Politika

70 feliratkozó

25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Meglett a 80%?

25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Medián lista alapján az első adatoknál akár még vezethet a Fidesz?
esanders10
igen, írta is valaki, hogy a kisebb falvakból hamarabb érkeznek majd eredmények, emiatt az elején lehet fidesz vezetés
25 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 692 — Poloska confirmed
Na mivan, megy szépen srácok? 750 HSZ.... 😀
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Deák Daniek 44,5-42t nyomnak... Azért az durva hogy tegnap még 48-37 körül irták..és ez a kormány oldal.
Raider89
Elharapnám a saját torkom.
Bazzani
Azért ha a legnagyobb felszopo 2,5%on belülre mondja a tiszat az mindent elmond...ez baszottnagy L lesz nekik...

Just Win Baby!
25 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Deák Daniek 44,5-42t nyomnak... Azért az durva hogy tegnap még 48-37 körül irták..és ez a kormány oldal.
Raider89
Nem értem mi a céljuk ezzel? Hogy még 3-4 óráig életbe tartsák a reményt és addig ne vessék ki magukat a tizedikről a szavazóik?
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
M1-en 80 fős misszió, hírtvn 100 fős. Egyeztetés meg sehol?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Medián lista alapján az első adatoknál akár még vezethet a Fidesz?
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Aszondja gulyásgeri, hogy ők a kampányukban felvázolták azt, hogy mik a terveik. Voltak terveik? 😮
25 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz majd akkor, ha nyer a tisza simán, majd a következő 4 évben mégsem megyünk háborúba, nem lesz drasztikus rezsiemelkedés, meg a sok szokásos szar maszlag a fidesz propagandából. Akkor a most jól beszaratott főleg nyugdíjasok majd mit csinálnak 4 évvel később? Vagy már el lesz majd felejtve hogy mi volt az elmúlt 2 választás kampányszövege?
shagi0206
Mert amikor Trump nem tett 24 óra békét mi lett? Amikor nem lett repülőrajt mi lett? Amikor betiltották a prideot de rekordméretű Pride lett mi lett?
25 napja
Telex vagy Partizánt kövessem?
Beki
Nálam eddig telex volt, de a Lakner/Ruff páros verhetetlen.
rob3r7o
Enis dobtam a hetihetest és inkább Laknerékat hallgatom..majd meloban jolesz a heti hetes flesselni

Just Win Baby!
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 961 — Kinek mit intézett a kormánya
Ja, és a következő pár hétben valaki ültesse le Gulyás Mártont, hogy ne csak kérdezzen, hanem ő is mondja el a véleményét.

Poloska vagyok.
25 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Heti hetes eddig szörnyű gyenge, (nekem)....Duma aktualok idejèn nem sok lètjogosultságát látom, inkább vissza Hírttv 😏
25 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Raider89
Elharapnám a saját torkom.

25 napja
Stez SMU Mustangs 48 359 — Whoops, looks like something went wrong.
A Hírtévések szerint MP nem valami pozitív beszédet mondott, inkább vereségre készül.
Kampman
Szerintem elképesztően fáradt és ideges.
De én se éreztem a pozitív vibe-ot.
Bazzani
Nem csodalom. Egy eve meg hol volt az egesz, most meg hol (lehet). Erre szerintem azert nem sokan szamitottak, peldaul o sem.

25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Első sör csapolva evermind a ganz sörözőben. Boldogság

25 napja

Just Win Baby!
25 napja
Alapjogokért központ grafikája odabasz.
Tactful Cactus
Ja mondjuk már a nevük is...

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Alapjogokért központ grafikája odabasz.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Budaörs felett csak úgy röpködnek most a helikopterek. 😄
KB23
Itt Vásárhelyen is voltak.

25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 961 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy kis pozitívum
Szerintem nagyszüleim kb 50-50-be szavaztak, de végig megőriztük a jóviszonyt, és beszélgettünk mindenről, és senki nem sérült semmiben.

Poloska vagyok.
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Budaörs felett csak úgy röpködnek most a helikopterek. 😄
25 napja
A Hírtévések szerint MP nem valami pozitív beszédet mondott, inkább vereségre készül.
Kampman
Szerintem elképesztően fáradt és ideges.
De én se éreztem a pozitív vibe-ot.

25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 155 — The Mathematician
Arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz majd akkor, ha nyer a tisza simán, majd a következő 4 évben mégsem megyünk háborúba, nem lesz drasztikus rezsiemelkedés, meg a sok szokásos szar maszlag a fidesz propagandából. Akkor a most jól beszaratott főleg nyugdíjasok majd mit csinálnak 4 évvel később? Vagy már el lesz majd felejtve hogy mi volt az elmúlt 2 választás kampányszövege?
shagi0206
ellenzékből megakadályozta ezt v. iktor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kampman
Ősfideszes faterom szerint az ökör Hahn Endre tévedett négy éve a legnagyobbat, 20 (!) százalékot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
peach Atlanta Falcons 15 880 — a new hope (again)
haverom most hívott, szentesen őrzött. azt mondja, hogy a szavazat ára az a 12+-ra cenzúrázott változat a valósághoz képest
peach
Na mi volt?
KB23
általánosságban beszélt, most megy haza bp-re. azt mondta h nagyon profin megszervezte ezt a tisza, de a fidesz gépezet brutálisan zakatol, egész nap a cigókkal kellett macska-egét játékot játszani, hogy mikor tudnak találni egy rést és hozhatjak a sok szerencsétlent a fideszre szavazni. amúgy ezek az emberek kényszerítve vannak, de ugye ezt már tudjuk

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...