Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Naja. Most gondold el, ha mèg le is hallgatta volna a feleségét, a gyerekek anyját, hogy ebből építsen politikai karriert. Az lett volna igazán durva.

Egyedül a gyerekeket sajnálom ebben a történetben. Ilyen anya meg apa képpel élni….kemény és kemény lesz. Nem csodálkoznék, ha egyik se idehaza képzelné el a jövőjét.
MC12
Gáspárról írj kérlek, ha már ilyen jól át tudod látni látatlanban a gyerekek lelki világát is
r.baggio
Igazából felmerült bennem, hogy sikerül-e megoldani egy mp-VJ téma kapcsán az orbánozást, de végülis cigányozva, Vezérezve meg Gáspározva (amivel a nemi identitására célozgatsz gondolom, az apja kontextusàban, a legszebb hagyományokat követve) megoldotta a Solymi - Ozi - baggio hármas. Szép munka!
MC12
Csupán rávilágított, hogy van egy példa, Gáspár, aki sokkal többet kapott az élettől, így rámutatott hogy kissé álszent/álságos és röhejes duma MP gyerekeinek a jövőjéről aggodalmaskodni. Nem gondolod hogy az?
eaglesmcnabb
Szerintem minden politikus gyerek jövőjén ér aggodalmaskodni, ez nem egy nulla összegű játék. Attól hogy MP gyerekein van most épp lamentálás, nem zárja ki, hogy Gáspárral ezt ne tegyük meg, sőt ez a topik rendszeresen meg is teszi, szóval nem gondolnám, hogy Gazsi ügyei alul lennének tárgyalva, főleg Csád óta.

Csak Gazsit lehet évek óta buzizni (ahogy OV-t cigányozni, ezen ugye már fenn se akad senki, aki egyébként busong a közbeszéd romlásán) - bocsánat, elmélkedni a nemi identitásán az apja vonatkozásában - meg példaként felhozni, míg Magyar esetében felvetni, hogy nem az ideális apa kép feltétlenül a gyerekeknek, az anyjuk miatt pozíciókat kapó, majd az anyjukat lehallgató és erre politikai pályát építő apa szerepe, úgy látszik rosszul esik néhányaknak.

Pedig attól mert valaki szar ember, még lehet fasza és sikeres politikus. Tenger példa van évszázados, ha nem ezredes viszonylatban a morálisan hitvány de elképesztően sikeres politikusokra, sőt mintha összefüggés is lenne, ugye. Többek között ezért sem működik a Fidesz MP-t személyében támadó stratégia de ez más kérdés.

Én elfogadom, hogy minden szar, OV a valaha volt legkárosabb politkus stb. Oké. Azt is elfogadom, hogy bárki jobb az itt írók szerint, mint Ő, tehát MP
Is. Rendben, ez mind érvelhető. De azért hogy MP sajnálni kelljen, meg hogy ő legyen morálisan magasabban, mert Varga csúnyákat mondott rá, azért ne bassza már meg jóélet 😀 Varga még finom volt és visszafogott ahhoz képest, amit mondhatott volna. Egy házasságban, legyen az bármilyen, nehéz annál nagyobb hitvány sunyiságot csinálni, mint amit Magyar csinált. Ezt nem menti OV semmilyen vélt vagy valós magánéleti bűne. És ezeknek továbbra sincs túl sok köze a politikusi perszónájukhoz.
MC12
Nincs, egy igazságügyminiszter aki éppen a meghekkelt ügyészségi procedúráról dalolászik nincsensemmiféle moralitása, csakis annak, hogy felvételt készítenek róla...

basszamámegegytalicskakanmajom

Arról a morális fertőről halottál hogy szegény hamász beszerzett egy hadseregnyi plasztikus csipogót?

