PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Dub
1 019
és akkor immár hivatalos, h csak ps-re és xboxra jön a GTAV: gamepod.hu/hir/gta_v_pc_es_wii_u_megfontolas_targyat_kepezik.htmlfasza 😕
legalább fél-1 évet várhatnak a PC-sek az átportolásra megint, feltéve ha lesz egyáltalán.Divat
több mint 12 éve
és akkor immár hivatalos, h csak ps-re és xboxra jön a GTAV: gamepod.hu/hir/gta_v_pc_es_wii_u_megfontolas_targyat_kepezik.htmllegalább fél-1 évet várhatnak a PC-sek az átportolásra megint, feltéve ha lesz egyáltalán.
|
több mint 12 éve
Kezd rohadt nevetséges lenni, hogy letöltöm onlineról az új, friss madden rostert és madden ratingeket a 13-ra, és amikor ezekkel akarok új karriert kezdeni, akkor nem engedi az új ratingekkel, és visszaállítja az alapra a játékosok értékeit.Vicc komolyan mondom. Nemlehet fantasy drafttal kezdeni, nem lehet friss ratingekkel játszani, kezdek nagyon csalódni az idei maddenben.
több mint 12 éve
ez durva lesz 😀
több mint 12 éve
That's the spirit 😀 előrendelős cucc 😊UHHHH 😊Gépem elvihető egy PS3-ért cserébe...süti
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Vzue74y7A84Habi
több mint 12 éve
áááá jöhetne lassan az FM, már váááárom nagyon 😀
több mint 12 éve
UHHHH 😊Gépem elvihető egy PS3-ért cserébe...
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Vzue74y7A84Habi
több mint 12 éve
erősen gondolkoztam, hogy ide vagy a zene topicba tegyem, de talán itt többen látják azok, akiket tényleg érdekelcsakbennhajogerendazatto.freeblog.hu/archives/2012/11/11/London_Philharmonic_Orchestra__Andrew_Skeet_-_The_Greatest_Video_Game_Music_2/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egész héten új infók jönnek ki a GTAVről, megkoronázva egy trailerrel 14-én. mai hír adag:
playstationcommunity.hu/note/8087
képekkel 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Valaki nyomja innen a facebookos új madden 13-at? Csak mert ma találtam rá és elkezdtem. Vadkender
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Valaki nyomja innen a facebookos új madden 13-at? Csak mert ma találtam rá és elkezdtem.
több mint 12 éve
1193581 számú crashdumpra valakinek valami ötlet?update: megoldódott, felhasználó nevében volt egy ékezetes betű...
több mint 12 éve
Windows 8 meg nem szereti origint, az elindul, de fifába mikor belépnék feljön a Messis kép majd kilép. Fasza...Szerintem ugyanez lesz Battlefield 3-mal is. Imádlak Electronic Arts.AsbeeJó is az az Origin. 😂
Amúgy a Microsoftot se kell félteni. Még pár ilyennel felkúrják majd a játékosok agyát, és ennyi is volt a Win 8-ból. 😐
több mint 12 éve
ez mit jelent? 😀shawnkaIngyen végig lehet tolni a sztori módot, igaz bizonyos megkötések mellett. Ilyen például, hogy bizonyos fajt nem választhatsz, kevesebb testreszabási lehetőséged lesz, 3-3-3 warezone-flashpoint-űrcsata engedélyezett csak hetente... blablabla, stbstbstb...
Meg bevezetik a cartel pointokat, amiket valós pénzért vehetsz magadnak, és ezekből is tudsz magadnak vásárolni extra lehetőségeket (extra bank slot meg ilyenek).
több mint 12 éve
Windows 8 meg nem szereti origint, az elindul, de fifába mikor belépnék feljön a Messis kép majd kilép. Fasza...Szerintem ugyanez lesz Battlefield 3-mal is. Imádlak Electronic Arts.
több mint 12 éve
15-étől lesz "ingyenes" az SWTOR.ez mit jelent? 😀
Nem húzta 1 évig sem, de legalább újra lehet fénykardozni. (H)süti
több mint 12 éve
15-étől lesz "ingyenes" az SWTOR.Tudtam én 😀 Türelem SW-t terem 😀
Nem húzta 1 évig sem, de legalább újra lehet fénykardozni. (H)süti
több mint 12 éve
15-étől lesz "ingyenes" az SWTOR.Nem húzta 1 évig sem, de legalább újra lehet fénykardozni. (H)
több mint 12 éve
11.23. 8:00ez is később jön ki pc-re? 😮
ekkor fog érkezni az ACIII specialöm. utálom a konzoltalanságot.shawnka
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ac3ban mikor kapom meg végre a klasszikus fehér ruhát ? Sequence 2nél járok és még mindig Haytham előkelő ruhájában mászkálok ... nem gáz végülis csak hát jobb lenne ha már a fehér ruhában ugrálhatnék,harcolhatnék ...Drip| a sequence 5 végén |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ac3ban mikor kapom meg végre a klasszikus fehér ruhát ? Sequence 2nél járok és még mindig Haytham előkelő ruhájában mászkálok ... nem gáz végülis csak hát jobb lenne ha már a fehér ruhában ugrálhatnék,harcolhatnék ...