Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Én is, de most nem ez volt a kérdés 😃Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Én a Kutyapártra és szerintem ez marad is.
szaba
Kampman
5 hónapja
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?Én a Kutyapártra és szerintem ez marad is.
szaba
5 hónapja
Van itt olyan, aki három éve a Fideszre szavazott, de jövőre a Tiszára fog?
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/01/varkonyi-andrea-bentley-jotekonykodas-szegenyseg-meszaros-lorinc/Ezt így mondta azzal a drága szájával, hogy el van veszítve a fókusz? 😀
Azt gondolom, rettenetesen ki van a világ fordulva magából. Azt gondolom, teljesen el van veszítve a fókusz. Azt gondolom, a fanyalgóknak és a kötekedőknek azt kéne meglátni, hogy mi legalább segítünk.
Beki

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lov61t/a_n%C3%A9ni_szerint_magyar_p%C3%A9ter_%C3%A9s_a_tisza_p%C3%A1rt_tehet/Abüdöskrvaéletbe bazmeg.
Szerkesztette: Tony Adams
5 hónapja
Ebben nem különbözik a NER elit a többi elittől. A német vagy amerikai elit is ugyanilyen. Elon Musk is azt gondolja, hogy minden megkeresett fillér ami jött, az azért jött, mert ő keményen megdolgozott érte. Nagyon kevés az Allen féle milliárdos, aki tudja és elismeri, hogy kurvára nem. Még a papíron nem NER szinten korrupt USA-ban sem.Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.Ezeknek az embereknek sziklaszilárd meggyőződésük, hogy ők becsületesen lettek gazdagok, hogy ők most jótékonykodnak és őszintén nem értik, hogy miért nem vagyunk érte hálásak.
Hendrix
Lölöről több ilyen sztori is kering, hogy rendesen fel van háborodva, ha nem veszik őt komoly üzletembernek és társai.
Amadeus az áttelelt poloska
Baszki kezdek olyan kőbalos dumákat nyomni, hogy magam sem ismerek magamra. 😀 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Posztmodern van, social media narratívákkal, de most szerintem is ez a helyzet. Az ismerősöd jó példa. Nem a magszavazókért megy a küzdelem már, hanem a peremért. Plusz a bizonytalanokból most lehet peremet csinálni. Ezeket a rezsicsökkentés, 13. havi nyögdíj meg a CSOK vitte el Viktorra szavazni. Egy kis migráns, némi brüsszel, esetleg manapság ukránozás is benne lehet persze, de alapvetően az előzők. Egy 5-10 ezres lakodalmas menet, faszt lóbáló kifestett fószerekkel és kiadós tojás dobálással lehet, hogy ezeknek is a torkán akadt volna, el (vagy vissza) mozdítva őket Viktor felé. De egy 2-300 ezres tömeg felvonulás Pogány Judittal a színpadon? Lehet ezt csomagolgatni, de valószínűbb, hogy inkább az lesz rá a reakció mint az ismerősödé is. Vagy az, hogy nem mennek a kibaszott vonatok, miért a felvonulókat basztatják ahelyett, hogy azt oldanák meg.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Ennyi.
StormST
Budapest nem tud csődbe menni, Pride volt, nagyobb, mint valaha, a Tisza nem vesztett egy szavazatot se, a Fidesz meg.... mesterterv. Probléma letudva, mindenki jól járt, mehetünk is tovább.
Ja, és pont ma beszéltem egy kissé autoriterfil, erőmániás ismerősömmel, aki stabil Fidesz-szavazó... volt állítása szerint mostanáig, mert berágott Orbánra, hogy "még egy faszom prájdot se tud úgy betiltani, hogy az be is legyen tiltva, valami nem stimmel ezzel a világgal", ő ezeknek nem fog elmenni jövőre szavazni. Én mondtam, hogy nyugi, ha nem lett volna betiltva másfel millióan lettek volna, ami azért gyerekvédekmileg aggályos, ne legyen morci, a kis siker is siker, de csúnyán nézett rám.
