja magat erezni, pont Koboh (a bolygo, nem a holdbazis) szerintem egy nagyon jo resz. Nem ez a jatek talalja fel a spanyolviaszt, de szamomra meg mindig kb. az egyik legelvezhetobb volt az elmult evekben (Wukong, Spider-Man 2 es Jedi: Survivor a top 3 szamomra). Oke, Star Wars buzi vagyok, mindenre nyalazni fogok, ami fenykardozas, de ezt a jatekot akkor sem tudom nem imadni. Sok-sok ideje vart a sok kocka, hogy ismet jedinek erezhesse magat, a ket Jedi-jatek megadta ezt. Remenykedem, hogy megvalosul az open world Star Wars rpg, amirol beszeltek es amiben szinten lehet fenykardozni, meg el lehet szorakozni 40-50-60+ orat is, felfedezni a vilagot, etc.
Stez
én is szeretem az SW cuccokat és azért a jedi academy feelingjét egyedül respawn tudta visszahozni (még akkor is ha az swtor és kotor jobb játékok alapvetően, de más egy crpg)
és engem nem szoktak zavarni ezek a cuccok annyira, csak mikor fél óra alatt se látom hol a vége és muszáj vagyok guide-t nézni az felbasz
és azért ez nem olyan mint a Path of Pain a hollow knightban hogy ha megcsinálod az valami, ez csak az hogy a kamera megtosz-e folyamatosan
2 napja
ha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakAz ilyen reszek minden jatekban ocsmanyak, nem is erte, miert lettek ennyire divatosak ezek a „puzzle”-fele baromsagok csomo jatekban. Ez az AC kihivasainal is fos volt mar, de amugy a Batman-jatekoknak es a Spider-Mannek is akad par puzzle, meg „talald ki, merre” challenge eleme, ami egyszeruen irritalo.
Negritis, a vajda
Egyebkent ezektol fuggetlenul told vegig, mert remek jatek, de tenyleg. Az elso reszhez hasonloan itt is linearisok a palyak, de sokkal nagyobb teruletet olelnek fel, nehol az ember mar open worldben tudja magat erezni, pont Koboh (a bolygo, nem a holdbazis) szerintem egy nagyon jo resz. Nem ez a jatek talalja fel a spanyolviaszt, de szamomra meg mindig kb. az egyik legelvezhetobb volt az elmult evekben (Wukong, Spider-Man 2 es Jedi: Survivor a top 3 szamomra). Oke, Star Wars buzi vagyok, mindenre nyalazni fogok, ami fenykardozas, de ezt a jatekot akkor sem tudom nem imadni. Sok-sok ideje vart a sok kocka, hogy ismet jedinek erezhesse magat, a ket Jedi-jatek megadta ezt. Remenykedem, hogy megvalosul az open world Star Wars rpg, amirol beszeltek es amiben szinten lehet fenykardozni, meg el lehet szorakozni 40-50-60+ orat is, felfedezni a vilagot, etc.

2 napja
ha már múltkor szóba került nekiálltam én is végre a jedi survivornakés aki ezt kitalálta menjen a csába, velem is van baj de egy csomó egyéb dolog se működik mindig úgy ahogy kellene
4 napja
Dark Souls 2 kapcsán gyors kérdés aki vágja. Alapjáték utolsó bossat ha letudom, nem megy rögtön NG+-ba ugye? Mert a DLC-ket hagynám a végére, ahogy olvasom ott csúcsosodik ki a nehézségi görbe.Asszem kellenek a DLCk egy bizonyos utolsó bosshoz
esanders10
4 napja
Dark Souls 2 kapcsán gyors kérdés aki vágja. Alapjáték utolsó bossat ha letudom, nem megy rögtön NG+-ba ugye? Mert a DLC-ket hagynám a végére, ahogy olvasom ott csúcsosodik ki a nehézségi görbe.
