Politika
70 feliratkozó
25 napja
Nincs már mi mást mondani. Elmentek a falig, ezt lehet még rátolni. Ilyenkor már nem lehet elkezdeni pozitív narratívát építeni.Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?
somoskovig
Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
Stez
25 napja
az emlékiratokat abban a fiókban találta amit az asztalos képzés vizsgáján összeeszkábált
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
legyen má 80, essen ki a mihazánknem fognak.
Tactful Cactus
25 napja
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.Honnan az infó?75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
somoskovig
Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
25 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
már ez is rekord
25 napja
hát így 77-78% lehet a plafonszerintem a 80 meglesz
gamerkr
Poloska vagyok.
25 napja
74.23%
25 napja
74,23 😊
25 napja
hát így 77-78% lehet a plafon
25 napja
Még nem,de lassan neki állok...Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?
nagir
Kampman
Csak hogy végi boroztam az elmúlt napokat a dunakanyarban és Azasszony már ferdén néz ha közel megyek a borhűtönkhöz...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Az idei évre ünneplős pianak vet Glennfiddiccset csak a felvételi határozat után akartam felpattintani, de ha jól megy minden, akkor lehet már ma minőségellenőrzésnek vetem aláAz egy jó kis cucc, reméljük lesz okod ma felbontani !
slowmotion

Just Win Baby!
25 napja
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.Honnan az infó?75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
bcsarli, Udvari Főkóstoló
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
Én élvezeteket olvastam, pedig még nem is ittam.Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
nagir
Sebii
25 napja
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
nagir
25 napja
Fehérbor, mingyâ kapsz egy imakommandótNa, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jöttBéla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜
Gyurma Pappa
nagir

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?
nagir