Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Én nagyon szorítok, hogy a rendőrök tényleg nyomozzanak és le is tartóztassák KariGeri-t. Ha az Egységes Oroszország Magyarországi Kistagozata a Fidesz alárendeltje, akkor nagyon el lesznek fenekelve, mert ennyi ideig ezt a témát felszínen tartani, egyre kellemetlenebb lesz.Tényleg, hogy tartunk ma, Mesterterv vagy Népszavazás a narratíva?

5 hónapja
Nekem 2006 egyedül de hat első próbálkozásra lehet rontani 😉Én '98 óta szavazok. listán győztes pártra egyszer sikerült voksolnom, 2010-ben.2002, mindig kispártok, de átbaszva érzem magam így is 😅
A környezetemben 3 ember fog a fideszre szavazni továbbra is, homofób, idegengyűlölő alakok, azok voltak Orbán előtt is. Másodlagos pártpreferencia náluk a Mi Hazánk.
atapapa
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
"A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.majd vesznek városszéli, szakadék állapotú, hatvan négyzetméteres lyukakat. (amikre alsó hangon még a felét rá kell költeni, hogy emberi életkörülményeket teremthessenek benne.)
Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."
Hát ez Pesten érdekes lesz.
Amadeus az áttelelt poloska
5 hónapja
bocs, hogy beleböfögök.Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunkaEzt mondom én is.Mivel kene pontosan empatizalni? Hogy 22 utan pld JC is teljesen gatlasok nelkul oromkodott, hogy “hihihi en x osszeget kaptam q fidesztol, nyilvan leszavazok rajuk”, aztan most meg vonit pusztan, mert elfogyott a valasztasi zseton. Ezzel kene empatizalni? Vagy azzal a szuklatokoruseggel, hogy nem ertette meg, nem attol lesz magasabb eletszinvonalon, mert kap a fidesztol valasztas elott krumplit, hanem, mert van mukodo orszag, van kiszamithato jogalkotas es jogalkalmazas, igy akar meg vallalkozni is lehet, hiszen nem kell minden nap attol gyomorgorcsben ulni, hogy melyik nercsicska kedveert irjak at egy komplett agazat reszletszabalyait pentek 23:52-kor? Hogy nem kell minden apro kinodra kifizetni 70-80-100k-t azert, hogy husz percre valami medicoveres faszkalap ranezzen total leszarva, mi a nyug? Hogy nem omlik ossze felnaponta a hatomnegyed orszag kozlekedese? Hogy azok a szazmilliardok helyett, amikert tiborcztol vesznek irodahazat, csak otvenet lopnak el es a masik fele nem a parterdek szerint vqn elkoltve? Hogy talan mar attol egy elhetobb orszagot kapsz, ha a kozmedia elsodleges es kizarolagos funkcioja nem kizarolag a gyengebb kepesseguek frusztralasa, hergelese? Szoval egeszen pontosan mivel is kellene nekem empatizalni, aki ugy 12 eve ugatom, a fideszes saskajaras az orszag mohacsaval egyenerteku, de mivel akkora konjunktura volt, hogy azt meg azzal a veg nelkuli inkompetenciaval sem tudtak teljesen hataron kivul tartani, amivel operalnak? JC es az ilyen pillanatnyi, velt erdekbol leszavazok mikor empatizaltak a nem fideszesekkel?
Meg azt, hogy amit te altruizmusként detektálsz, azt én áldozathibáztatásnak, empátiahiánynak.
Őszentsége Sobri Jóska
A valasztojogod gyakorlasa egy ertekvalasztassal egyutt jaro, felelosseggel biro aktus. Mint ilyen, jc-nek es a hasonszoru pajtasainak abszolut minden joga megvolt ahhoz, hogy ugy dontson, ahogyqn, de amikor bekovetkezik, amit a sok hulye lipsi mondott hatszazotvenketszer, akkor csak az intenziv kussolas az adekvat reakcio, nem pedig a rinyalas, hogy tyuha the dildo of consequences rarely comes lubed. Tessek felnott ferfinak lenni es a donteseid kovetkezmenyet visongas nelkul turni, foleg azok utan, amilyen megfellebbezhetetlen hittel sikerult a fideszesseget megvallani.
dankodavid
Wester
lehetett tudni, hogy mit csináltak az eü-vel, oktatással, kultúrával, igazságüggyel? lehetett.
lehetett tudni, hogy szétlopták a gazdaságot? lehetett.
lehetett tudni, hogy a szarságuk miatt maradt el egy csomó EU-s pénz, ami lényegében az elmúlt két évtizedben bármiféle fejlődés/fejlesztés elsődleges, és gyakran egyetlen forrása volt? lehetett.
de ha jön a krumpli vagy a pénz, akkor megy a szavazat.
szigszalaggal és WD40-nel mindent is meg lehet szerelni, a baj akkor van, amikor ezek elfogynak. lehetett számítani arra, hogy ezek egyszer elfogynak? lehetett.
akkor most szabad meglepődni, hogy baj van? őszintén szólva nem kéne, csak annak, akiben a logikai képességek még alapszinten sincsenek meg. nem kell atomfizikusnak lenne ahhoz, hogy átlásd.
amúgy nyilván meg fogják oldani, majd jön Csing elvtárs, és odadobja a mentőövet. és nem csak a mi jövőnket adja el nekik Viktor 2026-ért cserébe, sőt nem is a gyerekeink jövőjét, hanem még az unokáinkét is.
5 hónapja
Az empátiával, mint fogalommal kár is dobálózni, ha fogalmatok sincs annak tényleges jelentéséről és értelméről. Erről a meddő vitáról a Keresztapa 3 legjobb jelenete jut eszembe:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
"A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.Ebből csak az bizonyosodik be, hogy nem ide kreálták ezt. Most pl a CSOK változtatás miatt a falukban mennek már a házak, már a kisvárosokban is látszik a visszaesés emiatt (a városhoz csatolt egykori falukban meg depláne).
Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."
Amadeus az áttelelt poloska
Poloska vagyok.
5 hónapja
"A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."
5 hónapja
Mesterházy nem abban az értelemben politikus, amiben Orbán, vagy GyurcsánySok hasonló cipőben járó ismerős viszont szavazott a fideszre, hiába győzködtem őket, mert nem volt alternatíva. Mostanra már ők is átpártoltak a Tiszára szerencsére, úgyhogy én megértem ezt az oldalt is valamennyire...Pontosan ez a lényeg.
Bruce
Az ellenzéknek csak Orbánnál kellett volna jobbat mutatnia, de amíg Mesterházyt meg Vonát, Szél Bernadettet, Karácsonyt, meg Gyurcsányt tudott csak kiizzadni, addig esélytelen volt bármiféle valós alternatíva felismerése annak, aki nem elégszik meg annyival, hogy "bárki, csak ne Orbán", mert minden bárki Orbán 2.0 volt, csak ergyább. Vagy Orbán -1.0.
MP is Orbán 2.0, csak nem rosszabb. Ennyi most a nagy "titok", a nagy megfejtés.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunka1. Szerencsere nem vagyok sem politikus, sem politikai kommunikacios szakember, sem propagandista szargalacsin, hogy engem a szavazatmaximalizalas barmennyire is erdekeljen.
Wester
2. Ez akkor lehetne valamennyire ervenyes, ha egy frissen, uj erokent hatalomba kerulo partrol beszelunk. Az bocsanatos, hogy valaki 10-ben leszavazott a fideszre, de akinel legkesobb a manyup-vagyon einstandolasa (tessek szepen visszaemlekezni a fenyegetesekre, igeretekre, nev szerinti nyugdijszamla azota megvan mindenkinek?😊 ) nem tette be a kaput vegleg, menthetetlen bohoc reszemrol.
3. Egy senki vagyok ahhoz, hogy barkit beszoritsak barhova, legalabbis oszinten remelem, hogy vannak annal erosebb, fontosabb szempontok az eletben, mint, hogy egy arctalan, arrogans fasz mit irogat a szabadidejeben.
4. JC-t meg most sem a rendszer autoriter jellege zavarja, nem az ujsagirok titkosszolgalati modszerekkel torteno lehallgatasa, a jogbiztonsag teljes hianya vagy a keleti csicskasag, a nyugati szovetsegesektol valo teljes elidegenules es a munkavallaloi jogok alban szintre alacsonyitasa zavarja, tovabbra is csak a kis nyomorult zsebe. Ezt hadd lehessen mar kritizalni, ha neki 2022-ben lehetett mindenkit teli pofaval kirohogni.
Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
Ez abból szempontból faszság, mert ezt pont azt erősíti hogy ha én bárkire is szavaztam azon nem kérhetem számon azt amit csinál, mert hát rászavaztam igyam meg a levét. Tökéletes módja annak hogy beszorítsd az adott embert abba a táborba ahová szavazott, szépmunkaEzt mondom én is.Mivel kene pontosan empatizalni? Hogy 22 utan pld JC is teljesen gatlasok nelkul oromkodott, hogy “hihihi en x osszeget kaptam q fidesztol, nyilvan leszavazok rajuk”, aztan most meg vonit pusztan, mert elfogyott a valasztasi zseton. Ezzel kene empatizalni? Vagy azzal a szuklatokoruseggel, hogy nem ertette meg, nem attol lesz magasabb eletszinvonalon, mert kap a fidesztol valasztas elott krumplit, hanem, mert van mukodo orszag, van kiszamithato jogalkotas es jogalkalmazas, igy akar meg vallalkozni is lehet, hiszen nem kell minden nap attol gyomorgorcsben ulni, hogy melyik nercsicska kedveert irjak at egy komplett agazat reszletszabalyait pentek 23:52-kor? Hogy nem kell minden apro kinodra kifizetni 70-80-100k-t azert, hogy husz percre valami medicoveres faszkalap ranezzen total leszarva, mi a nyug? Hogy nem omlik ossze felnaponta a hatomnegyed orszag kozlekedese? Hogy azok a szazmilliardok helyett, amikert tiborcztol vesznek irodahazat, csak otvenet lopnak el es a masik fele nem a parterdek szerint vqn elkoltve? Hogy talan mar attol egy elhetobb orszagot kapsz, ha a kozmedia elsodleges es kizarolagos funkcioja nem kizarolag a gyengebb kepesseguek frusztralasa, hergelese? Szoval egeszen pontosan mivel is kellene nekem empatizalni, aki ugy 12 eve ugatom, a fideszes saskajaras az orszag mohacsaval egyenerteku, de mivel akkora konjunktura volt, hogy azt meg azzal a veg nelkuli inkompetenciaval sem tudtak teljesen hataron kivul tartani, amivel operalnak? JC es az ilyen pillanatnyi, velt erdekbol leszavazok mikor empatizaltak a nem fideszesekkel?
Meg azt, hogy amit te altruizmusként detektálsz, azt én áldozathibáztatásnak, empátiahiánynak.
Őszentsége Sobri Jóska
A valasztojogod gyakorlasa egy ertekvalasztassal egyutt jaro, felelosseggel biro aktus. Mint ilyen, jc-nek es a hasonszoru pajtasainak abszolut minden joga megvolt ahhoz, hogy ugy dontson, ahogyqn, de amikor bekovetkezik, amit a sok hulye lipsi mondott hatszazotvenketszer, akkor csak az intenziv kussolas az adekvat reakcio, nem pedig a rinyalas, hogy tyuha the dildo of consequences rarely comes lubed. Tessek felnott ferfinak lenni es a donteseid kovetkezmenyet visongas nelkul turni, foleg azok utan, amilyen megfellebbezhetetlen hittel sikerult a fideszesseget megvallani.
dankodavid
Lesz ez még így se!
5 hónapja
JC6 nem azért érdemli meg a savat a témában mert annó a fideszre szavazott, hanem azért a gusztustalan fetrengve röhögős gőgös, a földön fekvőbe belerúgó magas lóról eleresztett kommentjéért amit ide böfögött '22-ben azon a vasárnap estén. Vannak olyan billogok amiket nem lehet levakarni magadról...Ez tipikus áldozathibáztatás vagy inkább faszság, kifacsart logika.Magyarul amíg neked jó volt leszartad a többieket, országot, ami már azelőtt is romokban volt, korábban is képmutatóak voltak és botrány botrány hátán, de hogy most te és környezeted is szív így persze rohadjanak meg és másra szavazol mindenképp, szép. Ezért tart itt az ország régóta.A család és otthon támogatás jól jött, teljesen hidegen hagyott az ország, a gazdaság, a politika, minden, szóval nem érdekelt, mit csinálnak, önző módon nekem legyen jó és kész, ezért szavaztam oda.Engem az érdekel, aki 22-ben még képes volt a Fideszre szavazni, azt mi volt képes az elmúlt három évben átterelni. Nyilván van a fejemben válasz, de csak az érintettektől vagyok kíváncsi magyarázatra.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.
szaba
na? bátorak legyetek.
petey
szaba
Azóta tele a tököm velük, vállakozó vagyok, érzem hogy fogy a levegő, főleg kapcsolatok nélkül. Szarrá vagyok adóztatva, ha 8 km/h-val többel megyek az 50-es táblánál kapom a 45 ezres csekket. A távoli rokonok, ismerősök nyomorognak és nekünk is összébb kellett húzni a nadrágszíjat, pedig jól keresek, hála Istennek. A rohadt képmutatásuk zavar a legjobban, nem beszélve a gyermekvédelem teljes hiányáról, a számtalan botrányukról, a romokban levő gazdaságról és szociális hálóról, egészségügyről, na meg a nyomorgó vidékről.
Illetve az csesz fel teljesen hogy totálisan hülyének nézik az embereket, de már a saját választóikat is.
Látszik, hogy teljesen megborultak odafent és elengedték a gyeplőt, minden szinten (kommunikáció, lopás), amitől még szarabb helyzetbe sodorták az országot.
Ismereteim szerint már 2 éve államcsődöt kellett volna jelenteni, annyira fos a helyzet.
Konkrétan kilátástalan a jövője ennek az országnak, ha a fidesz marad hatalmon, ezer sebből vérzünk és tele van a töke nagyon sok embernek.
Konkrétan ha veszem az elmúlt évtizedekben a közeli ismerősöket és családtagokat, kb 30 ember, akik a fideszre szavaztak majd’ 4 éve, azok közül 28 a Tiszára fog.
Igazság szerint bárki nyerhet, csak ezek a buzi narancsos képmutató szarok takarodjanak el jó messzire innen..
JC6 (Mr. Miele)
zavi27
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Ezt mondom én is.Mivel kene pontosan empatizalni? Hogy 22 utan pld JC is teljesen gatlasok nelkul oromkodott, hogy “hihihi en x osszeget kaptam q fidesztol, nyilvan leszavazok rajuk”, aztan most meg vonit pusztan, mert elfogyott a valasztasi zseton. Ezzel kene empatizalni? Vagy azzal a szuklatokoruseggel, hogy nem ertette meg, nem attol lesz magasabb eletszinvonalon, mert kap a fidesztol valasztas elott krumplit, hanem, mert van mukodo orszag, van kiszamithato jogalkotas es jogalkalmazas, igy akar meg vallalkozni is lehet, hiszen nem kell minden nap attol gyomorgorcsben ulni, hogy melyik nercsicska kedveert irjak at egy komplett agazat reszletszabalyait pentek 23:52-kor? Hogy nem kell minden apro kinodra kifizetni 70-80-100k-t azert, hogy husz percre valami medicoveres faszkalap ranezzen total leszarva, mi a nyug? Hogy nem omlik ossze felnaponta a hatomnegyed orszag kozlekedese? Hogy azok a szazmilliardok helyett, amikert tiborcztol vesznek irodahazat, csak otvenet lopnak el es a masik fele nem a parterdek szerint vqn elkoltve? Hogy talan mar attol egy elhetobb orszagot kapsz, ha a kozmedia elsodleges es kizarolagos funkcioja nem a gyengebb kepesseguek frusztralasa, hergelese? Szoval egeszen pontosan mivel is kellene nekem empatizalni, aki ugy 12 eve ugatom, a fideszes saskajaras az orszag mohacsaval egyenerteku, de mivel akkora konjunktura volt, hogy azt meg azzal a veg nelkuli inkompetenciaval sem tudtak teljesen hataron kivul tartani, amivel operalnak? JC es az ilyen pillanatnyi, velt erdekbol leszavazok mikor empatizaltak a nem fideszesekkel?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
Én '98 óta szavazok. listán győztes pártra egyszer sikerült voksolnom, 2010-ben.2002, mindig kispártok, de átbaszva érzem magam így is 😅
A környezetemben 3 ember fog a fideszre szavazni továbbra is, homofób, idegengyűlölő alakok, azok voltak Orbán előtt is. Másodlagos pártpreferencia náluk a Mi Hazánk.
