Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/03/feljelentettek-pankotai-lilit-pride-rendorseg-eljaras-inditott-dobrev-klaraHesteg kurvaanyádatteköcsögvamzer
5 hónapja
Nem mindenkinek jut ki az igaz keresztényi őszinte neveltetés, akit csak azért neveztek el Ráhelnek mert a szülők be akartak vágódni a belpesti értelmiség mellett az SzDSz-nél is.1994-ig.Naja. Most gondold el, ha mèg le is hallgatta volna a feleségét, a gyerekek anyját, hogy ebből építsen politikai karriert. Az lett volna igazán durva.Magyar Péter nevű képződményTóth Gabi után a másik történet, ami rendesen felb@sz. Ha mp "képződmény", akkor miért is lehetnek nála a gyerekek?! Elképesztő emberek ezek.
Amadeus az áttelelt poloska
r.baggio
Egyedül a gyerekeket sajnálom ebben a történetben. Ilyen anya meg apa képpel élni….kemény és kemény lesz. Nem csodálkoznék, ha egyik se idehaza képzelné el a jövőjét.
MC12
Nem fogadták be a vidéki cigány fiút, ezért most bosszúból egy ország tartja el közpénzen. Az hogy közben végignézte szülei —egy fizikailag is bántalmazó —kapcsolatát,
az már csak hab a tortán.
Inkább csak hallgatta volna le az asszonyt és ment volna külföldre—vlsz mindannyian jobban jártunk volna😉
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Ööööö, csak én nem értem, hogy egy tanúként történő megjelenéshez miért kell ennyi emocionális támogatás? telex.hu/belfold/2025/07/03/orban-viktor-uzent-varga-juditnak-a-volner-schadl-ugy-targyalasa-utan
5 hónapja
Ez nem válasz, nem ezt kérdeztem, hogy mi nem lesz. Hanem, hogy mint szavazó, politikai aktor, mi a teendő, mi a következő lépés? De lépjünk egyet hátra, mi a célrendszered?Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi

5 hónapja
Bezzeg a Kedves Vezeto! Az az igazi mintacsalad.Naja. Most gondold el, ha mèg le is hallgatta volna a feleségét, a gyerekek anyját, hogy ebből építsen politikai karriert. Az lett volna igazán durva.Magyar Péter nevű képződményTóth Gabi után a másik történet, ami rendesen felb@sz. Ha mp "képződmény", akkor miért is lehetnek nála a gyerekek?! Elképesztő emberek ezek.
r.baggio
Egyedül a gyerekeket sajnálom ebben a történetben. Ilyen anya meg apa képpel élni….kemény és kemény lesz. Nem csodálkoznék, ha egyik se idehaza képzelné el a jövőjét.
MC12
5 hónapja
Naja. Most gondold el, ha mèg le is hallgatta volna a feleségét, a gyerekek anyját, hogy ebből építsen politikai karriert. Az lett volna igazán durva.Magyar Péter nevű képződményTóth Gabi után a másik történet, ami rendesen felb@sz. Ha mp "képződmény", akkor miért is lehetnek nála a gyerekek?! Elképesztő emberek ezek.
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
a győri vasútvonalat egyébként ki újította fel: Lölőék cége, vagy Szíjjártó apjáéké?tökmindegy, mp a hibás!
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
a győri vasútvonalat egyébként ki újította fel: Lölőék cége, vagy Szíjjártó apjáéké?
5 hónapja
Azt se tudom mikor van a nyugdijkorhatar.hülye kérdés de 40 felett felvehetsz 25 évre? Csak mert beleesik a nyugdíjkorhatárba."A 18 és 40 év közötti magyarok 40 százalékának nincs saját lakóingatlana. Őket akarja segíteni az otthon tart-program, de a 40 év fölöttiek is igénybe behetik. Kétéves tb-s jogviszony kell hozzá, más nem. 50 millió forint az összeg maximuma, a futamidő 25 év lehet, az önrész 10 százalék.Elmultam 40, de orulok h igenybe vehetem majd.
Két árkorlát van: az egyik a százmillió forint, a másik a másfél milliós négyzetméterár."
Hát ez Pesten érdekes lesz.
50 milla pont kell, 25 ev futamido is rendben van, 1,5 millas nm ar Bp-n lesz erdekes, de ez van.
Lúdas Solymi
gordon
De most h mondod, sirok. Szoval meg erre is figyelni kell.
5 hónapja
Gyerekekkel jól bánó képződmény.Magyar Péter nevű képződményTóth Gabi után a másik történet, ami rendesen felb@sz. Ha mp "képződmény", akkor miért is lehetnek nála a gyerekek?! Elképesztő emberek ezek.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Magyar Péter nevű képződményTóth Gabi után a másik történet, ami rendesen felb@sz. Ha mp "képződmény", akkor miért is lehetnek nála a gyerekek?! Elképesztő emberek ezek.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Te legalább meg tudtál nevezni egy bárkit.(Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)Azigen még emlékszel rá. Annyira kilátástalan volt az egész hogy ő is szóba jöhetett nálam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
5 hónapja
"Soha ilyen alacsonyan nem állt még a Tisza" - egyszer azt mondják, hogy ők állnak a legjobban, most meg ezt, hát nem tudom kinek higgyek!| telex.hu/techtud/2025/07/03/tisza-apadas-greenpeace-aszaly-folyo bocs |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Jaja, majd mindenki itt veri a billentyűzetet, hogy bárkire, aki nem OV, aztán kicsit belekérdezel, oszt máris jönnek a kivételek, pl Gyurcsánynál szvsz a fele társaság nyomban visszakozna, hogy annyira azért mégsem bárki; vagy lehetne Vona, Schiffer stb.Hangsúlyozom, amit már írtam is, és ez azóta nem változott, hogy még mindig nem értek Tarsival egyet, de megértem.De mi veszíteni való van? Most a te nezopontodbol mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? Hogy ugyan olyan szar marad?Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi
Komolyan nem értem, h mi olyat hozhatna egy Tisza kormány, amitől annyira felni kell, h inkább maradjon a Fidesz.
