PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
MLB the Show 13at hogyan tudok venni, legegyszerűbben, legolcsóbban PS3ra?zavi27sztem legjobban úgy jössz ki ha psn-ről veszed meg
kis hazánkban nem hiszem, hogy lehet majd venni, max zavvi-ról tudod majd megrendelni, de úgy sem biztos, hogy olcsóbbra kijössz mint psn-en. És akkor oda még tudsz toborozni is vkit, hogy felesben megvegyétek (lehet engem? 😀 )
JT Daniels fan
több mint 11 éve
MLB the Show 13at hogyan tudok venni, legegyszerűbben, legolcsóbban PS3ra?
több mint 11 éve
no problem 😊 hogy vetted a boxod ? Flashelve volt már, tehát viszi az írt játékokat,vagy csak az erdetit ? Ha igen még nem biztos,hogy rghs,de azért lényegesen jobb 😊 Az rghs gépekben van egy chip. Majd küldök egy linket ha haza értem ott részletesen levan írva minden,csak most telóról vagyokHát nem nagyon tudom, még csak pár napos, meg nem is vagyok még nagyon otthon a konzolok világában.BlitzHawkVan chip a Boxodban ? Mert akkor RGH-s DripLehet, hgy bután hangzik, de ezt hol tudom megnézni?BlitzHawkÜdv!Hát alapjáraton nem mivel az NCAA NTSC régiójú. Viszont ha boxod RGH-s akkor igen . Drip
Engem az érdekelne, hogy xbox-hoz Mo.-n lehet-e beszerezni ncaa football 13 játékot?BlitzHawk
több mint 11 éve
szép, szép ez az új "tomb raider", de erre is csak azt tudom mondani, mint "mafia" 2-nél....gyönyörű játék, év játéka meg minden kutyafasza, de nekem ez nem Lara Croft!DivatNéztem, olvastam teszteket, hát ez elképesztő jónak tűnik pedig. Uncharted és AC keveréke? Amint leárrazák veszem is meg, meg vagyok véve😊
több mint 11 éve
Már most reklámozzák tv-ben az új AC-t, hogy jön november elején.ZoliMPHova kapkodnak ennyire? Ebből nem fog jó kisülni.
több mint 11 éve
www.gamekapocs.hu/hir/33441/tomb_raider_egymillio_jatekos_ket_nap_alattÉs büszke vagyok rá, hogy ebbe én is beletartozom. Ráadásul pont névnapomkor (akkor rendeltem) került fel újra pár "speciális" példány a cdg-re (azóta megint elfogyott), így steelbookos verzióhoz jutottam, meglepetésként pedig még csomagoltak hozzá egy posztert is.
Alan Wake óta nem voltam ennyire bezsongva. 😐
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
Már most reklámozzák tv-ben az új AC-t, hogy jön november elején.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=IB-duhPR0H0ezvótmá ezer évre...pedig már kezdtem örülni, h újra videjjó! 😀
Jónak tűnik, be kell szereznem majd.Stez
|
több mint 11 éve
szép, szép ez az új "tomb raider", de erre is csak azt tudom mondani, mint "mafia" 2-nél....gyönyörű játék, év játéka meg minden kutyafasza, de nekem ez nem Lara Croft!
|
több mint 11 éve
hát ha ennyire dicséritek, akkor lehet én is kipróbálom a lara-t, bár épp most töltöm le az empire: total war-t plusz még a metro-t és a dishonored-t sem vittem végig, utóbbiból még sok van hátra...Van már használható verzió, legalábbis nálam nem volt vele semmi gond eddig.
amúgy eredetibe toljáto a raider-t, vagy már van használható törés?csebi
Mivel most szereztem be a Tekken Tag Tournament 2-őt így most nincs pénzem Larara, de a következő vétel 100%, hogy ez lesz. 😊
több mint 11 éve
most h kijött az utolsó DLC ME3-hoz (poén volt amúgy, szép búcsú) nem bánnám ha kiadnának végre egy über collectors edititont, ami az összes játékot és az összes dlc-t tartalmazza
több mint 11 éve
most, hogy megvettem az empire-t, nem hiszem, hogy egy eredeti Lara-t meg tudnék engedni... még szerencse, hogy AMD kártyám van 😉amúgy eredetibe toljáto a raider-t, vagy már van használható törés?csebiEredeti az igazi. 😉
Még egy kis kedvcsináló:
süti
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
van IRL assasinsAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Én leszedtem virágboltit, de 5 percenként leáll valami miatt...Állítólag sok nvidia kártyánál csinálja ezt.
