PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
mondjuk így kapásból nem tudnám megmondani h mi az év játéka, ha nem a DishonouredNem kötekedésből, de nekem olyan mindentvivő überbrutál game nem dereng idénről
több mint 11 éve
nekem már be van tárazva, de annyi játékom van most, h esélytelen, még Dishonored-re se volt időm, pedig sokan azt is év játékának mondják...DivatDishonored érdekes. Egyrészről van egy nagyon látványos, és hangulatos steam-punk világ. Másrészről viszont van egy unalomig ismert sztori, és játékmenet. Valahogy még is jó érzés leülni elé, és legalább addig sem az xy. részével játszol egy, már ismert sorozatnak. Év játékához szerintem így kevés, de mindenképpen egy pozitív meglepetés díjat megérdemel, már csak a próbálkozásért is.
több mint 11 éve
Mondjuk a supportjuk nem a legjobb. Friss(egy hetes) tapasztalat, hogy elég idegőrlő tud lenni, mikor a csak hivatalos oldalról elérhető, de valami miatt 100 megás hangkártya-driver 20 kB/s-kel hasít le onnan. 😀asrock alaplapokról vkinek vélemény? mostanában hallottam rossz dolgokat, pedig már majdnem vettem egyet!csebién csak pozitívat tudok mondani, dicsérik őket és ami fontos tényező h rendkívül olcsók...persze minden márkánál lehet kifogni rosszakat, de én msi után, ha most vennék deszkát tuti asrock lenne!Divat
De ezen kívül az enyémmel semmi gond nem volt hat vagy hét év alatt.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
kíváncsi vagyok, régen hatalmas kedvenc volt PC-n.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
asrock alaplapokról vkinek vélemény? mostanában hallottam rossz dolgokat, pedig már majdnem vettem egyet!csebién csak pozitívat tudok mondani, dicsérik őket és ami fontos tényező h rendkívül olcsók...persze minden márkánál lehet kifogni rosszakat, de én msi után, ha most vennék deszkát tuti asrock lenne!
|
több mint 11 éve
asrock alaplapokról vkinek vélemény? mostanában hallottam rossz dolgokat, pedig már majdnem vettem egyet!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
a TWD-nek hányféle kimenetele van így az 5. részre?shawnka1
Maximum azt befolyásolhatod, hogy kik jöjjenek veled az 5. részre, abból ha jól emlékszem van úgy 6 féle verzió. Az évad vége viszont mindenkinek ugyan az lesz.
több mint 11 éve
Egyébként én vagyok az egyetlen akit ilyen játékdömping mellett is képes lekötni a Lego Gyűrűk ura ?sütinekem már be van tárazva, de annyi játékom van most, h esélytelen, még Dishonored-re se volt időm, pedig sokan azt is év játékának mondják...
|
több mint 11 éve
Én Boxon tolom majd,sajna a gépem már nem elég kemény a mai játékokhoz (bár némelyik azért mediumon elfut) és kicsit tartok is az irányítástól. az FPS-ek sose mentek jól kontrollerrel. Ja azt mondtam h korán kelek ( így is volt) de időm még nem volt elkezdeni ... max 2-3 óra körül remélem azért eltudok merülni benne 😀Holnaptól Far Cry 3 !!! Asszem korán kelek 😛DripUltra beállítások mellett röccenésmentesen fut (h).
Hihetetlen életű minden, még a Skyrimot is lekörözi. Történetben pedig tényleg komolyan gondolták, hogy "insane". Van benne bőven pár beteg dolog. Aztán karakterfejlődés, kraftolás, miniküldetés és miegymás... 2-3 órám van benne, de év játéka várományos. Bár a Max Payne 3-nak annyira jó a sztorija... süti
több mint 11 éve
Holnaptól Far Cry 3 !!! Asszem korán kelek 😛DripUltra beállítások mellett röccenésmentesen fut (h).
Hihetetlen életű minden, még a Skyrimot is lekörözi. Történetben pedig tényleg komolyan gondolták, hogy "insane". Van benne bőven pár beteg dolog. Aztán karakterfejlődés, kraftolás, miniküldetés és miegymás... 2-3 órám van benne, de év játéka várományos. Bár a Max Payne 3-nak annyira jó a sztorija...
Egyébként én vagyok az egyetlen akit ilyen játékdömping mellett is képes lekötni a Lego Gyűrűk ura ? 😀
Nagyon jól eltalálták azt is a barangolással, és nem csak a filmből, hanem a könyvből is merítettek. Egész kellemes alkotás.
több mint 11 éve
boxra is. ps-re most vmiért előbb jött ki (ami nem baj 😀 )nah lejött végre a 4. BF3 DLC is az Aftermath. Zseniális. Nincs rá jobb szó.Lehet spórolni új videókártyára... 😀 Mondjuk PC-re csak 4-én jön.Asbee
Kipróbáltam a Black ops2-t tegnap, jól el lehet hülyülni vele, de hát a BF3hoz hasonlítva...ég és föld. Jövő ilyenkor pedig jön a BF4 ami a Frostbite 2.0 motor 80%-t fogja már kihasználni a jelenlegi 30-40% helyett 😮 😀Habi
JT Daniels fan
több mint 11 éve
a TWD-nek hányféle kimenetele van így az 5. részre?shawnkaHa jól tudom, leginkább csak az változik, hogy kik tartanak veled az utolsó részben, a történetben csak minimális eltérések (miattuk), főszál meg gyakorlatilag változatlannak mondható.
több mint 12 éve
Holnaptól Far Cry 3 !!! Asszem korán kelek 😛
több mint 12 éve
nah lejött végre a 4. BF3 DLC is az Aftermath. Zseniális. Nincs rá jobb szó.Lehet spórolni új videókártyára... 😀 Mondjuk PC-re csak 4-én jön.
