Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
 24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/
ez nem normális tényleg...
Beki
„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.

😀 😀 😀
warr_b
Egy újabb bizonyíték, hogy elmentek neki otthonról már teljesen, eddig még ment a migráncsozás, de azért a bevándorló az nagyon más. Vagy gondolom pl. a rengeteg kínai Kőbányán még Árpáddal együtt jött be Vereckénél, vagy annak az 5-10 indiainak, az ősei akik velem egy irodában dolgoznak...
StormST
Dehogy mentek el.
Szerinted ugy altalanossagban az ember kulonbseget tesz gazdasagi, politikai migrans meg menekult kozott?

Kulfoldi, nem beszeli a nyelvet, raadasul latvanyosan mas a borszine is, gyanus, nagyon gyanus.
Es elveszi a magyarok munkajat.

(Amit amugy nem akarnak elvegezni, mert nem fizet eleget)
Lúdas Solymi
Már megbocsáss, de ez szerecsenmosdatás, aki kiejt egy ilyet a száján 2025-ben Magyarországon, hogy "Magyarországon nincs bevándorló" az annyira elmerült már a rögeszmés hazudozásban és hergelésben, hogy belehülyült...

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mit tekint gazdasági vagy politikai migránsnak, vagy menekültnek, főleg mert eddig direkt kerülték is a bevándorló szó használatát, hiába rokonértelmű szavak. Eddig legalább a migránsozással elkülönítették a többi külfölditől azokat, akik ott próbálnak bejönni a déli határnál, de a bevándorló szóval ez már sokkal több emberre vonatkozik, olyanokra nagyrészt, akik hasznos tagjai a társadalomnak és amilyennel azért nagyon sok magyar találkozhat napi szinten kórházban, iskolában, sporteseményeken, stb....

www.szlkorhaz.hu/orvosaink.html

Most akkor vajon az itt lévő külföldi neveket látva mit kéne gondolni? Hogy azok csak úgy idelettek, véletlen se bevándorlók, ugye? Igen, direkt nem egy pesti kórházat hoztam, nem csak itt találkozhatnak napi szinten az emberek bevándorlókkal, vagyis hát mégse, mert a vezér megmondta, hogy itt olyan nincsen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
 24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/
Beki
„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.

😀 😀 😀
warr_b
Egy újabb bizonyíték, hogy elmentek neki otthonról már teljesen, eddig még ment a migráncsozás, de azért a bevándorló az nagyon más. Vagy gondolom pl. a rengeteg kínai Kőbányán még Árpáddal együtt jött be Vereckénél, vagy annak az 5-10 indiainak, az ősei akik velem egy irodában dolgoznak...
StormST
Dehogy mentek el.
Szerinted ugy altalanossagban az ember kulonbseget tesz gazdasagi, politikai migrans meg menekult kozott?

Kulfoldi, nem beszeli a nyelvet, raadasul latvanyosan mas a borszine is, gyanus, nagyon gyanus.
Es elveszi a magyarok munkajat.

(Amit amugy nem akarnak elvegezni, mert nem fizet eleget)
5 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 973
Jani szerint az index ismét lipsiellenzéki.
Jó nézni ezt a szenvedést.
5 hónapja
Faszságokra azért szerencsére még bőven van pénz...

telex.hu/techtud/2025/07/14/egesz-europa-legdragabb-politikai-hirdetesi-kampanyat-folytatja-youtube-on-a-nemzeti-ellenallas-mozgalom

telex.hu/belfold/2025/07/14/europai-parlament-jelentes-magyarorszag-genderellenes-projekt-58-4-milliard-forint
warr_b
Szeretem, amikor kontextusba kerül Takacs elvtárs dicsekvese, hogy idén 4 milliárdot költenek kórházi légkondicionálásra.
somoskovig
Meg amikor nagy büszkén MP fejéhez vágta az államtitkár, hogy 2(!!!) milliárdot költenek idén a gyermekotthonok felújítására...

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 499 — Chiefs GM

telex.hu/techtud/2025/07/14/egesz-europa-legdragabb-politikai-hirdetesi-kampanyat-folytatja-youtube-on-a-nemzeti-ellenallas-mozgalom

telex.hu/belfold/2025/07/14/europai-parlament-jelentes-magyarorszag-genderellenes-projekt-58-4-milliard-forint
warr_b
Szeretem, amikor kontextusba kerül Takacs elvtárs dicsekvese, hogy idén 4 milliárdot költenek kórházi légkondicionálásra.

5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
 telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesen
zacknorb
Rip, én bírtam valahogy, láttam többször melóba menet a Sas utca környékén, kollégàm is többször csak úgy random elbeszélgetett vele...
warr_b
én is kamáztam, Jimmy egyik legjobb haverja volt, ő meg ugye Király volt.

Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.
Őszentsége Sobri Jóska
ezért élt nagy lábon

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Kocsi Máté által megosztott AI videó amin MP átvágja a kerítést, alacsonyan van a léc, azt hittem az ilyenre ott a megafos..
Nomac
nem tudnak újat kitalálni. ezt az ellenzék lebontaná a határkerítést és migránsokat telepítene be már 2018-ban elsütötték.

buhloone mindstate

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
Kocsi Máté által megosztott AI videó amin MP átvágja a kerítést, alacsonyan van a léc, azt hittem az ilyenre ott a megafos..
Nomac
és az a baj hogy ez már elég hogy sokan benyeljék

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
Rogán 5. Ker polgálmestersége idején jött a kapocs amiből későbB élt/kamu pártok, koncertek, Tisztelet Társasága.
Ahogy rogán ment előre mindig csepegtetett annyit ami több mint elég volt, rajta keresztül kerültek pl a Korda Villából az akkori Maszopos férgek mint pl Hajdú a fásyádám meg az rengeteg elvtelen nem csak cigány de magyar Retro zenész is, akik hitet tettek a NER előtt. Sokat tett ezért/ értük, abból mindig csurrant-cseppent ami neki elég volt.
Kiváncsi leszek ki megy temetésére.
A Hír tv simán bemondta mint vlm hírt—
—just saying
A Hír tv😉

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…
szaba
Inkább mint az arabok. Ezek legalább tudnak viselkedni valamennyire...
kapitnono
Abszolút nem negatív felütéssel írtam, csak tény megállapítás volt.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
ez az ember amúgy miből élt?
azt tudom hogy sok választáson indult, sokat nem nyert meg, volt pár párt meg társadalmi szervezet tisztségviselője...
atapapa
Szerintem ezt a kérdést többen feltették már.
Amadeus az áttelelt poloska
Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.
Őszentsége Sobri Jóska
Tényleg totál pontosan leírtad, valóban szép nagy ember volt, mindig öltönyben, kalapban 😊

5 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
zacknorb
azt tudom hogy sok választáson indult, sokat nem nyert meg, volt pár párt meg társadalmi szervezet tisztségviselője...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
Neked - mindenféle irónia nélkül - gyászrovatokba kellene ilyen terjedelemben írni, többet mond el mint bármilyen száraz megemlékezés 😀
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 107 — #NoStress
zacknorb
atapapa

5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
Beki

😀 😀 😀
warr_b
Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.
Dzsokijuing
Azért a belváros nem csak a turistákkal van tele
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 776 — Steelers fan
 444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborra
Suttyók, na.
Dzsokijuing
Nagyon szörnyen nèz ki.....semmi helye ott...
dande2
Sokkal jobban festene a pálmalevél helyén.
Nem is értem, hogy nem jutott eszükbe.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
zacknorb
atapapa
5 hónapja
zacknorb
Rip, én bírtam valahogy, láttam többször melóba menet a Sas utca környékén, kollégàm is többször csak úgy random elbeszélgetett vele...

5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!
Beki

😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
szaba
Inkább mint az arabok. Ezek legalább tudnak viselkedni valamennyire...

5 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
zacknorb

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
Beki

😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
szaba
A múltkor olvastam, hogy érkezett egy vietnami kontingens, egy hét múlva már egy sem volt közülük az országban.
Ne tévesszen meg a pár rózsaszín motoros, ők is tudják, hogy nem itt van a Kánaán.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Beki

😀 😀 😀
warr_b

5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb
RIP

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
 24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/
b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...
Beki
Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀

Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.

Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.

Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀
Stez
Igen, jó eséllyel... személyivel jövő hétfőre van időpont nekem meg a gyereknek, csak addigra a jogsi lejár 😊
warr_b
Szerintem ket evig vezettem lejart jogsival, mert nem vettem eszre. Nyilvan nem jo dolog, de egyetlen egyszer nem allitott meg rendor, pedig itt sok van. Probald meg egyszerre elintezni a kettot, ha bemesz okmanyba, huzz majd cetlit jogsira is, elvileg ugyanott csinaljak a ket dolgot a foto miatt. Sot, ha rendesek, konkretan egybe megcsinaljak neked a kettot, nekem Vorosvaron anno a neni legalabbis megcsinalta.