Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.A Tisza semmire sem reagál, ami nem illeszkedik a napirendjébe.
Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.
Janek
A Fidesszel elbeszélnek egymás mellett, néha átkiabál egyik a másiknak.
A stratégia eddig MP-nek jött be.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Érdekes lesz mit lép a Tisza a romolusz lejáratásra.Mintha nem is lenne ilyen !
ez a tippem.
5 hónapja
Kb tök mindegy mit mondanak, random be kell illeszteni a panelbe az ellenséget (Brüsszel, Tisza, Ukrajna) és ennyi. Ez van kiadva a központból mindegyik csimbóknak. Mondjuk elnezve a szintet ennél bonyolultabb kommunikációs megoldó képletet már eleve dekódolni sem tudnának se fogadó se közlő oldalon.Igazából utalt rá.24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
"Államtitkár: Elsősorban az időjárás miatt ugrott meg az infláció"
NB2
StormST
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.
kittli
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/s/6QlO8BVrguTombor nyírta ki az MDF-et, utána komoly elintéző lett
de a DK kell ide
Amadeus az áttelelt poloska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Igazából utalt rá.24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2
StormST
Árvízről, aszályról, időjárásról a Tisza tehet.
Tehát az inflációrol is.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
De a testápoló olcsóbb lett, hogy ti semminek se tudtok örülni…24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2
StormST
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/Elbaszta, nem mondta, hogy MP és a Tisza tehet erről is...
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2025/07/08/inflacio-2025-junius-ngm/"Államtitkár: Elsősorban az időjárás miatt ugrott meg az infláció"
5 hónapja
Na azon én is meglepődnék.Aztán majd meglepődnek ha megy értük a katonai gép vagy a TEK "kimenekítő" egysége.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
Remélem választás után most nem jönnek haza.
kittli
Annak jobban örülnék.
Lúdas Solymi
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
hvg.hu/itthon/20250707_Kovacs-Gergely-valasztas-2026-lista-KutyapartEz a durva, be akartam tenni pár napja, amikor olvastam. És ez nem csak a tetején van így, ha az önkormányzat le akarja festetni az óvoda kerítését, vagy a helyi művelődési ház bérel valami hangtechnikat egy rendezvényre, ott is ugyanez a szorzó…
Negritis, a vajda
5 hónapja
Aztán majd meglepődnek ha megy értük a katonai gép vagy a TEK "kimenekítő" egysége.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
kittli
Annak jobban örülnék.
5 hónapja
hvg.hu/itthon/20250707_Kovacs-Gergely-valasztas-2026-lista-Kutyapart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Érdekes, 4 éve is költöztek.
Véletlen again.
KeyG
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Itthon ezekkel a szavakkal és jelentésükkel teljesen tisztában van Tiborcz munkássága által.index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Az hagyján, de olyan szavakat használt Récsöl, hogy majdnem lehidaltam. Rugalmasság, nyitottság, inspiráló versenyhelyzet...
Véletlen again.
KeyG
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Az hagyján, de olyan szavakat használt Récsöl, hogy majdnem lehidaltam. Rugalmasság, nyitottság, inspiráló versenyhelyzet...
Véletlen again.
KeyG
5 hónapja
index.hu/belfold/2025/07/08/orban-rahel-csalad-egyesult-allamok-egyetem-tanulas/Véletlen again.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1luse5p/a_szuvenerista_fidelites_eln%C3%B6k%C3%A9nek_szuvenerista/SzuveNERista?
Tony Adams
Jézus f..a.
Egyszer sem sikerült jól mondania. 😀
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nemGyanúsan nagy a csend a héten a fiúknál.
444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius
Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰
Gyurma Pappa
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt.
Ehm, jó.
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt.húha, mi lett volna itt, ha hagyják a bzikat tombolni?!
Ehm, jó.
5 hónapja
Bencsik urunk szerint ez a pride már a kormány által megszelídített Pride volt. Ehm, jó.