11 napja
Stormbinders traileryoutu.be/t1btj81PoSQ?si=lhjt-g0jox4plppJ
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 napja
12 napja
Stormbindersre kíváncsi leszek.Már korábban említettem, de erre érdemes ránézni
Holnap lesz egy nagyobb event hozzá, nem vagyok nagy játékos már de engem gyerekként a Heroes volt a mindenem az éppen aktuális Fifák mellett.
KeyG
store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/
12 napja
Stormbindersre kíváncsi leszek. Holnap lesz egy nagyobb event hozzá, nem vagyok nagy játékos már de engem gyerekként a Heroes volt a mindenem az éppen aktuális Fifák mellett.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
14 napja
Elképesztő ez a játék, szavak nincsenek rá, hogy mennyire élvezetes és tartalmas. Már megértem, hogy miért is támadták annyian, zárójelbe teszi nálam az összes eddigi címet, egy élet nem lenne elég rá ezt 100%-ra kijátszani.ez spoiler lesz, de a dark urge | nem a saját választásod, hanem jön egy "blackout és akkor történnek dolgok2. ne dark urge legyen az első végigjátszásodSosem az, witcherben negyedszerre, mass effectben harmadszorra vagy red dead 2-ben másodszorra sem lennék képes a sötét oldalt választani (a star warsokat direkt nem is írtam)
Negritis, a vajda
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=viE-RcTtKdE |
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
18 napja
Köszönöm.
19 napja
én kinda hyped vagyokwww.ign.com/articles/nintendo-switch-2-direct-everything-announced
19 napja
Passzsávokba próbálj beleállni, oda csapni. Onnan azért lehet szerezni labdát. (Bár 3 éve biztos nem 2K-ztem)Sziasztok!Szoktam, de mar nem is probalkozom steallel, pont amiatt, mert folyamatos a fault. Oszinten, hagyom, hogy ezt a reszet a gep csinalja. Nem lesz annyi labdaszerzes, mint irl egy csapatnal, de legalabb a faultokkal sincsenek gondok.
Szokott valaki PS-en NBA-el játszani?
Hogy lehet normálisan védekezni a játékban?Kb. minden négyzet/steal nyomás egyből falt.Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy van valakinek valami tippje a perfect defhez?😀
ZoliZoltán
Stez

19 napja
Sziasztok!Szoktam, de mar nem is probalkozom steallel, pont amiatt, mert folyamatos a fault. Oszinten, hagyom, hogy ezt a reszet a gep csinalja. Nem lesz annyi labdaszerzes, mint irl egy csapatnal, de legalabb a faultokkal sincsenek gondok.
Szokott valaki PS-en NBA-el játszani?
Hogy lehet normálisan védekezni a játékban?Kb. minden négyzet/steal nyomás egyből falt.Ezzel lehet valamit kezdeni?
ZoliZoltán

19 napja
Sziasztok!Szokott valaki PS-en NBA-el játszani?
Szerkesztette: ZoliZoltán
20 napja
Nem gondolnam, hogy Cal atall a sotet oldalra, mert az eddigi ket resznek kifejezetten eros volt a karakterfejlodese, aminek ugye a sotet oldal csalogatasa volt az elozmenye, es nekem nagyon tetszik, ahogy reszrol reszre ereztetik veled, hogy Cal egyre erosebb fizikailag es foleg mentalisan. Inkabb azt gondolnam, hogy ideig-oraig lesznek majd gondjai es a sotet oldal hataran fog allni, emiatt majd a jatek bizonyos reszeben lesz olyan skill tree, ami ilyen badass sotet eroket ad, de a vegen visszater a sotet oldalrol es jo lesz, valamifele vezeto, olyan mint Cere. Gondolom az uj reszben a szelleme folyton segiteni is fogja Calt. Feltetelezem, hogy a Jedi rendet is megprobalja ujra megteremteni, mivel most pont, hogy lemondott a dologrol es halottnak belyegezte. Ez nyilvan ismet egy ujabb karakterfejlodest hoz majd magaval, ahogy az is, hogyan harcol a sotet oldalaval es marad vegul jo.ne erts felre, nagy elmeny volt a jatek, es valoban AC-k meg Tomb Raiderek utan teljesen mas dimenzio volt.en meg kozben vegigtoltam a Jedi Survivort. tenyleg csak a fokuldestesre koncentraltam, szoval a szazalekkal nem jovok inkabb, eleg siralmas lett, de oszinten szolva nem lattam ertelmet a mellekkuldeteseknek.Mar keszul a harmadik resz, de azzal lezarjak Cal Kestis tortenetet, amit en amugy nagyon sajnalok, de szerintem ido kerdese, es sorozatot, filmet is fog kapni Monaghan.
