Politika
70 feliratkozó
25 napja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀nem hogy nem engedtem volna be - piszkavasat dugtam volna a seggükbe, és úgy rúgdostam volna ki őket 😀
Nomac
25 napja
Fideszes médiákat nem engedték be a Tiszához 😀
25 napja
Ja, értem, az úgy más.A prognózisok monitorozása miatt fontos, az eredményeket nyilván nem ott néztem volna 😀Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
Lúdas Solymi
esanders10
25 napja
A prognózisok monitorozása miatt fontos, az eredményeket nyilván nem ott néztem volna 😀Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
Lúdas Solymi
25 napja
én meg közben teljesen kijózanodtam (szinte), szóval beverek egy jéger+sört biztos ami biztos
25 napja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.hát azt szerintem senki az ellenzéki szavazók közül. Ha megint meglesz a 2/3-os címvédés, az megint kibaszott gyanús lesz.
Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
Kampman
25 napja
Elindultam eredményvárózni, út közben hallgatok egy kis Rage against the machinet hangolódásnak.
25 napja
Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟valasztas2026.atlatszo.hu/#/reszvetel
esanders10
25 napja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.amúgy te végül is most mire szurkolsz? tisza győzelem 2/3 nélkül + bejutó mihazánk?
Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
Kampman
25 napja
KezdekbebaszniÉn azt hittem már délután egy óta be vagy 😀
youtu.be/0s0IYhEz_2U?is=n2nON2PpFRbeCILD
lesz még Szecseiapâtok!
sutianap
25 napja
Taktikai szavazasról lekerült a térképes nézet sajnos 😟
25 napja
Van másmilyen?Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
Toto21
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
25 napja
2018-ban 10% emelkedés volt 2014-hez képest, de nem változtatott semmit.Most ismét 10% emelkedés lesz 2022-höz képest, de nem tudom elképzelni, hogy ne változtasson semmit.
25 napja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Ha sosincs igazad, akkor megnyugodtam én is.
eaglesmcnabb
25 napja
Neki ISFeleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
Toto21
25 napja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.Neked olyan feleséged van akinek mindig igaza van?
eaglesmcnabb
25 napja
Feleségem szerint nyer a Tisza, szóval kezdek megnyugodni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
81,01
25 napja
sajnos kb bármi lehet..Hungarikum lesz a Mandiner, vagy mit? 😊nyilván, azért ők rendesen foshatnak most 😊 viszont ha lesz is 2/3 abban kb biztos vagyok, h a köv hónapban akkor módosítanak 1-2 dolgot még az alaptörvényenAzért van egy ilyen lécci-lécci-lécci vibe benne. 😊A Mandiner is pont úgy kommunikál, hogy big win jön:mondjuk ez a része pont igaz 😊
"A hátralévő másfél órában már szinte felesleges a Mi Hazánk egyéni képviselőjelöltjére szavazni, miként a párt listájára leadott voks is elúszhat a magas részvétel miatt."
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
Egyébként ha Tisza 2/3 lesz, akkor kb. mindegy, hogy mit mókolnak még a srácok búcsúzóul 2/3-dal, nem? Gondolom olyan jogilag nem lehet, hogy 2/3-dal megszavazzuk, hogy innentől csak 9/10-del lehet módosítani.
somoskovig
25 napja
80,68 az én tippem.
25 napja
18:30-as arány 78.96 a tippem79.99% pont nem lesz 80
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító