Politika

70 feliratkozó

25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".
somoskovig
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?

Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
Stez
Nincs már mi mást mondani. Elmentek a falig, ezt lehet még rátolni. Ilyenkor már nem lehet elkezdeni pozitív narratívát építeni.

25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549

Negritis, a vajda
az emlékiratokat abban a fiókban találta amit az asztalos képzés vizsgáján összeeszkábált

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
legyen má 80, essen ki a mihazánk
Tactful Cactus
nem fognak.

25 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/670619282_1592631632231954_8577131234397472014_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1668x2048&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=v-HgXBGsAc0Q7kNvwE3nmbo&_nc_oc=AdrNOcorUNEE78u4EdRfItkAn8NcPypcKmeBtD0X0VLkhuWhhLCpjigdT9ZXy0e3Hj4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=TwakTKFzYwy5SH0n_UMicQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4ARnEnnV6Dn-H4-4KyJiPSE4CpIazGNvmu1KS73Qv9Sg&oe=6A03A65B
Kubatov Gábor
Ma döntünk! Holnap már késő! Nem bízhatjuk egy ilyen emberre az ország sorsát! Ma még szavazhatsz! 2X a Fideszre!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326

Negritis, a vajda
AI egyre vadabb... nem kene buta emberek kezebe adni...
25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.
Ventura
de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
Stez SMU Mustangs 48 363 — Whoops, looks like something went wrong.
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak

hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara

hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".
somoskovig
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?

Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.

25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 165 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
legyen má 80, essen ki a mihazánk

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
már ez is rekord
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 966 — Kinek mit intézett a kormánya
hát így 77-78% lehet a plafon
gamerkr
szerintem a 80 meglesz

Poloska vagyok.
25 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 479 — #neverpunt
lesz 80...

25 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 755
74.23%
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
74,23 😊
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 764 — C-lver'N'Blacc

zacknorb
Jó "Magyarorazág" 😆😆😆

Just Win Baby!
25 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 880 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát így 77-78% lehet a plafon

25 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
74,23

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?
Kampman
Még nem,de lassan neki állok...
Csak hogy végi boroztam az elmúlt napokat a dunakanyarban és Azasszony már ferdén néz ha közel megyek a borhűtönkhöz...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 764 — C-lver'N'Blacc
Az idei évre ünneplős pianak vet Glennfiddiccset csak a felvételi határozat után akartam felpattintani, de ha jól megy minden, akkor lehet már ma minőségellenőrzésnek vetem alá
slowmotion
Az egy jó kis cucc, reméljük lesz okod ma felbontani !

Just Win Baby!
25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 263
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
Sebii
Én élvezeteket olvastam, pedig még nem is ittam.
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 966 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
25 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 020
nagir
Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 830 — capitaine du château de Vienne 1487
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött
Gyurma Pappa
Béla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜
nagir
Fehérbor, mingyâ kapsz egy imakommandót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
nagir
Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?