oszinten szolva a story tetszett. jol felepitett, voltak erdekes karakterek. ket nagy hibam volt:
nem annyira a szokasos Birodalom elleni tortenet volt, ami jo volt, de lehetett volna egy picit erosebb benne a Birodalom elleni tema.
boss harcok: egyszeruen rohaj, hogy 3 kulonbozo boss-szal harcoltam vagy 7-8 alkalommal. epp ez hianyzott nekem alapvetoen, hogy 1-2 ilyen harc helyett lehetett volna vmi birodalmi arcok ellen is harcolni, akik ugyanugy el akarnak jutni a Kanaanba.
de mondom a story tetszett, Vader nagyur elleni harc az megint brutal jo volt | Cere halalat en is eleg komolyan meg-ateltem, csak ultem a kontrollerrel a kezemben par percig ledobbenve | , voltak benne nagyon jo kis erzelmi hullamhegyek, nekem felnott az elodjehez, talan kevesbe is szenvedtem vele igy, hogy tudtam mire kell koncentralni a harcokban (egyedul az utolso harcnal vettem vissza eggyel a nehezseget arra, amivel az elso reszt vegigvittem).
remelem lesz folytatasa.
csebi
Amugy szerintem remek az a resz, boven veri az elsot, itt mar jobban el mertek engedni magukat az irok, vegre sok fele stance van, mindegyik mas elonnyel, elvezetesebb valamivel a harc is ezaltal. Nagyobbak a teruletek is. Az igazi boss fightok persze kevesebbek, meg nyilvan erezheto, hogy azert messze van Cal attol, hogy itt a birodalom nagy alakjaival kibasszon, de szerintem tok jo amugy, hogy kulonfele lezullott jediket is beraktak a tortenetekbe, meg kicsit jobban szethuzva a szalakat, hogy ne minden csak a birodalomrol szoljon. Az is jo, hogy nem a szokvanyos jedi trukkok vannak a jateban, hanem eloszedtek az echot, hogy Kestis kepes latni a multat, ujraelni megtortent dolgokat, ez is van a kanonban, hogy egyes jedik erre kepesek, de a filmekben ilyenekbe peldaul alig mentek bele (mint ahogy ugye csak egy vagy ket sith volt kepes arra, hogy ne haljon meg es mas testben visszajojjon, etc.)
Meg Kestisnek van egy folyamatos jelelmfejlodese, szepen fokozatosan felepitettek, az utolso reszben pedig feltetelezem mar tenyleg egy kifejezetten eros jedi lesz. Az egyetlen bajom, hogy a jatek tul rovid, es hogy nem open world, nagyon adnek egy fenykardozos nyilt vilagu jedi jatekot.
Nalam az elult evek egyik legjobb jateka volt, imadtam, minden hibajaval egyutt. Nagyon visszahozza bennem a regi star wars feelinget, minden pillanata.
