Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Kozben gyori vasutvonalon heten harmadjara vannak jelentos kesesek.Négy nap alatt nem is rossz, volt egy sikeres nap.
Beki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Kozben gyori vasutvonalon heten harmadjara vannak jelentos kesesek.
5 hónapja
Próbálok beszélgetni. Azt tanítom a vezetőknek, hogy próbálják megérteni a másik nézőpontját kérdéseken át.Na ez az a kérdés, amire sose fogsz választ kapni.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Oké. Akkor mi legyen?
Csak miközben ezt a választóknak a szemére vetitek, az nem zavar, hogy MP pont ugyan úgy ünnepelt 22-ben mint ő, pont ugyan úgy nem azzal van baja, hogy milyen a jogbiztonság, milyenek a munkavállalói jogok. Ugyan úgy nem zavarta az autoriter rendszer, az urizálás amíg ő is a részese volt.
Tarsi
Gyurma Pappa
Csak arra, hogy mi NE legyen.
Én 14-18 között feltettem kb. százszor a kérdést, hogy "értem, hogy ne Orbán, de akkor ki?" És a standard válasz: "bárki". (Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)
Na most te lépsz ugyanebbe a folyóba, ha megkérdezed, hogyha nem Orbán és nem MP, akkor mi legyen?
Nem fogsz rá érdemben választ kapni, mert valójában nincs is rá válaszuk, hiszen nem minden érzést, attitűdöt lehet verbálisan szavakba önteni.
Őszentsége Sobri Jóska
(Egyébként, ha lehetne kívánságműsor, én azt szeretném, hogy Lyndon B. Johnson vagy Obama szintű kaliberek futkossanak a magyar politikában, de nekünk

5 hónapja
Ezt nem ugyanabban a kontextusban nézitek. Mármint hogy a bárki nem jó válasz, miközben helyes, csak értelmezhetetlen. Ezért van mindig lefutva ez a kör.Na ez az a kérdés, amire sose fogsz választ kapni.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Oké. Akkor mi legyen?
Csak miközben ezt a választóknak a szemére vetitek, az nem zavar, hogy MP pont ugyan úgy ünnepelt 22-ben mint ő, pont ugyan úgy nem azzal van baja, hogy milyen a jogbiztonság, milyenek a munkavállalói jogok. Ugyan úgy nem zavarta az autoriter rendszer, az urizálás amíg ő is a részese volt.
Tarsi
Gyurma Pappa
Én 14-18 között feltettem kb. százszor a kérdést, hogy "értem, hogy ne Orbán, de akkor ki?" És a standard válasz: "bárki". (Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)
Na most te lépsz ugyanebbe a folyóba, ha megkérdezed, hogyha nem Orbán és nem MP, akkor mi legyen?
Nem fogsz rá érdemben választ kapni, mert valójában nincs is rá válaszuk, hiszen nem minden érzést, attitűdöt lehet verbálisan szavakba önteni.
Őszentsége Sobri Jóska
Aki azt írta bárki jobb nála, az így is gondolja, mert az a benyomása, hogy ennél rosszabb nem lehet. Tehát bárki jobb opció. A kérdésre ez egy helyénvaló válasz, akkor is ha nem életképes. Figyelembe kell venni, hogy a válaszadó nem ugyanazt a komplex kontextust használja a kérdéskor, mint aki egynél messzebbre lát.
Ha ugyanis belegondolna, hogy a bárki azért nem valósulhat meg a büdös életben, akkor sem, ha tényleg bárki jobb lenne, mert mindenkinek valaki más a bárki. Ezért egy szavazáson nem reális egyetlen ember ellen felsorakoztatni a sok bárkit, mert esélytelenk. Te már olyan szemüvegen keresztül teszed fel a kérdést és azon a szemcsin át látod a választ is, hogy kinek van esélye. Pontosan tudod, hogy nem bárki, hanem konkrét valaki mögé lehet csak felsorakoztatni kormányváltó erőt. Te megoldásban gondolkodsz, a másik meg vágy vezérelt de ennél tovább nem gondolkodik.
Bárki mögé nem fog beállni a tömeg, de ezt nem nézi aki ennyire egyszerű választ ad a kérdésre. Ő csak azt vizsgálja a válasza pillanatában, hogy jobb/rosszabb, nem azt hogy ez reális-e vagy sem.