atapapa

5 hónapja
Jézus is azt mondta a kereszten a római katonának aki a legyeket akarta elhesegetni róla.Én hallottam olyat a saját fülemmel, hogy a Fidesz már ellopta amit akart ezért most már nem fognak, hanem az emberekre költenek, míg ha új jön akkor az meg akarja majd szedni magát...Nem értettél meg.Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?Dehogy érdemlik, elvégre másra szavaznak, mint akire te akarsz.
kittli
Kampman
Elfogadom, ha valaki politikai meggyőződése miatt szavaz bármilyen pártra, vagy egyszerűen csak keresi a helyét az ideológiák útvesztőjében.
Elfogadom, ha azért szavaz a fideszre mert neki ez megéri.
Kihasznál minden lehetőséget (csok, felújítás, adókedvezmény, ésatöbbi) és reméli ez így is marad, sőt...
De könyörgöm, a fidesz szavazók jelentős részének kilóg a segge a gatyából, nem jut egyről a kettőre, sőt csúszik lefelé.
Egyszer-kétszer őket is megértem. Reménykednek. De ötször?
kittli
Matthew99
"Hagyjad fiam, csak éhesebbek jönnek helyettük" 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
hát a falu nem lesz egyszerűde még ez is hazugság. Rengeteg roma fiatal ment el külföldre dolgozni.
index.hu/gazdasag/2025/07/03/munkaeropiac-munkaerohiany-roma-foglalkoztatas-miniszterelnokseg/
NB2
5 hónapja
Én '98 óta szavazok. listán győztes pártra egyszer sikerült voksolnom, 2010-ben. A környezetemben 3 ember fog a fideszre szavazni továbbra is, homofób, idegengyűlölő alakok, azok voltak Orbán előtt is. Másodlagos pártpreferencia náluk a Mi Hazánk.
5 hónapja
hát a falu nem lesz egyszerűMindenhol a gazdák lesznek a kulcs, helyben ők az urak. Van olyan falu, ahol a 300 felnőtt lakosból 100 egy gazdánál dolgozik a telepeken, és ha ő azt mondja hogy Tisza, akkor Tisza.
index.hu/gazdasag/2025/07/03/munkaeropiac-munkaerohiany-roma-foglalkoztatas-miniszterelnokseg/
NB2

5 hónapja
hát a falu nem lesz egyszerűindex.hu/gazdasag/2025/07/03/munkaeropiac-munkaerohiany-roma-foglalkoztatas-miniszterelnokseg/
5 hónapja
"Vadász, vadász, Te szopni jársz ide?"Én hallottam olyat a saját fülemmel, hogy a Fidesz már ellopta amit akart ezért most már nem fognak, hanem az emberekre költenek, míg ha új jön akkor az meg akarja majd szedni magát...Nem értettél meg.Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?Dehogy érdemlik, elvégre másra szavaznak, mint akire te akarsz.
kittli
Kampman
Elfogadom, ha valaki politikai meggyőződése miatt szavaz bármilyen pártra, vagy egyszerűen csak keresi a helyét az ideológiák útvesztőjében.
Kihasznál minden lehetőséget (csok, felújítás, adókedvezmény, ésatöbbi) és reméli ez így is marad, sőt...
De könyörgöm, a fidesz szavazók jelentős részének kilóg a segge a gatyából, nem jut egyről a kettőre, sőt csúszik lefelé.
kittli
Matthew99
5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/03/catl-debrecen-kirugas-leepites-akkumulatorgyar-szijjarto-peter-papp-laszlo?Ki gondolta volna h a kínaiak majd kínaiakat akarnak foglalkoztatni?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
youtu.be/NIJiOTrZYzk?si=XvyuOpTfbg0iAC3GNem értettél meg.Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?Dehogy érdemlik, elvégre másra szavaznak, mint akire te akarsz.
