Politika

70 feliratkozó

25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 966 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
25 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 020
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 830 — capitaine du château de Vienne 1487
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött
Gyurma Pappa
Béla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜
nagir
Fehérbor, mingyâ kapsz egy imakommandót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?

25 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 689 — Cowboys fan
Az idei évre ünneplős pianak vet Glennfiddiccset csak a felvételi határozat után akartam felpattintani, de ha jól megy minden, akkor lehet már ma minőségellenőrzésnek vetem alá
25 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ez még csak tipp
25 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 473 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Honnan az infó?

25 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött
Gyurma Pappa
Béla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Győzelem! Nagybátyám aki még tavaly kopogtatott is a Fidesznek végül MH-ra húzta, nem kutya lett belőle a Bűnvadászok miatt, de a lényeg az hogy nem Fideszes szavazat lett belőle!
Nomac
ez is siker, főleg ha a MH be se jut😊

Szerkesztette: Szesze
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 830 — capitaine du château de Vienne 1487
Lâtomam mire van szükségetek, jóreggelt Bazsikâm
Zördögűzèsre
 youtu.be/UcHcYKJYi6s?is=eiU9Gj2xSthCXspS
Lucifer son of the mourning, I’m gonna chase you out of earth!
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth
I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
I’m gonna send him to outa space, to find another race
I’m gonna send him to outa space, to find another race

Satan is an evilous man,
But him can’t chocks it on I-man
So when I check him my lassing hand
And if him slip, I gaan with him hand

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.
Raider89
ennyit azért nem tudok inni szerencsére 😊
25 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív

25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 764 — C-lver'N'Blacc
Én vettem 2 mirelitpizzat a sorok mellé, majd eldurrantom a vége felé, lefekvés előtt, csak remélem most majd nem alszok be úgy hogy megy a suto 😆

Just Win Baby!
25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Győzelem! Nagybátyám aki még tavaly kopogtatott is a Fidesznek végül MH-ra húzta, nem kutya lett belőle a Bűnvadászok miatt, de a lényeg az hogy nem Fideszes szavazat lett belőle!
25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 166 — The Mathematician
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
zacknorb
tegnapi filmezés után még szét vagyok csúszva, alapvetően répafőzeléket akartam ma csinálni
de pizza lesz ebből

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 966 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
sajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
shagi0206
Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt is
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten

Poloska vagyok.
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 263
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotak
topin
Így kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
KB23
"Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."
bogjosi
Szóltak a rendőrök, hogy elég lesz a faszkodásból.
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
zacknorb
sajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
shagi0206
Kopogj át valami szomszéd Fideszes nénihez, hogy süssön neked egyet, mert holnap menned kell a frontra. 😀

25 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 479 — #neverpunt
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.
Raider89
látom csak az okot kerested 😀

25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak

hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara

hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".

25 napja
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio
Igaza van, polgárháború, csak a szavazófülkékben. Ott meg csúnyán brére lesznek húzva ezt ők is tudják, azért nyomják ezt a bullshitet és fingreszelést.

Just Win Baby!
25 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio
Milyen szempontból?
KB23
Mindig azzal vádolják a másikat, amit épp ők csinálnak/terveznek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
zacknorb
25 napja

Just Win Baby!