NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

4 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 866
Vannak benne erdekes dolgok.

444.hu/2025/07/21/megjelentek-a-reszletek-a-3-szazalekos-kedvezmenyes-lakashitelrol

Szoval ha megveszem a lakast, akkor 5 evig nem adhatom el, kulonben bukom a kamattamogatast.
Ez amugy milyen faszsag mar?
Osszejovok valakivel akinek nincs lakasa, szuletik 1-3 gyerek es akkor X evig “nyomorogjunk” 45-55nm-en, mert nem tudunk nagyobba vagy kintebb koltozni? Budapestre ertem.
4 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 278
Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.

Hogy a Fidesz kamu-hópihéskedik az meg várható volt, hát ki lepődne meg ezen 😊
MC12
Jó, de Majka mikor nem ezt csinálta?

De ettől függetlenül Zsolti okos és megfontolt nyilatkozata biztos sokakat győz meg a fiatalok közül, hogy jó helyen vannak Fidesz szavazóként.
Gyurma Pappa
A fiatalok szerinted tudják ki Bayer és olvassák? 😊 erősen kétlem, ne is tegyék.

(Aki tudja, az meg egészen biztos nem Fidesz szavazó (kivéve a fidelitasosok, de az egy sajátos khm. rétege a fiataloknak))

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 308 — zászló zászló szív
Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.

MC12
Jó, de Majka mikor nem ezt csinálta?

De ettől függetlenül Zsolti okos és megfontolt nyilatkozata biztos sokakat győz meg a fiatalok közül, hogy jó helyen vannak Fidesz szavazóként.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 848 — The Mathematician
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...

Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak

Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok?  telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa

MC12
ugye embert barátjáról 😊
 hvg.hu/itthon/20131004_Dopeman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...

Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak

Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok?  telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 842 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/07/21/mav-keleti-palyaudvar-lezaras-hegyi-zsolt-iskolakezdes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 593

Gyurma Pappa
Én azt nem értem hogy miért? Szavazatokat ez biztos nem hoz.
Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel, meg a Majka betámadásával, majd a választásig sok hasonló kis hazugsággal a választásig előkészítenek egy kamu merényletet a főni ellen, vagy ami rosszabb, a társadalom ellen, amit majd az ukranokra fognak és emiatt elhalasztják a választást kétszáz évre.
Nemes samu09
Hát ha azt is hasonlóan balfaszul csinálják majd, mint mindent mostanában, még a végén sikeres lesz.
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.
Nomac
En inkabb a cikket olvastam el.
De ami nekem feltunt az az h semmifele egyeb azonositas nincs.
Nincs ketfaktoros azonositas, incs alairas, semmi.

Ja, illetve fenykepes azonositas volt meg rakeresett a rendszerben.

Nem tunt fel h nem passzol? Vagy ennyire hasonlitanak?

Ezeknek az ellenorzeseknek alapnak kellene lenniuk, hisz azert vannak.

Ezek a folyamatok nincsenek auditalva? Nem lettek anno pont a csalas ellen fejlesztve?
Lúdas Solymi
Mondták ugye, hogy hát az arc sokat változhat.aztá
De baszki, egy fehér csajsziból cigánnyá azért ritkán szokott lenni ugyanaz a személy, hacsak nem csinálnak neki full arcátültetést...
slowmotion
gyülibe is betettem, mert rohadtul felcseszett a sztori

aztán ma végig gondoltam, hogy ha nincs jogsid és nincs útleveled és benyögöd, hogy elveszett minden, tényleg mi alapján azonosítanak? a hülye kurva kijátszotta a rendszer gyengeségét, de attól még azért a kormányablak és az otp is lehetett volna körültekintőbb
NB2
hát az attól függ, mikor csináltattál személyit, mert a legújabbakhoz már ujjlenyomatot is vesznek.
a másik ilyen, hogy tudj minden személyes adatot magadról. születési hely, idő, anyja neve, esetleg még az anya születési adatai. meg lehet kérni a bejelentett lakcímet. legújabban le lehet adni ICE kontaktokat, ezeket is meg lehet keresni. meg kell kérdezni, nincs-e valami jármű az illető nevén, és a gépjármű-adatbázisból ki lehet keresni.
bankban ugye gyakran regisztrálva van telefonszám, meg kell kérdezni, hogy ugye nem bánja, ha felhívják a számot. meg kell kérdezni, milyen rendszeres kiadások vannak tud-e valamit mondani az elmúlt napokból, ahol volt, mert ezeket a könyvelt vagy zárolt tételek között meg lehet keresni.

