Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Én úgy fogok meghalni, hogy nem lesz saját tulajdonú ingatlanom.
Amadeus az áttelelt poloska
Nekem volt, részben, válásnál átirattam a gyerekre, innentől albérlet for life!

Én azokat sajnálom, akik elhitték vagy elhiszik, hogy érdemes 30 évig törlesztőt fizetni ebben az országban.

Magyarul amíg neked jó volt leszartad a többieket, országot, ami már azelőtt is romokban volt, korábban is képmutatóak voltak és botrány botrány hátán, de hogy most te és környezeted is szív így persze rohadjanak meg és másra szavazol mindenképp, szép. Ezért tart itt az ország régóta.
zavi27
Nincs új a nap alatt, ez az ország épp a társadalmi szolidaritás teljes hiánya és a "megoldom okosba" mentalitás miatt tart ott, ahol. Nemcsak az ellenzéket, hanem a középosztályt is teljesen felszalámizták, innentől ez haláltusa, semmi más.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 412 — SB 50 Champion @ Grund
3% lakás hitel bárkinek, bármire. szavazatokra is.
rva
és így lesz majd egy garzon is 100milla, bravó
gordon
Sajnálom azokat, akiknek mostanában jött volna össze az önerő összege. Kergethetik tovább a piacot.
cartman023
Engem 2 dolog érdekelne így elsőre:
- a különbözetet a piaci és a 3% között ki fogja állni? A bankok, ami miatt mindenkinek felmegy a bankolási költsége, annak is, akinek nincs hitele, vagy az állam és még lejjebb megyünk a pöcegödörbe?
- Mi számít első lakásnak? Nekem van 3 ingatlan a nevemen részben, öröklésből, de lakást nem vettem soha, akkor én hová számítok vajon?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 225
rva
gordon
Múlthéten adtak el egy panelt 150 millióért, szóval mostmár bármi megtörténhet 😀
kapitnono
Pók utca?

buhloone mindstate

5 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?
szaba
inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.

na? bátorak legyetek.
petey
Engem az érdekel, aki 22-ben még képes volt a Fideszre szavazni, azt mi volt képes az elmúlt három évben átterelni. Nyilván van a fejemben válasz, de csak az érintettektől vagyok kíváncsi magyarázatra.
szaba
A család és otthon támogatás jól jött, teljesen hidegen hagyott az ország, a gazdaság, a politika, minden, szóval nem érdekelt, mit csinálnak, önző módon nekem legyen jó és kész, ezért szavaztam oda.
Azóta tele a tököm velük, vállakozó vagyok, érzem hogy fogy a levegő, főleg kapcsolatok nélkül. Szarrá vagyok adóztatva, ha 8 km/h-val többel megyek az 50-es táblánál kapom a 45 ezres csekket. A távoli rokonok, ismerősök nyomorognak és nekünk is összébb kellett húzni a nadrágszíjat, pedig jól keresek, hála Istennek. A rohadt képmutatásuk zavar a legjobban, nem beszélve a gyermekvédelem teljes hiányáról, a számtalan botrányukról, a romokban levő gazdaságról és szociális hálóról, egészségügyről, na meg a nyomorgó vidékről.
Illetve az csesz fel teljesen hogy totálisan hülyének nézik az embereket, de már a saját választóikat is.
Látszik, hogy teljesen megborultak odafent és elengedték a gyeplőt, minden szinten (kommunikáció, lopás), amitől még szarabb helyzetbe sodorták az országot.
Ismereteim szerint már 2 éve államcsődöt kellett volna jelenteni, annyira fos a helyzet.
Konkrétan kilátástalan a jövője ennek az országnak, ha a fidesz marad hatalmon, ezer sebből vérzünk és tele van a töke nagyon sok embernek.
Konkrétan ha veszem az elmúlt évtizedekben a közeli ismerősöket és családtagokat, kb 30 ember, akik a fideszre szavaztak majd’ 4 éve, azok közül 28 a Tiszára fog.
Igazság szerint bárki nyerhet, csak ezek a buzi narancsos képmutató szarok takarodjanak el jó messzire innen..
JC6 (Mr. Miele)
Magyarul amíg neked jó volt leszartad a többieket, országot, ami már azelőtt is romokban volt, korábban is képmutatóak voltak és botrány botrány hátán, de hogy most te és környezeted is szív így persze rohadjanak meg és másra szavazol mindenképp, szép. Ezért tart itt az ország régóta.
zavi27
5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 000 — WHO DAT!!!!
rva
gordon
Múlthéten adtak el egy panelt 150 millióért, szóval mostmár bármi megtörténhet 😀

