NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/11/magyar-onkentes-katona-ukrajna-meghalt-aser-benjamin/Nem akarlak elkeseríteni, de már egy napja csinálják
Nyugodjon békében, de undorító módon már látom előre h a Fityesz mit fog eköré alkotni...
Beki
5 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/11/magyar-onkentes-katona-ukrajna-meghalt-aser-benjamin/Nyugodjon békében, de undorító módon már látom előre h a Fityesz mit fog eköré alkotni...
5 hónapja
pedig elég világos az üzenete. nem ma kezdték, lásd mit kapott Nagy Blanka anno. még gyámügyi eljárás is indult, hogy kiemeljék az öccsét a családból, a fidesz média cikkezett a rossz jegyeiről, a hiányzásairól, Pesti Srácok fotósa befotózott a szoknyája alá, a tanárai leszidták, hogy szégyent hoz az iskolára, az osztálytársainak megtiltották, hogy szóba álljanak vele, Bayer meg leprolizta. ennek egyértelműen az a célja, hogy elrettentsék a fiatalokat attól, hogy belépjenek a politikába ellenzékiként, illetve hogy egyáltalán legyen új belépő a politikába. mert az ilyen aljas támadásokat legfeljebb az MP-féle figurák viselik el, de az emberek 99%-a nem.Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
buhloone mindstate
5 hónapja
Aztán majd ha jogerősen elitélik, akkor lehet vitázni azon, hogy ez gumicsont, és csak el akarják e vinni a fókuszt az épp aktuális zsírra szállt porról, meg a 15-20 pontos lemaradásukról, vagy valami más.Mutatják az erőt 😊Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
Biztos bejön a véresszájú nyugger kommandónak, hogy tiszteletlen kis csitriket helyre tesznek, a fiatalok között meg úgyis utálja őket mindenki (irracionálisan természetesen, ahogy Johnny the Train Master megfejtette a napokban).
somoskovig
Egy autoriter rezsim tettei mögött felesleges hagyományos logikákat keresni. Az erőből, hatalomból cselekvés a proaktivitásról az erőről és a hatalomról szól leginkább, nem az egyértelmű és logikus hasznosságról és céltudatosságról.
A történelmen végignézve rengeteg olyan példa van mindenféle autoriter rezsimtől ami utólag, haszontalan, értelmetlen, kontraproduktív, és eképp nehezen magyarázható, de ott és akkor számukra "jó ötletnek tűnt".
És simán az is lehet, hogy ez most csak a rendszer lomhaságának, lassan kapcsolásának, rothadtságának, rögzült rossz rutinjainak egyike, egy túlmozgásos janicsár (Budai) semmilyen mestertervbe nem illeszkedő privát ostobasága.
Én kedveltem Orbánt, és azt tartom az egyik legnagyobb tévedésének, hogy legyűrte a saját rendszere, megette az általa felnevelt és elszabadított gólem, nem kapott idővel észbe, és ilyen pöcsfejek tobzódhatnak. Ellentétben a kabai polgármesterasszonnyal én pont és konkrétan őt hibáztatom az ilyen emberekért és ezek faszságaiért, még ha ez sokak szerint törvényszerű is a hatalom természetéből fakadóan.
(Szerintem nem törvényszerű, de nagyon ritka, például se Kádárral, se Francoval, de még a kubai vagy kínai rezsimekkel se ez történt, ők az elmebajtól haladtak a konszolidáció irányába, de nem akarok ezzel kinyitni egy történészi vitát. De kinyitottam.)
5 hónapja
😀😀😀Mutatják az erőt 😊Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
Biztos bejön a véresszájú nyugger kommandónak, hogy tiszteletlen kis csitriket helyre tesznek, a fiatalok között meg úgyis utálja őket mindenki (irracionálisan természetesen, ahogy Johnny the Train Master megfejtette a napokban).
somoskovig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Valamivel kevered, a Fidesz akkor tolta a “Rosszabbul élünk mint 4 éve” kampányt, ami full benézése volt az átlag érzetnek, és a vitán többször rákérdezett erre Gyurcsány, amire Orbán nem reagált (nem azt mondom, hogy nem tudott volna, hanem, hogy tartotta magát a párt/kampány narratívához). Egy idő után nem is vitázott, hanem a kamerába nézve (tehát nem a vitapartnerére) beszélt. Szó nem volt ott okos vitáról, én akkor Fidesz szimpatizáns voltam, de nagyon béna hatást keltett bennem - és az eredmény alapján sokakban - Viktor.Gyengének tűnnek, mert szándékoltan nem a legokosabb 10 százaléknak érvelnek, kommunikálnak, hanem a segghülye 90 százaléknak. (Ezt jól szemléltetik az amerikai előválasztások, választások vitái.) Ezt 2006-ban még benézte Orbán, és próbált okos lenni a már akkor populista módon "vitázó" Gyurcsány ellen, de akkor egy életre megtanulta, hogy majd akkor vitázik, ha kell. De neki már sose kell, ahogy egyik hitvilág főpapja, mondjuk egy pápa se áll le vitázni a hitelvekről, hitrendszerről.Ismételgetéssel teljesen egyetértek, de sztem mindketten gyengék ezekben a vitákban, de ahogy írod is ugyanazokat ismételgetnék és valszeg egy idő után érdektelenségbe fulladna a vita.Felesleges, de nem azért, mert mindkettő gyenge, hanem mindkettő elég ügyes, legalábbis annyira, hogy úgyis iksz lenne a kimenetel, valamint egyikük se győzne meg senkit a saját paneljeimek ismételgetésével a másik oldalon.Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)No meg a vitát is hol rendeznék meg... semleges helyszínben úgysem tudnak megegyezni, meg h ki vezesse a szájkaratét... mindenesetre sztem is felesleges, mert mindkettejük gyenge sztem vitában.