A valaki és a bárki között pont az a különbség, hogy orrot befogva, közben hányva is be kell állni mögé, mert ott sokasodik a tömeg. A bárkinél meg lézengés van. De önmagában valszeg bárki jobb lenne az országnak, csak semmi relevanciája nincs egy ilyen válasznak. De attól még helyes, azon a szinten gondolkozva.
5 hónapja
Hont Andrásnak is vannak követői.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Ha senkivel se rezonálna, akkor nem lenne relevanciája a kontentjeinek.
De látod, a "Tisza=Fidesz szubkultúra" is létezik.
5 hónapja
igy-igy. az elso 4 olyan dolog, ami kb semmibe sem kerul MP-nek, es rohadt konnyen megvalosithato. felszinen legalabbis mkeppen. aztan lehet a kinaiakkal uzletelni asztal alatt, meg orosz gazt venni nem annyira kretenbe nyomva mint most.Mert erre kap politikai felhatalmazást, ezt kérik a választói. Ha ez nem megy, az annak a tudatos vállalása, hogy 2030-ban nem marad kormányon. 4 év alatt meg azért nehéz annyit lopni, hogy egy életre elég legyen, főleg ha közben az az axioma, hogy a NER uralja a gazdaságot.1-4 miért alapvetés?Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Nem, nem ugyanaz. Mármint Magyar Petike is egy gátlástalan gyökér, de nem ugyanaz. Ha Tisza-kormányod van:
Tarsi
- Rendeződik az Unióval a helyzeted,
- Emiatt kapsz uniós pénzt,
- Eltávolodsz Oroszországtól,
- Eltávolodsz Kínától.
- Könnyebben leváltható, hiszen nincs mögötte egy akkora egységes szekta.
Ezekkel gondolom te sem vitatkozol. Nekem ezek elég fontos változások, neked?
Szokol
Negritis, a vajda
Figy, a question everything után van egy *: not the obvious. Persze el lehet indulni egy hosszú magyarázaton, hogy majd, ha, és akkor majd, és ha. Alusipka. Ha nyer, akkor 2-3 millió embertől arra kap majd felhatalmazást, hogy az 1-4 alapvetés legyen. Ha nem lesz alapvetés, akkor 1-2 millió azt mondja majd neki, hogy kappbeafaszom. Azért ez nem űrtudomány.
Gyurma Pappa
en is igy gondolom, hogy ha MP nem csak 4 evre akar berendezkedni akkor ezeket az alapveto dolgokat elkepeszto butasag lenne nem megcsinalnia.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Na ez az a kérdés, amire sose fogsz választ kapni.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Oké. Akkor mi legyen?
Tarsi
Gyurma Pappa
5 hónapja
Mert erre kap politikai felhatalmazást, ezt kérik a választói. Ha ez nem megy, az annak a tudatos vállalása, hogy 2030-ban nem marad kormányon. 4 év alatt meg azért nehéz annyit lopni, hogy egy életre elég legyen, főleg ha közben az az axioma, hogy a NER uralja a gazdaságot.1-4 miért alapvetés?Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Nem, nem ugyanaz. Mármint Magyar Petike is egy gátlástalan gyökér, de nem ugyanaz. Ha Tisza-kormányod van:
Tarsi
- Eltávolodsz Kínától.
Szokol
Negritis, a vajda
Figy, a question everything után van egy *: not the obvious. Persze el lehet indulni egy hosszú magyarázaton, hogy majd, ha, és akkor majd, és ha. Alusipka. Ha nyer, akkor 2-3 millió embertől arra kap majd felhatalmazást, hogy az 1-4 alapvetés legyen. Ha nem lesz alapvetés, akkor 1-2 millió azt mondja majd neki, hogy kappbeafaszom. Azért ez nem űrtudomány.

5 hónapja
Persze, hogy nem.mmm... nem.MP a hasznos hülye, aki remény szerint kipattintja a kipattinthatatlant a hatalomból.Volt már egyszer egy ilyen személy - eszköz, hasznos hülye -, úgy hívják, hogy Orbán Viktor.
ha valamelyik kutyatulajdonos nem szedi fel a kutyája után a szart, én meg belelépek, akkor nem a háztartás egyik eszközével fogom kipiszkálni a maradék kutyaszart a cipőt talpának mintázatából, hanem fogok valami kisebb ágat a földről, amit egyébként pont nem vennék fel, és azzal próbálom meg eltávolítani.