Ezazegyik, a másik amiről hadoválsz, az ott kezdődik, hogy majha pájerzsolt száját megfékezik akkortájt énis mérsékletet gyakorolokna kazincigyalázásban. Baszkikám uccai karcos meg harcosok kúpja? azt ha kap egy szarosszájú húgyos plamfetet azonnal rohan valami etikai tanácshoz

Ha harc, hát legyen harc! - mormolta Rezső, mikor a berobbanó budiajtó után expressz sebességgel landolt a hányás a tarkóján... Lenyúlt a még testmeleg masszába, ami az imént hagyta el a végbélnyílását és jókorát markolt belőle

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Én nem tudom miért, de megnéztem Varga Juditról az interjúkat több oldalról is, aztán még egy kis Gulyás Geri a kormányinfón. Hát bassza meg ez annyira undorító már, nem is értem magam, hogy mi a picsának kell ezt az szart önként néznem. Hánynom kell már ettől.
Bruce
nem tudom, nekem elég volt a telex 6 perces videója, őszinte részvétem az elpazarolt idődnek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
Nekem nagyon hiányzik egy valódi szociáldemokrata párt az étlapról. Addig meg el kell küldeni a halál faszára a Viktor and co.-t. Van rá mód. Aztán mehet Petike is faszba ha viktoriánus lesz. Van rá esély.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Naja. Most gondold el, ha mèg le is hallgatta volna a feleségét, a gyerekek anyját, hogy ebből építsen politikai karriert. Az lett volna igazán durva.

Egyedül a gyerekeket sajnálom ebben a történetben. Ilyen anya meg apa képpel élni….kemény és kemény lesz. Nem csodálkoznék, ha egyik se idehaza képzelné el a jövőjét.
MC12
Gáspárról írj kérlek, ha már ilyen jól át tudod látni látatlanban a gyerekek lelki világát is
r.baggio
Igazából felmerült bennem, hogy sikerül-e megoldani egy mp-VJ téma kapcsán az orbánozást, de végülis cigányozva, Vezérezve meg Gáspározva (amivel a nemi identitására célozgatsz gondolom, az apja kontextusàban, a legszebb hagyományokat követve) megoldotta a Solymi - Ozi - baggio hármas. Szép munka!
MC12
Csupán rávilágított, hogy van egy példa, Gáspár, aki sokkal többet kapott az élettől, így rámutatott hogy kissé álszent/álságos és röhejes duma MP gyerekeinek a jövőjéről aggodalmaskodni. Nem gondolod hogy az?
eaglesmcnabb
Szerintem minden politikus gyerek jövőjén ér aggodalmaskodni, ez nem egy nulla összegű játék. Attól hogy MP gyerekein van most épp lamentálás, nem zárja ki, hogy Gáspárral ezt ne tegyük meg, sőt ez a topik rendszeresen meg is teszi, szóval nem gondolnám, hogy Gazsi ügyei alul lennének tárgyalva, főleg Csád óta.

Csak Gazsit lehet évek óta buzizni (ahogy OV-t cigányozni, ezen ugye már fenn se akad senki, aki egyébként busong a közbeszéd romlásán) - bocsánat, elmélkedni a nemi identitásán az apja vonatkozásában - meg példaként felhozni, míg Magyar esetében felvetni, hogy nem az ideális apa kép feltétlenül a gyerekeknek, az anyjuk miatt pozíciókat kapó, majd az anyjukat lehallgató és erre politikai pályát építő apa szerepe, úgy látszik rosszul esik néhányaknak.

Pedig attól mert valaki szar ember, még lehet fasza és sikeres politikus. Tenger példa van évszázados, ha nem ezredes viszonylatban a morálisan hitvány de elképesztően sikeres politikusokra, sőt mintha összefüggés is lenne, ugye. Többek között ezért sem működik a Fidesz MP-t személyében támadó stratégia de ez más kérdés.

Én elfogadom, hogy minden szar, OV a valaha volt legkárosabb politkus stb. Oké. Azt is elfogadom, hogy bárki jobb az itt írók szerint, mint Ő, tehát MP
Is. Rendben, ez mind érvelhető. De azért hogy MP sajnálni kelljen, meg hogy ő legyen morálisan magasabban, mert Varga csúnyákat mondott rá, azért ne bassza már meg jóélet 😀 Varga még finom volt és visszafogott ahhoz képest, amit mondhatott volna. Egy házasságban, legyen az bármilyen, nehéz annál nagyobb hitvány sunyiságot csinálni, mint amit Magyar csinált. Ezt nem menti OV semmilyen vélt vagy valós magánéleti bűne. És ezeknek továbbra sincs túl sok köze a politikusi perszónájukhoz.
MC12
Viszonylag ritka az aki poltikus vagy ilyen magas pozit lát el és családszerepben pedig jól mutat.
Narcisztikusság / másokon való fellépegetés / rengeteg munka ezek mellett aki példaértékű szülő tud lenni…
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 873
Én nem tudom miért, de megnéztem Varga Juditról az interjúkat több oldalról is, aztán még egy kis Gulyás Geri a kormányinfón. Hát bassza meg ez annyira undorító már, nem is értem magam, hogy mi a picsának kell ezt az szart önként néznem. Hánynom kell már ettől.
Bruce
Kultúrbulimia
5 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 297

