Politika
70 feliratkozó
26 napja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
26 napja
jó az, a szarást megfogja simánCsak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szesze
26 napja
nem vagyok optimista típus, absz realista vagyok. Ez itt söprés lesz 😊Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond
26 napja
banán kell ráMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
legjobb héjastól és övig felnyomni
26 napja
4 éve nem iszom 😕Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Akkor meg epp a bemelegites elejen jarsz.én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
26 napja
mostanában amúgy is böjtölök, de lassan megeszem a székelykáposztátMicsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!
26 napja
Lényeg h Szesze így bármilyen eredmény mentén tud inni 😀Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
peterk2005 udvari bolond
26 napja
Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
hajrá! szólj, ha kibontottad aztán iszunk egyet😊Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Raider89
26 napja
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
26 napja
Mik a megérzések?DK Mi hazánk koalíció, Klára lesz a góré
steelwolf

Just Win Baby!
26 napja
Mik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Azt hittem Buday Zoli van a partizánban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

Just Win Baby!
26 napja
Mik a megérzések?
26 napja
Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
26 napja
nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206

Don't blink!
26 napja
én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
26 napja
azok ebben nincsenek benneÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi
r.baggio
26 napja
mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny

Just Win Baby!
26 napja
Szerintem nincs, mert azok külön szavazókörök, de csak a hazaiakra lehet rákeresniÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi
r.baggio
Tepper takarodj!