Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Már megbocsáss, de ez szerecsenmosdatás, aki kiejt egy ilyet a száján 2025-ben Magyarországon, hogy "Magyarországon nincs bevándorló" az annyira elmerült már a rögeszmés hazudozásban és hergelésben, hogy belehülyült...Dehogy mentek el.Egy újabb bizonyíték, hogy elmentek neki otthonról már teljesen, eddig még ment a migráncsozás, de azért a bevándorló az nagyon más. Vagy gondolom pl. a rengeteg kínai Kőbányán még Árpáddal együtt jött be Vereckénél, vagy annak az 5-10 indiainak, az ősei akik velem egy irodában dolgoznak...24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
ez nem normális tényleg...
Beki
😀 😀 😀
warr_b
StormST
Szerinted ugy altalanossagban az ember kulonbseget tesz gazdasagi, politikai migrans meg menekult kozott?
Kulfoldi, nem beszeli a nyelvet, raadasul latvanyosan mas a borszine is, gyanus, nagyon gyanus.
Es elveszi a magyarok munkajat.
(Amit amugy nem akarnak elvegezni, mert nem fizet eleget)
Lúdas Solymi
Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mit tekint gazdasági vagy politikai migránsnak, vagy menekültnek, főleg mert eddig direkt kerülték is a bevándorló szó használatát, hiába rokonértelmű szavak. Eddig legalább a migránsozással elkülönítették a többi külfölditől azokat, akik ott próbálnak bejönni a déli határnál, de a bevándorló szóval ez már sokkal több emberre vonatkozik, olyanokra nagyrészt, akik hasznos tagjai a társadalomnak és amilyennel azért nagyon sok magyar találkozhat napi szinten kórházban, iskolában, sporteseményeken, stb....
www.szlkorhaz.hu/orvosaink.html
Most akkor vajon az itt lévő külföldi neveket látva mit kéne gondolni? Hogy azok csak úgy idelettek, véletlen se bevándorlók, ugye? Igen, direkt nem egy pesti kórházat hoztam, nem csak itt találkozhatnak napi szinten az emberek bevándorlókkal, vagyis hát mégse, mert a vezér megmondta, hogy itt olyan nincsen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Dehogy mentek el.Egy újabb bizonyíték, hogy elmentek neki otthonról már teljesen, eddig még ment a migráncsozás, de azért a bevándorló az nagyon más. Vagy gondolom pl. a rengeteg kínai Kőbányán még Árpáddal együtt jött be Vereckénél, vagy annak az 5-10 indiainak, az ősei akik velem egy irodában dolgoznak...24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
StormST
Szerinted ugy altalanossagban az ember kulonbseget tesz gazdasagi, politikai migrans meg menekult kozott?
Kulfoldi, nem beszeli a nyelvet, raadasul latvanyosan mas a borszine is, gyanus, nagyon gyanus.
Es elveszi a magyarok munkajat.
(Amit amugy nem akarnak elvegezni, mert nem fizet eleget)
5 hónapja
Meg amikor nagy büszkén MP fejéhez vágta az államtitkár, hogy 2(!!!) milliárdot költenek idén a gyermekotthonok felújítására...Faszságokra azért szerencsére még bőven van pénz...Szeretem, amikor kontextusba kerül Takacs elvtárs dicsekvese, hogy idén 4 milliárdot költenek kórházi légkondicionálásra.
telex.hu/techtud/2025/07/14/egesz-europa-legdragabb-politikai-hirdetesi-kampanyat-folytatja-youtube-on-a-nemzeti-ellenallas-mozgalom
telex.hu/belfold/2025/07/14/europai-parlament-jelentes-magyarorszag-genderellenes-projekt-58-4-milliard-forint
warr_b
somoskovig

5 hónapja
Faszságokra azért szerencsére még bőven van pénz...Szeretem, amikor kontextusba kerül Takacs elvtárs dicsekvese, hogy idén 4 milliárdot költenek kórházi légkondicionálásra.
telex.hu/techtud/2025/07/14/egesz-europa-legdragabb-politikai-hirdetesi-kampanyat-folytatja-youtube-on-a-nemzeti-ellenallas-mozgalom
telex.hu/belfold/2025/07/14/europai-parlament-jelentes-magyarorszag-genderellenes-projekt-58-4-milliard-forint
warr_b
5 hónapja
Faszságokra azért szerencsére még bőven van pénz...telex.hu/techtud/2025/07/14/egesz-europa-legdragabb-politikai-hirdetesi-kampanyat-folytatja-youtube-on-a-nemzeti-ellenallas-mozgalom

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
én is kamáztam, Jimmy egyik legjobb haverja volt, ő meg ugye Király volt.telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenRip, én bírtam valahogy, láttam többször melóba menet a Sas utca környékén, kollégàm is többször csak úgy random elbeszélgetett vele...
zacknorb
warr_b
Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.ezért élt nagy lábon
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Kocsi Máté által megosztott AI videó amin MP átvágja a kerítést, alacsonyan van a léc, azt hittem az ilyenre ott a megafos..nem tudnak újat kitalálni. ezt az ellenzék lebontaná a határkerítést és migránsokat telepítene be már 2018-ban elsütötték.
Nomac
buhloone mindstate
5 hónapja
Kocsi Máté által megosztott AI videó amin MP átvágja a kerítést, alacsonyan van a léc, azt hittem az ilyenre ott a megafos..és az a baj hogy ez már elég hogy sokan benyeljék
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kocsi Máté által megosztott AI videó amin MP átvágja a kerítést, alacsonyan van a léc, azt hittem az ilyenre ott a megafos..
5 hónapja
Rogán 5. Ker polgálmestersége idején jött a kapocs amiből későbB élt/kamu pártok, koncertek, Tisztelet Társasága.Ahogy rogán ment előre mindig csepegtetett annyit ami több mint elég volt, rajta keresztül kerültek pl a Korda Villából az akkori Maszopos férgek mint pl Hajdú a fásyádám meg az rengeteg elvtelen nem csak cigány de magyar Retro zenész is, akik hitet tettek a NER előtt. Sokat tett ezért/ értük, abból mindig csurrant-cseppent ami neki elég volt.
Kiváncsi leszek ki megy temetésére.
A Hír tv simán bemondta mint vlm hírt—
—just saying
A Hír tv😉
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Abszolút nem negatív felütéssel írtam, csak tény megállapítás volt.Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…Inkább mint az arabok. Ezek legalább tudnak viselkedni valamennyire...
szaba
kapitnono
5 hónapja
Tényleg totál pontosan leírtad, valóban szép nagy ember volt, mindig öltönyben, kalapban 😊Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.Szerintem ezt a kérdést többen feltették már.telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenez az ember amúgy miből élt?
zacknorb
azt tudom hogy sok választáson indult, sokat nem nyert meg, volt pár párt meg társadalmi szervezet tisztségviselője...
atapapa
Amadeus az áttelelt poloska
Őszentsége Sobri Jóska

5 hónapja
Neked - mindenféle irónia nélkül - gyászrovatokba kellene ilyen terjedelemben írni, többet mond el mint bármilyen száraz megemlékezés 😀Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.Szerintem ezt a kérdést többen feltették már.telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenez az ember amúgy miből élt?
zacknorb
azt tudom hogy sok választáson indult, sokat nem nyert meg, volt pár párt meg társadalmi szervezet tisztségviselője...
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Én nagyon felszínesen ismertem, igazi "dzsentri karakter" volt. Rengeteg kapcsolata volt, meg még vagy 30 éve a Xénia-lázzal sok pénzt keresett, ahogy a szépkorúakkal is, befektetett, cégeket vitt ennek-annak, a politika neki csak bohóckodás volt, szeretett nyüzsögni. Személyesen egyszerre volt tenyerbemászó és szórakoztató, és mindemellett óriási teste volt, volt vagy két méter, 160 kiló, 50-es cipőméret, és még ezerfokos melegben is mindig öltöny, nyakkendő, mint egy óriási pingvin.Szerintem ezt a kérdést többen feltették már.telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenez az ember amúgy miből élt?
zacknorb
atapapa
5 hónapja
Azért a belváros nem csak a turistákkal van teleViktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
5 hónapja
Sokkal jobban festene a pálmalevél helyén.444.hu/2025/07/14/felkerult-az-oraskereszt-a-gellert-hegyi-szabadsag-szoborraNagyon szörnyen nèz ki.....semmi helye ott...
Suttyók, na.
Dzsokijuing
dande2
Nem is értem, hogy nem jutott eszükbe.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Szerintem ezt a kérdést többen feltették már.telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenez az ember amúgy miből élt?
zacknorb
atapapa
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenRip, én bírtam valahogy, láttam többször melóba menet a Sas utca környékén, kollégàm is többször csak úgy random elbeszélgetett vele...
zacknorb

