Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Én leszarom, hogy mennyire teszik vagy nem teszik könnyűvé KG életét. Engem az érdekel, hogy mit tesznek meg azért, hogy én augusztusban is megkapjam a fizetésemet. És ezért nem tesznek meg mindent.Nem dolguk. Arra van a főpolgármester.
Tarsi
5 hónapja
Én leszarom, hogy mennyire teszik vagy nem teszik könnyűvé KG életét. Engem az érdekel, hogy mit tesznek meg azért, hogy én augusztusban is megkapjam a fizetésemet. És ezért nem tesznek meg mindent.Egyébként miért is kellene a Tiszának könnyűvé tenni KG életét?Pont ezaz, nem szavazták meg az eredeti beadványt. Lett egy módosító, hogy úgy tárgyalja újra a szerződést a város, hogy kikerüljön belőle az, hogy költségvetési biztos kinevezése esetén az OTP felmondhassa a szerződést. Ha ebbe nem megy bele az OTP, aki maga kérte ezt a szerződésbe, akkor ugyan ott tart a főváros augusztusban, hogy nincs pénz.Megszavazták amit lehetett.CSak önmagában a kötségvetés nem oldotta meg a dolgot. Ugyan úgy fennmaradnak a likviditási gondok ha nem sikerül az OTPt meggyőzni, hogy ugyan legyen már kedvesebbA módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
StormST
Tarsi
Irreleváns, hogy 22-10, vagy ha minden Fideszes megszavazza, akkor 32-0.
Hogyan lehetett volna jobban elfogadni? Ha 33-0, akkoris ugyanez lenne az aktuális helyzet, vagyis nem ezen, nem a Tiszán múlt. Vagy mire akarsz rávilágítani, kit hibáztatsz?
Őszentsége Sobri Jóska
Az valóban irreleváns, hogy hányan szavazták meg, de az hogy milyen módosítóval az nem.
Az a Baranyi Kriszta akinek elhiszem, hogy a város érdekeit nézi, nem pedig az a legfontosabb, hogy a politikai pecsenyéjét sütögesse mennyire ki volt akadva a szavazás előtt, jól jelzi, hogy annyira nem volt ez a deal sikeres.
Tarsi
somoskovig
5 hónapja
Egyébként miért is kellene a Tiszának könnyűvé tenni KG életét?Pont ezaz, nem szavazták meg az eredeti beadványt. Lett egy módosító, hogy úgy tárgyalja újra a szerződést a város, hogy kikerüljön belőle az, hogy költségvetési biztos kinevezése esetén az OTP felmondhassa a szerződést. Ha ebbe nem megy bele az OTP, aki maga kérte ezt a szerződésbe, akkor ugyan ott tart a főváros augusztusban, hogy nincs pénz.Megszavazták amit lehetett.CSak önmagában a kötségvetés nem oldotta meg a dolgot. Ugyan úgy fennmaradnak a likviditási gondok ha nem sikerül az OTPt meggyőzni, hogy ugyan legyen már kedvesebbA módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
StormST
Tarsi
Hogyan lehetett volna jobban elfogadni? Ha 33-0, akkoris ugyanez lenne az aktuális helyzet, vagyis nem ezen, nem a Tiszán múlt. Vagy mire akarsz rávilágítani, kit hibáztatsz?
Őszentsége Sobri Jóska
Az valóban irreleváns, hogy hányan szavazták meg, de az hogy milyen módosítóval az nem.
Az a Baranyi Kriszta akinek elhiszem, hogy a város érdekeit nézi, nem pedig az a legfontosabb, hogy a politikai pecsenyéjét sütögesse mennyire ki volt akadva a szavazás előtt, jól jelzi, hogy annyira nem volt ez a deal sikeres.
