Politika
70 feliratkozó
25 napja

Ez már #csöcsök előfutár
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
25 napja
Testbeszédes csávót behívhatták volna a partizán stúdióba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Mondjuk h Gulyás elmondta a demokratikus felhatalmazás szavakat, onnantól Orbánnak nehéz lenne bármit mondania h nem fogadják el a vereséget
25 napja
Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.2002-ben az első fordulóban 7 haláleset volt.
shagi0206
25 napja
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke extrém magasnak nevezte a délelőtti részvételi adatokat, aminek örül, mert ezt a demokrácia diadalának tartja. Azt mondta, számukra az egyetlen negatív forgatókönyv, ha nem jutnak be az Országgyűlésbe. „Én ezt nem tartom elképzelhetőnek. Természetesen én akkor meghozom a magam döntését. Én nem szeretnék egy olyan pártot vezetni, ami lefelé halad a lejtőn. Én láttam olyan pártelnököket, akik a sírba vitték magukkal a pártjukat, én biztos, hogy nem ilyen ember vagyok” – mondta a Mi Hazánk elnöke.
25 napja
Egyetértek: nem mindenki, de azért kurva sok fideszes érezte, hogy azér halló, mi a faszért fogy ki a pénz a zsebemből? ÉS a magyar embert a zsebén át fogod meg tíz esetből legalább nyolcszor.Nagyon naiv vagy. A magyar kimondottan nem empatikus nemzet. Amíg nem volt huzamos ideig rossz gazdasági helyzet, esélye nem volt a kormányváltásnak.Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Stez
szaba
Mindig jövőre
25 napja
Nem tudom írta e be valaki, de Zákányban valaki összeesett a szavazóhelyen, majd később sikertelen újraélesztés után meg is halt.
25 napja
Behallatszott, hogy rákérdezett egy nő a kipukkadt a lufira trololol
Tepper takarodj!
25 napja
Azt mondja a barom ők kaptak 1500 bejelentést csalásokról amit Tiszások csináltak xdddd Ha ők ennyit kaptak akkor fordítva mennyit? Xd
25 napja
Mostantól gulyásgeri fején mindig ott egy Here -ha akarja ha nemHere we go...
ozibozi

Just Win Baby!
25 napja
Ez a Nacsa Lőrinc jobb humorista mint a Nacsa Olivér.. pedig politikus...Nem raktad magasra a lécet
Raider89
Tepper takarodj!
25 napja
Mi lesz az északi-koreai honfitársakkal, ha pár hét múlva az M1 és a TV2 szerint sem halunk meg a háborúban és a migránsok se szorítanak ki minket az országból?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
Mostantól gulyásgeri fején mindig ott egy Here -ha akarja ha nem
25 napja
Ez a Nacsa Lőrinc jobb humorista mint a Nacsa Olivér.. pedig politikus...

Just Win Baby!
25 napja
Ez nem győzelmi beszéd
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Nagyon naiv vagy. A magyar kimondottan nem empatikus nemzet. Amíg nem volt huzamos ideig rossz gazdasági helyzet, esélye nem volt a kormányváltásnak.Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
Stez
25 napja
Jogsértések, ez már mentegetőzés.
25 napja
Valojaban szerintem itt a grape street balheval kaptak oriasi pofont, ha a kozelmultat nezem, mert csomo ember leszarja a lopast, a csalast, a korrupciora is legyint, de amikor gyerekek vannak kozeppontban, az mar sok olyan ingerkuszobet is megerinti, akik sokaig nemak voltak.Azé ha ez lesz, akkor Balogh Zoli bának megköszönjük a kegyelmi botrányt...meg Nagy Marcinak a tevékeny munkát
gyurczi
Negritis, a vajda
25 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Lehet azt se tudta, hogy ma volt a szavazás.
Nomac
25 napja
hvg.hu/itthon/20260412_racz-andras-allitolagos-tisza-akcioterv-orosz-forditasAki nem ennek az alávaló rendszernek az eltakarodására szavazott, azt innen is csókoltatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Gúlyásról nem tudom leolvasni az eredményt..Szerintem de 🙂
Nomac
25 napja
Gulyás nem jelenti ki magabiztosan egyelőre h nyertek, ez fura.