A cél szentesíti az eszközt, mondta egyszer egy pragmatikus ember.
slowmotion
szaba
sem akkor, ha '89-re gondolsz, sem akkor, ha 2010-re.
slowmotion
Egészen elképesztő kanyarokat vesz itt a beszélgetés. Ami még kimaradt az elmúlt két napból:
1) Bajnai kormány volt a legjobb
2) A Kutyákra KELL szavazni, mert csak annak van értelme, hiszen az agyhalottak úgyis megszavazzák a Tiszát, és mi okosak szavazzunk a Kutyákra
3) HUXIT
4) Fegyveres hatalom átvétel/megtartás
5) Taktikai szavazás (bár ez határeset, a körzetszámolgatás már idetartozik talán)
Én vállalom, hogy bedobom a taktikai szavazást: ha a mai állás szerint vezetni fog jövő áprilisban a Tisza, akkor a Kutyák 8%-os szavazati aránya pont elég lesz, hogy megakadályozza a kétharmadot, és akkor velük együtt lehet csak alkotmányozni. Ez fix.

5 hónapja
Miért nem az? Minden jel erre utal, mint európai parlamenti képviselő, ez tűnik a legvalószínűbbnek.1-4 miért alapvetés?Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Nem, nem ugyanaz. Mármint Magyar Petike is egy gátlástalan gyökér, de nem ugyanaz. Ha Tisza-kormányod van:
Tarsi
- Eltávolodsz Kínától.
Szokol
Negritis, a vajda
5 hónapja
1-4 miért alapvetés?Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Nem, nem ugyanaz. Mármint Magyar Petike is egy gátlástalan gyökér, de nem ugyanaz. Ha Tisza-kormányod van:
Tarsi
- Eltávolodsz Kínától.
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Nem, nem ugyanaz. Mármint Magyar Petike is egy gátlástalan gyökér, de nem ugyanaz. Ha Tisza-kormányod van:
Tarsi
- Eltávolodsz Kínától.
5 hónapja
mmm... nem.MP a hasznos hülye, aki remény szerint kipattintja a kipattinthatatlant a hatalomból.Volt már egyszer egy ilyen személy - eszköz, hasznos hülye -, úgy hívják, hogy Orbán Viktor.
ha valamelyik kutyatulajdonos nem szedi fel a kutyája után a szart, én meg belelépek, akkor nem a háztartás egyik eszközével fogom kipiszkálni a maradék kutyaszart a cipőt talpának mintázatából, hanem fogok valami kisebb ágat a földről, amit egyébként pont nem vennék fel, és azzal próbálom meg eltávolítani.
A cél szentesíti az eszközt, mondta egyszer egy pragmatikus ember.
slowmotion
szaba
sem akkor, ha '89-re gondolsz, sem akkor, ha 2010-re.
5 hónapja
Oké. Akkor mi legyen?legyen tánc
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amúgy ha csak annyival lenne jobb a Tisza, hogy nincs ilyen otvar híre itt nyugaton és legalább a szövetségeseinkkel rendezne a kapcsolatot mar úgy gondolnám, h megérte leváltani. Ettol függetlenül szimpi MP? Baromira nem. És lehet, h ugyan olyan szar lesz, mint most, de egyszerűen nincs másik út. Sokáig én is úgy voltam vele, h szavazok a kutyakra és szarok bele, de ez semmire nem megoldás. Ahogy már csomóan leírtak, vagy Tisza, vagy Fidesz. Nincs köztes út. És meg látatlanul is bármikor azt mondom, hogy Tisza, minthogy maradjon ez a szar, ami most van.
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
"A Nézőpont szerint ha most vasárnap tartanák az országgyűlési választásokat, a Fidesz 44 százalékkal győzne, és hárompárti parlament alakulna a 39 százalékot elérő Tiszával és a Mi Hazánkkal, melynek 7 százalékot mért a közvéleménykutató."Nem. Ha àtvetíteném ezeket a számokat egyéni körzetekre - ami hiba lenne és szakmaiatlan - és elkezdeném a győzteskompenzációt meg a többi dolgot számolgatni a nemzetiségi bejutókkal, akkor ott tartanánk hogy egy ilyen eredmény magabiztos Fidesz győzelmet jelentene, ami talán a mi hazánkkal 2/3 lenne. De inkább kicsit alatta.
