Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Dehogy komoly, Márton páratlan ebben a szakágban. Ha működne a gazdaság, Balázs kb bármit is mondhatna az orosz-ukrán kérdésben, senkit nem érdekelne.Lehetne fogadásokat kötni, hogy Márton vagy Balázs, Balázs vagy Márton hoz több százalékot MP-nek. Komoly verseny!24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euOB ütemérzéke páratlan.
Újabb morális és politikai mélypont.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
MC12
4 hónapja
Mondták ugye, hogy hát az arc sokat változhat.Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.En inkabb a cikket olvastam el.
Nomac
De ami nekem feltunt az az h semmifele egyeb azonositas nincs.
Nincs ketfaktoros azonositas, incs alairas, semmi.
Ja, illetve fenykepes azonositas volt meg rakeresett a rendszerben.
Nem tunt fel h nem passzol? Vagy ennyire hasonlitanak?
Ezeknek az ellenorzeseknek alapnak kellene lenniuk, hisz azert vannak.
Ezek a folyamatok nincsenek auditalva? Nem lettek anno pont a csalas ellen fejlesztve?
Lúdas Solymi
De baszki, egy fehér csajsziból cigánnyá azért ritkán szokott lenni ugyanaz a személy, hacsak nem csinálnak neki full arcátültetést...
4 hónapja
Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.En inkabb a cikket olvastam el.
Nomac
De ami nekem feltunt az az h semmifele egyeb azonositas nincs.
Nincs ketfaktoros azonositas, incs alairas, semmi.
Ja, illetve fenykepes azonositas volt meg rakeresett a rendszerben.
Nem tunt fel h nem passzol? Vagy ennyire hasonlitanak?
Ezeknek az ellenorzeseknek alapnak kellene lenniuk, hisz azert vannak.
Ezek a folyamatok nincsenek auditalva? Nem lettek anno pont a csalas ellen fejlesztve?
4 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euMi így megyünk középen!
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Lehetne fogadásokat kötni, hogy Márton vagy Balázs, Balázs vagy Márton hoz több százalékot MP-nek. Komoly verseny!24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euOB ütemérzéke páratlan.
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euOB ütemérzéke páratlan.
Dzsokijuing

4 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euOrbán B. és a morál, szerintem azt a szót sem ismeri a Balázs.
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euÚjabb morális és politikai mélypont.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Palágykomoróc az új KassaDe most komolyan, ez mekkora banánhéj, ha igaz.
csebi
Rácz korábban arról is beszélt, hogy a rakéta kémkedés nem biztos, hogy valamennyi hazai érintett tudomásával történt, az állami szervek diszfunkcionálisan működnek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
Hogyne hihetne. Éppen azért írtam amit írtam, hogy a kognitív disszonancia nem feltétlenül múlik el attól, ha valaki rájön, hogy meleg. 😊 (Vagy a családjában kiderül, hogy valaki az.) Időnként igen, máskor nem.Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).Egy meleg is hihet abban, hogy csak férfi és nő van 😊
peterk2005 udvari bolond
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
Torgyán megtehette volna, amikor koalícióban voltak a fidesszel, Orbán és bandája többet ártott a kisgazdáknak, mint az MSZP és SZDSZ bármikor. de inkább hagyta hogy Orbán leszalámizza a pártját. a Polt-féle ügyészség szépen indította a kisgazda politikusok ellen a büntetőeljárásokat korrupció miatt, a Pokol Béla-félék pedig belülről bomlasztották szét a pártot.ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma PappaHorn GyulaOrbán Viktor monnyonle!"
slowmotion
buhloone mindstate
4 hónapja
Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.
4 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Én azt nem értem hogy miért? Szavazatokat ez biztos nem hoz.
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa
Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel, meg a Majka betámadásával, majd a választásig sok hasonló kis hazugsággal a választásig előkészítenek egy kamu merényletet a főni ellen, vagy ami rosszabb, a társadalom ellen, amit majd az ukranokra fognak és emiatt elhalasztják a választást kétszáz évre.
4 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy
Gyurma Pappa
4 hónapja
oké, van is egy jó képem errőlFélreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Eddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
Lúdas Solymi
Tactful Cactus, a poloska
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Félreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Lúdas Solymi
Tactful Cactus, a poloska
4 hónapja
Palágykomoróc az új Kassa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Szerkesztette: Gyurma Pappa

4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Súlyos beteg, az mindig beszűkült tudatállapottal jár.Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
Lúdas Solymi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegelolvasni sem vagyok hajlandó
Lúdas Solymi
4 hónapja
Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegKiderült, hogy a bajusz alatt egy Tintás Tunyacsáp rejlik.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: xrace77
4 hónapja
Orbán egy újabb bábja, akinek semmi haszna nincs kb hosszú évek óta. Ugyanaz, mint kokszos Tomika meg a slepp többi tagja.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca