Politika
70 feliratkozó
25 napja
Most jöttem el a TEK előtt a Kerepesin, épp kihajtott kb. 10 villogó dobozos, vajon kit/mit mennek őrizni?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
25 napja
haverom most hívott, szentesen őrzött. azt mondja, hogy a szavazat ára az a 12+-ra cenzúrázott változat a valósághoz képestNa mi volt?
peach
25 napja
Gulyás: választési eredményt tisztéban tartják és elfogadják.
25 napja
hát erős a felhozatal a Hír TV stúdiójában. imádom a valóságtagadást Szánhó Mikitől meg Gajdicstól.
25 napja
haverom most hívott, szentesen őrzött. azt mondja, hogy a szavazat ára az a 12+-ra cenzúrázott változat a valósághoz képest
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Még várjunk, ezek a felmérések NEM exit pollok, hanem uccsónapos kutatások.De ez nagyon jól néz ki.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
én 1 perc után tervezem most elkapcsolni...majd ha jönnek az eredmények. túl sokat nevetnek még..Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Isteni a hirtv. Én is itt ragadtam.
Bazzani
Csak az arcukat kell nézni 120 percig.
Valaki nagyon más mozit néz.
vpi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.Én is ezt mondanám egy herével az arcomon
Beki

Just Win Baby!
25 napja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.Ha tényleg -18 körül lesz a lista, azt nem is lehet.
Beki
25 napja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Isteni a hirtv. Én is itt ragadtam.
Bazzani
Csak az arcukat kell nézni 120 percig.
Valaki nagyon más mozit néz.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
25 napja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.
25 napja
Nem tudom kik ezek de hányinger az egész.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
25 napja
Egyelőre még nem láttam.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
25 napja
Remélem hétfőtől indul ezeknek a munkakeresés vagy cellakeresés.
25 napja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Hát itt nagyon nagy roda lesz 😆
Bazzani

Just Win Baby!
25 napja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
25 napja
Heti hetesben azért már mennek a beefek 😆 jó lesz ez..majkat felkerdezte Ádám hogy és te nem mész?(Rendszerbonto koncert) Előtte meg a hajós nosztalgiazott hogy az előző musorvezetojuk sem tudott beszélni 😆😆

Just Win Baby!
25 napja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák közöttNagyon komoly volt MP, nem tudom h bizakodó legyek-e vagy sem.
Kampman
De nagyon jól csinálja, hogy elsőnek megvárja az eredményt, ez pozitív a jövőre nézve.
25 napja
Akkor most van a Witching Hour?When wins become losses and losses become wins?
25 napja
Nem vagyok Péterünk nagy rajongója, de azt bírom benne, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy porig alázza Orbán Balázst
Tepper takarodj!
25 napja
néha énse. elveszettem a kábítószer és a gin tonic közti átmenetet.Egyszerűen a te kommentjeidet nem tudom hova tenniMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
r.baggio
25 napja
Ha 2/3-uk lesz, akkor ez hamar kiderül, mert az első dolguknak az kell lenni, hogy bevezetik azt, hogy senki nem lehet 2 ciklusnál többet elnök.Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
Nomac
Persze ehhez kell majd egy új alkotmány.