5 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?
szaba
inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.

na? bátorak legyetek.
petey
Engem az érdekel, aki 22-ben még képes volt a Fideszre szavazni, azt mi volt képes az elmúlt három évben átterelni. Nyilván van a fejemben válasz, de csak az érintettektől vagyok kíváncsi magyarázatra.
szaba
A család és otthon támogatás jól jött, teljesen hidegen hagyott az ország, a gazdaság, a politika, minden, szóval nem érdekelt, mit csinálnak, önző módon nekem legyen jó és kész, ezért szavaztam oda.
Azóta tele a tököm velük, vállakozó vagyok, érzem hogy fogy a levegő, főleg kapcsolatok nélkül. Szarrá vagyok adóztatva, ha 8 km/h-val többel megyek az 50-es táblánál kapom a 45 ezres csekket. A távoli rokonok, ismerősök nyomorognak és nekünk is összébb kellett húzni a nadrágszíjat, pedig jól keresek, hála Istennek. A rohadt képmutatásuk zavar a legjobban, nem beszélve a gyermekvédelem teljes hiányáról, a számtalan botrányukról, a romokban levő gazdaságról és szociális hálóról, egészségügyről, na meg a nyomorgó vidékről.
Illetve az csesz fel teljesen hogy totálisan hülyének nézik az embereket, de már a saját választóikat is.
Látszik, hogy teljesen megborultak odafent és elengedték a gyeplőt, minden szinten (kommunikáció, lopás), amitől még szarabb helyzetbe sodorták az országot.
Ismereteim szerint már 2 éve államcsődöt kellett volna jelenteni, annyira fos a helyzet.
Konkrétan kilátástalan a jövője ennek az országnak, ha a fidesz marad hatalmon, ezer sebből vérzünk és tele van a töke nagyon sok embernek.
Konkrétan ha veszem az elmúlt évtizedekben a közeli ismerősöket és családtagokat, kb 30 ember, akik a fideszre szavaztak majd’ 4 éve, azok közül 28 a Tiszára fog.
Igazság szerint bárki nyerhet, csak ezek a buzi narancsos képmutató szarok takarodjanak el jó messzire innen..
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
rva
gordon
Sajnálom azokat, akiknek mostanában jött volna össze az önerő összege. Kergethetik tovább a piacot.
cartman023
5 hónapja
rva
A nagy gond eddig sem a hitel volt szerintem, hanem a 20-30% önerő megteremtése, ami mai áraknál már bőven 15-20 millió körül van
kapitnono
majd jön a 0%-os önerő. abból még sosem volt baj ugye...
peach
devizában
5 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 974
rva
gordon
5 hónapja
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
rva
5 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
"Fontos látni azt is, hogy ez az intézkedés így első ránézésre megint nem a piac kínálati oldalát kezeli, hanem a keresleti oldalt támogatja, vagyis mint ilyen, tovább fűtheti az amúgy is erőteljes piacot és áremelkedést is hozhat. Vagyis nem feltétlenül abba az irányba hat, hogy enyhítse a lakhatási válságot."
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
 telex.hu/gazdasag/2025/07/02/catl-debrecen-leepites-kirugas-kina-szakemberek

elveszik a munkát.

Aztat el.
Ez csak az elmúlt pár nap szárnyalása a CATL és a Dunaferr mellett:

g7.hu/vallalat/20250702/a-balaton-szelet-es-a-negro-sorsara-jut-a-medve-es-karavan-sajt/

telex.hu/gazdasag/2025/06/30/allami-tulajdonu-gazdasagi-tarsasagok-5-szazalek-sporolas-magyar-kozlony

24.hu/fn/gazdasag/2025/06/30/elbocsatas-leepites-munkavallalo-gyongyos-fizeteskeptelenseg-fizetes-g-g-space-kft-gyar-uzem-kenyszerszabadsag-szakszervezet/

Ezek pedig kisebb-nagyobb összegzések:
 telex.hu/gazdasag/2025/06/18/leepites-ipar-audi-samsung-mercedes-autogyartas-akkugyartas-legnagyobb-gyarak-4600-munkahely

telex.hu/gazdasag/2025/06/16/munka-munkahely-dolgozok-leepites-kirugas-csendes-leepites-nyugdijazas-beremeles-szakszervezet

5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
rva
A nagy gond eddig sem a hitel volt szerintem, hanem a 20-30% önerő megteremtése, ami mai áraknál már bőven 15-20 millió körül van
kapitnono
peach
amugy itt Maltan az onero 10%, fyki. jo nyilvan jon hozza az 5% ado meg a 2-3% kozjegyzoi dij szoval osszessegeben az is azt jelenti, hogy kb 20% kell, de a banknak eleg 10.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
rva
kapitnono

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 000 — WHO DAT!!!!
rva

5 hónapja
 hvg.hu/kkv/20250702_Legalabb-13-ezer-milliard-forintnyi-unios-forras-szivargott-el-a-NER-vallalkozok-zsebebe?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1751461196

És csak csak a top 13 nagykutya csak az EU pénzekből. 10.000 milliárd nagyságrend jönne ki, ha mindent összeszedne egyszer valaki. Abból már lehetett volna vasút meg egészségügy (tudom, naív vagyok).

5 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
5 hónapja
Beki New York Jets 2 064
gyurmával értek egyet, szerintem sem szabad még hurrá optimistánák lenni. senki nem tudhatja, hogy hány olyan - egyébként intelligens, tájékozott - ember van még mint pl kampman és szaba, akik még mindig nem értik, hogy ha nem a tiszára szavaznak akkor viktorra szavaznak. vagy értik, de leszarják. végeredmény szempontjából tök mindegy.
peach
Amúgy valamiért én is kételkedek a hatalmas Tisza vezetést előrejelző poll-okban. Perpill sztem a Fidesz nyerne 2/3-ad nélkül, de az EP választások miatt intőek lehetnek h ez durván változhat is.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=cRdNFrvyQVw

Elképesztő, 15 év 2/3 után "ellenzéki deepstate" van.
Nemtom eldönteni hogy Bazsi vagy lexike a hülyébb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Szerintem egy picit alábecsülitek a szimbolikus politizálás és a "közérzet" hatalmát. Nekem a Pride, de pl Magyar erdélyi gyaloglása is azt mutatja, hogy nem csak a "zsebek szavaznak" jövőre, hanem egyszerűen van egy olyan, eddig apolitikus réteg, akiknek a zsigeri gyűlölködésből elegük van, viszont valamennyire tudnak azonosulni azokkal a felemelő(nek szánt) pillanatokkal, amiket leginkább a Tiszához lehet kötni. Ha megnézitek Magyar minden beszédét, üzenetét, valóban nem foglal állást szinte semmiben, de mindig az összetartó, büszke, közös Magyarországról beszél, nem zár ki senkit, építésről szónokol, nem harcról meg háborúról, és szerintem van egy morális fáradtság a választók (még a Fidesz-szavazók) egy jelentős csoportjában, akinél ez berezonál. Ráadásul Viktor meg továbbra is gőzerővel azon dolgozik, hogy zárjon össze a tábor, ne legyen lemorzsolódás, ehhez pedig a gyűlölködést és uszítást tekerik egyre feljebb, mindenki ellenség, aki nem velünk van. Márpedig ezzel a bizonytalanokra is akaratlanul ráteszi az ellenség bélyeget, és nekik onnan már csak egy lépés, hogy ha a Fidesznek ők ellenség, akkor az ellenségem ellensége a barátom.