Btw. a vita annak kell, aki hátrányban van, ezért se értem MP vita-mániáját. Aki 10+%al vezet annak nem kell vita, sőt, az csak veszthet egy ilyen eseménnyel. Ráadásul a legtöbb tanulmany szerint a vitáknak elenyésző hatása van már a választókra.
MC12
Beki
Aki érdeklődik a politika, a közélet iránt azok közül senkinek sem lehet már semmi újat, meggyőzőbbet mondani, aki meg nem érdeklődik, az majd a választás előtti pár napban eldönti, hogy mitől fél jobban.
Őszentsége Sobri Jóska
Beki
Ettől függetlenül hibázik mostanában annyit a Fidesz agytröszt, hogy ha valamiért lesznek demokratikus választások, akkor akár még egy vitába is betuszkolhatják Orbánt (pláne ha akkor már stabil 20 pontos hátranyban lesz), ami lófaszt se változtatna, de bizonyosan szórakoztató lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
A kep elkeszult, remelem haza mar a Falcon7-el jon ami igy uresen ment ki plusz meg vettunk 10+ ryan jegyet is.azért ez is profilkép-gyanúsKibéreltek egy egész fapadost.
Löfli
Brüsszelben csak a főni, a first és néhány testőr szállt le a gépről.
kittli
5 hónapja
Mutatják az erőt 😊Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
Beki
Tegnap EFOTT-on is ment a mocskos Fideszezés szépen, majd’ minden fellépőnek volt pár kedves szava is a rendszerhez. Pedig a Fidelitasnak is volt kint állítólag sátra, sajnos csak utólag szereztem róla tudomást, pedig igen színvonalasra sikeredhetett, ettől biztos tódulnak majd a fiatalok a Fideszbe.
telex.hu/zacc/2025/07/10/fidelitas-efott-magyar-peter-telefon-dobas-puzzle-video
5 hónapja
Gyengének tűnnek, mert szándékoltan nem a legokosabb 10 százaléknak érvelnek, kommunikálnak, hanem a segghülye 90 százaléknak. (Ezt jól szemléltetik az amerikai előválasztások, választások vitái.) Ezt 2006-ban még benézte Orbán, és próbált okos lenni a már akkor populista módon "vitázó" Gyurcsány ellen, de akkor egy életre megtanulta, hogy majd akkor vitázik, ha kell. De neki már sose kell, ahogy egyik hitvilág főpapja, mondjuk egy pápa se áll le vitázni a hitelvekről, hitrendszerről.Ismételgetéssel teljesen egyetértek, de sztem mindketten gyengék ezekben a vitákban, de ahogy írod is ugyanazokat ismételgetnék és valszeg egy idő után érdektelenségbe fulladna a vita.Felesleges, de nem azért, mert mindkettő gyenge, hanem mindkettő elég ügyes, legalábbis annyira, hogy úgyis iksz lenne a kimenetel, valamint egyikük se győzne meg senkit a saját paneljeimek ismételgetésével a másik oldalon.Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)No meg a vitát is hol rendeznék meg... semleges helyszínben úgysem tudnak megegyezni, meg h ki vezesse a szájkaratét... mindenesetre sztem is felesleges, mert mindkettejük gyenge sztem vitában.
Btw. a vita annak kell, aki hátrányban van, ezért se értem MP vita-mániáját. Aki 10+%al vezet annak nem kell vita, sőt, az csak veszthet egy ilyen eseménnyel. Ráadásul a legtöbb tanulmany szerint a vitáknak elenyésző hatása van már a választókra.
MC12
Beki
Aki érdeklődik a politika, a közélet iránt azok közül senkinek sem lehet már semmi újat, meggyőzőbbet mondani, aki meg nem érdeklődik, az majd a választás előtti pár napban eldönti, hogy mitől fél jobban.
Őszentsége Sobri Jóska
Beki
Ettől függetlenül hibázik mostanában annyit a Fidesz agytröszt, hogy ha valamiért lesznek demokratikus választások, akkor akár még egy vitába is betuszkolhatják Orbánt (pláne ha akkor már stabil 20 pontos hátranyban lesz), ami lófaszt se változtatna, de bizonyosan szórakoztató lenne.
