Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadábanMelyik évadban megy el gyereket nemzeni
Löfli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Klaci79
5 hónapja
Szerintem MP most fordítva ül a lovon. Szvsz rogánék gyepálása helyett jelen helyzetben sokkal többet hozna ha a balatonon vagy itt szegeden a katasztrófa súlytotta területeken személyesen megjelenne, fotózkodna, bratyizna a tűzoltókkal stb...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadábano belole meg ki is nezem, hogy jol allna neki a 'that's what she said'.
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.
Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
5 hónapja
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.
MP
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
ezt a dumát el fogom sütni perbeszédekben. Óriási!“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”Ne nevess, ezzel munka volt
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Gyurma Pappa
5 hónapja
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”Ne nevess, ezzel munka volt
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska

5 hónapja
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”😀😀😀DD
5 hónapja
Emelem a tétet, el is mennék igennel szavazniNem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
kittli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
A megszűnőben lévő pártok szoktak tartani végső elkeseredésükben ilyen "hogyan kerüljünk be a hírekbe" brainstormingot, azokból jönnek ezek a zseniális ötletek.telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
Jughead
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-napHát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Beki
5 hónapja
Zseni, bazmeg. 😀„A valóság az, hogy az NNGYK nem vonta vissza a műtők engedélyét a szentesi kórházban” – írja a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.
Az NNGYK szerint a betegek folyamatos és biztonságos ellátása érdekében, jogszabálysértés miatt kötelezte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központját – mint az egészségügyi szolgáltatót – a szakmai minimumfeltételeknek megfelelő műtőegységek kialakítására a szentesi telephelyen, és egyidejűleg az infekciókontroll feltételek teljesítéséig ideiglenesen felfüggesztette ezen műtőegységek használatát, ez nem az engedélyek visszavonását jelenti.
Engedély van?
Van persze, minden OK!
Műteni lehet?
Ja, azt nem.
5 hónapja
Ugye nem azt akarod sugallni, hogy Viktor térde megroggyant és becsicskult Ursula nővér előtt? 😀telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellenNo akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
Beki
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellenNo akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellenNa, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/07/uj-ombudsmant-jelolt-sulyok-tamas/ez mar kezd a magyar foci edzokeringojehez hasonlitani ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
De legalább most átmenetileg kiegyezett az aszállyal, reméljük nem lesz helyette újra árvízpárti.Legalább azt el kellene végre dönteni, hogy mit is hazudnak:Brüsszel Péter csótánypárti.
07.02: Nincs csótány, Kulja hazudik.
telex.hu/belfold/2025/07/02/kulja-andras-csotanyok-peterfy-sandor-utcai-korhaz
07.03: Kulja biztos otthon fényképezte a csótányokat.
07.07: Van csótány, de rendszeresen irtjuk, és egyébként is Karácsony a hibás.
telex.hu/belfold/2025/07/07/karacsony-gergely-peterfy-korhaz-csotany-kulja-andras
Várom a következő lépéseket, "ezek nem csótányok, hanem áttelelt poloskák", "Kulja Brüsszelből hozott csótányokat, hogy aláássa az egészségügybe vetett bizalmat", "A Tisza Párt blokkolja a csótányirtásra szánt EU-s pénzeket".
somoskovig
Ennyi.
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Legalább azt el kellene végre dönteni, hogy mit is hazudnak:Brüsszel Péter csótánypárti.
07.02: Nincs csótány, Kulja hazudik.
telex.hu/belfold/2025/07/02/kulja-andras-csotanyok-peterfy-sandor-utcai-korhaz
07.03: Kulja biztos otthon fényképezte a csótányokat.
07.07: Van csótány, de rendszeresen irtjuk, és egyébként is Karácsony a hibás.
telex.hu/belfold/2025/07/07/karacsony-gergely-peterfy-korhaz-csotany-kulja-andras
Várom a következő lépéseket, "ezek nem csótányok, hanem áttelelt poloskák", "Kulja Brüsszelből hozott csótányokat, hogy aláássa az egészségügybe vetett bizalmat", "A Tisza Párt blokkolja a csótányirtásra szánt EU-s pénzeket".
somoskovig
Ennyi.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
pontosan azt lehet varni, amire ez van.Igazából azért kérdezem, mert nem nagyon látom, hogy mit is várnak ettől az emberek.igen a magyar. az EUBnak nincs hataskore buntetougyekben donteni.Sztem magyar, de erre mérget nem vennék.Jó, de melyik bíróság? A magyar vagy valami EUs?Teljesen laikusként kérdezem, az Európai Ügyészség milyen döntést hozhat? Börtönt? Vagy "csak" vagyoni értékűt? Egyáltalán az kire kötelező és ki tartatja be?Semmilyet, vádat emelhet, és majd a bíróság dönt.
StormST
gabokocka
StormST
gabokocka
csebi
Vagyonelkobzást? Persze az szép, csak költségvetési szempontból nem egy releváns dolog, egyszerinek jó lehet, csak kérdés, hogy mikor is jön az be, mert én évekre tippelnék...
Börtönt a vezetőknek? Vajon azt hány fogja megvárni itthon és persze hány igazi fejes van, akikre bármit rá lehet bizonyítani, szerintem ezek a lényeges problémák ezzel...
Nekem az ügyészséghez való csatlakozás azon kívül nem kecsegtet sok haszonnal, hogy egy lépés afelé, hogy megkapjuk a visszatartott pénzeket, de ha belevonódik a végén a magyar igazságszolgáltatás is, ott én nem reménykednék sokban...
StormST
mostantol nem fog elakadni a magyar ugyeszsegen az akta. nem fogjak kihuzni Rogant az anyagbol stb.
aztan majd a magyar a birosag dont.