Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
Ebből a kamu a legjobb, mármint amikor az index összehebrákol valami doksit, az betonbiztos tény, de amikor 2 irányból van valamiről videó, az kamu...Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
Nincs tovább erkölcsileg.
resistance is futile
1, mi köze ehhez Orbánnak?
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.
Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.
Őszentsége Sobri Jóska

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.Én három fideszes reakciót indukáltam ezzel:
resistance is futile
1, mi köze ehhez Orbánnak?
2, kamu.
3, ártatlanság vélelme, nincs ítélet, de a Fideszben is vannak rossz emberek, de a többség nem az.
Nem tudod a hit által felhúzott falakat rációval áttörni.
3 hónapja
Zseni a csávó.Már jön is a szokásos bullshit 😀próbálták eladni a semmit, mint tizenpár éve folyamatosan, csak néha kiderül az igazság.Tramp urunk átbaszott minket a védőpajzsával.telex.hu/gazdasag/2025/12/09/trump-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orbanGyakorlatilag SEMMIT nem intéztek el 😀
hátdepedigkezetfogtunk 😊)))
NB2
Gyurma Pappa
Most vagy átment az öreg Sleepy Joe-ba vagy már hazudni sem tudnak a srácok.
resistance is futile
hát ilyen ez a szelavi.
slowmotion
telex.hu/belfold/2025/12/09/szijjarto-peter-reakcio-donald-trump-amerikai-elnok-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban-viktor
bogjosi
Szijjas helyében most gyorsan elrepülnék a buenos airesi láncfűrészeshez és tőle kuncsorognék amerikai pénzt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Ez a mostani igazgató lehet, hogy el fog tűnni véletlen...nagyon sok mindenről tudhat, ha igazgatót csináltak belőle, miutan mar kirúgták regebben.Vagy csak abszolút működésképtelen a rendszer, és már arra sem képes, hogy saját magát mentve, egy olyan embert nevezzen ki, aki csak simán annyit tud, hogy nem egy barom. Nézd meg, hogy a NER kiket produkál, kiket vesz elő és nevez ki pozíciókba az utóbbi pár évben. Milyen államelnököt (elnököket), milyen minisztereket, milyen államtitkárokat, milyenek a propagandistái. Hat-nyolc éve Rezsi Sziszi még alulról lógott ki, de nagyon. Manapság? Fénylő értelem-reflektornak tűnik a legújabb generációhoz képest.
Pep71

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Apáti Bence pedig majd tesz az apátiáról.Szerintem itt senki nem vicceli el a témát, csak túl sokat éltünk ebben a rendszerben, hogy ne tudnánk, hogy ez fog történni...Értettem a szarkazmust, csak ez nem az a téma amit el kellene viccelni.szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintemMost mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
KB23
bogjosi
KB23
bogjosi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Látom kinyílt pandora szelencéje. Ömlik a szenny rendesen. Nettó hazugságok, direktben cáfolt állítások, és habnak a tortára az újabb gyerekverés sztori. A cinikus énem most várja a mozit, hogy vajon a 650 oldalas "program" vagy a kiborult pandora szelencéje fut-e nagyobbat. Csak az a baj, hogy a cinikus énem mesterséges, valójában az életben egyáltalán nem vagyok cinikus alkat, és inkább az van, hogy már nézni sincs kedvem, hányingerem van az egésztől. A NER formálódásának elejétől meggyőződésem volt - hiszen ezt tanítja a történelem -, hogy Orbán rendszere törvényszerű lebutulási folyamaton fog átmenni a borzalmas kontraszelekció miatt. De arra azért magam sem számítottam, hogy a NER féle degeneráció rosszabb, mint akár a kádári kontraszelekció volt, pedig az azért nem volt semmi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
Lehet csak én vagyok ezzel így, de az én szememben a bajszos erősen felértékelődött az utódia által...A csornai Charles Bronson tollat ragadott: mandiner.hu/belfold/2025/12/az-elnoki-munkat-befejeztem-a-lantot-letettem-a-politikai-palyara-nem-fogok-visszaterni-ader-janos-a-mandinernekcsak a horgászat és a green washing
Dzsokijuing
Josszi

3 hónapja
A csornai Charles Bronson tollat ragadott: mandiner.hu/belfold/2025/12/az-elnoki-munkat-befejeztem-a-lantot-letettem-a-politikai-palyara-nem-fogok-visszaterni-ader-janos-a-mandinernekcsak a horgászat és a green washing
Dzsokijuing
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Ez a mostani igazgató lehet, hogy el fog tűnni véletlen...nagyon sok mindenről tudhat, ha igazgatót csináltak belőle, miutan mar kirúgták regebben.
