Politika
70 feliratkozó
25 napja
77,8%Megint 1% belül voltam... Pályát tévesztettem
Csak a biztonság kedvéért, hátha nem görget valaki.
szaba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Na jon az elso csalodas, nincs meg a 80%. Nem jo elojel.

25 napja
Dagobert bácsi
318
Levél szavazatok ? Vagy az már alapból benne van ?Nem lesz ebből lehet 80szerintem se. Aki akart az már volt. Most már mindenki otthon iszik 😀
zacknorb
Toto21
25 napja
Elindultam eredményvárózni, út közben hallgatok egy kis Rage against the machinet hangolódásnak.Csak szét ne verd a várost bepörögve. 😊
Sebii
25 napja
Fábián Tomi se vesz fel gyakran inget + zakótGulyás Marci is úgy kiöltözött, mint még sosem.
Löfli
25 napja
4 éve 2 és fél %-ot nőtt az utolsó fél órában, szóval kb pont 80 körül lesz a vége
25 napja
Fábián Tomi se vesz fel gyakran inget + zakót

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Nem. Azért, mert éppen ebből lett - elvileg - elege az embereknek. Minden provokáció és hamis zászló lepattant eddig, szerinted épp most ment volna át bármi? Ugyan már.Minek, hogy ott provokáljanak vagy valami hamis zászlós műveletet csináljanak?Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
Ez így a legtisztább, hisz lehet megcsapkodta volna őket.
Lúdas Solymi
25 napja
Ki mint vet, úgy arat.Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Nem lesz ebből lehet 80szerintem se. Aki akart az már volt. Most már mindenki otthon iszik 😀
zacknorb
25 napja
Minek, hogy ott provokáljanak vagy valami hamis zászlós műveletet csináljanak?Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac
peterk2005 udvari bolond
Ez így a legtisztább, hisz lehet megcsapkodta volna őket.
25 napja
1.5 óra alatt ez elég gyengusz
25 napja
77,80
25 napja
77,8 a fél 7-es
25 napja
77.8%
25 napja
19:15kor elvileg Gulyás Gergely, 19:30kor meg MP is média elé áll.
25 napja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀Rossz döntés. Elég hamar jött az első.
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Igen mert mindig egyetért velem.Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
Toto21
8 éve vagyunk együtt, abból 3 éve házasok vagyunk, még egyszer sem veszekedtünk kb. Pedig lett volna rá igényem. 😀
Pofám leszakad, kb 150 a pulzusom a fotelben kb 3 órája, neki meg lehet olyan 40, 100/70-es vérnyomással, ahogy szokott 😀.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Azért remélem Stez munkája nincs veszélyben, ha nem nyer a megfelelő párt. 😕
25 napja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀nem hogy nem engedtem volna be - piszkavasat dugtam volna a seggükbe, és úgy rúgdostam volna ki őket 😀
Nomac