Tarsi
5 hónapja
Pont ezaz, nem szavazták meg az eredeti beadványt. Lett egy módosító, hogy úgy tárgyalja újra a szerződést a város, hogy kikerüljön belőle az, hogy költségvetési biztos kinevezése esetén az OTP felmondhassa a szerződést. Ha ebbe nem megy bele az OTP, aki maga kérte ezt a szerződésbe, akkor ugyan ott tart a főváros augusztusban, hogy nincs pénz.Megszavazták amit lehetett.CSak önmagában a kötségvetés nem oldotta meg a dolgot. Ugyan úgy fennmaradnak a likviditási gondok ha nem sikerül az OTPt meggyőzni, hogy ugyan legyen már kedvesebbA módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
StormST
Tarsi
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Szofisztikáltan lebuziztak.Ez a Pride nagyon beakadt náluk, ma a Tescóban volt egy kis konfliktom a pénztárnál, a csávó második sértése rögtön az volt, hogy menj a Pride-ra, úgy is nézel ki (?), ez most nagyon betalált.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Ennyi.
StormST
Budapest nem tud csődbe menni, Pride volt, nagyobb, mint valaha, a Tisza nem vesztett egy szavazatot se, a Fidesz meg.... mesterterv. Probléma letudva, mindenki jól járt, mehetünk is tovább.
Ja, és pont ma beszéltem egy kissé autoriterfil, erőmániás ismerősömmel, aki stabil Fidesz-szavazó... volt állítása szerint mostanáig, mert berágott Orbánra, hogy "még egy faszom prájdot se tud úgy betiltani, hogy az be is legyen tiltva, valami nem stimmel ezzel a világgal", ő ezeknek nem fog elmenni jövőre szavazni. Én mondtam, hogy nyugi, ha nem lett volna betiltva másfel millióan lettek volna, ami azért gyerekvédekmileg aggályos, ne legyen morci, a kis siker is siker, de csúnyán nézett rám.
Aztán persze bármi lehet, de mókásnak gondolom, ha egy nembetiltott betiltott Pride még vinne is szavazatot a kormánypárttól, mint hozna. Ha le se szarják, és csak az ukránokra fókuszálnak, meg a békére, vagy a Bencsik interjút elemezgetik kacarászva akkoris is jobban jártak volna, minthogy lemegy egy többszázezres betiltott Pride.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
És még a rendszer iránti hűségükről is tanúbizonyságot tettek.
Kihoztad a maximumot, amit egy tescozásból ki lehet hozni.
5 hónapja
Ez a Pride nagyon beakadt náluk, ma a Tescóban volt egy kis konfliktom a pénztárnál, a csávó második sértése rögtön az volt, hogy menj a Pride-ra, úgy is nézel ki (?), ez most nagyon betalált.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Ennyi.
StormST
Budapest nem tud csődbe menni, Pride volt, nagyobb, mint valaha, a Tisza nem vesztett egy szavazatot se, a Fidesz meg.... mesterterv. Probléma letudva, mindenki jól járt, mehetünk is tovább.
Ja, és pont ma beszéltem egy kissé autoriterfil, erőmániás ismerősömmel, aki stabil Fidesz-szavazó... volt állítása szerint mostanáig, mert berágott Orbánra, hogy "még egy faszom prájdot se tud úgy betiltani, hogy az be is legyen tiltva, valami nem stimmel ezzel a világgal", ő ezeknek nem fog elmenni jövőre szavazni. Én mondtam, hogy nyugi, ha nem lett volna betiltva másfel millióan lettek volna, ami azért gyerekvédekmileg aggályos, ne legyen morci, a kis siker is siker, de csúnyán nézett rám.
Aztán persze bármi lehet, de mókásnak gondolom, ha egy nembetiltott betiltott Pride még vinne is szavazatot a kormánypárttól, mint hozna. Ha le se szarják, és csak az ukránokra fókuszálnak, meg a békére, vagy a Bencsik interjút elemezgetik kacarászva akkoris is jobban jártak volna, minthogy lemegy egy többszázezres betiltott Pride.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Megszavazták amit lehetett.CSak önmagában a kötségvetés nem oldotta meg a dolgot. Ugyan úgy fennmaradnak a likviditási gondok ha nem sikerül az OTPt meggyőzni, hogy ugyan legyen már kedvesebbA módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
StormST
Tarsi
5 hónapja
CSak önmagában a kötségvetés nem oldotta meg a dolgot. Ugyan úgy fennmaradnak a likviditási gondok ha nem sikerül az OTPt meggyőzni, hogy ugyan legyen már kedvesebbA módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
StormST
5 hónapja
Belenéztem egy masik videójába, engem se ragadott magával, de ez a videó önmagában megállja a helyét, és vicces. Pláne a második fele, olyan 6 perctől.Csokival meg Ádámmal is volt beefjük azt is láttamÉn csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Fideszes propagandistát kerget végig a Prideon és a városon a srác.
