PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
belenéztem az új Lara-ba, és tetszik, egész jó kis játék, és gyönyörű...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
TWD Survival Instinct-et valaki próbálta már?Csajom elő akarta rendelni nekem de végül lebeszéltem róla félek hogy semmi köze a TWDhez,csak felhasználják a Dixon bratyókat egy most amúgy is jol fútó márákval egy agyatlan zombihentelős játékhoz. Ha nem is a Talle Tale Games féle TWD,azért ha egy kicsit is próbál különleges lenni én be próbálkoznék vele szívesen.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
www.gamekapocs.hu/hir/33593/friss_trailert_kapott_a_metro_last_lightRemélem a Deep Silver hagyja rendesen befejezni...
www.gamekapocs.hu/hir/33584/thief_egyetlen_oles_nelkul_vegigjatszhato
Hál'isten a Thief is megmarad a lényegénél. Square Enixtól nem is lehetne jobb kezekben.
több mint 11 éve
Azt hallottad, hogy visszarendelte a filmet? 😀Double BHalottam, és igaza is volt. 😊
több mint 11 éve
Itt van még egy reklám:Azt hallottad, hogy visszarendelte a filmet? 😀
Már én se nagyon bírom kivárni a megjelenést. 😀
Bár továbbra is vannak kétségeim, de Ken Levine-ben még nem kellet csalódni.süti
több mint 11 éve
Itt van még egy reklám:Már én se nagyon bírom kivárni a megjelenést. 😀
Bár továbbra is vannak kétségeim, de Ken Levine-ben még nem kellet csalódni.
több mint 11 éve
GTA V-ig jó lesz... 😀
több mint 11 éve
Érdemes végignézni, és figyelni a szöveget. 😀+"A Slitherine és a Games Workshop megállapodást kötött, a fejlesztőcég multiplatform stratégiai játékot készít, ami a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik majd. A részletekre még várni kell."
Ráadásul körökre osztott stratégián gondolkoznak. 😉
www.gamekapocs.hu/hir/33524/uj_warhammer_40_000_strategia_keszul
több mint 11 éve
Hihetetlen jó a Starcraft HotS! Hemzseg az ötletektől, igényességtől, PC-n év játéka gyanús nekem már most!
több mint 11 éve
Kicsit jó trailer:Számolom vissza a hátralévő napokat. :cool:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=abJNBtqGzaM
Nagyon kíváncsi vagyok már rá, mert gameplay videók lapján a harcrendszer elég agyatlannak tűnik, viszont a sztori jól hangzik.süti
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kicsit jó trailer:Nagyon kíváncsi vagyok már rá, mert gameplay videók lapján a harcrendszer elég agyatlannak tűnik, viszont a sztori jól hangzik.
több mint 11 éve
www.gamestar.hu/hogyan-mentette-meg-lara-croft-egy-fiatal-srac-eletet.htmlAki steamen játszik és most vagy ezután ér Shantytownba, megtenné nekem, hogy csinál egy külön mentést amit elküldene nekem ?
Illetve talán megoldható, hogy virágbolti mentést is elfogadna.
több mint 11 éve
Nekem az a legnagyobb dicseret, szoval ha latvanyban, jatekmenetben, szinvonalban olyan, akkor az nekem csillagos otos. De nyilvan nem egybe lekoppintottak az egeszet, hanem hogy csak atvettek ami jo a masikban, es esetleg mar elavultabb, vontatotabb a regi mar 100szor leragott jatekmenetben.[Na de az volt a Tomb Raider, az ugrabugra, a kapcsolós rejtvények, a kevés ellenfél. Amúgy te is azt írod, hogy egy Uncharted lett 😀ender1112
Kinek mi. Nekem ez egy fantasztikus Uncharted 2, mig a regi Lara egy ugrabugralo platformjatek. En orulok a valtozasnak.zavi27
több mint 11 éve
Én régi rajongó vagyok, de nem találtam meg benne, amit vártam. Az még oké, hogy eltűntek a kicentizett ugrássorozatok, de hova lettek a rejtvények? Van helyette az az idióta gyorsgomb nyomogatás, meg plusz tapasztalati pont a kivégzésekért...WTF?
több mint 11 éve
[Na de az volt a Tomb Raider, az ugrabugra, a kapcsolós rejtvények, a kevés ellenfél. Amúgy te is azt írod, hogy egy Uncharted lett 😀
Kinek mi. Nekem ez egy fantasztikus Uncharted 2, mig a regi Lara egy ugrabugralo platformjatek. En orulok a valtozasnak.zavi27
több mint 11 éve
ahogy viszem a Dishonored-et egyre jobban tetszik... az elején leszartam, és gyilkoltam, de most próbálok csak fojtani, remélem a magas faktort majd lentebb tudom vinni...csebiUgye, ugye. ^^
ahogy olvastam a teszteket az új Tomb Raider-ben elvették a Lara Croft lényegét, ez igaz amúgy?csebiBenne van a lényege, csak tudni kell bánni vele. Sokkal akció dúsabb lett, és én sem örülök neki, hogy egyes részeket nem lehet lopakodással megoldani, de egy hentelős TPS-től azért igen messze van. Szerintem sikeresen megoldották a készítők, hogy a káposzta is megmaradjon, és a kecske is jól lakjon. Ugyanúgy megtalálják a régi rajongók is benne a nekik valót Rengeteg felfedeznivaló van a szigeten, amit bűn kihagyni, mivel ezek adják a játék érdemi részét, míg a lövöldözések csak kiegészítések. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt, hogy 2013-ban szívesen költenétek egy"ugra-bugrálós" játékot.
