Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Inkább Mi Hazánk lesz a pártja.Peszinter Feri is szerintem FideszesVan itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.
szaba
na? bátorak legyetek.
petey
NB2
5 hónapja
Peszinter Feri is szerintem FideszesVan itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.
szaba
na? bátorak legyetek.
petey
5 hónapja
Engem az érdekel, aki 22-ben még képes volt a Fideszre szavazni, azt mi volt képes az elmúlt három évben átterelni. Nyilván van a fejemben válasz, de csak az érintettektől vagyok kíváncsi magyarázatra.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?inkább az a kérdés ki az aki jövőre is a fideszre fog? 😀 Kenny meg dave az alap.
szaba
na? bátorak legyetek.
petey
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/01/harcosokat-kerestunk-emojinyelven-kommunikalo-nyugdijasokat-talaltunkSobri terepe 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
telex.hu/after/2025/07/01/atlatszo-mtva-kozmedia-kinai-media-megallapodas-egyuttmukodes-munkatarscsere-kozos-hirkeszites-technologiai-es-uzleti-egyuttmukodes-szerzodesekCsodás

5 hónapja
Elmondom mi a logika emögött.Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.Ezeknek az embereknek sziklaszilárd meggyőződésük, hogy ők becsületesen lettek gazdagok, hogy ők most jótékonykodnak és őszintén nem értik, hogy miért nem vagyunk érte hálásak.
Hendrix
Lölöről több ilyen sztori is kering, hogy rendesen fel van háborodva, ha nem veszik őt komoly üzletembernek és társai.
Amadeus az áttelelt poloska
Nekem is egy "NER-lovag" magyarázta el, és teljesen komolyan gondolta:
"Van ez a rendszer. Minden rendszer ugyanolyan. A csókosak kapják a melókat. De mindenki csókos akar lenni, oda akar férni a tűzhöz. De én férek oda, én dolgozok meg érte, én kockáztatok, én csinálom ügyesen, én vagyok a jobb üzletember, mert nekem sikerül."
Jólvanakkor.
Amúgy szerintem legitim érvelés ez, ha elfogadod a premisszákat, akkor nincs benne hiba.
Én csak 14-ben, 18-ban szavaztam Orbánra, 22-ben MZP-re, meggyőzött egy fiatal barátom hogyha nekem mindegy, neki fontos, akkor tegyek így. Most a Tiszára fogok, nyilván.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?sobri meg jc lenne a tippem max
szaba
Negritis, a vajda
5 hónapja
VasmüDunaújváros +2400 munkanélküli???
Negritis, a vajda

5 hónapja
DunaferrbőlDunaújváros +2400 munkanélküli???
Negritis, a vajda
5 hónapja
Dunaújváros +2400 munkanélküli???
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nyilván kétharmadot a faszom se akart, de én is elhittem hogy közel van a két tábor. Úgy gondoltam hogy a nagykoalícióban Gyurcsány az első adandó alkalommal szúrná hátba a többieket és egyet lépnénk azzal a kormánnyal előre hogy utána kettőt lépjünk hátra.Fú mekkora 5D sakk lépés volt, te 😂Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Jelen, mondjuk én úgy számoltam, hogy aki kormányon lesz az fixen bukik majd a gazdasági válság miatt és nem akartam hogy 26-ban a fidesz jöjjön vissza
szaba
Wester
szaba
Lesz ez még így se!
5 hónapja
J-E-T-SFú mekkora 5D sakk lépés volt, te 😂Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Jelen, mondjuk én úgy számoltam, hogy aki kormányon lesz az fixen bukik majd a gazdasági válság miatt és nem akartam hogy 26-ban a fidesz jöjjön vissza
szaba
Wester
szaba
Jets
Jets
Jets
.
5 hónapja
Fú mekkora 5D sakk lépés volt, te 😂Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Jelen, mondjuk én úgy számoltam, hogy aki kormányon lesz az fixen bukik majd a gazdasági válság miatt és nem akartam hogy 26-ban a fidesz jöjjön vissza
szaba
Wester
5 hónapja
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Jelen, mondjuk én úgy számoltam, hogy aki kormányon lesz az fixen bukik majd a gazdasági válság miatt és nem akartam hogy 26-ban a fidesz jöjjön vissza
szaba
Lesz ez még így se!
5 hónapja
Dunaújváros +2400 munkanélküli
5 hónapja
Van egy svájci magyar ismerősöm. Ötéves korában került oda, anyuci svájci, apuci magyar és ott kötöttek ki.Remelem kezuk leszarad tobol ennyi ev utan.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
Toca
Beki
Ordas nagy Trump fan, mert fél, hogy az LMBTQ tönkre teszi az emberiség erkölcseit. Most kicsit nyugodtabb, bár most is tart azért attól, hogy mit mond majd a gyerekének, ha esetleg a fiú iskolatársa kifestené a körmét. Bázelben él. Néhány hete ott volt az eurovíziós dalfesztivál döntője, és ő annyi szivárványt látott a városban, hogy hazaszaladt, összepakolta a családját és elment hétvégére egy kis faluba, mert féltette a gyerekei lelki világát. Szombaton rám írt, hogy reméli jól vagyok, nem történt semmi bajom a pride miatt. Tudja, hogy 150 kilométerre lakom Budapesttől, de azért aggódott. 😊
Egy három diplomás banki pénzügyi szakember egyébként.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
ez jutott eszembe hirtelen 😊www.reddit.com/r/hungary/comments/1lov61t/a_n%C3%A9ni_szerint_magyar_p%C3%A9ter_%C3%A9s_a_tisza_p%C3%A1rt_tehet/A covid után ezen még van aki meglepődik? Szerintem te sem. 😊
Abüdöskrvaéletbe bazmeg.
Tony Adams
peterk2005 udvari bolond
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lov61t/a_n%C3%A9ni_szerint_magyar_p%C3%A9ter_%C3%A9s_a_tisza_p%C3%A1rt_tehet/A covid után ezen még van aki meglepődik? Szerintem te sem. 😊
Abüdöskrvaéletbe bazmeg.
Tony Adams

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Remelem kezuk leszarad tobol ennyi ev utan.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
Toca
5 hónapja
Sobri asszem legutóbb már nem. JC igen, írta is anno.Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?sobri meg jc lenne a tippem max
szaba
Negritis, a vajda

5 hónapja
Csak most már szuterén van. 😊Szuvenír vagy szuverén nem mindegy?aki nem akarja az országot eladni brüsszelnek és ukrajnának /sVan itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
Toca
Negritis, a vajda
Toca
5 hónapja
Szuvenír vagy szuverén nem mindegy?aki nem akarja az országot eladni brüsszelnek és ukrajnának /sVan itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
Toca
Negritis, a vajda
5 hónapja
aki nem akarja az országot eladni brüsszelnek és ukrajnának /sVan itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
Toca
5 hónapja
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?En arra lennék kíváncsi ki az aki még mindig a Fideszre szavaz.
szaba
5 hónapja
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?sobri meg jc lenne a tippem max
szaba