PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 12 éve
KösziBocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!dandeLehet.bjarte90
több mint 12 éve
Bocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!dandeLehet.
több mint 12 éve
Ha valakit érdekel, és nincs meg neki, a Steamen borzasztóan olcsó a Skyrim. Kár kihagyni 😊

több mint 12 éve
Bocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!
több mint 12 éve
nem tudtok valami autós játékot, ami hasonlít a TDU-ra, csak mondjuk nem Hawaiion játszódik, hanem valami havas városban? lényeg hogy autókáznék kicsit hóban, ami nem rally, hanem szabad pályás 😀
több mint 12 éve
én elvből nem szoktam pakkokat nyitogatni,mert mocskos nagy lehúzás,most kereskedek hogy ha jönnek a kék év játékosai kártyák akkor tudjak venni belőlük.már csábító lesz a 100k pakk,de nem szabad venni belőle 😀
több mint 12 éve
Jelentem a PS4 fantasztikus megéri a pénzét! 😀
több mint 12 éve
Majd tessék kipróbálni 😀több mint 12 éve
Kár érte, köszi a válaszokat.jaja NTSC onlyDripNem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlátAsbee
több mint 12 éve
jaja NTSC onlyNem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlátAsbee
több mint 12 éve
Nem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlát
több mint 12 éve
Nem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.
több mint 12 éve
Sziasztok!Ha ki van chipeltetve,vagy süttetve az xbox(ki,hogy hívja) akkor utána már tuti nem lehet neten játszani azzal az xboxal?Előre is köszi.Dezito88ne erőltesd
több mint 12 éve
Sziasztok!Ha ki van chipeltetve,vagy süttetve az xbox(ki,hogy hívja) akkor utána már tuti nem lehet neten játszani azzal az xboxal?Előre is köszi.
több mint 12 éve
én most pár napig wotot nyomatom. vmire kaptam 8 nap prémiumot, most 3 napig meg kétszeres xp minden csata után 😀 szépen haladok
több mint 12 éve
35 óra + az apró. Jöhet a LEGO Babó. 😉
Addig is egy új trailer a Thiefről:
Jó kezekben van a Eidos Montreal - Square Enix párosnál.
Már több mindenen változtattak a játékosok nyomására, és Lara kisasszonyból is kiváló rebootot készítettek.
több mint 12 éve
egyik volt oszttársam már kipostolta fb-ra, hogy vett, de vele nem beszélek 😀Asbeeérthető 😀
több mint 12 éve
egyik volt oszttársam már kipostolta fb-ra, hogy vett, de vele nem beszélek 😀
több mint 12 éve
Bár így utólag lehet hülye kérdés volt,mert ha igen,akkor nyilván már eldicsekedett volna vele 😊 Vagy azóta nem tud szabadulni előle 😀PS4-et valaki előrendelte innen?JoeyPorterén is kíváncsi lennék ráDrip
több mint 12 éve
PS4-et valaki előrendelte innen?JoeyPorterén is kíváncsi lennék rá
több mint 12 éve
Ingyen Fallout 1-2 és Tactics: www.gog.com/promo/fallout_series_giveaway_winter_promo_2013
több mint 12 éve
na meg is volt az első 3 meccs a magyar válogatottal:3-3 gsz: huszti, bodor, varga józsi (87. percben egyenlített)
4-3 (Dzsudzsák 3, Szalai) 0-3ról fordítottam
2-0 (Dzsudzsák, Vadócz) szegény Vanczákot kiállították a meccsen...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
épp az hiányzott h kit tegyek jobb védőnek, de azóta behúztam vilit szóval megoldottam! 😀most már értem, hogy IRL miért szívunk általában... és ki az az egy ember hátrány, akit fel sem soroltál? 😊slowmotionja csak vilmost kb lehetetlen megszerezni, nincs a piacon, szóval ha vki behúzza, akkor szívesen cserélnék!nekem meg már alakul a magyar válogatottam a FUT-ban... amúgy vicc, hogy nincs jobb bekk magyar játékos a Fifa-ban, nembaj jó lesz oda lovrencsics...csebiláttam egy képet fb-s fifa csoportban ahol a srác 11 magyarral feljutott az első osztályba és megnyerte.
Tedd be Vilit jobbra.Kenny
a csapat amúgy ez: Megyeri - Korcsmár, Otigba, Bodor - Vadócz, Hajnal, Koman - Huszti, Dzsudzsi, Szalaicsebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.