Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Aztán majd meglepődnek ha megy értük a katonai gép vagy a TEK "kimenekítő" egysége.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
Remélem választás után most nem jönnek haza.
kittli
Annak jobban örülnék.
5 hónapja
hvg.hu/itthon/20250707_Kovacs-Gergely-valasztas-2026-lista-Kutyapart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
Remélem választás után most nem jönnek haza.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Itthon ezekkel a szavakkal és jelentésükkel teljesen tisztában van Tiborcz munkássága által.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Az hagyján, de olyan szavakat használt Récsöl, hogy majdnem lehidaltam. Rugalmasság, nyitottság, inspiráló versenyhelyzet...
Véletlen again.
KeyG
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Az hagyján, de olyan szavakat használt Récsöl, hogy majdnem lehidaltam. Rugalmasság, nyitottság, inspiráló versenyhelyzet...
Véletlen again.
KeyG
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Véletlen again.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1luse5p/a_szuvenerista_fidelites_eln%C3%B6k%C3%A9nek_szuvenerista/SzuveNERista?
Tony Adams
Jézus f..a.
Egyszer sem sikerült jól mondania. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nemGyanúsan nagy a csend a héten a fiúknál.
444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius
Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰
Gyurma Pappa
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt.
Ehm, jó.
Amadeus az áttelelt poloska
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt.húha, mi lett volna itt, ha hagyják a bzikat tombolni?!
Ehm, jó.
Amadeus az áttelelt poloska
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt. Ehm, jó.
5 hónapja
Mára az index is álhír terjesztő lett, mármint a MÁV szerint...index.hu/belfold/2025/07/08/keletei-palyaudvar-vasutkozlekedes-hegyi-zsolt-vihar/
Music City Miracle
5 hónapja
Meg is égethették volna őket.telex.hu/belfold/2025/07/08/pazmany-oktatok-fegyelmi-eljaras-munkaviszony-szankciok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/pista bátyánk nem azért négyelte fel a rokont hogy nyugatos lehessen?
Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországotelmentek neki, vagy otthon sem voltak?
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
A létező baloldal!24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/KDNP, mit vártál? 😊
Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországotelmentek neki, vagy otthon sem voltak?
slowmotion
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/KDNP, mit vártál? 😊
slowmotion
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországotelmentek neki, vagy otthon sem voltak?
5 hónapja
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyveAzon kívül, hogy ez nem egy szűk körű megbeszélés jkv-ja, hanem valószínűleg a havi vk-elnök, vk-kampányfelelősök tájékoztatója volt, amiről valamelyik írt egy memo-t, kb. valid. Mondjuk MP narratívája elég izzadságszagú, az elvetemült politikajunkie-ken kívül ez ki a jósitent érdekel 😊 szóval szerintem is terelés igen. A bicskei áldozat levele inkább problémásabb ma neki.
Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve.Sok minden kiderül belőle. Ahogy eddig is sejtettük, a köztársasági elnök csak egy báb. Nem ő határozza meg, hogy mikor lesz az országgyűlési választás, hanem a Fidesz kampányfőnöke.
Kiderül belőle, hogy Orbánék nem kormányzati teljesítménnyel, hanem kizárólag digitális “harcosokkal”, fizetett zsoldosokkal akarnak választást nyerni.
Ízlelgessük ezeket a szavakat egy 15 éve kétharmaddal kormányzó párttól:
- digitális holdudvar;
- digitális gerilla hadviselés;
- hibrid hadszintér;
- digitális tér napi mérése;
- mennyi like, mennyi megosztás;
- digitális közhangulat befolyásolása;
Az is kiderül, hogy elirigyelték a több ezer aktív TISZA Szigetet és a polgári körök 15 éve történt leselejtezése után most polgári csoportokat hoznának létre központilag.
És persze az is látszik, hogy a Karmelitában is sokan várják a rendszerváltást és csak valamilyen kényszerből tagjai a maffiának, hiszen az ilyen összefoglalók és információk is rögtön nálunk kötnek ki.
Folytatás következik.
A két oldal a jegyzőkönyvből.
www.facebook.com/share/1CimQrQYAf/?mibextid=wwXIfr www.facebook.com/share/1E44qnS9Jw/?mibextid=wwXIfr
www.facebook.com/share/1AtCsWUzgH/?mibextid=wwXIfr
Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem#háborúsinfláció
444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius
Gyurma Pappa
5 hónapja
Ebben szerintem minden benne van, amit írt, csak szét van darabaolva:Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Klaci79
somoskovig
24.hu/belfold/2025/07/07/idojaras-vihar-repter-lezaras-mav-magyar-peter/
Music City Miracle
5 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius

5 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadábanMelyik évadban megy el gyereket nemzeni
Löfli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Klaci79