PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
akkor jó, majd kipróbálom. bár a sorozatot, meg a képregényt nem ismerem.én is így vagyok vele, ezért is dobtam be, hátha vkinek megtetszik, és elvesz pár órát az életéből... 😀DivatHaverom játszik vele, ő nagyon szereti a játékot, és a sorozatot is.zavi271 rész kb 1-2 órás csak...bill+egér interaktív játék, sok párbeszéd van benne, ahol ugye válaszod alapján fejlődik a cselekmény(pl 2 ember közül melyiket mented meg), mozgástér kicsi, de azért akad pár gondolkodós rész, h mit is kéne csinálni...nem egy hentelős játék, szal aki nem szereti ezt a stílust, az könnyen megunhatja, engem arra pár órára jól leköt.Divattudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékláttam már virágboltban, de nem vágtam, hogy hogy lehet már 4.-5. rész. amúgy ez ilyen egérrel kattingatós, vagy billentyűzettel kell irányítani?Double B
itt egy kis kedvcsináló azoknak akik nem ismernék:
www.gamekapocs.hu/cikk/1844/the_walking_dead_episode_1_a_new_day_tesztDivat
közben virágboltban megvettem az fm 12-t, mert úgy néz ki, hogy 13 nem lesz egy darabig, nálunk meg nem árusítják.
több mint 12 éve
én is így vagyok vele, ezért is dobtam be, hátha vkinek megtetszik, és elvesz pár órát az életéből... 😀Haverom játszik vele, ő nagyon szereti a játékot, és a sorozatot is.zavi271 rész kb 1-2 órás csak...bill+egér interaktív játék, sok párbeszéd van benne, ahol ugye válaszod alapján fejlődik a cselekmény(pl 2 ember közül melyiket mented meg), mozgástér kicsi, de azért akad pár gondolkodós rész, h mit is kéne csinálni...nem egy hentelős játék, szal aki nem szereti ezt a stílust, az könnyen megunhatja, engem arra pár órára jól leköt.Divattudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékláttam már virágboltban, de nem vágtam, hogy hogy lehet már 4.-5. rész. amúgy ez ilyen egérrel kattingatós, vagy billentyűzettel kell irányítani?Double B
|
több mint 12 éve
Haverom játszik vele, ő nagyon szereti a játékot, és a sorozatot is.1 rész kb 1-2 órás csak...bill+egér interaktív játék, sok párbeszéd van benne, ahol ugye válaszod alapján fejlődik a cselekmény(pl 2 ember közül melyiket mented meg), mozgástér kicsi, de azért akad pár gondolkodós rész, h mit is kéne csinálni...nem egy hentelős játék, szal aki nem szereti ezt a stílust, az könnyen megunhatja, engem arra pár órára jól leköt.Divattudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékláttam már virágboltban, de nem vágtam, hogy hogy lehet már 4.-5. rész. amúgy ez ilyen egérrel kattingatós, vagy billentyűzettel kell irányítani?Double B
több mint 12 éve
1 rész kb 1-2 órás csak...bill+egér interaktív játék, sok párbeszéd van benne, ahol ugye válaszod alapján fejlődik a cselekmény(pl 2 ember közül melyiket mented meg), mozgástér kicsi, de azért akad pár gondolkodós rész, h mit is kéne csinálni...nem egy hentelős játék, szal aki nem szereti ezt a stílust, az könnyen megunhatja, engem arra pár órára jól leköt.tudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékláttam már virágboltban, de nem vágtam, hogy hogy lehet már 4.-5. rész. amúgy ez ilyen egérrel kattingatós, vagy billentyűzettel kell irányítani?Double B
|
több mint 12 éve
van valakinek tapasztalata a DC Universe Online című csodával?shawnkaalapvetően nem rossz kis játék, csak nincsenek igazi célok benne, ráadásul a MMO második M-je nem elég hangsúlyos... sok időt nem szántam rá, de alapvetően "viccnek" jó.
több mint 12 éve
tudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékláttam már virágboltban, de nem vágtam, hogy hogy lehet már 4.-5. rész. amúgy ez ilyen egérrel kattingatós, vagy billentyűzettel kell irányítani?
több mint 12 éve
erősen spoileres vidi Far Cry 3-ról:most vittem ki az egyet, ha meglesz az új gép, akkor jön majd a 2, és természetesen a 3-ra is benevezek!