MC12
r.baggio
MC12
eaglesmcnabb

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Varga Judy egy bukott nő
—többszörösen az
Ennek megfelelően is viselkedik
ozibozi
Annyira zseniális ahogy körbejárja a Fidesz a sanyarú női sorsokat miután beszóltak MPnek, hogy lenézi a nőket.
Katka után írtam is, hogy jön mindját Juci és baam.
5 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
Én vállalom, hogy bedobom a taktikai szavazást: ha a mai állás szerint vezetni fog jövő áprilisban a Tisza, akkor a Kutyák 8%-os szavazati aránya pont elég lesz, hogy megakadályozza a kétharmadot, és akkor velük együtt lehet csak alkotmányozni. Ez fix.
Gyurma Pappa
annyia adnám, ha a kutyapárt és a Tisza 2/3-adot csinálna a parlamentben
nem kell, hogy együtt alakítsanak kormányt, de kelljen a kutyapárt pár képviselője, hogy MP kordában legyen tartva, de képes legyen az érdemi változásra
ez lenne szvsz a legjobb forgatókönyv
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202
Varga Judy egy bukott nő
—többszörösen az
Ennek megfelelően is viselkedik
5 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
5 hónapja
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.
Tarsi
Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
r.baggio
Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.
Tarsi
Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.
Jughead
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.
Tarsi
Ez nem válasz, nem ezt kérdeztem, hogy mi nem lesz. Hanem, hogy mint szavazó, politikai aktor, mi a teendő, mi a következő lépés? De lépjünk egyet hátra, mi a célrendszered?
Gyurma Pappa
A célrendszerem, hogy elvegetálok amíg végre kihal az a korosztály aki a DK-ba meg a fideszbe látja a megoldást. Akik szerint csak fekete meg fehér létezik. Leírtam már itt, hogy nem hiszek abba, hogy jön egy messiás aki majd megment minket OV-től. Nem hiszek abba, hogy feladjuk az elveinket, mikor akkora redflag-ek vannak, hogy kiveri a szemünk. Mert az oda vezet, hogy Bidenek, Trumpok, MP-k kerülnek hatalomra akiknek semmi keresnivalójuk ott. Ezért fáj pl, hogy Jámbor András is inkább feladta a harcot.
Tarsi
Pont ugyanaz, majd kihal az a generacio, mintha messiásra várnál.
MP pont jó, nem megváltó tipikus köztes arc, elviszi majd a balhét azért a szarért amit majd rendbe kell tenni. Persze MP helyett tetszőleges következő nem NER ME-t lehet írni.
Én nem szeretem az ejráérünk arra még megoldásokat ezért remélem MP lesz.
5 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska

MC12
r.baggio
MC12

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Tarsi
Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
r.baggio
Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.
Tarsi
Jughead
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.
Tarsi
Ez nem válasz, nem ezt kérdeztem, hogy mi nem lesz. Hanem, hogy mint szavazó, politikai aktor, mi a teendő, mi a következő lépés? De lépjünk egyet hátra, mi a célrendszered?
Gyurma Pappa
A célrendszerem, hogy elvegetálok amíg végre kihal az a korosztály aki a DK-ba meg a fideszbe látja a megoldást. Akik szerint csak fekete meg fehér létezik. Leírtam már itt, hogy nem hiszek abba, hogy jön egy messiás aki majd megment minket OV-től. Nem hiszek abba, hogy feladjuk az elveinket, mikor akkora redflag-ek vannak, hogy kiveri a szemünk. Mert az oda vezet, hogy Bidenek, Trumpok, MP-k kerülnek hatalomra akiknek semmi keresnivalójuk ott. Ezért fáj pl, hogy Jámbor András is inkább feladta a harcot.
Tarsi
Örökké fogsz élni.
Max. nem fidesznek meg dknak hívják majd.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja

MC12
r.baggio
MC12
Végtelenül undorító az a cinizmus, amit újra és újra bemutatsz, ezt újra meg újra muszáj leírnom. A Pride napján OV feltette, hogy ő az unokáira a legbüszkébb, miközben Gáspár nemi identitása annyira nyílt titok, mint Szájeré volt.
r.baggio
És? Mi köze ennek az mp-VJ családi diskurzushoz? Te kezdesz el Gáspározni egy full másik témában, de én vagyok a cinikus. Értem.

5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi
Gyurma Pappa
5 hónapja
Ööööö, csak én nem értem, hogy egy tanúként történő megjelenéshez miért kell ennyi emocionális támogatás?

telex.hu/belfold/2025/07/03/orban-viktor-uzent-varga-juditnak-a-volner-schadl-ugy-targyalasa-utan
somoskovig
Nehogy úgy járjon mint Pelikán József.

Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

MC12
r.baggio
MC12
Végtelenül undorító az a cinizmus, amit újra és újra bemutatsz, ezt újra meg újra muszáj leírnom. A Pride napján OV feltette, hogy ő az unokáira a legbüszkébb, miközben Gáspár nemi identitása annyira nyílt titok, mint Szájeré volt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
a győri vasútvonalat egyébként ki újította fel: Lölőék cége, vagy Szíjjártó apjáéké?
slowmotion
Lölö

Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

MC12
r.baggio
MC12
Mi hárman nem érünk fel a te ‘emberarcú’ , de objektív , lényeglátó álszentséghez.
-főleg ezután a 15 év után
ozibozi
mindig arrafelé kell tekerni az antempatizátort amerre éppen mutatunk
ASÁTÁNMŰVE!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656
Én '98 óta mindig többnyire valami baloldali pártra szavaztam, meg is bántam persze néhányszor, de ez áll hozzám a legközelebb. Most eszembe se jutna másra szavazni, mint a Tisza. El sem tudom mondani, hogy mennyire rossz véleményem van erről a rohadt, g@ci, korrupt rendszerről mi most van és ami teljesen, de alapjait tekintve is tönkretette az országot és szakította szét az embereket. Ugyanakkor egy dk szóba se jöhet azzal a szerencsétlen, a hozzáértéshez még csak szavakban sem közelítő vezetőségével (ez már Fletóval is így volt persze, csak ott még csúnyábbakat mondtam volna). MP-vel biztosan vannak gondok, a rendszer része volt, meg nárcisztikus, meg bármi, de ahogy felépítette ezt az egészet, le a kalappal...egy esélyt arra, hogy Magyarország jobb hely legyen, mint most, mindenképp jár neki, ha már Orbán 5-öt is kapott belőle. Arról nem is beszélve, hogy ezek a férgek elérték, hogy tényleg csak ilyen embereknek legyen esélye legyőzni őket. És ezt őszintén is köszönöm neki, hogy talán lehetővé teszi, hogy ha nem is láthatom a köpcöst börtönben, de hátha legalább néhány kiszolgálóját, akik "csak" milliárdokat loptak el, igen.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202

MC12
r.baggio
MC12
Mi hárman nem érünk fel az ‘emberarcú’ , de objektív , lényeglátó álszentséghez.
-főleg ezután a 15 év után

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja

MC12
r.baggio

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 966
Egyébként az elmúlt ~35 évben melyik kb. 3-4 éves ciklust tartjátok a legjobb időszaknak összességében? Kíváncsi vagyok néhány nézőpontra. Légyszi ne csináljátok piramist, mert előző kérdésem után is két oldalon keresztül azt olvastam, Jay Cutler koma mekkora tróger volt.
szaba
1998-2002

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 966
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?
szaba
inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.

