NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
184
31
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 8 éve
Tejesember
256
Ő se tudja mi lehet a probléma... mások ajánlottak Twitteren pár dolgot, azokat majd még megpróbálom.
több mint 8 éve
Tejesember
256
Redditen sajnos nem volt semmi használható, amiket ott leírtak nálam nem működött (kijelentkezés a főmenübe, majd vissza;tűzfal kikapcsolása). Írtam egy tweet Dustinnak, hátha ő tud segíteni.próbáld meg redditen, hátha. esetleg írj Dustinnak a twitterére, ő kb. mindenkinek válaszol és a játék vezető designere.Hát nekem ez a második accountom, aminél jelentkezik. A hiba meg ahogy írtam bármit csinálok úgy érzékeli a tutorialt nem csináltam meg. Rögtön a legelejét, mikor Uther megismertet téged miként kell támadnod a miniont, miként kell használnod a küldetést, stb. Első alkalommal még működött, hogy új accountot csináltam, viszont már most ez se. Hiába raktam újra többször is a játékot, hiába raktam újra a battle.netet is, ugyanúgy ez van. Emiatt viszont nincs se daily questem, amiből goldot tudnék szerezni (vásárlás az bezzeg működik rendesen), nem érzékeli az accountom szintjét, stb. Csak ennél a Blizzard játéknál vacakol, Hearthstonenal nincs semmi gond. Supportnak meg fölöslegesnek tartok írni, mert nem ilyen téma van fent, és ahogy írtam pusztán annyit írtak mindenkinek, hogy indítsák újra a routert (ami megtörtént), lépjenek ki a battle.netből, majd vissza (ami megtörtént), töröljék le, majd telepítésk újra a játékot (ami megtörtént), de egyik se oldotta meg se nekem, se sokaknak a problémát, mert nem csak nálam jelentkezett már ez a hiba.Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
Tejesember
shawnka
Tejesember
shawnka
több mint 8 éve
próbáld meg redditen, hátha. esetleg írj Dustinnak a twitterére, ő kb. mindenkinek válaszol és a játék vezető designere.Hát nekem ez a második accountom, aminél jelentkezik. A hiba meg ahogy írtam bármit csinálok úgy érzékeli a tutorialt nem csináltam meg. Rögtön a legelejét, mikor Uther megismertet téged miként kell támadnod a miniont, miként kell használnod a küldetést, stb. Első alkalommal még működött, hogy új accountot csináltam, viszont már most ez se. Hiába raktam újra többször is a játékot, hiába raktam újra a battle.netet is, ugyanúgy ez van. Emiatt viszont nincs se daily questem, amiből goldot tudnék szerezni (vásárlás az bezzeg működik rendesen), nem érzékeli az accountom szintjét, stb. Csak ennél a Blizzard játéknál vacakol, Hearthstonenal nincs semmi gond. Supportnak meg fölöslegesnek tartok írni, mert nem ilyen téma van fent, és ahogy írtam pusztán annyit írtak mindenkinek, hogy indítsák újra a routert (ami megtörtént), lépjenek ki a battle.netből, majd vissza (ami megtörtént), töröljék le, majd telepítésk újra a játékot (ami megtörtént), de egyik se oldotta meg se nekem, se sokaknak a problémát, mert nem csak nálam jelentkezett már ez a hiba.Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
Tejesember
shawnka
Tejesember
több mint 8 éve
Tejesember
256
Hát nekem ez a második accountom, aminél jelentkezik. A hiba meg ahogy írtam bármit csinálok úgy érzékeli a tutorialt nem csináltam meg. Rögtön a legelejét, mikor Uther megismertet téged miként kell támadnod a miniont, miként kell használnod a küldetést, stb. Első alkalommal még működött, hogy új accountot csináltam, viszont már most ez se. Hiába raktam újra többször is a játékot, hiába raktam újra a battle.netet is, ugyanúgy ez van. Emiatt viszont nincs se daily questem, amiből goldot tudnék szerezni (vásárlás az bezzeg működik rendesen), nem érzékeli az accountom szintjét, stb. Csak ennél a Blizzard játéknál vacakol, Hearthstonenal nincs semmi gond. Supportnak meg fölöslegesnek tartok írni, mert nem ilyen téma van fent, és ahogy írtam pusztán annyit írtak mindenkinek, hogy indítsák újra a routert (ami megtörtént), lépjenek ki a battle.netből, majd vissza (ami megtörtént), töröljék le, majd telepítésk újra a játékot (ami megtörtént), de egyik se oldotta meg se nekem, se sokaknak a problémát, mert nem csak nálam jelentkezett már ez a hiba.Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
Tejesember
shawnka
több mint 8 éve
Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
Tejesember
több mint 8 éve
Tejesember
256
Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...
több mint 8 éve
Lenne egy eladó Madden 16 PS3-ra, ha érdekel valakit!
több mint 8 éve
XCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dologPár órát már beleöltem. Karakter-fegyver csinálás sokkal jobb lett, story is eddig érdekesebb. Több fajta küldetés is van. Kicsit sok az "időre" menő mission, de story szempontból jogos, mert most nem mi vagyunk a védők + így a szokásos megyek azt owerwatch örökké taktikát se lehet folyamat alkalmazni. Szerintem az alap Xcom elég easy lett anno, itt eddig nagyobb a kihívás.