5 hónapja
Inkább mint az arabok. Ezek legalább tudnak viselkedni valamennyire...Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
szaba

5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenez az ember amúgy miből élt?
zacknorb
5 hónapja
A múltkor olvastam, hogy érkezett egy vietnami kontingens, egy hét múlva már egy sem volt közülük az országban.Tévedsz, koma. Jönnek a filippinók, délkelet ázsiaiak, mongolok, stb…Viktor, senki nem akar ide jönni, mindenki pattan Nyugatra.24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b
Dzsokijuing
szaba
Ne tévesszen meg a pár rózsaszín motoros, ők is tudják, hogy nem itt van a Kánaán.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Egy újabb bizonyíték, hogy elmentek neki otthonról már teljesen, eddig még ment a migráncsozás, de azért a bevándorló az nagyon más. Vagy gondolom pl. a rengeteg kínai Kőbányán még Árpáddal együtt jött be Vereckénél, vagy annak az 5-10 indiainak, az ősei akik velem egy irodában dolgoznak...24.hu/belfold/2025/07/14/orban-viktor-harcosok-klubja-europai-unio-sebestyen-jozsef/„Ha egyszer beengeded a bevándorlókat, nincs visszaút. Ebből az utcából nem lehet kijönni. Magyarországon nincs bevándorló. Ezért irigyelnek bennünket”, tette hozzá.
Beki
😀 😀 😀
warr_b

5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/14/schmuck-andor-meghalt-54-evesenRIP
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Szerintem ket evig vezettem lejart jogsival, mert nem vettem eszre. Nyilvan nem jo dolog, de egyetlen egyszer nem allitott meg rendor, pedig itt sok van. Probald meg egyszerre elintezni a kettot, ha bemesz okmanyba, huzz majd cetlit jogsira is, elvileg ugyanott csinaljak a ket dolgot a foto miatt. Sot, ha rendesek, konkretan egybe megcsinaljak neked a kettot, nekem Vorosvaron anno a neni legalabbis megcsinalta.Igen, jó eséllyel... személyivel jövő hétfőre van időpont nekem meg a gyereknek, csak addigra a jogsi lejár 😊Most mondjuk pont huzosabb lesz szerintem, mert nyar van, nincs iskola, sokak szabin vannak. De amugy lassan nekem is mennem kell, szeptemberben lejar a szemelyim, mint egy erkezo email ramutatott. 😀Tudom hogy így működik, és ez is lesz, holnap valszeg besétálok, csak elég nevetséges azért.Bemesz foglalas nelkul valamelyik nyugisabb okmanyirodaba es megvagy hamar. En III. kerben megvoltam szerintem ket ora alatt ugy, hogy amugy rengetegen voltak, csak lusta vagyok es nem volt kedvem mashova menni, az van kozel hozzam. Az okmanyirodas dolgoknal soha eletemben egyszer nem foglaltam meg semmire. Lehet, hogy egy delelottom ramegy, de legalabb nem kell varnom heteket vagy honapokat egy jol kinezo idopontra. Mert hogy amugy jol nez ki, csak kitorolheted vele, ha x hettel kesobbre van, mikozben random besetalsz es megvagy vele ket ora alatt.24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/Apjuk faszát amúgy. Pont jogsihosszabbításban vagyok. Nincsen 3 éven belüli fénykép a rendszerben, kell új. Időpont foglalás: legközelebbi szabad időpont augusztus 22 😀
b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...
Beki
Online meg hiába jelentkezek be az ügyfélkapu +-szal, közli hogy az nem jó, jelentkezzek ki, zárjam be a böngészőt, és lépjek be a DÁP alkalmazáson keresztül. Hát bmak, nem véletlenül nincs az a szar...
warr_b
Arrol nem is beszelve, hogy az idopontokkal is allandoan elcsusznak, hiszen azert van a legtobb okmanyirodaban 12-14 pult, hogy annak a feleben senki se dolgozzon, es harom ember vigye a hatemberes munkat, ami miatt a sor csak nagyobb es nagyobb lesz. 😀
Stez
Ráadásul be is néztem, mert azt hittem 25-ig érvényes, de kiderült hogy csak 16-ig 😀
warr_b
Stez
warr_b