több mint 11 éve
amúgy eredetibe toljáto a raider-t, vagy már van használható törés?csebiEredeti az igazi. 😉
Még egy kis kedvcsináló:
több mint 11 éve
hát ha ennyire dicséritek, akkor lehet én is kipróbálom a lara-t, bár épp most töltöm le az empire: total war-t plusz még a metro-t és a dishonored-t sem vittem végig, utóbbiból még sok van hátra...amúgy eredetibe toljáto a raider-t, vagy már van használható törés?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Hát nem nagyon tudom, még csak pár napos, meg nem is vagyok még nagyon otthon a konzolok világában.Van chip a Boxodban ? Mert akkor RGH-s DripLehet, hgy bután hangzik, de ezt hol tudom megnézni?BlitzHawkÜdv!Hát alapjáraton nem mivel az NCAA NTSC régiójú. Viszont ha boxod RGH-s akkor igen . Drip
Engem az érdekelne, hogy xbox-hoz Mo.-n lehet-e beszerezni ncaa football 13 játékot?BlitzHawk
több mint 11 éve
BF3 End Game DLC (Y)tökéletes befejezése a játéknak, capture the flag mód csúcsszuper 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
www.ign.com/videos/2013/03/06/deadpool-the-games-juvenile-but-awesome-trailerMuhahahahaha 😂
több mint 11 éve
Az új Tomb Raider nagyszerű alkotás lett. Filmszerű élmény, jó sztorival, és főhősnővel. Élvezetes játékmenettel. Csodaszép grafikával, ráadásul jól optimalizálva, így ultra beállítások mellett is 25-30 fps-sel simán elmegy a játék. A gameplay videókból következtettve arra számítottam, hogy túlságosan csőjáték lesz, és ha ez némileg be is bizonyosodott, a játékélmény mellett ez szinte fel se tűnik.Egyetértek. Bár még csak pár órát játszottam vele, de már most imádom a játékot. (igazából ezt úgy 5-10 perc után eldöntöttem 😀) Lara csodálatos (mind hangra, mind mozgásra, mind külsőleg, remek munkát végeztek a fejlesztők), a grafika tényleg elképesztően szép, a filmszerű bejátszások nagyszerűek és a story is érdekesnek igérkezik.
süti
Korai még kijelenteni, de nálam is nagy esélyes az év játéka címre.
több mint 11 éve
Van chip a Boxodban ? Mert akkor RGH-sLehet, hgy bután hangzik, de ezt hol tudom megnézni?BlitzHawkÜdv!Hát alapjáraton nem mivel az NCAA NTSC régiójú. Viszont ha boxod RGH-s akkor igen . Drip
több mint 11 éve
Az új Tomb Raider nagyszerű alkotás lett. sütiszerk.: A játék fogja az agyamat és olyan kellemes összhangban szexualizálnak, hogy az ember egész hátralévő életében mással se akar lenni.
Év játéka. Kész. Pont.
Watch Dogs úgy is átcsúszik jövőévre...
több mint 11 éve
Lehet, hgy bután hangzik, de ezt hol tudom megnézni?Üdv!Hát alapjáraton nem mivel az NCAA NTSC régiójú. Viszont ha boxod RGH-s akkor igen . Drip
több mint 11 éve
Az új Tomb Raider nagyszerű alkotás lett. Filmszerű élmény, jó sztorival, és főhősnővel. Élvezetes játékmenettel. Csodaszép grafikával, ráadásul jól optimalizálva, így ultra beállítások mellett is 25-30 fps-sel simán elmegy a játék. A gameplay videókból következtettve arra számítottam, hogy túlságosan csőjáték lesz, és ha ez némileg be is bizonyosodott, a játékélmény mellett ez szinte fel se tűnik.u.i.: Ha találna valaki egy boltot, ahol még ajándék fémtokkal árulják, akkor megköszönném ha megosztaná velem.
Illetve rááltam a gyűjtésükre, úgyhogy ha valaki megválna tőle, vagy tud olyat, aki igen, szintén hálás lennék érte.