Negritis
több mint 8 éve
XCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dolog
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
oh szal nagy shredder 😀akinek ennyi esze van 😀 de honnan volt neki soulpriestje? 😀Deathrattle: Random 4 cost minion. 😀
Negritis
süti
több mint 8 éve
akinek ennyi esze van 😀 de honnan volt neki soulpriestje? 😀Deathrattle: Random 4 cost minion. 😀
Negritis
több mint 8 éve
akinek ennyi esze van 😀 de honnan volt neki soulpriestje? 😀tegnap rávettem magam kis játékra és meglett az R10, de tovább nem erőlködök sztem 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
az ESPN elindította az esport divízióját, nagy öröm ez a mai nap
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Srácok..Hol találom WIN10-en a "programok törlése, és módosítása" lehetőséget? Egyátalán hol van ezen a vezérlőpult?Bal alsó sarok Win ikon
Coolearie
Gépház/Rendszer/Alkalmazások és szolgáltatások
több mint 8 éve
Srácok..Hol találom WIN10-en a "programok törlése, és módosítása" lehetőséget? Egyátalán hol van ezen a vezérlőpult?
több mint 8 éve
ÉS ha kinézek egy ilyet, akkor honnan érdemes esetleg egy olcsóbbat vadászni ugyanebből az összetételből (a 970-es videokártyával)?Szerintem egybe sose vegyél semmilyen konfigurációt. Iponon ugyanúgy összetudod rakni magadnak a gépet alkatrészenként és akkor az van benne ami tényleg kell. De ezt megcsinálják neked már bárhol, nézd meg hol mennyiből jön ki és mennyi a garancia rá.
somoskovig
Ha már ennyi pénzt ráköltesz akkor az i7 és a GTX970 jó kombó. 4GB-os VGA mindenképp.
16GB szerintem sok és a DDR4 se hoz sokkal többet játékoknál, mint a 3. Mondjuk nem is drágább.
SSD mindenképpen, abból is érdemes már a nagyobbak közül szemezgetni.
HDD-nél ha csak adattárolásra kell akkor WD Blue ha ott is fontos a gyorsaság akkor Black.
GTX970-nek minimum az 500W-os táp, nem tudom kell-e még +100.
Háznak valami kurva nagyot nézz tetszés szerint, aztán keress utána mennyire jól szellőzik.
CPU-ra plusz hűtő és a gépházba még kettő erősen megfontolandó.
Alaplapot nem tudom, nyilván CPU-hoz meg RAM-hoz optimalizálva.
Mostanába olyan nagy technikai előrelépés nem nagyon van, itt-ott lehet tudsz belőlefarigcsálni. Két év múlva úgyis megizzasztja ezt is egy-egy nagyobb cím.
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Azt tudja valaki esetleg hogy, hogyan lehet beállítani ez a windowsphones pénztárcás dolgot? tehát hogyan tudom regisztrálni WindowsPhone-ra a bankkártyámat ahhoz hogy tudjak vele vásárolni interneten, vagy xbox live-on?
több mint 8 éve
ÉS ha kinézek egy ilyet, akkor honnan érdemes esetleg egy olcsóbbat vadászni ugyanebből az összetételből (a 970-es videokártyával)?Beruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?www.computerimperium.hu/konfig.htm
somoskovig
Nézelődj ezen az oldalon a konfigok között, kiindulási pontnak jó lesz.
vandeminek
több mint 8 éve
Olyat akarok venni, ami még 2 év múlva is elfuttatja az akkori csúcsgrafikás játékokat normális minőségben. 😊Beruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?Mivel akarsz játszani, Crysis 3, Witcher 3 150FPS-sel?
somoskovig
Máskülönben orbitálisan túl magas a limited 😛
Meg te tudod mire kell.. komolyan. Milyen játékokra.
Kell-e egyaltalan.. nem vagy-e konzollal, vagy olcsobb PC-vel beljebb/ugyanott.
Nekem alsokategorias Asus laptopon elmegy a Steam-kollekciom pl (ami persze foleg strategia meg RPG.. de olyanok is vannak benne mint pl Civ V BNW vagy Mass Effect trilogy.)
Trustedreviews + tomshardware a két oldal, amit én szoktam nézegetni.
Igor
több mint 8 éve
kell neki a titan sli, hogy menjen a a batman AKBeruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?Mivel akarsz játszani, Crysis 3, Witcher 3 150FPS-sel?
somoskovig
Nekem alsokategorias Asus laptopon elmegy a Steam-kollekciom pl (ami persze foleg strategia meg RPG.. de olyanok is vannak benne mint pl Civ V BNW vagy Mass Effect trilogy.)
Igor
oh wait 😀
több mint 8 éve
sziasztok,fizettem elő xbox one-ra live-ot, ezekkel tudok játszani ha van kedve valakinek:
Fifa 15
Madden 16
Gta 5
utóbbi kettőt most kaptam karácsonyra, azokban még nem vagyok a legjobb...
hfero22 a profilom
Szerkesztette: Slim_Shady313
több mint 8 éve
Beruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?Mivel akarsz játszani, Crysis 3, Witcher 3 150FPS-sel?
somoskovig
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Beruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?www.computerimperium.hu/konfig.htm
somoskovig
Nézelődj ezen az oldalon a konfigok között, kiindulási pontnak jó lesz.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Beruháznék egy rendes gamer PC-re, lenne valaki hozzáértő oly jó, és összetenne nekem egy konfigurációt egér,billentyűzet és monitor nélkül kb. 320-350.000 HUF összegig (bruttó)?