PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Ingyenes Metro 2033! 😊És támogassátok is a THQ-t !
gamepod.hu/hir/ingyenes_a_metro_2033.htmlxrace77
www.humblebundle.com/
9 játék annyiért, amennyit fizetsz érte.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Azt nem tudod véletlenül hogy van e hozzá valami "friss" roster? akár 2011-es, mert én valahogy nem akadtam rá hosszas keresgetés után sem, csak a magyar bajnokság patchreNHL 09-el (PC) játszik még valaki ?Jack Zoltánrégi gépen toltam, most az újra nem raktam fel...
csináltam egy nagyon jó kacsa csapatot, fiatalok, de a régi kedvencek is megmaradtak... bajnokságban 82 meccsből volt 70 győzelmem asszem (v több) rájátszásban csak a döntőben buktam 2-t...csebi
több mint 11 éve
NHL 09-el (PC) játszik még valaki ?Jack Zoltánrégi gépen toltam, most az újra nem raktam fel...
csináltam egy nagyon jó kacsa csapatot, fiatalok, de a régi kedvencek is megmaradtak... bajnokságban 82 meccsből volt 70 győzelmem asszem (v több) rájátszásban csak a döntőben buktam 2-t...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
NHL 09-el (PC) játszik még valaki ?
több mint 11 éve
Amugy nm lehet tudni hogy a "rendes" dobozos kiadás mikor lesz PS3ra?Mert én nem tudtam beállítani a netet a PSen,így letölteni sem tudom,de rendes dobozos verziót meg sehol se találok,pedig engem is nagyon érdekelne.2 napja én is nekiláttam, egy-egy tétel között kiváló kikapcsolódás. ráadásul a történet is pazarul illeszkedik a TWD univerzumba, bármelyik epizód megállná a helyét a TV-ben is.Hát igen | őt én is. Mondjuk még Markot meg Katjaat és Kacsát, Lily meg amilyen őrült lett nem. De ahogy nézem nincs is olyan verzió, hogy Carley megmenekül. |jah durva, végére senki se marad...bár jönnek helyettük újak | Carleyt sajnálom legjobban 😕 | Divathát igen 😀 😀 mondjuk nagyon durva, a 3. résznél járok és úgy hullanak körülöttem az emberek, mint a legyek 😀Double Bigazán nm, legalább nem csak engem fertőzött meg! 😊tudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékbakker, kabbe most jól rászoktattál a vizsgák előtt, ha emiatt megbukok akkor a te hibád lesz 😀 😀 Double B
itt egy kis kedvcsináló azoknak akik nem ismernék:
www.gamekapocs.hu/cikk/1844/the_walking_dead_episode_1_a_new_day_tesztDivat
baszki annyi jó játék van most, azt se tudom mivel játsszak...ennyit arról, h leszokóban voltam... 😀Divat
A vonatos rész nagyon epic, legalábbis nekem, én is kipróbálnám milyen lehet így utazni. Közbe remélem gyorsan jön a 4. 5.-rész magyarosítása, mert addig nem akarok belekezdeni.
Amúgy most úgy van, hogy 5 rész egy évad, és utána jön a második évad? 😀Double B
Most tartok a 3. epizódnál, nagyon bejön az egész. | Carley | nálam is favorit karakter volt. A 2. epizód főszálán viszont kifakadtam, nem akartam elhinni, hogy ez történik, bár kb. már akkor leesett, amikor Brendával a lépcsőn beszélgettem.
Az a zseniális az egészben, hogy mindig, amikor azt hiszed, hogy csináltál valami jót, sőt amikor a csoport is elhiszi, akkor kurvára beüt valamilyen formában megint a baj. Nyomom is kicsit tovább, mert felbukkant egy | vonat | !shawnka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
madden 13 van pcre?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Azon ne gondolkozz 😉én a madden13 és az fm13 között vacilálok. Sok infót kaphatsz az fmhungary oldalon. Bár, hogy nem lett megbuherálva a játék, eléggé lecsökkent az írók száma 😀HabiHali.1-2 újítás van benne, ezt neked kell eldöntened, hogy érdemes-e ezért megvenned. Én megvettem, most 2028-ban tartok. Steamen keresztül folyamatosan frissíti a játékot, de játszhatsz offline is.Egon
Gondolkodok azon, hogy idén megveszem a Football Manager 2013-at, látva, hogy nem igen sikerül feltörni..
Kérdésem a következő lenne: aki már játszik vele, annak milyen tapasztalata van vele kapcsolatban?
Illetve, ha megvenném, akkor automatikusan hozzáférést kapnék majd a legújabb patch-ekhez?
