PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Csődbe ment a THQ. 😕sütiígy akkor last light sem lesz?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Csődbe ment a THQ. 😕
több mint 11 éve
Megint lerombolják Karthágót. 😕És én megint porba tiporhatom majd Rómát 😍
Viszont a Róma 2 után jön egy Warhammeres cím a Creative Assemblytől. Hjaj csak lenne már it (vagy legalább egy Dark Millenium...).
Jah meg jön a ToR-hoz is a kieg. 😉
Bár ez a mentsük meg a galaxist a Huttoktól... Hmm, Hmm...süti
több mint 11 éve
Na hátha tud valaki válaszolni a problémámra. Az lenne,hogy elkezdtem a MW 3-at. De időnként (mintha az autosaveknnél csinálná) egyszherűen kifagy a kép, de a játék, legalábbis a zene megy tovább. Ilyenkor egyedül a reset a megoldás. nem tudja valaki ,hogy mitől van ez, és hogyan lehetne helyrehozni?és az egésszel az a gáz, hogy hiába írja, hogy mondjuk 2,8% megcsinálva rámegyek a folytatásra, és az elejétől kezdi.
több mint 11 éve
elkezdtem a dishonored-t, hát eléggé bejön, sztem megérte az 5.5ezret
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
dishonored-öt próbálta már vki? én most töltöm steamen!csebiVégigjátszottam, nekem nagyon bejött.
több mint 11 éve
az szerintem én voltam 😀dishonored-öt próbálta már vki? én most töltöm steamen!csebiNekem elsőre bejött, aztán valahogy valami más elterelt előle. Többféle játék összevagdosása...
Aztán valaki írta, hogy ha nem a Dishonored, akkor nem tudja mi más lehetne az év játéka.
Úgyhogy pár hete újra előkaptam én is, és most már én is ezen a véleményen vagyok. (Amúgy is jobban szeretem az új címeket, mint a folytatásokat).
Megint lerombolják Karthágót. 😕
Viszont a Róma 2 után jön egy Warhammeres cím a Creative Assemblytől. Hjaj csak lenne már it (vagy legalább egy Dark Millenium...).
Bár ez a mentsük meg a galaxist a Huttoktól... Hmm, Hmm...süti
több mint 11 éve
Total War Napoleon az jó amúgy?
több mint 11 éve
dishonored-öt próbálta már vki? én most töltöm steamen!csebiNekem elsőre bejött, aztán valahogy valami más elterelt előle. Többféle játék összevagdosása...
Aztán valaki írta, hogy ha nem a Dishonored, akkor nem tudja mi más lehetne az év játéka.
Úgyhogy pár hete újra előkaptam én is, és most már én is ezen a véleményen vagyok. (Amúgy is jobban szeretem az új címeket, mint a folytatásokat).
Megint lerombolják Karthágót. 😕
Bár ez a mentsük meg a galaxist a Huttoktól... Hmm, Hmm...
több mint 11 éve
anyád, besza-behu... Ez már most az év játéka, pedig még ki sem jött!!!Legyen már Február-Március!! 😀
gamepod.hu/hir/tomb_raider_guide_to_survival_1_2.htmlDivat
több mint 11 éve
dishonored-öt próbálta már vki? én most töltöm steamen!
több mint 11 éve
anyád, besza-behu... Ez már most az év játéka, pedig még ki sem jött!!!Engem meggyőztek. De régen is volt a Tomb Raider 2...
gamepod.hu/hir/tomb_raider_guide_to_survival_1_2.htmlDivat
több mint 11 éve
anyád, besza-behu... Ez már most az év játéka, pedig még ki sem jött!!! gamepod.hu/hir/tomb_raider_guide_to_survival_1_2.html
|
több mint 11 éve
Hát befejeztem az utolsó TWD részt. Nagyon érzelemdús vége lett, bár nem erre számítottam, én naív. | Azért durva, hogy az eredeti csapat közül egyedül Clem élte túl. Lee halála kicsit szarul esett, mert ő volt a kedvencem. Ez most picit elvette a kedvem a második évadtól, de mocsok jó játék, szóval nem fogom sokáig húzni, hogy ne játsszak vele. | Double Bmásodik évadra tippek?