3 hónapja
Már jön is a szokásos bullshit 😀próbálták eladni a semmit, mint tizenpár éve folyamatosan, csak néha kiderül az igazság.Tramp urunk átbaszott minket a védőpajzsával.telex.hu/gazdasag/2025/12/09/trump-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orbanGyakorlatilag SEMMIT nem intéztek el 😀
hátdepedigkezetfogtunk 😊)))
NB2
Gyurma Pappa
Most vagy átment az öreg Sleepy Joe-ba vagy már hazudni sem tudnak a srácok.
resistance is futile
hát ilyen ez a szelavi.
slowmotion
telex.hu/belfold/2025/12/09/szijjarto-peter-reakcio-donald-trump-amerikai-elnok-penzugyi-vedopajzs-cafolat-orban-viktor
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Ez felhaborodas, semmikepp nem vicc.Értettem a szarkazmust, csak ez nem az a téma amit el kellene viccelni.szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintemMost mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
KB23
bogjosi
KB23
3 hónapja
Szerintem itt senki nem vicceli el a témát, csak túl sokat éltünk ebben a rendszerben, hogy ne tudnánk, hogy ez fog történni...Értettem a szarkazmust, csak ez nem az a téma amit el kellene viccelni.szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintemMost mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
KB23
bogjosi
KB23
3 hónapja
Értettem a szarkazmust, csak ez nem az a téma amit el kellene viccelni.szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintemMost mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
KB23
bogjosi
3 hónapja
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Engem nem lepne meg, ha a végén kiderülne, hogy akik ma kimentek, azok azért az emberért vagy emberekért mentek, akik a videókat kiszivárogtatták és hogy elvigyék, ami még ott van, nehogy más is kikerüljön...
JéBé
Persze ez már konteós, de láttunk itt már ebben az országban olyat, hogy azt vitték el, aki próbált tenni valamit, nem pedig azt, akit kellett volna...

3 hónapja
szarkazmusmétered JéBénél nem jelzett szerintemMost mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
KB23
3 hónapja
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Tök időben, 15 év, több 10 vagy akár több 100 gyerek, ember tönkre tétele és ki tudja, hány öngyilkosság szárad a lelkukon?
JéBé
3 hónapja
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.Kb. ennyi lesz a kommunikáció, illetve jön majd a "mi nem tudtunk semmiről, megtudtuk és egyből cselekedtünk" mantra....
JéBé
Szerkesztette: bogjosi
3 hónapja
Most mivan? Elvittek a rendorok oket nem? Tek, dronok minden. Megvedjuk a gyerekeket, nincs itt semmi latnivalo.
3 hónapja
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek.És ezt szerinted ki fogja levezetni? Mert ezek maguktól nem fognak lépni, sőt meg is fogják magyarázni és itt nem csak sok agyhalott szarja le hanem a magyarok nagy többsége, mert ezek a gyerekek senkik számukra.
resistance is futile
Ez az az apátia és nem törődömség, ami miatt ennek a népnek pusztulnia kell.
3 hónapja
Megnézve ezt a videót azt gondolom, hogy ez az az abszolút mélypont, ahol takarodó van mindenkinek. Nincs tovább erkölcsileg.
3 hónapja
Nagyon fáj ez az apátia, ami ebben az országban van. Én már tényleg úgy vagyok vele, hogy ha mégis valami csoda folytán a Tisza nyer akkor se maradok itthon. Mert ezeket a büdös életbe nem fogják lecsukni és valami úton módon visszakerülnek a hatalomba és még gátlástalanabbak lesznek és brutális leszámolásba fognak kezdeni.A kegyelmi botrány után azt ígérték, hogy átvilágítják a teljes gyermekvédelmet. Ezek után szeptemberben kiderült, hogy átment a szűrőn Juhász Péter Pál, pedig már a 2010-es kinevezésekor jelezték, hogy nem kéne kinevezni, mert már korábban is voltak ügyei. Azt mondták ezután, hogy nincs kiskorú áldozat a Szőlő utcában. Erre most kikerült ez a felvétel, amiről már állítólag fél éve tudnak a belügyminisztériumban.Hiányosnak az infóim, de konkrétan ennek az esetnek mi köze a fideszhez? Mármint nem az eltusoláshoz meg a többihez, hanem ennek a pszichopatának?www.blikk.hu/aktualis/belfold/szolo-utca-bantalmazas-video/d5fb4dhRemélem minden fidesses most tapsikol, a megélhetesi is aki fent tartotta ezt a kormányt.