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
biztos jó a videó de nem tudom nézni
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
meg még 1-2 egyéb helyen
Negritis, a vajda
5 hónapja
A módosítók közül szavaztak pár ellen, de a végső szavazáson, ami a maga a költségvetés volt, az 22-10 lett, csak a fidesz 10-e szavazott ellene, Ordas Eszter a Tiszából meg nincs ott...Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Azért ne izguld túl, de majd megnézzük megy e a villamos szeptemberben a Körúton, meg elviszik e a szemetet. Én arra tippelek, hogy igen.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
Tarsi
5 hónapja
Csokival meg Ádámmal is volt beefjük azt is láttamÉn csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
meg még 1-2 egyéb helyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Nem igaz, a kutyák is nemmel szavaztak, illetve tartózkodtak. Sajnos Baranyi Kriszta utolsó felszólalása jól jelezte, hogy most sem sikerült megszavazniuk rendesen a költségvetést, ez megint csak 1 hónappal elodázza a problémát. Most megszavaztak egy olyan hitelkeret bővítést, amire nincs szerződésük, az OTPt meg kellene győzni, hogy engedjen a szerződés feltételeiből. Ha ez nem sikerül, akkor ugyan ott vagyunk továbbra is, hogy nem húzzuk ki nyár végéig.
StormST
5 hónapja
Én csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
5 hónapja
youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Budapesten nem lesz győzteskompenzáció, az csak a 3000 főnél kisebb településeken lesz, just sayin’. Vagy, ha ott is szarul állnak, ott sem.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Kicsit at kell szabni megint a körzeteket, néhány dél-alföldi meg nyugat-dunántúli szavazókört is ide kell csapni, mert ha így folytatják, akkor csak a budapesti győzteskompenzáción buknak 3-400.000 listás szavazatot.
StormST
somoskovig
Különben is, örüljenek a vörösbuzibudapestiek, hogy egyáltalán szavazhatnak.
Ráadásul a jog szerint tegnapelőtt közéjük is lövethettünk volna, becsüljék ezt meg. De a mi türelmünk is véget ér!
5 hónapja
youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlFideszes propagandistát kerget végig a Prideon és a városon a srác.
Vicces.
5 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Kicsit at kell szabni megint a körzeteket, néhány dél-alföldi meg nyugat-dunántúli szavazókört is ide kell csapni, mert ha így folytatják, akkor csak a budapesti győzteskompenzáción buknak 3-400.000 listás szavazatot.
StormST
5 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Ennyi.
StormST
5 hónapja
Dr. Kincse Csongor:telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszedTakacs dö Féreg Facebook kommentben be is szólt neki, ezzel mintegy igazolva a beszédet 😊
nagir
somoskovig
„Direkt visszajelzést nem kaptam az egyetemtől, de állítólag, miután kivonult az egyetem vezetése, akkor első dolguk volt megkérdezni a szervezőket, hogy ki hagyta jóvá ezt a beszédet. Mivel előre el kellett küldenem a beszédem vázlatát jóváhagyásra, természetesen nem ezt a verziót küldtem el”
👏🤘😜
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszedTakacs dö Féreg Facebook kommentben be is szólt neki, ezzel mintegy igazolva a beszédet 😊
nagir
5 hónapja
Na, már kezdi is a fidesz frakció, "feminizáló hormonbrossúrák", "szegecses nyakörvek", ezt a Radicsot ha valaki hamarosan nem veri pofán, az a világ nagy hibája...Ők közben benéztek törzshelyükre, a Blue Oysterbe
A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?
StormST
5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszed

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
Legalább valahol látnak férfiakat, mert ha tükörbe vagy egymásra néznek, akkor biztos nem.A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?Ezt szeretik és ilyeneket nézegetnek, ezért mindenhol ezt látják (lásd Szájer).
StormST
Matthew99