Politika
70 feliratkozó
25 napja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Kétharmad egyelőre nincs, de még lehet
25 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?Korai még, ezért nem mondanak semmit.
peach
25 napja
Rengeteg Tiszás nő vezet.Basszál be, holnap meg vezessen ő.
Feleség kérdezi h ez tényleg megtörténik? 🙂
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?6,5%-nál minek?
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Ez a körzet szokta megmondani a jászsági választókörzetet és már fel is dolgozták. Pócs is ezt figyeli mindigSzóval Halmai megnyerte!
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/02/016/szavazohelyisegek/020?tab=eredmenyek&filter=egyeni-valasztokeruleti
25 napja
Baszki Koncz is vesztésre áll nálunk, de nagyon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Rengeteg Tiszás nő vezet. Feleség kérdezi h ez tényleg megtörténik? 🙂
25 napja
kaka pisi szex azért nekem sokLeszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
Stez
de latex fóliába csomagoljuk oszt had szóljon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Hadhazy meg a fideszes szarfaszu kb 20-20on, a tiszas kb 50en zugloban, par szazalek feldolgozittsagnal.
25 napja
Hehehe Miskolcon megy Hollósy a levesbe. Illetve marad alpolgármester.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
ha leverjük a nagy csabát akkor bebaszok még egy üveg jégert
25 napja
frissítettek, baranya 4-0 lett 😀
25 napja
5 perce nézzük az M1-et, csak olyan helyet emelnek ki ahol a Fideszes vezet. 🤣És meg csak bivalybasznadon szamoltak☺️
Nagyon szoros rengeteg helyen 1-2 % belül.
steelwolf
25 napja
most javított az M1 isazért a "köztv" választási műsora az esszenciája ennek a fosnak, amit ma el kellene takarítaniEgyébként a választási iroda honlapjának ellenkező dolgokat is mondanak.
Tactful Cactus
A szigetvári körzetet az m1 szerint a fideszes vezeti, az NVI szerint a tiszás
Kampman
25 napja
6,5% os feldolgozásnál az NVI oldalán 110-71 a Tisza javára. Mi Hazánknak van még 9 mandátuma, bár nyilván ez még nagyon az eleje

25 napja
Hu bassz ha Takács behúzza Veszprém 4et tökön szurom magamat.
25 napja
Leszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
25 napja
bács-kiskun 6-0 😊
25 napja
köcsög külföldiek beülnek a 20:45-ös Marty Supreme-re, ahelyett, hogy időben hazamehetnék

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
10%os feldolgozttsagnál már vesztèsre áll kis szülőhamzámba Balla, az komoly lenne 😀
25 napja
5 perce nézzük az M1-et, csak olyan helyet emelnek ki ahol a Fideszes vezet. 🤣Nagyon szoros rengeteg helyen 1-2 % belül.
25 napja
azért a "köztv" választási műsora az esszenciája ennek a fosnak, amit ma el kellene takarítaniEgyébként a választási iroda honlapjának ellenkező dolgokat is mondanak.
Tactful Cactus
A szigetvári körzetet az m1 szerint a fideszes vezeti, az NVI szerint a tiszás
Szerkesztette: Kampman