Továbbra is tartom, hogy lenyűgöző a játék, és mindenképpen megéri az árát.
Jah és amúgy meg elfogyott a Max Payne 3 a Steamen. 😀 Ezt is megértük, hogy elfogy egy digitális játék. 😂
több mint 11 éve
Kinek mi. Nekem ez egy fantasztikus Uncharted 2, mig a regi Lara egy ugrabugralo platformjatek. En orulok a valtozasnak.ahogy olvastam a teszteket az új Tomb Raider-ben elvették a Lara Croft lényegét, ez igaz amúgy?Igen, igaz. Jó játék, de ez már nem Tomb Raider, csak egy hentelős TPS.ender1112
csebi
több mint 11 éve
ahogy olvastam a teszteket az új Tomb Raider-ben elvették a Lara Croft lényegét, ez igaz amúgy?Igen, igaz. Jó játék, de ez már nem Tomb Raider, csak egy hentelős TPS.
csebi
több mint 11 éve
ahogy olvastam a teszteket az új Tomb Raider-ben elvették a Lara Croft lényegét, ez igaz amúgy?ahogy viszem a Dishonored-et egyre jobban tetszik... az elején leszartam, és gyilkoltam, de most próbálok csak fojtani, remélem a magas faktort majd lentebb tudom vinni...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ok, köszi! Akkor lehet várok még, amíg lejjebb megy az ára.Az 576-nál szokott lenni néhány darab, de horror áron (18-20e HUF). Én Kanadából szoktam megrendelni (idei kimarad, mert sportjátéknál kétéves forgási idővel dolgozok), amikor először lemegy az ára (40-50 CDN-re). Itt a webshop címe: www.videogamesplus.ca/advanced_search_result.php?osCsid=f8e7fa2da21acb77d125b6c397bf122b&keywords=mlb+the+show&x=-117&y=-198Nincs net a ps3amon, és nem is tervezem. Magyar boltban kapható valahol itthon?zavi27MLB the Show 13at hogyan tudok venni, legegyszerűbben, legolcsóbban PS3ra?zavi27sztem legjobban úgy jössz ki ha psn-ről veszed meg
kis hazánkban nem hiszem, hogy lehet majd venni, max zavvi-ról tudod majd megrendelni, de úgy sem biztos, hogy olcsóbbra kijössz mint psn-en. És akkor oda még tudsz toborozni is vkit, hogy felesben megvegyétek (lehet engem? 😀 )Habi
Most még 60$-ba kerül, de eddig május elejére mindig leesett az ára, persze akkor már csak kanadai borítós szokott lenni 😊
szerk.: utánanéztem gyorsan a leveleim között, tavaly nem bírtam magammal, azonnal és teljes áron vettem 😀 A postaköltség 7,5CDN volt, tehát összesen 67,5. Az árfolyam most olyan 220-225 forint között van, még mindig olcsóbb, mint az 576.gdavid
több mint 11 éve
Az 576-nál szokott lenni néhány darab, de horror áron (18-20e HUF). Én Kanadából szoktam megrendelni (idei kimarad, mert sportjátéknál kétéves forgási idővel dolgozok), amikor először lemegy az ára (40-50 CDN-re). Itt a webshop címe: www.videogamesplus.ca/advanced_search_result.php?osCsid=f8e7fa2da21acb77d125b6c397bf122b&keywords=mlb+the+show&x=-117&y=-198Nincs net a ps3amon, és nem is tervezem. Magyar boltban kapható valahol itthon?zavi27MLB the Show 13at hogyan tudok venni, legegyszerűbben, legolcsóbban PS3ra?zavi27sztem legjobban úgy jössz ki ha psn-ről veszed meg
kis hazánkban nem hiszem, hogy lehet majd venni, max zavvi-ról tudod majd megrendelni, de úgy sem biztos, hogy olcsóbbra kijössz mint psn-en. És akkor oda még tudsz toborozni is vkit, hogy felesben megvegyétek (lehet engem? 😀 )Habi
Most még 60$-ba kerül, de eddig május elejére mindig leesett az ára, persze akkor már csak kanadai borítós szokott lenni 😊
szerk.: utánanéztem gyorsan a leveleim között, tavaly nem bírtam magammal, azonnal és teljes áron vettem 😀 A postaköltség 7,5CDN volt, tehát összesen 67,5. Az árfolyam most olyan 220-225 forint között van, még mindig olcsóbb, mint az 576.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
NCAA basketball 10-t próbálta valaki ?
több mint 11 éve
SBK Generations.Még csak kb 2 és fél órát tudtam vele eltölteni de nagyon bejövős 😊 full simulationön nyomom,elképesztő élmény,végre nem egy arcade szar. Az olyan finomságokra meg még nem is jutott időm mint a Legends,ahol Baylissel Fogartyval vagy akár Edwardsal lehet menni. Ja és 2009től 2012ig a SS1000 kivételével minden kategória megvan,lehet hogy a championship modeot azzal kezdem hogy Hagát hozzá juttatom az első VBjéhez az 1098al 😊 Vannak még ilyen challangeek is de arra még egyáltalán nem juott időm,de ha még nagyon szar is,akkor se tudnák elbaszni a játékot. Nem tudom az előző SBK gameek milyenek voltak de ez nagyon el lett találva.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Nincs net a ps3amon, és nem is tervezem. Magyar boltban kapható valahol itthon?MLB the Show 13at hogyan tudok venni, legegyszerűbben, legolcsóbban PS3ra?zavi27sztem legjobban úgy jössz ki ha psn-ről veszed meg