Politika
69 feliratkozó
26 napja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
csebi
Viszont ez igaz fordítva is, hogy most látják az emberek az esélyt a valós változásra és MP nekik egy megfelelő alternatíva, nem egy libsi választás.
26 napja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.Szerintem ezek 4 éve is ott voltak a haza hívo szavára a 2/3adnal.. én nem tudom elképzelni hogy azon felül találták meg tartalékot vagy megkenheto réteget / embereket...
csebi

Just Win Baby!
26 napja
Kiakasztotok rendesen. Reggel 3 oldal hátrányból indítottam a visszolvasást, sikeresen. Leszavaztunk, altattam a kislányt, kiesett 2 óra, visszajövök, 348 új üzenet.
Na megyek a 4.oldalra, letoltam megint.
Most elugrottam ebédért tényleg csak 20 perc volt, 96 új üzenet.
Keményebb a tempó mint az MP kampány volt az utolsó héten.
26 napja
Én sajnos szoktam erősebbeket is mondani, nem vagyok büszke rá.gondolom mint nálam is 😀 Nálam 10-ből 8x volt ilyen, abból persze javarészt csak magamban mondtam, néha kicsúszott a számon is 😊Sosenem szokott ilyen történni 😀Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
Dehát ha tényleg hülyeségeket mondanak néha a főnökök vagy valamit erőltetnek feleslegesen, akkor néha így sikerül kiereszteni a gőzt...
Próbálom átkonfigurálni magam, hogy ne vegyem annyira komolyan a munkám, mert rajtuk nem tudok változtatni, így csak a fizetést jelző csippanás érdekeljen.
26 napja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Nehéz megmondani h ki tudott mozgósítani ott, már tippelni sem merek.Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23
26 napja
igen, valahogy így értettem. Mert természetesen hangos az ellenzék, ahogy akkor is az volt, és ha nem is győzelemre, de annál lényegesen szorosabbra számítottam én is, mint ami volt akkor.Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
Kampman
Most a realitás nálam az, hogy szoros lesz, hogy kinek a javára? Az a millió dolláros kérdés.
26 napja
gondolom mint nálam is 😀 Nálam 10-ből 8x volt ilyen, abból persze javarészt csak magamban mondtam, néha kicsúszott a számon is 😊Sosenem szokott ilyen történni 😀Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
shagi0206
Lúdas Solymi
26 napja
új partizán linkde még csak upcoming
www.youtube.com/watch?v=bQvLR768Ueo
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
26 napja
Ott Vona volt utána punci, mert arra a bázisra építhettek volna.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Hátam közepére se kívántam a félnáci pártot, de ha már akkor is ez kellett a Fidesz leváltásához, hát legyen alapon ment.
Ugyanígy volt az Összefogás nevű képződménnyel amit menet közben MZP meghekkelt.
26 napja
Sosenem szokott ilyen történni 😀Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
shagi0206
26 napja
Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
26 napja
össze se hasonlítható a két helyzet semmilyen szempontbólNálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
26 napja
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
26 napja
partizánon mutatják ahogy a kígyók kígyóznak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:yeeeeeah
26 napja
Soha nem fognak kitakarítani minket. Kellünk nekik, ahogy ők is nekünk.66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
shagi0206
26 napja
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
26 napja
nem véletlenül kuncsorgott rikoltozva a dagadt, hogy KELL 3 millió szavazó. ez nem úgy tűnik, hogy kurvára tudják, hogy mekkorát fognak nyerni.Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
Lúdas Solymi
26 napja
66%Én se hiszem hogy a háborúval meg az ijeszgetessel növelni tudták a bázist, főleg nem 3 millióra. Itt már csak a díszletnek adják a szépet
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
26 napja
66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
KB23
StormST
shagi0206
bogjosi