Stez
a harc amugy nagyon bejott nekem, sztem az elsot sem elveztem ennyire. a stancek amugy jopofak de mivel tudtam, hogy nem fogom nagyon bejarni a vilagot ezert szandekosan egyet fejlesztettem ki igazan meg hasznaltam nagyreszt a crossguardot, mert a boss harcokban az a legjobb.
ez a fejlodes sztem elkepesztoen jo, es gondoltam, hogy lesz meg egy resz, aminek jelenleg megagyaztak, hogy epic, Birodalom visszavag szintu legyen | ezzel, hogy eluralja a sotet oldala az eronek, siman benne van, hogy atall amugy | . tortenetben en amugy nem talaltam kivetni valot, jelenleg tobbet nem igazan lehet kivanni.
kritikam is inkabb azert szolt, hogyan lett volna ez nekem mondjuk tokeletes elmeny. ha nincs repetitiv bossharc tobb karakterrel is hanem van meg 1-2 plusz karakter (nem feltetlenul birodalom, de mondjuk egy alvezer a csempesz bandabol pl).
csebi
Viszont remelem, marad az egykarakteres jatek es nem kell majd bohockodni Kataval (ugye a masodik reszbol, mivel Cal kvazi a neveloapja lesz valoszinuleg, mivel a kiscsaj eroerzekeny, Cal meg biztos elkezdi kikepezni), mert ez mar a God of warban es a Spider Man 2-ben is idegesitett.
Illetve amit mondasz, az szerintem meg is valosul majd jobban, mar az elso es a masodik resz kozott is nott a szalak szama, meg a bejatszhato vilagok szama, fejlodott sok mindenben a jatek, egyre tobb oldalt is hoztak be, ezaltal bosst. A harmadikban meg varnek novekedest, minden oldalrol, foleg, ha ezzel tenyleg lezarjak Cal Kestis tortenetet.

20 napja
ne erts felre, nagy elmeny volt a jatek, es valoban AC-k meg Tomb Raiderek utan teljesen mas dimenzio volt.en meg kozben vegigtoltam a Jedi Survivort. tenyleg csak a fokuldestesre koncentraltam, szoval a szazalekkal nem jovok inkabb, eleg siralmas lett, de oszinten szolva nem lattam ertelmet a mellekkuldeteseknek.Mar keszul a harmadik resz, de azzal lezarjak Cal Kestis tortenetet, amit en amugy nagyon sajnalok, de szerintem ido kerdese, es sorozatot, filmet is fog kapni Monaghan.
oszinten szolva a story tetszett. jol felepitett, voltak erdekes karakterek. ket nagy hibam volt:
nem annyira a szokasos Birodalom elleni tortenet volt, ami jo volt, de lehetett volna egy picit erosebb benne a Birodalom elleni tema.
boss harcok: egyszeruen rohaj, hogy 3 kulonbozo boss-szal harcoltam vagy 7-8 alkalommal. epp ez hianyzott nekem alapvetoen, hogy 1-2 ilyen harc helyett lehetett volna vmi birodalmi arcok ellen is harcolni, akik ugyanugy el akarnak jutni a Kanaanba.
de mondom a story tetszett, Vader nagyur elleni harc az megint brutal jo volt | Cere halalat en is eleg komolyan meg-ateltem, csak ultem a kontrollerrel a kezemben par percig ledobbenve | , voltak benne nagyon jo kis erzelmi hullamhegyek, nekem felnott az elodjehez, talan kevesbe is szenvedtem vele igy, hogy tudtam mire kell koncentralni a harcokban (egyedul az utolso harcnal vettem vissza eggyel a nehezseget arra, amivel az elso reszt vegigvittem).
remelem lesz folytatasa.