na? bátorak legyetek.
petey
Engem az érdekel, aki 22-ben még képes volt a Fideszre szavazni, azt mi volt képes az elmúlt három évben átterelni. Nyilván van a fejemben válasz, de csak az érintettektől vagyok kíváncsi magyarázatra.
szaba
A család és otthon támogatás jól jött, teljesen hidegen hagyott az ország, a gazdaság, a politika, minden, szóval nem érdekelt, mit csinálnak, önző módon nekem legyen jó és kész, ezért szavaztam oda.
Azóta tele a tököm velük, vállakozó vagyok, érzem hogy fogy a levegő, főleg kapcsolatok nélkül. Szarrá vagyok adóztatva, ha 8 km/h-val többel megyek az 50-es táblánál kapom a 45 ezres csekket. A távoli rokonok, ismerősök nyomorognak és nekünk is összébb kellett húzni a nadrágszíjat, pedig jól keresek, hála Istennek. A rohadt képmutatásuk zavar a legjobban, nem beszélve a gyermekvédelem teljes hiányáról, a számtalan botrányukról, a romokban levő gazdaságról és szociális hálóról, egészségügyről, na meg a nyomorgó vidékről.
Illetve az csesz fel teljesen hogy totálisan hülyének nézik az embereket, de már a saját választóikat is.
Látszik, hogy teljesen megborultak odafent és elengedték a gyeplőt, minden szinten (kommunikáció, lopás), amitől még szarabb helyzetbe sodorták az országot.
Ismereteim szerint már 2 éve államcsődöt kellett volna jelenteni, annyira fos a helyzet.
Konkrétan kilátástalan a jövője ennek az országnak, ha a fidesz marad hatalmon, ezer sebből vérzünk és tele van a töke nagyon sok embernek.
Konkrétan ha veszem az elmúlt évtizedekben a közeli ismerősöket és családtagokat, kb 30 ember, akik a fideszre szavaztak majd’ 4 éve, azok közül 28 a Tiszára fog.
Igazság szerint bárki nyerhet, csak ezek a buzi narancsos képmutató szarok takarodjanak el jó messzire innen..
JC6 (Mr. Miele)
Magyarul amíg neked jó volt leszartad a többieket, országot, ami már azelőtt is romokban volt, korábban is képmutatóak voltak és botrány botrány hátán, de hogy most te és környezeted is szív így persze rohadjanak meg és másra szavazol mindenképp, szép. Ezért tart itt az ország régóta.
zavi27
Ahelyett hogy örülnél hogy valaki megváltozott (az okait most hagyjuk, mert a 2026-os választás végeredménye szempontjából full lényegtelen) inkább beleállsz. Fasza.
Soha nem szavaztam a fideszre, soha nem is értettem mit látnak bele az emberek, de mindenkinek más a tűrőhatára/nyitottsága az újra, és ezt el kell fogadni. Az ember változik, nekem is más dolgok voltak fontosabbak 15/10/5/2 éve mint ma.
Vagy mikortól számít már bűnnek ha valakinek magasabb a tűrőhatára? Vajon szerinted álljak bele apámba, (aki amúgy 0-24-ben szidja a fideszt), hogy mi a tosznak szavazott 2010-ben rájuk? Személy szerint nem hiszem hogy ezt kéne csinálni.
eaglesmcnabb
Az utóbbi 35 évben a jobboldali gondolkodásra inkább volt jellemző az ilyen jellegű "befogadó" attitűd, azaz lehetett valaki évtizedeken át "bolsevik" is akár, ha megtért a nerhez, kezet csókolt Viktornak, akkor minden múltja elfelejtődött, onnantól már szépen beszéltek róla. Szili Katalinnál jobb példa nincs szerintem, balos volt évtizedekig, utálták is a jobboldalon, majd átállt és minden "bűnére" spongya.

A baloldali/liberális mentalitás ilyen szempontból sokkal "bosszúállóbb" nálunk. Hiába vagy jelenleg a NER ellen, akkor is megkapod a savazást, hogy akár csak egyszer miért szavaztál rá mégis. Sólyom László volt ennek a mentalitásnak a szimbóluma, aki ugyan a leváltása után folyamatosan kritizálta a nert, de a ballib tábor sosem bocsátotta meg neki, hogy a számukra legkritikusabb időszakban, 2006 őszén kifejezte az ellenérzéseit Fletóval szemben. Tulajdonképpen csak Hadházy Ákosnak lett megbocsájtva a fideszes múlt, de neki ehhez egy elmeháborodottság-közeli szinten kellett fanatikus ballibbé válnia.

5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal