Politika
70 feliratkozó
25 napja
Csak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
25 napja
Pest 2 81,75% az derék
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna kiAztán jön a Fidesz-DK kormány
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
25 napja
hát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
built for this shit
25 napja
Kunhalmi Ágnes csak elvitte a másfél millió szavazóját, más magyarázat nem lehet erre a nagy részvételre.
25 napja
4 éve 7,3% volt az utolsó 2 óra, 2018-ban 7%, ezek alapján 81% +/- 0,5% lesz a vége kb.hát így 77-78% lehet a plafonszerintem a 80 meglesz
gamerkr
zacknorb
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna kiaki ezt megtippszmixűte, az nagyot szakít
25 napja
Na, most még jöhet majd egy mozgósítási fellendülés és meglesz a 80+%
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna ki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
No, 4-5 óra még és kiderül, hogy csomagol-e a NER, vagy kezdjük keresni Neo-t és kérjük tőle a piros pirulát. 😊javítva
peterk2005 udvari bolond

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
1% az hiba határon belül van?de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.Honnan az infó?75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ventura
Ventura
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Köszönjük meg a DK-nak ezt a rekordrészvételt. Klára előtt megemelem a kalapom, tényleg mindenkit elvittek szavazni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
80+nál szinte biztos, h kiesneklegyen má 80, essen ki a mihazánknem fognak.
Tactful Cactus
Kenny
25 napja
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:Ez inkabb a Viccek topikba kene
www.facebook.com/share/p/1FdrnwYMVx/
Matthew99
25 napja
No, két óra még és kiderül, hogy csomagol-e a NER, vagy kezdjük keresni Neo-t és kérjük tőle a piros pirulát. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Nincs már mi mást mondani. Elmentek a falig, ezt lehet még rátolni. Ilyenkor már nem lehet elkezdeni pozitív narratívát építeni.Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?
somoskovig
Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
Stez
25 napja
az emlékiratokat abban a fiókban találta amit az asztalos képzés vizsgáján összeeszkábált
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
legyen má 80, essen ki a mihazánknem fognak.
Tactful Cactus
25 napja
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.Honnan az infó?75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
somoskovig
Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
25 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!