Kipróbáltam a Black ops2-t tegnap, jól el lehet hülyülni vele, de hát a BF3hoz hasonlítva...ég és föld. Jövő ilyenkor pedig jön a BF4 ami a Frostbite 2.0 motor 80%-t fogja már kihasználni a jelenlegi 30-40% helyett 😮 😀Habi
több mint 12 éve
a TWD-nek hányféle kimenetele van így az 5. részre?
több mint 12 éve
nah lejött végre a 4. BF3 DLC is az Aftermath. Zseniális. Nincs rá jobb szó.Kipróbáltam a Black ops2-t tegnap, jól el lehet hülyülni vele, de hát a BF3hoz hasonlítva...ég és föld. Jövő ilyenkor pedig jön a BF4 ami a Frostbite 2.0 motor 80%-t fogja már kihasználni a jelenlegi 30-40% helyett 😮 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Mentések útvonala:Az uninstall, majd install-lal gondolom rendbejönne a dolog, de ha jól sejtem elveszne az eddigi mentett cuccaim. Ugye?Esetleg megpróbálhatnád, hogy letörlöd mindkét játékot, de a gta 3 mentéseid kimásolod, majd miután újratelepítetted akkor visszamásolod a mappába, és elvileg folytathatod.Double B
Van vmi megoldás még? Pl uninstall Commandos?Soldados
C:\Documents and Settings\Your Name\My Documents\GTA3 User Files
Pár megásnak kell lennie, csak fogod és kimásolod az egészet -teszem azt- az asztalra.
Utána rakd újra a játékot, illetve a Commandost is leszedheted.
Ha ez se segít, akkor még manuálisan is pótolható a .dll fájl, de ha nem rendszergazdaként vagy a gépen nem valószínű, hogy a windows mappában bármit is engedne másolgatni.
több mint 12 éve
Akkor rajtad kívül 😛nana, már az első rész megjelenése után jeleztem itt, hogy mekkora ász játék 😉 Hipster mode ON 😀pc_xnocsak milyen DIVATos lett a TWD 😀Double BPedig anno mikor még csak az ep1 volt letölthető senki megse rezzent 😕Drip
több mint 12 éve
Esetleg megpróbálhatnád, hogy letörlöd mindkét játékot, de a gta 3 mentéseid kimásolod, majd miután újratelepítetted akkor visszamásolod a mappába, és elvileg folytathatod.Persze nem egyszerű az élet... 😕 Céges laptopról van szó és amikor futtatni szerettem volna a letöltött cuccot, akkor ezt a hibaüzenetet kaptam:Előre is köszönöm, ha szánsz erre egy kis időt.Soldadoswww.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
DOWLOAD MSS32.DLL FIXER
Ezt letöltöd, és fel is teszi magának a fájlt, szóval neked nem is kell vele semmit babrálnod, csak simán futtatnod.süti
You must be logged in as an administrator when installing this program.
😕
Az uninstall, majd install-lal gondolom rendbejönne a dolog, de ha jól sejtem elveszne az eddigi mentett cuccaim. Ugye?
Van vmi megoldás még? Pl uninstall Commandos?Soldados
több mint 12 éve
nana, már az első rész megjelenése után jeleztem itt, hogy mekkora ász játék 😉 Hipster mode ON 😀nocsak milyen DIVATos lett a TWD 😀Double BPedig anno mikor még csak az ep1 volt letölthető senki megse rezzent 😕Drip
több mint 12 éve
Persze nem egyszerű az élet... 😕 Céges laptopról van szó és amikor futtatni szerettem volna a letöltött cuccot, akkor ezt a hibaüzenetet kaptam:Előre is köszönöm, ha szánsz erre egy kis időt.Soldadoswww.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
DOWLOAD MSS32.DLL FIXER
Ezt letöltöd, és fel is teszi magának a fájlt, szóval neked nem is kell vele semmit babrálnod, csak simán futtatnod.süti
You must be logged in as an administrator when installing this program.
😕
Az uninstall, majd install-lal gondolom rendbejönne a dolog, de ha jól sejtem elveszne az eddigi mentett cuccaim. Ugye?
Van vmi megoldás még? Pl uninstall Commandos?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
online minden beállítás minimumon, 800*600-as felbontás... gondolhatod milyen hatalmas élmény... a padon lévő emberek legalább szép szögletesek...én nem is tudtam, h van...ígyis tök véletlen akadtam rá...de nem bánom! 😀nocsak milyen DIVATos lett a TWD 😀Double BPedig anno mikor még csak az ep1 volt letölthető senki megse rezzent 😕Drip
uhh csebi, csoda h madden megy rajta... 😀Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
én nem is tudtam, h van...ígyis tök véletlen akadtam rá...de nem bánom! 😀nocsak milyen DIVATos lett a TWD 😀Double BPedig anno mikor még csak az ep1 volt letölthető senki megse rezzent 😕Drip
uhh csebi, csoda h madden megy rajta... 😀
|
több mint 12 éve
gépem 12 éves, shader model 2.0-t visz maximum... szted, hogy ki vagyok éhezve...jövő héten megrendelem az új gépemet, és akkor én is beszállok a walking dead-be! már alig várom!csebinincs nagy gépigénye, sztem most is belevághatsz...Neked is garantáltan elvesz akkor pár órát az életedből... 😊Divat
több mint 12 éve
nocsak milyen DIVATos lett a TWD 😀Double BPedig anno mikor még csak az ep1 volt letölthető senki megse rezzent 😕