| megyünk tovább Clemmel? új szereplők? esetleg azok, akiket a dombon láttunk? |
több mint 11 éve
Hát befejeztem az utolsó TWD részt. Nagyon érzelemdús vége lett, bár nem erre számítottam, én naív. | Azért durva, hogy az eredeti csapat közül egyedül Clem élte túl. Lee halála kicsit szarul esett, mert ő volt a kedvencem. Ez most picit elvette a kedvem a második évadtól, de mocsok jó játék, szóval nem fogom sokáig húzni, hogy ne játsszak vele. |
több mint 11 éve
ja én is anyáztam egyet ...Hát nem az idei szériából vették ki ezt a funkciót?! 😕Az lesz sztem. Megvan az ncaa13 is, aztán a karriereket össze lehet kötni, ami csak tovább fokozná az élményt.HabiTudtommal nem lehet összekötni őket ... vagy ezt hogy érted ? mert draft class-t nem tudsz importálni és a saját karakteredet sem tudod átvinni Drip
kár érte, ezzel kicsit csökkent a madden esélyeHabi
több mint 11 éve
Hát nem az idei szériából vették ki ezt a funkciót?! 😕Az lesz sztem. Megvan az ncaa13 is, aztán a karriereket össze lehet kötni, ami csak tovább fokozná az élményt.HabiTudtommal nem lehet összekötni őket ... vagy ezt hogy érted ? mert draft class-t nem tudsz importálni és a saját karakteredet sem tudod átvinni Drip
kár érte, ezzel kicsit csökkent a madden esélye
JT Daniels fan
több mint 11 éve
végeztem az 5. epizóddal.teljesen letargikus állapotban vagyok jelenleg, nagyjából csak azzal tudnám összehasonlítani, amit a LOST és az FNL végén átéltem. de még ezeknél sem mertek előrántani egy ekkora fordulatot.
közel hihetetlen mit műveltek a Telltale-nél, teljesen jogos az év játéka díj. mondjuk ebben biztosan segített az is, hogy olyan volt, mintha a képregényt interaktív formában néztem volna, de.. áh, nincsenek szavak.
várom a második évadot!
több mint 11 éve
Az lesz sztem. Megvan az ncaa13 is, aztán a karriereket össze lehet kötni, ami csak tovább fokozná az élményt.HabiTudtommal nem lehet összekötni őket ... vagy ezt hogy érted ? mert draft class-t nem tudsz importálni és a saját karakteredet sem tudod átvinni
több mint 11 éve
Ez mennyire bankkártya-megadós? Megvenném a csomagot, de nem szívesen adom ki a kártya-adataimat (ha jól tudom, a bankomnál nincs ilyen internet-kártya szerű, és csak emiatt nem akarok számlát nyitni máshol). Skrillről (Moneybookers) nem lehet fizetni? 😀 Esetleg Paypal?Paypal megoldás is van. Összeg és e-mail cím megadása után klikk alul rá.
Az ingyenes metro pedig már jön le, remélem ezzel nem lesz gebasz, a "nem teljesen hivatalos" anno fagyott, mint a franc.Bálesz
több mint 11 éve
na elkezdtem tegnap a Walking Dead-et, hát adja magát nagyon eddig 😀
több mint 11 éve
És támogassátok is a THQ-t !Ez mennyire bankkártya-megadós? Megvenném a csomagot, de nem szívesen adom ki a kártya-adataimat (ha jól tudom, a bankomnál nincs ilyen internet-kártya szerű, és csak emiatt nem akarok számlát nyitni máshol). Skrillről (Moneybookers) nem lehet fizetni? 😀 Esetleg Paypal?
www.humblebundle.com/
9 játék annyiért, amennyit fizetsz érte.
süti
Az ingyenes metro pedig már jön le, remélem ezzel nem lesz gebasz, a "nem teljesen hivatalos" anno fagyott, mint a franc.
több mint 11 éve
Az lesz sztem. Megvan az ncaa13 is, aztán a karriereket össze lehet kötni, ami csak tovább fokozná az élményt.Azon ne gondolkozz 😉én a madden13 és az fm13 között vacilálok. Sok infót kaphatsz az fmhungary oldalon. Bár, hogy nem lett megbuherálva a játék, eléggé lecsökkent az írók száma 😀HabiHali.1-2 újítás van benne, ezt neked kell eldöntened, hogy érdemes-e ezért megvenned. Én megvettem, most 2028-ban tartok. Steamen keresztül folyamatosan frissíti a játékot, de játszhatsz offline is.Egon
Gondolkodok azon, hogy idén megveszem a Football Manager 2013-at, látva, hogy nem igen sikerül feltörni..
Kérdésem a következő lenne: aki már játszik vele, annak milyen tapasztalata van vele kapcsolatban?
Illetve, ha megvenném, akkor automatikusan hozzáférést kapnék majd a legújabb patch-ekhez?
(csak ezzel szoktam játszani,offline, ill. nem értek ilyen Steamekhez..stb :/ )
Üdv!bogec7
Nekem az is megvan és egyértelműen a Madden13 a jobb!!!Egon
JT Daniels fan