Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 761 — Kinek mit intézett a kormánya
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadában
Löfli
Melyik évadban megy el gyereket nemzeni Coloradoba Ausztriába, hogy aztán Pamkirályi Alexandra megsirassa, aztán MenSchrute Tomi legyen a regional manager?

Poloska vagyok.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 505 — Chiefs GM
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Klaci79
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.

5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Szerintem MP most fordítva ül a lovon. Szvsz rogánék gyepálása helyett jelen helyzetben sokkal többet hozna ha a balatonon vagy itt szegeden a katasztrófa súlytotta területeken személyesen megjelenne, fotózkodna, bratyizna a tűzoltókkal stb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
Löfli
o belole meg ki is nezem, hogy jol allna neki a 'that's what she said'.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196

MP

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt
Gyurma Pappa
ezt a dumát el fogom sütni perbeszédekben. Óriási!
5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt

5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
😀😀😀DD
5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 714
 youtu.be/_WUCUtcTvWQ?si=VytlpR_wPu_tX10O

Hat az osszes pofam leszakad tenyleg.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 761 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-nap
Beki
Hát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
kittli
Emelem a tétet, el is mennék igennel szavazni

Poloska vagyok.
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Beki
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 964
Beki
Jughead
A megszűnőben lévő pártok szoktak tartani végső elkeseredésükben ilyen "hogyan kerüljünk be a hírekbe" brainstormingot, azokból jönnek ezek a zseniális ötletek.

5 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 207
Beki
5 hónapja
Beki New York Jets 2 061
5 hónapja
Zseni, bazmeg. 😀

„A valóság az, hogy az NNGYK nem vonta vissza a műtők engedélyét a szentesi kórházban” – írja a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.

Az NNGYK szerint a betegek folyamatos és biztonságos ellátása érdekében, jogszabálysértés miatt kötelezte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központját – mint az egészségügyi szolgáltatót – a szakmai minimumfeltételeknek megfelelő műtőegységek kialakítására a szentesi telephelyen, és egyidejűleg az infekciókontroll feltételek teljesítéséig ideiglenesen felfüggesztette ezen műtőegységek használatát, ez nem az engedélyek visszavonását jelenti.

Engedély van?
Van persze, minden OK!
Műteni lehet?
Ja, azt nem.

5 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellen

Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
No akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
Beki
Ugye nem azt akarod sugallni, hogy Viktor térde megroggyant és becsicskult Ursula nővér előtt? 😀

5 hónapja
Beki New York Jets 2 061
 telex.hu/belfold/2025/07/07/nem-indit-eljarast-a-rendorseg-a-pride-resztvevoi-ellen

Na, akkor a mestertervből csak-csak behúzott farokkal elkullogás lett. Lázár kitalálhat valami jó sztorit a következő Lézer-showra.
somoskovig
No akkor kérem ezt is a Tisza és Brüsszel fixálta le vajon a háttérben?
5 hónapja

5 hónapja
 24.hu/belfold/2025/07/07/uj-ombudsmant-jelolt-sulyok-tamas/

ez mar kezd a magyar foci edzokeringojehez hasonlitani ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Magyar Péter pokoli vihart zúdított az országra!
#viharpárti

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
Legalább azt el kellene végre dönteni, hogy mit is hazudnak:

07.02: Nincs csótány, Kulja hazudik.
 telex.hu/belfold/2025/07/02/kulja-andras-csotanyok-peterfy-sandor-utcai-korhaz
07.03: Kulja biztos otthon fényképezte a csótányokat.
07.07: Van csótány, de rendszeresen irtjuk, és egyébként is Karácsony a hibás.
 telex.hu/belfold/2025/07/07/karacsony-gergely-peterfy-korhaz-csotany-kulja-andras

Várom a következő lépéseket, "ezek nem csótányok, hanem áttelelt poloskák", "Kulja Brüsszelből hozott csótányokat, hogy aláássa az egészségügybe vetett bizalmat", "A Tisza Párt blokkolja a csótányirtásra szánt EU-s pénzeket".
somoskovig
Brüsszel Péter csótánypárti.

Ennyi.
Zsellér van de Vrij
De legalább most átmenetileg kiegyezett az aszállyal, reméljük nem lesz helyette újra árvízpárti.
5 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 949 — Слава Україні! Героям слава!
Legalább azt el kellene végre dönteni, hogy mit is hazudnak:

07.02: Nincs csótány, Kulja hazudik.
 telex.hu/belfold/2025/07/02/kulja-andras-csotanyok-peterfy-sandor-utcai-korhaz
07.03: Kulja biztos otthon fényképezte a csótányokat.
07.07: Van csótány, de rendszeresen irtjuk, és egyébként is Karácsony a hibás.
 telex.hu/belfold/2025/07/07/karacsony-gergely-peterfy-korhaz-csotany-kulja-andras

Várom a következő lépéseket, "ezek nem csótányok, hanem áttelelt poloskák", "Kulja Brüsszelből hozott csótányokat, hogy aláássa az egészségügybe vetett bizalmat", "A Tisza Párt blokkolja a csótányirtásra szánt EU-s pénzeket".
somoskovig
Brüsszel Péter csótánypárti.

Ennyi.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
Teljesen laikusként kérdezem, az Európai Ügyészség milyen döntést hozhat? Börtönt? Vagy "csak" vagyoni értékűt? Egyáltalán az kire kötelező és ki tartatja be?
StormST
Semmilyet, vádat emelhet, és majd a bíróság dönt.
gabokocka
Jó, de melyik bíróság? A magyar vagy valami EUs?
StormST
Sztem magyar, de erre mérget nem vennék.
gabokocka
igen a magyar. az EUBnak nincs hataskore buntetougyekben donteni.
csebi
Igazából azért kérdezem, mert nem nagyon látom, hogy mit is várnak ettől az emberek.

Vagyonelkobzást? Persze az szép, csak költségvetési szempontból nem egy releváns dolog, egyszerinek jó lehet, csak kérdés, hogy mikor is jön az be, mert én évekre tippelnék...

Börtönt a vezetőknek? Vajon azt hány fogja megvárni itthon és persze hány igazi fejes van, akikre bármit rá lehet bizonyítani, szerintem ezek a lényeges problémák ezzel...

Nekem az ügyészséghez való csatlakozás azon kívül nem kecsegtet sok haszonnal, hogy egy lépés afelé, hogy megkapjuk a visszatartott pénzeket, de ha belevonódik a végén a magyar igazságszolgáltatás is, ott én nem reménykednék sokban...
StormST
pontosan azt lehet varni, amire ez van.
mostantol nem fog elakadni a magyar ugyeszsegen az akta. nem fogjak kihuzni Rogant az anyagbol stb.
aztan majd a magyar a birosag dont.