A mandátummatekban jártasakat kérdezem, ezzel a Tisza és a Mi Hazánk megakadályozna egy Fidesz-kormányalakítást?
Dzsokijuing
De ez ködszurkálás, még mindig. Napirend befolyásolás.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
legyen minden jobb
5 hónapja
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Oké. Akkor mi legyen?
Tarsi

5 hónapja
"A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.Elmultam 40, de orulok h igenybe vehetem majd.
Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."
Hát ez Pesten érdekes lesz.
Amadeus az áttelelt poloska
50 milla pont kell, 25 ev futamido is rendben van, 1,5 millas nm ar Bp-n lesz erdekes, de ez van.
5 hónapja
Akkó azé mer ilyen még nem vót...Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Semmi gond, neked még nem elég szar a Fidesz rendszer. Ezzel sincs gond, csak nem érdemes mindenféle ideológia mögé bújni, fel lehet vállalni ezt a véleményt is, hogy te inkább Fidesz mint Tisza.Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
2. Ez akkor lehetne valamennyire ervenyes, ha egy frissen, uj erokent hatalomba kerulo partrol beszelunk. Az bocsanatos, hogy valaki 10-ben leszavazott a fideszre, de akinel legkesobb a manyup-vagyon einstandolasa (tessek szepen visszaemlekezni a fenyegetesekre, igeretekre, nev szerinti nyugdijszamla azota megvan mindenkinek?😊 ) nem tette be a kaput vegleg, menthetetlen bohoc reszemrol.
3. Egy senki vagyok ahhoz, hogy barkit beszoritsak barhova, legalabbis oszinten remelem, hogy vannak annal erosebb, fontosabb szempontok az eletben, mint, hogy egy arctalan, arrogans fasz mit irogat a szabadidejeben.
4. JC-t meg most sem a rendszer autoriter jellege zavarja, nem az ujsagirok titkosszolgalati modszerekkel torteno lehallgatasa, a jogbiztonsag teljes hianya vagy a keleti csicskasag, a nyugati szovetsegesektol valo teljes elidegenules es a munkavallaloi jogok alban szintre alacsonyitasa zavarja, tovabbra is csak a kis nyomorult zsebe. Ezt hadd lehessen mar kritizalni, ha neki 2022-ben lehetett mindenkit teli pofaval kirohogni.
dankodavid
Egy szavazón számonkéritek, hogy miért nem ébredt fel előbb, de a megváltó messiáson nem.
Tarsi
De egyedül Te (illetve még van pár társad), aki viszont képtelen felelőséget vállani azért, hogy dönteni tudjon, hogy szeretné-e a jelenlegi rendszert, vagy szeretne egy kormányváltást. Mert azt az egod képtelen lenne elviselni, hogy leszavazol a jelenlegi potens kihívóra és adott esetben kiderül, hogy ők sem jobbak. Ezért keresel egy alternatív megoldást, amivel azt hiszed nem lőhetsz mellé, hiszen a Kutyapártnak úgysincs esélye kormányt váltani, róluk nem derülhet ki, hogy alkalmatlanok, jobb esetben még az 5%-os küszöböt sem ugorják meg.
Csak azt felejted el, hogy ezzel, a jelenlegi rendszert akarod hatalmon tartani, de semmi gond, mert legalább elmondhatod magadról, hogy Te nem a Fideszre szavaztál (és ha szar lesz egy esetleges Tisza kormány, akkor arra sem). A lényeg, hogy ne kelljen felelőséget vállalnod.
ervinator
Tarsi
ervinator
Tarsi
Csak ezek a férgek takarodjanak...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Ugyanolyan nem lehet értelemszerűen. Csak amiben itt konszenzus van, hogyha egy hangyafaszányit is jobb lesz az országnak, ha kormányváltás lesz, akkor már megéri. És, ha másban nem is, abban biztos hogy jobb lesz, hogy egy Tisza kormányt sokkal könnyebb lesz leváltani, mint most egy Fidesz rendszert.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Semmi gond, neked még nem elég szar a Fidesz rendszer. Ezzel sincs gond, csak nem érdemes mindenféle ideológia mögé bújni, fel lehet vállalni ezt a véleményt is, hogy te inkább Fidesz mint Tisza.Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
2. Ez akkor lehetne valamennyire ervenyes, ha egy frissen, uj erokent hatalomba kerulo partrol beszelunk. Az bocsanatos, hogy valaki 10-ben leszavazott a fideszre, de akinel legkesobb a manyup-vagyon einstandolasa (tessek szepen visszaemlekezni a fenyegetesekre, igeretekre, nev szerinti nyugdijszamla azota megvan mindenkinek?😊 ) nem tette be a kaput vegleg, menthetetlen bohoc reszemrol.