(csak ezzel szoktam játszani,offline, ill. nem értek ilyen Steamekhez..stb :/ )
Üdv!bogec7
Nekem az is megvan és egyértelműen a Madden13 a jobb!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Ha valakit esetleg érdekel. aprod.hu/hirdetes/logitech-dual-action-kontroller-pc-hez-IDICmt.html
Logitech Dual Action kontroller PC-hez 2000Ft
több mint 11 éve
én a madden13 és az fm13 között vacilálok. Sok infót kaphatsz az fmhungary oldalon. Bár, hogy nem lett megbuherálva a játék, eléggé lecsökkent az írók száma 😀Hali.1-2 újítás van benne, ezt neked kell eldöntened, hogy érdemes-e ezért megvenned. Én megvettem, most 2028-ban tartok. Steamen keresztül folyamatosan frissíti a játékot, de játszhatsz offline is.Egon
Gondolkodok azon, hogy idén megveszem a Football Manager 2013-at, látva, hogy nem igen sikerül feltörni..
Kérdésem a következő lenne: aki már játszik vele, annak milyen tapasztalata van vele kapcsolatban?
Illetve, ha megvenném, akkor automatikusan hozzáférést kapnék majd a legújabb patch-ekhez?
Üdv!bogec7
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Hali.1-2 újítás van benne, ezt neked kell eldöntened, hogy érdemes-e ezért megvenned. Én megvettem, most 2028-ban tartok. Steamen keresztül folyamatosan frissíti a játékot, de játszhatsz offline is.
Üdv!bogec7
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
bogjosi
1 497
Hali. Gondolkodok azon, hogy idén megveszem a Football Manager 2013-at, látva, hogy nem igen sikerül feltörni..
Üdv!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Vége a 4. epizódnak is nálam.Hogy én mennyire mocskos módon tudom utálni a jó cliffhangereket!
több mint 11 éve
na hétvégén megjött az új gép... lassan el kezdek én is mindent, még a héten nem lesz sok időm, de jövő hétvége szabi!!!
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Másnak is bugos a madden 13? 😀Van olyan,hogy fair catch-elek punt után,de még is elindul a játékosom,a védő meg megáll amikor odaér és szerelhetne...Vagy meccsek elején a választásoknál lemaradt egy "s" betű a select szónál.Vagy amikor ilyen tömegjelenetek vannak és a tackle után ráfekszik a labdát birtokló játékosom az ellenfélre,van hogy 10mp-ig is ott tolonganak mire földhöz ér valamelyik testrésze és megáll a játék 😀
Egyébként nem rossz,a Vikings-el kezdtem egy franchise-t,rögtön betradeltem Tebow-t,FA-ról meg leigazoltam Ochocincot 😀
Ilyen meccseket tolok AP-vel:
több mint 11 éve
TWD az év játéka! 😛 😊
gamepod.hu/hir/vga_12_a_walking_dead_az_ev_jateka_2.htmlDivat
több mint 11 éve
TWD az év játéka! 😛 😊kicsit sajnálom, hogy az AC nem kapott semmit, de így is jó helyre ment az érem.
gamepod.hu/hir/vga_12_a_walking_dead_az_ev_jateka_2.htmDivat
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
bogec7!A kérdést rosszul tettem fel. Lehet rostert frissíteni egy pc-s progi és egy usb stick segítségével. Az espn 2k5 ps2 játéknál megcsináltam. De ahogy írtam a játék hibásan jelent meg ( eredetiben van meg nekem ) és random lefagy franchise módban meccs közben, néha az első szezonban néha a másodikban.
Madden rostert nem leltem még, bár olvastam róla, de elég kevés az infó..Mindenhol az espn játékról írnak csak.
operation sport oldalon próbáld meg azért..😕
üdvVZ
több mint 11 éve
h nem indul el...azóta pedig pár store-ból is kivették 😀Mit rontottak el? 😊jjncaaa GTA 3 után a Vice City is megjelent iPadre, kúl (pont a legjobbkor) 😀jjncaadroidra meg elbaszta a r*...így nekem egyenlőre kimarad 😕Divat
|
több mint 11 éve
bogjosi
1 497
bogec7Fogalmam sincs, h lehet-e, vagy nem. Sose csináltam még, csak érdeklődtem. 😊
PS2-re madden 12-re is lehet új rostert tölteni?
Azt hittem nem lehet...egyedül az espn2k5-ra tatláltam, de a játék hibásan jelent meg szóval az eredetivel sem megyek sokra...
hogy lehet új rostert tölteni?😊
Köszi,
VZZoliMP
Viszont találtam egy oldalt, ahol elvileg meg lehet szerezni a roster update-t, elvileg..
link: | www.operationsports.com/forums/madden-nfl-football-rosters/505471-madden-12-ps2-rosters-8.html |
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Mit rontottak el? 😊a GTA 3 után a Vice City is megjelent iPadre, kúl (pont a legjobbkor) 😀jjncaadroidra meg elbaszta a r*...így nekem egyenlőre kimarad 😕Divat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 565
bogec7PS2-re madden 12-re is lehet új rostert tölteni?
Azt hittem nem lehet...egyedül az espn2k5-ra tatláltam, de a játék hibásan jelent meg szóval az eredetivel sem megyek sokra...
hogy lehet új rostert tölteni?😊
Köszi,
VZ