Politika
69 feliratkozó
26 napja
Ilyen forgatókönyv nincs 😊előre teccik inni a Fidesz győzelmére? 😀bocs, 65% a tipp, kezdek bebaszni 😊Az elég nagy visszaesés lenne 😮na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
Szesze
Bruce
Szesze
Beki
26 napja
előre teccik inni a Fidesz győzelmére? 😀bocs, 65% a tipp, kezdek bebaszni 😊Az elég nagy visszaesés lenne 😮na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
Szesze
Bruce
Szesze
26 napja
bocs, 65% a tipp, kezdek bebaszni 😊Az elég nagy visszaesés lenne 😮na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
Szesze
Bruce
26 napja
Meg ha mar arra jarsz, lopjal valamit a boltbol is.Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Akkor mindenkepp verj meg pár nőt útközben. De szigorúan testre.
Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
steelwolf
somoskovig
26 napja
Azért ez erős visszaesés lenne és nem reális.na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
Szesze
26 napja
Az elég nagy visszaesés lenne 😮na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
Szesze
26 napja
na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.lassan azért várható a visszaesés, én olyan 60%-ra tippelek most
72%
petey
26 napja
Ezt tippelném én isna lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.68-69 körül lesz szerintem
72%
petey
Bruce
26 napja
na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.68-69 körül lesz szerintem
72%
petey
26 napja
mindkettő annyi volt kb 😊Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Eddigi tapasztalatok szerint egyébként utána 1-2 órával se nagyon.
Kb. 9-kor benyomják a 30-35%-os feldolgozás eredményeit.
Kampman
Azt valaki tudja hogy 18-ban és 22-ben hány % részvétel volt 17:00-kor?
ervinator
Szesze
ervinator
26 napja
Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Akkor mindenkepp verj meg pár nőt útközben. De szigorúan testre.
Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
steelwolf
26 napja
Ebéd utáni kajakóma van, szerintem 65% fölé nem megyünk 15:00-ig.
26 napja
na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.A vege 140 szazalek lesz.
72%
petey
26 napja
Na akkor mi is 13:00 - 15:00 közötti sávban leszünk benne, mivel most voltunk szavazni. A szavazó helyiség előtt szép narancssárgával volt felírva a Pócs X felirat. Aztán sétáltunk egy kicsit és amire visszamentünk a kocsihoz akkorra már szürke akrilfestékkel le voltak fújva 😀
26 napja
most már nekem isnálam működik rendbennálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr
Beki
Sebii
26 napja
Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
26 napja
Itt vannak korábbi adatok:Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
Szesze
ervinator
i.redd.it/rsdvt4kfwqug1.png
26 napja
nálam lehalt a valasztas.hu oldalaVálasztás.hunál írja ki a valasztas.hu működik
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr

Just Win Baby!
26 napja
nálam működik rendbennálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
gamerkr
Beki
26 napja
én látok valami sorszerűt abban hogy a a kormány(légzsák) cserére, ápr.13. 9:45 re kaptam időpontot a Wallistól 😀 , remélem bejönSziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
klaca71
Toto21
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
26 napja
nálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
gamerkr
26 napja
nálam lehalt a valasztas.hu oldala403
Hozzáférés megtagadva
26 napja
Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
Szesze
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
26 napja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:mivel kb mindenhonnan ilyen hírek jönnek, így biztos hogy jelent..
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.
(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092