kittli
Kampman
kittli
5 hónapja
Én hallottam olyat a saját fülemmel, hogy a Fidesz már ellopta amit akart ezért most már nem fognak, hanem az emberekre költenek, míg ha új jön akkor az meg akarja majd szedni magát...Nem értettél meg.Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?Dehogy érdemlik, elvégre másra szavaznak, mint akire te akarsz.
kittli
Kampman
kittli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Nem értettél meg.Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?Dehogy érdemlik, elvégre másra szavaznak, mint akire te akarsz.
kittli
Kampman
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Ez a hsz. nem Izraelrő vagy Iránról szól, nemis konkrétan politikáról, hanem az Indexről, vagyis arról, hogy még egy képaláírást se tudnak szakmaian megfogalmazni."Megrongálódott."
Végülis így is lehet mondani, bár ez még eufémizmusnak is gáz.
5 hónapja
De hiszen a másik korba amibe felnőtt az igaztévén, abbais hazudtak, mintavízfolyás, vagy azt se dolgozta fel...A lényeg, hogy nem véletlen, hogy a fityesz szavazó táborának a gerincét a 8 általános alattiak meg mondjuk az 55nél idősebbek teszik ki.Nekem jön minden fajta info a neten/face insta….Van net, csak ugye nagyon nem mindegy, hogy ott is milyen tartalmat fogyasztasz.De ez hogy lehet hivatkozási alap hogy sötétben tartanak?Annyi a különbség, hogy Endre bá tudta, mit csinál, a Fidesz szavazók fele meg szándékosan olyan sötétségben van tartva, hogy én nem tudok rájuk haragudni.Na akkor csak leírom...Azahriah keményen beszólt a fidesz szavazóknakBánom, hogy olyan embereket minősítettem, akik nem szándékosan az ország leépítéséhez akartak asszisztálni, szimplán hittek egy évtizednyi hazugságban”
Bruce
Elnézést kérek azoktól, akiket "véglegénynek" neveztem, ígérem, hogy a továbbiakban meghagyom ezt Bayer Zsoltnak.”
Ez valóban bayer zsoca évek óta használt kifejezése a másik oldalra, kevés Bayer show ment le hetente enélkül már sok éve.
ozibozi
Hetek óta gondolkozok rajta és tudom, hogy nagyon rossz a hasonlat.
AdottViktorJános bácsi, aki rá bízottországbangyermekotthonban hosszú éveken keresztül bűnös tevékenységét folytat2,5-3 millió választópolgárEndre bácsi hathatós segítségével.
Tegyük fel Endre bácsi Azahriah szavaival élve "szimplán hittek egy évtizednyi hazugságban".
Endre bácsi megérdemli a kegyelmet?
Az a 2,5-3 millió szavazó aki ötödjére akarja ezt a köztörvényes, tolvaj bandát a nyakunkba, megérdemli a megértést, a toleranciát, a "kegyelmet"?
JC indokait százszor jobban elfogadom mint azokét, akik énekelve, tapsolva úgy szavaznakJános bácsiraViktorra, hogy észre sem veszik kifosztották őket, a jövőjüket, adott esetben gyermekeik, unokáik jövőjét vették el.
kittli
somoskovig
Náluk nincs net?
Nem járnak sehová csak kocsmába?
Ha kilépsz az ajtón bárhol az országban szembe jön a valóság.
Janek
A kocsmába is, általában az ugyanabban a “buborékban” élő emberekkel iszik az ember.
Aztán amikor kilépsz az ajtón, azt a szembejövő valóságot is sok féle képen lehet értelmezni.
Cowboykarcsi90
Janek
Az egyik annyival rendelkezik amennyivel, sokszor nem is tehet róla.
A másik meg egy teljesen más generáció. Anyósom 60 éves, aztán amikor mondjuk neki, hogy nem feltétlen kell egy az egyben elhinni bármit amit a neten írnak, jön az őszinte megdöbbenés, hogy “dehát miért írnák, ha nem igaz?!”. Ő egy másik korban nőt fel, ez volt a norma. Amit a tv/rádió mond, az úgy van. Miért lenne a net más?
Az hogy te próbálsz mind a két oldalról tájékozódni, az dícséretes csak ez a két réteg nem tud és/vagy nem akar szelektálni hírforrás és hírforrás között.
Cowboykarcsi90

Aki nem hiszi, annak utánajárnak