5 hónapja
Ismételgetéssel teljesen egyetértek, de sztem mindketten gyengék ezekben a vitákban, de ahogy írod is ugyanazokat ismételgetnék és valszeg egy idő után érdektelenségbe fulladna a vita.Felesleges, de nem azért, mert mindkettő gyenge, hanem mindkettő elég ügyes, legalábbis annyira, hogy úgyis iksz lenne a kimenetel, valamint egyikük se győzne meg senkit a saját paneljeimek ismételgetésével a másik oldalon.Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)No meg a vitát is hol rendeznék meg... semleges helyszínben úgysem tudnak megegyezni, meg h ki vezesse a szájkaratét... mindenesetre sztem is felesleges, mert mindkettejük gyenge sztem vitában.
MC12
Beki
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
2006 óta nem áll ki. Ez csak azoknál hat bármit is, akik eleve rá szavaznak. A fideszes szavazók szerint mp nem vitaképes, a többieket meg nem érdekli 😊 viszont pont azzal, hogy behozza a vita-topicot, nyit egy frontot a saját pártja ellen, amikor nem engedi vitatkozni - egyébként teljes joggal - az embereit. Így a saját narratíváját gyengíti, hiszen ha OV gyáva, akkor Tar, Kollár stb. is gyáva. De csak kibújt belőlem a politológus - akinek nem sikerült ugye… - marginális kérdés.Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)Szerintem nem akar vitázni. Sosem lenne jó valami. Ez csak arról szól, hogy OV nem mer kiállni vele. Én ezt csinálnám.
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Felesleges, de nem azért, mert mindkettő gyenge, hanem mindkettő elég ügyes, legalábbis annyira, hogy úgyis iksz lenne a kimenetel, valamint egyikük se győzne meg senkit a saját paneljeimek ismételgetésével a másik oldalon.Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)No meg a vitát is hol rendeznék meg... semleges helyszínben úgysem tudnak megegyezni, meg h ki vezesse a szájkaratét... mindenesetre sztem is felesleges, mert mindkettejük gyenge sztem vitában.
MC12
Beki
5 hónapja
Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?Nem értem a lényegét én sem... félnek egy 19 éves lánytól, vagy mi? Példát nem tudnak statuálni vele, sőt...
Gyurma Pappa
5 hónapja
Inkább azt magyarázza el nekem valaki, hogy a Pankotai Lilit minek jelentik fel megint? Miért nem örülnek, hogy nincs reflektorfényben? Ezek a fideszes urak mindenáron egy 19 éves lánnyal akarnak valamit?

5 hónapja
Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)Szerintem nem akar vitázni. Sosem lenne jó valami. Ez csak arról szól, hogy OV nem mer kiállni vele. Én ezt csinálnám.
MC12

5 hónapja
azért ez is profilkép-gyanúsKibéreltek egy egész fapadost.
Löfli
Brüsszelben csak a főni, a first és néhány testőr szállt le a gépről.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy)No meg a vitát is hol rendeznék meg... semleges helyszínben úgysem tudnak megegyezni, meg h ki vezesse a szájkaratét... mindenesetre sztem is felesleges, mert mindkettejük gyenge sztem vitában.
MC12
5 hónapja
Ezt is Kiara lord lőtte vajon?Hiányolom KLacit egy vállról indítható rakettyával a képről. 😀azért ez is profilkép-gyanúsEz ma készült és itthon?
Löfli
r.baggio
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Az egy szórakoztató színfoltja lesz a következő 9 hónapnak, hogy MP üti OV-t, hogy vitázzon vele, de közben dugja el a Tiszásokat a Kulja-interjú miatt, nehogy menjen vitázni bárki 😊 (Tar-t meghívtàk Tusványosra, hogy a Gulyás - Kocsis kettősből valakivel vitázzon, de nem megy) Btw. a vita annak kell, aki hátrányban van, ezért se értem MP vita-mániáját. Aki 10+%al vezet annak nem kell vita, sőt, az csak veszthet egy ilyen eseménnyel. Ráadásul a legtöbb tanulmany szerint a vitáknak elenyésző hatása van már a választókra.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Elvileg Brüsszelbe repültekazért ez is profilkép-gyanúsEz ma készült és itthon?
Löfli
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
azért ez is profilkép-gyanústestőrök nincsenek? akkor ez valami harcosokklubjás jutalomutazás volt a többi utasnak?
Löfli
5 hónapja
azért ez is profilkép-gyanúsIlyenkor hogyan matekozza ki a ryanair a túlsúlyt 😊
Löfli
5 hónapja
Ennél nagyobb beismerés szerintem nem kell, hogy van igazság a közvéleménykutatásokban...LöfliEz ma készült és itthon?
r.baggio
5 hónapja
Hiányolom KLacit egy vállról indítható rakettyával a képről. 😀azért ez is profilkép-gyanúsEz ma készült és itthon?
Löfli
r.baggio
5 hónapja
azért ez is profilkép-gyanúsEz ma készült és itthon?
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal