Politika

70 feliratkozó

25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvétel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 765 — C-lver'N'Blacc
Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.
KB23
Ki az PacalSzili?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Pacalsziszi éppen ásványvizeket ontoget ki hogy tiltakozzon Balogh Levi ellen.

Just Win Baby!
25 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 906 — #NoStress
Van egy fidesz-szavazó ismerősöm, jóindulatú, nyitott, de full tájékozatlan, ezer gyereket nevelő, környezete (meló, család) által befolyásolt 40-es nő, felhívott, hogy hogy a faszba lehet ekkora részvétel, meg nézi a Partizánt (ezt ajánlottam neki korábban, hogy ott lesz egész nap korrekt élő) és tényleg kikaphat e Orbán, és ez hogy lehet, mert az oké, hogy már hetek óta a Tisza vezet és nagyon, de eddig "Orbán mindig kitalált valamit, mindig tudott nyerni", most miért hagyja mégis veszni a hatalmat.
Azzal nyugtattam meg, hogy a maffiából nem lehet kilépni, csak koporsóban, és ha az igazi maffiafőnök ezesetben Putyin, akkor ne aggódjon, ez egy fantasztikus lehetőség Orbánnak az exitelésre, ő megtett mindent, beengedte az orosz ügynököket, kampányolt ezerrel, küzdött, harcolt, de valójaban ez a vereség lesz most a novicsok nelküli kiszallókártyája, mintha egy maffiafilmben megszervezte volna látványosan a saját halálát, hogy utána nyugta lehessen, lássa a főnök, hogy kitartott a végsőkig, küzdött, harcolt, de szerintem nem akarja ő már ezt az egészet, ez a vereség a nagy mesterterve, stb., ne aggódjon, a mi szintünkön ha eddig nem dőlt össze a világ, akkor ezután se fog, nagykutyák játéka ez, holnap is fel fog kelni a nap, stb.
Mondjuk én speciel nem ilyennek ismerem Orbánt, de őt megnyugtatta ez a szcenárió.

Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.

25 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.
Annyira fog hiányozni!

telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Jól állna egy here a homlokán
Raider89
Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.
25 napja
Nincs valami olyan ahol farhát, narancskommando, Bede, kopaszoszt és abrahamrobi beszélgetnek? Hiánypótló lenne tuti nézném. De szerintem ezek csak a kék osztrigaban jönnek össze ebben a formában.

Just Win Baby!
25 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
Amúgy azért brutális arra ráeszmélni, hogyha ugyanannyian szavaznak, mint 4 éve, akkor az 76%-os részvétel.
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Kampman
Nebassz ez ma van?
Janek
Ezt most komolyan kérdezed? 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Nebassz ez ma van?
Janek
amennyit tolták a pofánkba, már álmodból felkeltve is tudnod kellene az összes fideszes indulót az egész országban.
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.
KB23
Ki az PacalSzili?
Orbánc
25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
Kampman
Nebassz ez ma van?

25 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 917 — Steelers fan
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.
peterk2005 udvari bolond
Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond

Kampman
Jó ez, most éppen egy elképesztő választási csalásról számoltak be jászapátiból.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
25 napja
Mik a megérzések?
steelwolf
Megint 💩nom kell .... Az ideg
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalat
Szesze
Csak sör van itthon.
mad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣
nagir
Bumer vagyok... Az meg mi a fasz
Hazai nem tul jó kézműves sör

25 napja
bogjosi New England Patriots 2 261
Mik a megérzések?
steelwolf
Szesze
Csak sör van itthon.
nagir
9-10%-os sör, qrva jó btw.!
 madscientist.hu/termek/liquid-cocaine/

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
KB23
Ki az PacalSzili?

Draft

25 napja
Annyira fog hiányozni!

telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Jól állna egy here a homlokán

Just Win Baby!
25 napja
Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat, de most muszáj az éterben lennie

Szerkesztette: KB23
25 napja
Mik a megérzések?
steelwolf
Szesze
Csak sör van itthon.
nagir

Draft

25 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
Annyira fog hiányozni!

25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Janek
Kampman
Te végül kire szavaztál?
Szesze
MKKP egyéniben
Mihazánk listán
Kampman
ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fidesz
Szesze
Egyik szavazatom se volt jó szívvel.
A kutyapártosra a régi szép idők emlékére ment (Mogács és egyebek), a mihazánk meg azért, mert....úgy istenigazából, ha sorrendbe állítottam az 5 pártot, még rajtuk éreztem a legkisebb általános undort és ellenérzést.
Kampman
hát legszívesebben én se mennék már szavazni. És most sem valaki mellett szavaztam, hanem valaki ellen. Bár már 4 éve is ez volt részemről.
shagi0206
A 2010-es és 2014-es választást egy az egyben kihagytam, pedig életkoromnál adva már mehettem volna. Amolyan későkamaszos, rohadjon meg az egész politika érzés alapján. Nem bánom, hogy akkor így tettem, de talán jobb úgy, ha az ember talál valami kevésbé undorítót a felhozatalban.
Kampman
Nekem is 2010 volt az első évem mikor már mehettem, mentem is azóta mindre. És pont 2010-ben és 14-ben volt olyan, hogy abszolút oda raktam az x-et, ahová akartam is. Még 18 is ebbe a kategóriába tartozott.

Szerkesztette: shagi0206
25 napja
Mik a megérzések?
steelwolf
Szesze
Csak sör van itthon.
nagir
Vagy jobbat

25 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Medián számok este 7 kor jonnek rtlen es hvgn.
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Janek
Kampman
Te végül kire szavaztál?
Szesze
MKKP egyéniben
Mihazánk listán
Kampman
ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fidesz
Szesze
Egyik szavazatom se volt jó szívvel.
A kutyapártosra a régi szép idők emlékére ment (Mogács és egyebek), a mihazánk meg azért, mert....úgy istenigazából, ha sorrendbe állítottam az 5 pártot, még rajtuk éreztem a legkisebb általános undort és ellenérzést.
Kampman
hát legszívesebben én se mennék már szavazni. És most sem valaki mellett szavaztam, hanem valaki ellen. Bár már 4 éve is ez volt részemről.
shagi0206
A 2010-es és 2014-es választást egy az egyben kihagytam, pedig életkoromnál adva már mehettem volna. Amolyan későkamaszos, rohadjon meg az egész politika érzés alapján. Nem bánom, hogy akkor így tettem, de talán jobb úgy, ha az ember talál valami kevésbé undorítót a felhozatalban.

25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
17h után jön a kövi részvételi adat?
Raider89
17:30 és ez lesz az utolsó
Kampman
Ki mit tippel most? Én azt mondom meglesz a 80.
Raider89
most még tuti nem lesz 80, de a végére remélem igen.
25 napja
Mik a megérzések?
steelwolf
El kell mennem sörért.
Tactful Cactus
Be köll baszni
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
17h után jön a kövi részvételi adat?
Raider89
17:30 és ez lesz az utolsó