rob3r7o
Személy szerint én azt mondtam mindig hogy a lőtéri kutyára is hamarabb mint a Vityára. Aztán ha legutóbb mégis úgy alakult volna, hogy Dobrev nyerte volna az előválasztásokat, lehet hogy az utolsó pillanatban inkább a kutyákra szavaztam volna, vagy akár Toroczkaira... Mert nekem valamiért DK személye hatszor visszataszítóbb mint Gyurcsány bármikor volt. (Nyilván csak felvetés, sohasem tudjuk már meg hogy mi lett volna ha, de remélem érthető a szitu...)
Szóval el tudom képzelni, hogy valaki annyira antipatikus legyen hogy úgy járjak el mint Tarsi. De ez nem jövőre lesz abban biztos vagyok.
eaglesmcnabb
5 hónapja
(Egyetlen egyszer mondta valaki, hogy Jakab Péter, minden más alkalommal csak a bárkizás ment.)Azigen még emlékszel rá. Annyira kilátástalan volt az egész hogy ő is szóba jöhetett nálam.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Hangsúlyozom, amit már írtam is, és ez azóta nem változott, hogy még mindig nem értek Tarsival egyet, de megértem.De mi veszíteni való van? Most a te nezopontodbol mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? Hogy ugyan olyan szar marad?Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi
Komolyan nem értem, h mi olyat hozhatna egy Tisza kormány, amitől annyira felni kell, h inkább maradjon a Fidesz.
rob3r7o
Személy szerint én azt mondtam mindig hogy a lőtéri kutyára is hamarabb mint a Vityára. Aztán ha legutóbb mégis úgy alakult volna, hogy Dobrev nyerte volna az előválasztásokat, lehet hogy az utolsó pillanatban inkább a kutyákra szavaztam volna, vagy akár Toroczkaira... Mert nekem valamiért DK személye hatszor visszataszítóbb mint Gyurcsány bármikor volt. (Nyilván csak felvetés, sohasem tudjuk már meg hogy mi lett volna ha, de remélem érthető a szitu...)
Szóval el tudom képzelni, hogy valaki annyira antipatikus legyen hogy úgy járjak el mint Tarsi. De ez nem jövőre lesz abban biztos vagyok.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Magyar Péter nevű képződményA gyerekeik vajon mit szólnak ehhez?
Anya megborult az asztalosságban, apa készül a Karmelitába.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Magyar Péter nevű képződmény
5 hónapja
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi
5 hónapja
De mi veszíteni való van? Most a te nezopontodbol mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? Hogy ugyan olyan szar marad?Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
Tarsi
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
nehez sikerkent elkonyvelnem, hogy az alapveto elvarast teljesiti vki ...Kozben gyori vasutvonalon heten harmadjara vannak jelentos kesesek.Négy nap alatt nem is rossz, volt egy sikeres nap.
Beki
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Mert azt már megválaszoltam számtalanszor, hogy senkiben nem hiszek, hogy 26ban bárminemű pozitív változást tudna hozni.Érdekes, hogy pont erre reagáltál és nem mondjuk Gyurma kérdésére.Szerintem meg az a bold statement, hogy ha azt várod egy NER-ben nevelkedő, ott meggazdagodó, NER rendszer álltal kitartott embertől, hogy most hirtelen megvilágosult és majd nem úgy fog viselkedni ahogy egész eddigi életében.Nekem az a véleményem hogy Tisza=Fidesz.Ez azért nem semmi bold statement, legalább ha azt írtad volna, hogy a tisza a 98-as fidesz, még lehetne is rajta polemizálni, de ennél jobban nehezen égetheted magad egyetlen mondattal.
Tarsi
r.baggio
Tarsi
Jughead
5 hónapja
+1Egyébként az elmúlt ~35 évben melyik kb. 3-4 éves ciklust tartjátok a legjobb időszaknak összességében? Kíváncsi vagyok néhány nézőpontra. Légyszi ne csináljátok piramist, mert előző kérdésem után is két oldalon keresztül azt olvastam, Jay Cutler koma mekkora tróger volt.Első Orbán-kormány.
szaba
Dzsokijuing
5 hónapja
Egyébként az elmúlt ~35 évben melyik kb. 3-4 éves ciklust tartjátok a legjobb időszaknak összességében? Kíváncsi vagyok néhány nézőpontra. Légyszi ne csináljátok piramist, mert előző kérdésem után is két oldalon keresztül azt olvastam, Jay Cutler koma mekkora tróger volt.2002-2006
szaba
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...