Divat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
tudom h ez most a nagy AC3, Hitman+egyéb nagy játékok időszakában szentségtörés, de vki játszik a Walking Dead játékkal? most jött ki az 5. epizód, és hát eléggé magába szippantja az embert...sztem jó kis játékitt egy kis kedvcsináló azoknak akik nem ismernék:
www.gamekapocs.hu/cikk/1844/the_walking_dead_episode_1_a_new_day_teszt
|
több mint 12 éve
Pfúúú, Max Payne 3 12 euróért... Gyorsan el is jöttem szabira... 😐 😂
több mint 12 éve
.brk
1 890
van valakinek tapasztalata a DC Universe Online című csodával?shawnkaletöltöttem, játszottam vele 3-4 órát és abbahagytam. de amúgy jó kis játék, csak az mmo-k nem nekem valók.
több mint 12 éve
van valakinek tapasztalata a DC Universe Online című csodával?
több mint 12 éve
ez a FIFA 13 botrányosan kezelhetetlen számomra. bár lehet, hogy ha nem a FIFA 08 az utolsó a szériából, amivel komolyabban játszottam, akkor nem lenne ennyire vészes. de így 20-25 meccs után is még komoly gondjaim vannak.shawnkaBillentyűzettel vagy gamepaddal játszod?
több mint 12 éve
ez a FIFA 13 botrányosan kezelhetetlen számomra. bár lehet, hogy ha nem a FIFA 08 az utolsó a szériából, amivel komolyabban játszottam, akkor nem lenne ennyire vészes. de így 20-25 meccs után is még komoly gondjaim vannak.
több mint 12 éve
Na lejött. Hát eddig nagyon nem vágom a szitut. Egérrel nem is lehet lőni? Illetve leguggolni? Mert mindig felbukkan a támadásnál a zöld ábra, de semmi.Áhh miért ilyen lassú az SW-TOR??? Már lassan egy napja jön😀 😀 Amúgy kíváncsi vagyok milyen lesz,az utolsó mmo amivel játszottam az az entropia universe volt.Double Bnekem is így töltött Drip
több mint 12 éve
Áhh miért ilyen lassú az SW-TOR??? Már lassan egy napja jön😀 😀 Amúgy kíváncsi vagyok milyen lesz,az utolsó mmo amivel játszottam az az entropia universe volt.Double Bnekem is így töltött
több mint 12 éve
Áhh miért ilyen lassú az SW-TOR??? Már lassan egy napja jön😀 😀 Amúgy kíváncsi vagyok milyen lesz,az utolsó mmo amivel játszottam az az entropia universe volt.
több mint 12 éve
Semmi baj nincs a 2vel, csak nem egy Origins.Vannak tippek jó, sztoriban igényes, nem a hentelésre épülő RPG-re? Én még anno a Baldur's Gate sorozaton szocializálódtam, vagyis valami ilyesmi jelleg érdekelne.Dragon Age: Origins. Ja és a 2-t messze elkerülni.Chevy
Elder Scrolls, Witcher 1-2. megvoltak az elmúlt évek termései közül.somoskovig
több mint 12 éve
Hitman: Absolutionne fájdítsd a szívemet 😕
wooohoooo!jjncaa
Bár ha minden összejön akkor a karácsonyfa alá bekerül 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hitman: Absolutionwooohoooo!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na én se fogok az AC3-al játszani 😕
több mint 12 éve
Vannak tippek jó, sztoriban igényes, nem a hentelésre épülő RPG-re? Én még anno a Baldur's Gate sorozaton szocializálódtam, vagyis valami ilyesmi jelleg érdekelne.Dragon Age: Origins. Ja és a 2-t messze elkerülni.
több mint 12 éve
Vannak tippek jó, sztoriban igényes, nem a hentelésre épülő RPG-re? Én még anno a Baldur's Gate sorozaton szocializálódtam, vagyis valami ilyesmi jelleg érdekelne.Dragon Age origins meg Dragon Age Awakening?
Plusz, nekem bejött a Kingdoms of Amalur Reckoning is, igazi időtemető, bár nem kapott túl jó kritikákat.
több mint 12 éve
Azért ahhoz pofa kéne, ha nem adnák ki PC-re...
több mint 12 éve
Vannak tippek jó, sztoriban igényes, nem a hentelésre épülő RPG-re? Én még anno a Baldur's Gate sorozaton szocializálódtam, vagyis valami ilyesmi jelleg érdekelne.Elder Scrolls, Witcher 1-2. megvoltak az elmúlt évek termései közül.