PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
a GTA 3 után a Vice City is megjelent iPadre, kúl (pont a legjobbkor) 😀jjncaadroidra meg elbaszta a r*...így nekem egyenlőre kimarad 😕
|
több mint 11 éve
a GTA 3 után a Vice City is megjelent iPadre, kúl (pont a legjobbkor) 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bogjosi
1 497
Madden 12-höz, PS2-re, roster update-tel tudna valaki szolgálni?Lekötelezne! 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
2 napja én is nekiláttam, egy-egy tétel között kiváló kikapcsolódás. ráadásul a történet is pazarul illeszkedik a TWD univerzumba, bármelyik epizód megállná a helyét a TV-ben is.Hát igen | őt én is. Mondjuk még Markot meg Katjaat és Kacsát, Lily meg amilyen őrült lett nem. De ahogy nézem nincs is olyan verzió, hogy Carley megmenekül. |jah durva, végére senki se marad...bár jönnek helyettük újak | Carleyt sajnálom legjobban 😕 | Divathát igen 😀 😀 mondjuk nagyon durva, a 3. résznél járok és úgy hullanak körülöttem az emberek, mint a legyek 😀Double Bigazán nm, legalább nem csak engem fertőzött meg! 😊tudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékbakker, kabbe most jól rászoktattál a vizsgák előtt, ha emiatt megbukok akkor a te hibád lesz 😀 😀 Double B
itt egy kis kedvcsináló azoknak akik nem ismernék:
www.gamekapocs.hu/cikk/1844/the_walking_dead_episode_1_a_new_day_tesztDivat
baszki annyi jó játék van most, azt se tudom mivel játsszak...ennyit arról, h leszokóban voltam... 😀Divat
A vonatos rész nagyon epic, legalábbis nekem, én is kipróbálnám milyen lehet így utazni. Közbe remélem gyorsan jön a 4. 5.-rész magyarosítása, mert addig nem akarok belekezdeni.
Amúgy most úgy van, hogy 5 rész egy évad, és utána jön a második évad? 😀Double B
Most tartok a 3. epizódnál, nagyon bejön az egész. | Carley | nálam is favorit karakter volt. A 2. epizód főszálán viszont kifakadtam, nem akartam elhinni, hogy ez történik, bár kb. már akkor leesett, amikor Brendával a lépcsőn beszélgettem.
Az a zseniális az egészben, hogy mindig, amikor azt hiszed, hogy csináltál valami jót, sőt amikor a csoport is elhiszi, akkor kurvára beüt valamilyen formában megint a baj. Nyomom is kicsit tovább, mert felbukkant egy | vonat | !
több mint 11 éve
Bocs, hogy csak most írom, de az asztalimban már 3 éve gond nélkül megy az asrock lapom. Ugyanilyen lapja van havernak is, neki se volt semmi gondja vele. És rohadt olcsó volt, asszem 15k-ért vettem.
több mint 11 éve
én a helyedben sandys procit vettem volna, sajna oda-vissza veri áemdét...Divatcsak oda kellett volna vga is arra meg nincs keret. mostani monitoromhoz ez kihajt minden játékot később ha fejlesztek akkor majd gondolkodom máson pl be 6670 és akkor dual graphics
több helyen megkérdeztem utána olvastam teszteknek és ennyi pénzből ez a max ha lett volna + 20-30 akkor Intel lett volna de ez így a maximum...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
én a helyedben sandys procit vettem volna, sajna oda-vissza veri áemdét...Divatcsak oda kellett volna vga is arra meg nincs keret. mostani monitoromhoz ez kihajt minden játékot később ha fejlesztek akkor majd gondolkodom máson pl be 6670 és akkor dual graphics
több helyen megkérdeztem utána olvastam teszteknek és ennyi pénzből ez a max ha lett volna + 20-30 akkor Intel lett volna de ez így a maximum...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
én a helyedben sandys procit vettem volna, sajna oda-vissza veri áemdét...
|
több mint 11 éve
Ja, most néztem, hogy a konfigos kérdést nem Te tetted fel, úgyhogy bocs, benéztem 😊Ami bezavart, hogy abban is Asrock lap volt említve, ezért kötöttem össze a kettőt 😊
több mint 11 éve
codegen táp fel sem merült... hát nem sokon múlott h asrock a75 pro-4 lett de füstölésen túl kép és hang hibákat is olvastam ezért nem választottam azt
több mint 11 éve
Pedig jók az Asrock lapok. De ha ennyire féltél tőle, miért kérdeztél róluk? 😛Annak azért örülök, hogy az ipari hulladék Codegen helyett végül normális tápot választottál 😊
több mint 11 éve
na én a következő konfigot rendeltem meg:ASUS F2A85-M LE
AMD A10-5700 3.40GHz FM2 BOX
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1866C9
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
LG GH24NS95 Fekete OEM
THERMALTAKE VO100K1W2N Commander GS-III
FSP FSP400-60APN
az Asrock alaptól nagyon féltem, ezért vettem az Asust! több embertől olvastam, hogy elfüstölt neki...
remélem hétvégére megkapom.
több mint 11 éve
.brk
1 890
Amikor kijött a játék, akkor sokat olvastam róla és több cikk is Franciaországot jelölte meg mint lehetséges folytatási helyet (belsős infókra alapozva)Habide most őszintén, mi a nem tökéletes alap egy asszaszinok vs templomosok háttérből irányított konfliktusra, ha nem fr. a liberté, égalité, fraternité korában?