3. Egy senki vagyok ahhoz, hogy barkit beszoritsak barhova, legalabbis oszinten remelem, hogy vannak annal erosebb, fontosabb szempontok az eletben, mint, hogy egy arctalan, arrogans fasz mit irogat a szabadidejeben.
4. JC-t meg most sem a rendszer autoriter jellege zavarja, nem az ujsagirok titkosszolgalati modszerekkel torteno lehallgatasa, a jogbiztonsag teljes hianya vagy a keleti csicskasag, a nyugati szovetsegesektol valo teljes elidegenules es a munkavallaloi jogok alban szintre alacsonyitasa zavarja, tovabbra is csak a kis nyomorult zsebe. Ezt hadd lehessen mar kritizalni, ha neki 2022-ben lehetett mindenkit teli pofaval kirohogni.
dankodavid
Egy szavazón számonkéritek, hogy miért nem ébredt fel előbb, de a megváltó messiáson nem.
Tarsi
De egyedül Te (illetve még van pár társad), aki viszont képtelen felelőséget vállani azért, hogy dönteni tudjon, hogy szeretné-e a jelenlegi rendszert, vagy szeretne egy kormányváltást. Mert azt az egod képtelen lenne elviselni, hogy leszavazol a jelenlegi potens kihívóra és adott esetben kiderül, hogy ők sem jobbak. Ezért keresel egy alternatív megoldást, amivel azt hiszed nem lőhetsz mellé, hiszen a Kutyapártnak úgysincs esélye kormányt váltani, róluk nem derülhet ki, hogy alkalmatlanok, jobb esetben még az 5%-os küszöböt sem ugorják meg.
Csak azt felejted el, hogy ezzel, a jelenlegi rendszert akarod hatalmon tartani, de semmi gond, mert legalább elmondhatod magadról, hogy Te nem a Fideszre szavaztál (és ha szar lesz egy esetleges Tisza kormány, akkor arra sem). A lényeg, hogy ne kelljen felelőséget vállalnod.
ervinator
Tarsi
ervinator
Tarsi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
DK az ellenzéki összefogás élére áll, és Klára 2/3-dal nyer.szeretném hallani akkor a megoldást amit a magunk fajta balfaszok nem képesek észrevenni.Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
dankodavid
Tarsi
ervinator
Tarsi
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz. Ti most azt várjátok, hogy majd egy olyan ember fog bármit megváltoztatni akinek még annyira sem nyílt fel a szeme mint JC-nek.Semmi gond, neked még nem elég szar a Fidesz rendszer. Ezzel sincs gond, csak nem érdemes mindenféle ideológia mögé bújni, fel lehet vállalni ezt a véleményt is, hogy te inkább Fidesz mint Tisza.Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
dankodavid
Tarsi
ervinator
Tarsi
ervinator
5 hónapja
Semmi gond, neked még nem elég szar a Fidesz rendszer. Ezzel sincs gond, csak nem érdemes mindenféle ideológia mögé bújni, fel lehet vállalni ezt a véleményt is, hogy te inkább Fidesz mint Tisza.Egy kertitörpére én is. Egy ugyan olyan szardarabra mint amit most le akarunk váltani nem. Az nem megoldás.A megváltó messiást csak Te szereted hangoztatni, ilyet senkitől nem láttál leírva. Nagyjából abban mindenki egyetért, hogy egy kertitörpére is leszavazna, ha az leváltaná a jelenlegi rendszert.Annyira vicces látni, hogy JC-n számonkéritek, hogy nem sokallt be előbb, ettől meg attól. De közben mindenki egy olyan MP mellett kampányol aki nem hogy nem sokallt be ezektől hanem ettől sokkal többtől sem.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
dankodavid
Tarsi
ervinator
Tarsi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"