csebi
Amugy szerintem remek az a resz, boven veri az elsot, itt mar jobban el mertek engedni magukat az irok, vegre sok fele stance van, mindegyik mas elonnyel, elvezetesebb valamivel a harc is ezaltal. Nagyobbak a teruletek is. Az igazi boss fightok persze kevesebbek, meg nyilvan erezheto, hogy azert messze van Cal attol, hogy itt a birodalom nagy alakjaival kibasszon, de szerintem tok jo amugy, hogy kulonfele lezullott jediket is beraktak a tortenetekbe, meg kicsit jobban szethuzva a szalakat, hogy ne minden csak a birodalomrol szoljon. Az is jo, hogy nem a szokvanyos jedi trukkok vannak a jateban, hanem eloszedtek az echot, hogy Kestis kepes latni a multat, ujraelni megtortent dolgokat, ez is van a kanonban, hogy egyes jedik erre kepesek, de a filmekben ilyenekbe peldaul alig mentek bele (mint ahogy ugye csak egy vagy ket sith volt kepes arra, hogy ne haljon meg es mas testben visszajojjon, etc.)
Meg Kestisnek van egy folyamatos jelelmfejlodese, szepen fokozatosan felepitettek, az utolso reszben pedig feltetelezem mar tenyleg egy kifejezetten eros jedi lesz. Az egyetlen bajom, hogy a jatek tul rovid, es hogy nem open world, nagyon adnek egy fenykardozos nyilt vilagu jedi jatekot.
Nalam az elult evek egyik legjobb jateka volt, imadtam, minden hibajaval egyutt. Nagyon visszahozza bennem a regi star wars feelinget, minden pillanata.
Stez
a harc amugy nagyon bejott nekem, sztem az elsot sem elveztem ennyire. a stancek amugy jopofak de mivel tudtam, hogy nem fogom nagyon bejarni a vilagot ezert szandekosan egyet fejlesztettem ki igazan meg hasznaltam nagyreszt a crossguardot, mert a boss harcokban az a legjobb.
ez a fejlodes sztem elkepesztoen jo, es gondoltam, hogy lesz meg egy resz, aminek jelenleg megagyaztak, hogy epic, Birodalom visszavag szintu legyen | ezzel, hogy eluralja a sotet oldala az eronek, siman benne van, hogy atall amugy | . tortenetben en amugy nem talaltam kivetni valot, jelenleg tobbet nem igazan lehet kivanni.
kritikam is inkabb azert szolt, hogyan lett volna ez nekem mondjuk tokeletes elmeny. ha nincs repetitiv bossharc tobb karakterrel is hanem van meg 1-2 plusz karakter (nem feltetlenul birodalom, de mondjuk egy alvezer a csempesz bandabol pl).
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
20 napja
Amugy szerintem remek az a resz, boven veri az elsot, itt mar jobban el mertek engedni magukat az irok, vegre sok fele stance van, mindegyik mas elonnyel, elvezetesebb valamivel a harc is ezaltal.Ezt jó, hogy írod, mert bár szerettem az első részt, a videók alapján a harc nagyon gagyinak tűnt (nem akartam még egy AC Valhallás luftot rúgni)
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 napja
DS2 második bossa(Pursuer) alapján már értem miért hírhedt az a bizonyos hitbox😀 Elszúrja mellettem a levegőt fél méterrel, és én is a kard végére kerülök felnyársalva..nyugi, a DS2 egyik kedvenc momentuma hogy amit 1x megtanultál a bossokból azt visszahozza
2,5 óra lett, de megvan, nem volt igazából nehéz, csak nehezen állt össze a ritmus most valahogy.
esanders10
akár 5-6x 😊
20 napja
en meg kozben vegigtoltam a Jedi Survivort. tenyleg csak a fokuldestesre koncentraltam, szoval a szazalekkal nem jovok inkabb, eleg siralmas lett, de oszinten szolva nem lattam ertelmet a mellekkuldeteseknek.Mar keszul a harmadik resz, de azzal lezarjak Cal Kestis tortenetet, amit en amugy nagyon sajnalok, de szerintem ido kerdese, es sorozatot, filmet is fog kapni Monaghan.
remelem lesz folytatasa.
csebi