Nah MOST KELLENE A KOMPLETT KORMÁNYNAK ÉS SLEPPJÉNEK ELTAKARODNI DE KURVAGYORSAN ÁM
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezt kell megmutatni a sok agyhalott fidesses vén gyökernek és ha azt mantrázzák, hogy OV a királyistencsaszar, csak annyit mondani nekik, hogy szőlő utca. Az összes kivénhet geci MSZMP-s ki kell zavarni a parlamentből
KB23
Szokol
Ezek után a minimum Pintér Sándor és Fülöp Attila lemondása, de normális demokráciában egy ilyenbe a teljes kormány belebukna. Monjuk nincsenek illúzióim, nem fog történni semmi egy következmények nélküli országban.
Shilkor
3 hónapja
Értem, köszönöm a válaszokat.
3 hónapja
Plusz senkinek ne legyen kétsége - bár gondolom a dagadék geciék pont ezt próbálják majd eladni - ez nem egy elszigetelt eset.A fidesses BM nevezi ki a vezetőségét, így Pintérnek sok köze van hozzá. Kontroll nélkül hagyták ezt idáig fajulni 15 évig. Ez nem elég?Hiányosnak az infóim, de konkrétan ennek az esetnek mi köze a fideszhez? Mármint nem az eltusoláshoz meg a többihez, hanem ennek a pszichopatának?www.blikk.hu/aktualis/belfold/szolo-utca-bantalmazas-video/d5fb4dhRemélem minden fidesses most tapsikol, a megélhetesi is aki fent tartotta ezt a kormányt.
Nah MOST KELLENE A KOMPLETT KORMÁNYNAK ÉS SLEPPJÉNEK ELTAKARODNI DE KURVAGYORSAN ÁM
Ezt kell megmutatni a sok agyhalott fidesses vén gyökernek és ha azt mantrázzák, hogy OV a királyistencsaszar, csak annyit mondani nekik, hogy szőlő utca. Az összes kivénhet geci MSZMP-s ki kell zavarni a parlamentből
KB23
Szokol
KB23
Rendszer szinten rohad az egész. És ezt a fityesz intézte el az elmúlt 15 évben.
Csak ennyi köze van hozzá…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 hónapja
A kegyelmi botrány után azt ígérték, hogy átvilágítják a teljes gyermekvédelmet. Ezek után szeptemberben kiderült, hogy átment a szűrőn Juhász Péter Pál, pedig már a 2010-es kinevezésekor jelezték, hogy nem kéne kinevezni, mert már korábban is voltak ügyei. Azt mondták ezután, hogy nincs kiskorú áldozat a Szőlő utcában. Erre most kikerült ez a felvétel, amiről már állítólag fél éve tudnak a belügyminisztériumban.Hiányosnak az infóim, de konkrétan ennek az esetnek mi köze a fideszhez? Mármint nem az eltusoláshoz meg a többihez, hanem ennek a pszichopatának?www.blikk.hu/aktualis/belfold/szolo-utca-bantalmazas-video/d5fb4dhRemélem minden fidesses most tapsikol, a megélhetesi is aki fent tartotta ezt a kormányt.
KB23
Szokol
Ezek után a minimum Pintér Sándor és Fülöp Attila lemondása, de normális demokráciában egy ilyenbe a teljes kormány belebukna. Monjuk nincsenek illúzióim, nem fog történni semmi egy következmények nélküli országban.
3 hónapja
A fidesses BM nevezi ki a vezetőségét, így Pintérnek sok köze van hozzá. Kontroll nélkül hagyták ezt idáig fajulni 15 évig. Ez nem elég?Hiányosnak az infóim, de konkrétan ennek az esetnek mi köze a fideszhez? Mármint nem az eltusoláshoz meg a többihez, hanem ennek a pszichopatának?www.blikk.hu/aktualis/belfold/szolo-utca-bantalmazas-video/d5fb4dhRemélem minden fidesses most tapsikol, a megélhetesi is aki fent tartotta ezt a kormányt.
KB23
Szokol
Szerkesztette: KB23