több mint 11 éve
valóban, csak elfelejtettem, sorrymost kettő között gondolkozom amúgy
Asus FM2A85M-LE
Asrock FM2 A75 Pro-4
egyik matx másik sima atx, és kb ugyanaz az ár
több mint 11 éve
de, és még válaszoltunk is Neki... 😀Asrock alaplapokról mik a vélemények?csebiNem pár napja kérdezted ugyanezt? 😮pc_x
|
több mint 11 éve
Asrock alaplapokról mik a vélemények?csebiIrodai gépemben az van, pont annyit kapok, mint amit fizettem, nagy játékra nem használnám.
több mint 11 éve
Asrock alaplapokról mik a vélemények?csebiNem pár napja kérdezted ugyanezt? 😮
több mint 11 éve
Asrock alaplapokról mik a vélemények?
több mint 11 éve
Amikor kijött a játék, akkor sokat olvastam róla és több cikk is Franciaországot jelölte meg mint lehetséges folytatási helyet (belsős infókra alapozva)
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Egyiptomot és a feudális Japánt látom sok helyen, de a készítők azt mondták, hogy unalmasnak tartják ezeket a helyszíneket.francia forradalom szerintem jobban adta volna magát alaphelyzetben is (annyi olyan esemény van, ami feldolgozásért kiállt, hogy az leírhatatlan. én már vizionáltam is a "Marat meggyilkolása, ám mondjuk a feleségünket gyanúsítják meg és kapják el..." ), mint az amcsi, de ha már így alakult, akkor tényleg oda lehetne tekerni a dolgokat. az, hogy most jött egy ilyen interjú semmit sem jelent szvsz.Egyébként a Lafayettes részek alatt elgondolkodtam, hogy egy francia forradalmas folytatást Connorral simán össze lehetne hozni. De aztán olvastam az interjút, amiben mondták, hogy sok lebaszás érte őket a majd' 3 évszázadnyi ugrás miatt, és hogy nem feltétlenül kell előrefelé menniük a történelemben. Ugyanebben az interjúban volt, hogy nem akarják továbbvinni a protagonistákat.Viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy jön a folytatás 2013 végén vagy 2014 elején 😊 Hogy hogyan, arról jelenleg ötletem sincsen.shawnka“History Is Our Playground”, ahogy pár hónapja az Ubi egyik embere mondta 😊jjncaa
shawnka
el tudnék képzelni egy AC-t amúgy az ókori Babilonban, vagy középkori Fr./Angliában, mondjuk ókori Róma is jó lenne felőlem. sőt akármi ameddig érdekes a story és van kellő hangulat..brk
Ami engem jobban foglalkoztat az az, hogy ebből a szituációból | hogyan tudunk visszaülni az Animusba? Bár Desmond története lezárult, azért kaptunk egy bitangszemét cliffhangert a végére.
Új főszereplő a jelenben? Papa Miles? Shaun? |
több mint 11 éve
.brk
1 890
francia forradalom szerintem jobban adta volna magát alaphelyzetben is (annyi olyan esemény van, ami feldolgozásért kiállt, hogy az leírhatatlan. én már vizionáltam is a "Marat meggyilkolása, ám mondjuk a feleségünket gyanúsítják meg és kapják el..." ), mint az amcsi, de ha már így alakult, akkor tényleg oda lehetne tekerni a dolgokat. az, hogy most jött egy ilyen interjú semmit sem jelent szvsz.Egyébként a Lafayettes részek alatt elgondolkodtam, hogy egy francia forradalmas folytatást Connorral simán össze lehetne hozni. De aztán olvastam az interjút, amiben mondták, hogy sok lebaszás érte őket a majd' 3 évszázadnyi ugrás miatt, és hogy nem feltétlenül kell előrefelé menniük a történelemben. Ugyanebben az interjúban volt, hogy nem akarják továbbvinni a protagonistákat.Viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy jön a folytatás 2013 végén vagy 2014 elején 😊 Hogy hogyan, arról jelenleg ötletem sincsen.shawnka“History Is Our Playground”, ahogy pár hónapja az Ubi egyik embere mondta 😊jjncaa
shawnka
el tudnék képzelni egy AC-t amúgy az ókori Babilonban, vagy középkori Fr./Angliában, mondjuk ókori Róma is jó lenne felőlem. sőt akármi ameddig érdekes a story és van kellő hangulat.
több mint 11 éve
Írjunk petíciót a 48-49-es forradalom és szabadságharcért 😀shawnkaAláírom én is! Sőt, ha összejön akkor még a játékot is megveszem!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Egyébként a Lafayettes részek alatt elgondolkodtam, hogy egy francia forradalmas folytatást Connorral simán össze lehetne hozni. De aztán olvastam az interjút, amiben mondták, hogy sok lebaszás érte őket a majd' 3 évszázadnyi ugrás miatt, és hogy nem feltétlenül kell előrefelé menniük a történelemben. Ugyanebben az interjúban volt, hogy nem akarják továbbvinni a protagonistákat.Viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy jön a folytatás 2013 végén vagy 2014 elején 😊 Hogy hogyan, arról jelenleg ötletem sincsen.shawnka“History Is Our Playground”, ahogy pár hónapja az Ubi egyik embere mondta 😊jjncaa
Írjunk petíciót a 48-49-es forradalom és szabadságharcért 😀