Nyilván ezt nehéz számszerűsíteni.
somoskovig
1. Naiv vagyok és hiszem, hogy így van, de sajnos sokan csak azt nézik, hogy legyen pénz és akkor leszarják az egészet.
2. Az viszont tetszik, hogy a Fidesz a hülye döntéseivel bontja a táborát. Ahogy megjósoltam a Pride kezelése azért kiverte a biztosítékot náluk.
5 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintem egy picit alábecsülitek a szimbolikus politizálás és a "közérzet" hatalmát. Nekem a Pride, de pl Magyar erdélyi gyaloglása is azt mutatja, hogy nem csak a "zsebek szavaznak" jövőre, hanem egyszerűen van egy olyan, eddig apolitikus réteg, akiknek a zsigeri gyűlölködésből elegük van, viszont valamennyire tudnak azonosulni azokkal a felemelő(nek szánt) pillanatokkal, amiket leginkább a Tiszához lehet kötni. Ha megnézitek Magyar minden beszédét, üzenetét, valóban nem foglal állást szinte semmiben, de mindig az összetartó, büszke, közös Magyarországról beszél, nem zár ki senkit, építésről szónokol, nem harcról meg háborúról, és szerintem van egy morális fáradtság a választók (még a Fidesz-szavazók) egy jelentős csoportjában, akinél ez berezonál. Ráadásul Viktor meg továbbra is gőzerővel azon dolgozik, hogy zárjon össze a tábor, ne legyen lemorzsolódás, ehhez pedig a gyűlölködést és uszítást tekerik egyre feljebb, mindenki ellenség, aki nem velünk van. Márpedig ezzel a bizonytalanokra is akaratlanul ráteszi az ellenség bélyeget, és nekik onnan már csak egy lépés, hogy ha a Fidesznek ők ellenség, akkor az ellenségem ellensége a barátom.

somoskovig
22-ben pedig a zsebek hatalmát becsülték alá, amit nem lehet eléggé fölébecsülni.
Legyen igazad, de attól tartok, nem lesz.
MP, ha nyer, azt csak mozgósítással tudja elérni. Mint amikor Bidennek sikerült az utolsó georgiai négert is betuszkolnia a fülkébe Trump ellen.
Dzsokijuing
A mozgósítás részével teljesen egyetértek, a Fidesz tömb le fog szavazni, még ha vissza kell bérelni a szerbektől az eladott csapatszállítókat, és azzal kell fuvarozni a jóembereket.

Egyébként a tippem az, hogy a rendszerváltás utáni idők legmagasabb részvétele lesz jövőre, egyszerűen annyira elért most mindenkihez a politika, amire korábban nem nagyon volt példa.
somoskovig
90 után szerintem én is megyek ismét 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
gyurmával értek egyet, szerintem sem szabad még hurrá optimistánák lenni. senki nem tudhatja, hogy hány olyan - egyébként intelligens, tájékozott - ember van még mint pl kampman és szaba, akik még mindig nem értik, hogy ha nem a tiszára szavaznak akkor viktorra szavaznak. vagy értik, de leszarják. végeredmény szempontjából tök mindegy.
peach
Ez nem ilyen egyszerű, két szavazatod van, okosan sáfárkodj vele.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
peach
Jó, de Szaba a Chargersnek is képes szurkolni.

Lehet, hogy szeret az esélytelenek nyugalmával drukkolni.
5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja

somoskovig
22-ben pedig a zsebek hatalmát becsülték alá, amit nem lehet eléggé fölébecsülni.
Legyen igazad, de attól tartok, nem lesz.
MP, ha nyer, azt csak mozgósítással tudja elérni. Mint amikor Bidennek sikerült az utolsó georgiai négert is betuszkolnia a fülkébe Trump ellen.
Dzsokijuing
A mozgósítás részével teljesen egyetértek, a Fidesz tömb le fog szavazni, még ha vissza kell bérelni a szerbektől az eladott csapatszállítókat, és azzal kell fuvarozni a jóembereket.

Egyébként a tippem az, hogy a rendszerváltás utáni idők legmagasabb részvétele lesz jövőre, egyszerűen annyira elért most mindenkihez a politika, amire korábban nem nagyon volt példa.