Politika
70 feliratkozó
25 napja
Most jön az izgi részNa, öveket bekötni, kezdődik!!!nem most lett vége?
LanceVance
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Dagobert bácsi
318
Az nem 220 ezres szám?Levelszavazatok nincsenek benne ebben sztem. Az is hozzaad valamennyit.77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
Go Vikings!
topin
25 napja
Na, öveket bekötni, kezdődik!!!nem most lett vége?
LanceVance

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Nem kell ma ezekkel foglalkozni amikor még 2/3 sincs megEzekkel minek? Akik most hazudják tele a világot, hogy a Tisza fel akarja gyújtani a várost?Szerintem is, most lehetett volna nagyvonalúnak lenniFideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
dande2
Azt felejtitek el, hogy nincs Fideszes média, Fideszes propaganda csatornák vannak.
somoskovig
25 napja
Beleszámolták a szavazat számlálást is, érdekes.
25 napja
Ha már mindenki szavazatokat számol, akkor holnap számolja már meg h mennyi komment lett/lesz ma itt a topicban! 🙃Legyen meg a 2/3 és akkor sokan örömmel számolgatunk
steelwolf
25 napja
az is jó, csak egyet kell átállítani, ezek meg a pénzért bármitSzerintem nagy tülekedés lenne, hogy büntetlenségért cserébe ki lehet a 133. 😀
eaglesmcnabb
25 napja
Levelszavazatok nincsenek benne ebben sztem. Az is hozzaad valamennyit.77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
Go Vikings!
25 napja
21 kutatóközpont:kb ezt mondta be Endre bá is, a MH 3.5% nála
Tisza 55
Fidesz 38
remontada
25 napja
Ezekkel minek? Akik most hazudják tele a világot, hogy a Tisza fel akarja gyújtani a várost?Szerintem is, most lehetett volna nagyvonalúnak lenniFideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
dande2
Azt felejtitek el, hogy nincs Fideszes média, Fideszes propaganda csatornák vannak.
25 napja
závecz:tisza 54
fidesz 40
mihasznák 4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Ha már mindenki szavazatokat számol, akkor holnap számolja már meg h mennyi komment lett/lesz ma itt a topicban! 🙃
25 napja
az is jó, csak egyet kell átállítani, ezek meg a pénzért bármit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Szigorúan csak A. Richardson-os mezben akarlak látni akkor 😀Azért remélem Stez munkája nincs veszélyben, ha nem nyer a megfelelő párt. 😕Hat remeljuk, de ha minden kotel szakad, elkezdek onlyfansozni. Bizom benne, innen sok elofizetom lesz.
Toto21
Stez
25 napja
21-nél 132 mandátuma van a tiszának 😊 kemény lesz
25 napja
132 Tisza 21-nél
25 napja
Azért remélem Stez munkája nincs veszélyben, ha nem nyer a megfelelő párt. 😕Hat remeljuk, de ha minden kotel szakad, elkezdek onlyfansozni. Bizom benne, innen sok elofizetom lesz.
Toto21
25 napja
DK meg a Kutyák meg küzdhetnek az 1%-ért
25 napja
77,8 a fél 7-es79-80 között lesz, az azért elég kemény így is.
Szesze
25 napja
Sopron majd 84%. BP és vonzáskörzete után talán a legerősebb.