a lányomnak meg a feleségemnek lejárt a személyije, plusz a lányomnak az útlevele is. elmentek új személyit csináltatni egyszerre, persze a feleségem elfelejtette elvinni az érvényes útlevelét. így ő nem tudott személyit csináltatni, és mivel nála nem tudták megindítani a hiteles okmányt, ezért az ügyintéző elhajtotta őket, hogy ha a szülő nem tudja azonosítani magát érvényes okmánnyal, akkor a gyerek születési anyakönyvi kivonatát vigyük be. és mindezt úgy, hogy a gyerek személyije 15-én járt le, 18-án mentek újíttatni, a lányom pont ugyanúgy néz ki, mint a lejárt személyijén. aztán persze lehet, hogy ez is csak szívózás volt, de úgy gondolom, hogy ha a szándék megvan, akkor azért az ügyintéző is ki tudja védeni az ilyen csalási kísérleteket. még egyszer hangsúlyozom: ha a szándék megvan.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 442 — nabege2@yahoo.com
Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.
Nomac

Ezek a folyamatok nincsenek auditalva? Nem lettek anno pont a csalas ellen fejlesztve?
Lúdas Solymi
Mondták ugye, hogy hát az arc sokat változhat.aztá
De baszki, egy fehér csajsziból cigánnyá azért ritkán szokott lenni ugyanaz a személy, hacsak nem csinálnak neki full arcátültetést...
slowmotion
gyülibe is betettem, mert rohadtul felcseszett a sztori

aztán ma végig gondoltam, hogy ha nincs jogsid és nincs útleveled és benyögöd, hogy elveszett minden, tényleg mi alapján azonosítanak? a hülye kurva kijátszotta a rendszer gyengeségét, de attól még azért a kormányablak és az otp is lehetett volna körültekintőbb
4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 850
 24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-eu
Újabb morális és politikai mélypont.
Dzsokijuing
OB ütemérzéke páratlan.
Gyurma Pappa
Lehetne fogadásokat kötni, hogy Márton vagy Balázs, Balázs vagy Márton hoz több százalékot MP-nek. Komoly verseny!
MC12
Dehogy komoly, Márton páratlan ebben a szakágban. Ha működne a gazdaság, Balázs kb bármit is mondhatna az orosz-ukrán kérdésben, senkit nem érdekelne.
4 hónapja
Nomac

Lúdas Solymi
Mondták ugye, hogy hát az arc sokat változhat.
4 hónapja
Nomac

4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Dzsokijuing
Mi így megyünk középen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Dzsokijuing
OB ütemérzéke páratlan.
Gyurma Pappa
Lehetne fogadásokat kötni, hogy Márton vagy Balázs, Balázs vagy Márton hoz több százalékot MP-nek. Komoly verseny!

4 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 308 — zászló zászló szív
Dzsokijuing
OB ütemérzéke páratlan.

4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Dzsokijuing
Orbán B. és a morál, szerintem azt a szót sem ismeri a Balázs.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 486 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 486 — Saturday Night Lights
Palágykomoróc az új Kassa
csebi
De most komolyan, ez mekkora banánhéj, ha igaz.
Rácz korábban arról is beszélt, hogy a rakéta kémkedés nem biztos, hogy valamennyi hazai érintett tudomásával történt, az állami szervek diszfunkcionálisan működnek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 342 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).
peterk2005 udvari bolond
Egy meleg is hihet abban, hogy csak férfi és nő van 😊
Kampman
Hogyne hihetne. Éppen azért írtam amit írtam, hogy a kognitív disszonancia nem feltétlenül múlik el attól, ha valaki rájön, hogy meleg. 😊 (Vagy a családjában kiderül, hogy valaki az.) Időnként igen, máskor nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224

Gyurma Pappa
ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy Horn Gyula Orbán Viktor monnyonle!"
slowmotion
Torgyán megtehette volna, amikor koalícióban voltak a fidesszel, Orbán és bandája többet ártott a kisgazdáknak, mint az MSZP és SZDSZ bármikor. de inkább hagyta hogy Orbán leszalámizza a pártját. a Polt-féle ügyészség szépen indította a kisgazda politikusok ellen a büntetőeljárásokat korrupció miatt, a Pokol Béla-félék pedig belülről bomlasztották szét a pártot.

buhloone mindstate

4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 090 — balazs.t85@gmail.com

4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 443 — I like the Texans, I like who we are

Gyurma Pappa
Én azt nem értem hogy miért? Szavazatokat ez biztos nem hoz.
Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel, meg a Majka betámadásával, majd a választásig sok hasonló kis hazugsággal a választásig előkészítenek egy kamu merényletet a főni ellen, vagy ami rosszabb, a társadalom ellen, amit majd az ukranokra fognak és emiatt elhalasztják a választást kétszáz évre.
4 hónapja

Gyurma Pappa
ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy Horn Gyula Orbán Viktor monnyonle!"
4 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 026
 telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg

Eddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
Lúdas Solymi
'Most'. Kinek hol kezdődik.
Tactful Cactus, a poloska
Félreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.
Lúdas Solymi
oké, van is egy jó képem erről

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
 telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg

Eddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
Lúdas Solymi
'Most'. Kinek hol kezdődik.
Tactful Cactus, a poloska
Félreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.