Politika
69 feliratkozó
26 napja
Soha nem fognak kitakarítani minket. Kellünk nekik, ahogy ők is nekünk.66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
shagi0206
26 napja
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
26 napja
nem véletlenül kuncsorgott rikoltozva a dagadt, hogy KELL 3 millió szavazó. ez nem úgy tűnik, hogy kurvára tudják, hogy mekkorát fognak nyerni.Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
Lúdas Solymi
26 napja
66%Én se hiszem hogy a háborúval meg az ijeszgetessel növelni tudták a bázist, főleg nem 3 millióra. Itt már csak a díszletnek adják a szépet
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
26 napja
66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
KB23
StormST
shagi0206
bogjosi
26 napja
Dagobert bácsi
318
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javára
26 napja
Amúgy ezekben a részvételi számokban benne vannak az átjelentkezők/külföldön szavazók is, igaz?
26 napja
így van, minden előzetes előjel kurva jónak tűnik..A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
undisputedly
26 napja
66%de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
én is olyan helyen lakom, ahol nincs 1000 szavazó sem, és itt mindig a fideszes díszbuzi nyer 2010 óta, nagyon simán.A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
undisputedly
26 napja
Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
26 napja
A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
26 napja
mi kaposvári niggák is aktívak vagyunk, hájfej bunkó Gelencsér el lesz végre zavarva. én még nem voltam szavazni, hamarosan megyek.És a te szavazókörzetedben?az északi agglomeráció ezekkel a 71-73%-okkal brutál 😮Pest 5-ben el lesz pusztítva a fidesz.
gamerkr
deyell
Bruce
built for this shit
26 napja
márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
26 napja
Nekem is ez jutott eszembe, ha csak az EP választásokig megy7nk vissza ott se tudták 1,5 milliónál többet az urnához vinni.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
26 napja
az estére van behűtveBold: 80% 😀az nem bold hanem fekete abszint
remontada
petey
26 napja
Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?ami tuti, h a mihazánknak nem 😊
KB23
vélhetően a fidesznek is több szavazója lesz, mint előzetesen mérték (valószínű ezért voltak magabiztosak), de a tisza tuti hogy jóval magasabb lesz, csak a 2/3 lesz kérdés sztem (az is lehet, h az se..)
26 napja
És a te szavazókörzetedben?az északi agglomeráció ezekkel a 71-73%-okkal brutál 😮Pest 5-ben el lesz pusztítva a fidesz.
gamerkr
deyell
26 napja
Este 8 órától várhatóak az első eredményekDe nem úgy van, hogy mindenhol első körben urnazárásnak kell lennie. Pl Brusszelben ha ilyen sor lesz, lehet még 8kor is szavaznak vígan.
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) várhatóan vasárnap este 8 órától teszi közzé az első adatokat a valasztas.hu oldalon, amelyeket tízpercenként frissítenek. A folyamat a következő sorrendben zajlik:
Számlálási sorrend: Először az egyéni jelöltek, majd az országos pártlisták, végül a nemzetiségi listák szavazatait összesítik
Levélszavazatok: Az NVI már este 7 órakor elkezdi a csaknem 232 ezer levélszavazat szkennelését, hogy ezek előzetes eredményét is gyorsan közölni tudják
Jegyzőkönyvezés: A szavazatszámláló bizottságok az eredményeket azonnal továbbítják a helyi választási irodákhoz, így az egyéni választókerületi adatok jelennek meg legelőször
A végleges, egyéni választókerületi eredményeket legkésőbb jövő szombaton állapítják meg, miután az átjelentkezők szavazatait is feldolgozták.
Kampman
26 napja
Meg lehet a végén a 80Lassulunk.
nagir
Az elmult 2 szavazason 12% korul tudott az utolso 4 ora.
Ha most ebbolna halmazbol tobben elobb mentek es nem maradt fizikailag ennyi szavazni szandekozo, akkor 75-76 korul van a vege.
Ha nagyjabol ugyanannyi maradt akkor 77-78.
Es mozgositas kellene a 80 fole.
A mihazank orulhet ennek a reszeredmenynek igazabol hogy ez itt most nem ment 68 fole.
26 napja
tiszabura az országos átlag felén 😀 vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/03/054/szavazohelyisegek/002?tab=reszveteli-adatok
26 napja
Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Inkább az, hogy kinek nem, pl MHM.
KB23
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
26 napja
Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
26 napja
Somogy 2, Szabolcs/Borsod 5 és Borsod 3 meg szabolcs 4 eléggé le van maradva kb 15%-kal.
26 napja
Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?nem kérdés.
KB23
Azokon a településeken, ahol magasabb a legalább érettségivel rendelkezők aránya, némileg nagyobb a részvétel növekedése is – írja a G7. Ez azért érdekes, mert a korábbi választási adatok alapján a Fidesz települési szintű támogatottsága a helyi demográfiai adatok közül az iskolázottsággal mutatta a legerősebb összefüggést.
built for this shit