Aztán persze bármi lehet, de mókásnak gondolom, ha egy nembetiltott betiltott Pride még vinne is szavazatot a kormánypárttól, mint hozna. Ha le se szarják, és csak az ukránokra fókuszálnak, meg a békére, vagy a Bencsik interjút elemezgetik kacarászva akkoris is jobban jártak volna, minthogy lemegy egy többszázezres betiltott Pride.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Ne legyél spúr.Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.Lusta vagyok kiszámolni, de szerintem ez az ő havi jövedelmükből kevesebb, mint az enyémből az, ha adok egy 100-ast egy random hajléktalannak. Igaz, én nem egy Bentley ablakán adom ki a pirosnál.
Hendrix
somoskovig
432 m tavaly, 36 m egy hónapban.
Ha jól gondolom a 200 millió az a havi bejövő 180-ad része.
180x100...
De sosem hiztos, qrva sok a nulla az egyenletben. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.Lusta vagyok kiszámolni, de szerintem ez az ő havi jövedelmükből kevesebb, mint az enyémből az, ha adok egy 100-ast egy random hajléktalannak. Igaz, én nem egy Bentley ablakán adom ki a pirosnál.
Hendrix
5 hónapja
Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.Ezeknek az embereknek sziklaszilárd meggyőződésük, hogy ők becsületesen lettek gazdagok, hogy ők most jótékonykodnak és őszintén nem értik, hogy miért nem vagyunk érte hálásak.
Hendrix
Lölöről több ilyen sztori is kering, hogy rendesen fel van háborodva, ha nem veszik őt komoly üzletembernek és társai.
5 hónapja
Birom ezt a stilust hogy az ellopott ezer milliardokbol odadobnak valami fagyipenzt es mindenki legyen halas. Szenzacios.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/01/varkonyi-andrea-bentley-jotekonykodas-szegenyseg-meszaros-lorinc/Akár közénk is lövethetne.
Azt gondolom, rettenetesen ki van a világ fordulva magából. Azt gondolom, teljesen el van veszítve a fókusz. Azt gondolom, a fanyalgóknak és a kötekedőknek azt kéne meglátni, hogy mi legalább segítünk.
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/01/varkonyi-andrea-bentley-jotekonykodas-szegenyseg-meszaros-lorinc/Pont akartam...
Beki
Rengetegen segítenekek a tisztességesen megkeresett jövedelmük akármennyi részével mindenféle alapítványoknak.
Fanyalogva hadd ismételjem meg a kulcsszót.
Tisztességesen...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/01/varkonyi-andrea-bentley-jotekonykodas-szegenyseg-meszaros-lorinc/Azt gondolom, rettenetesen ki van a világ fordulva magából. Azt gondolom, teljesen el van veszítve a fókusz. Azt gondolom, a fanyalgóknak és a kötekedőknek azt kéne meglátni, hogy mi legalább segítünk.
5 hónapja
főni elkésett a keménykedéssel:index.hu/belfold/2025/07/01/orban-viktor-pride-buntetes-hatosag-harcosok-klubja-budapest/
5 hónapja
Pócs János annyira vicces, hogy már a Viccek rovatba se fér be.444.hu/2025/07/01/soros-utan-ezuttal-romoluszt-irt-egy-megperzselt-disznora-pocs-janos-jaszsagi-fideszes-kepviselo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
dawyd728
4 034
Nincs is annál szebb, amikor buggyant szélsőségesek egymást vegzálják és nem a békés tömegeket. Ha a Piréz lenne erő pozíciójában és fordítva történt volna az akció ugyanúgy vigyorogva tapsolnék. Szerintem ennél se többet, se kevesebbet nem kell mögélátni.Pedig egy buggyant szélsőségesből elég annyi is.Látod, milyen jó, hogy nem általánosítok 5 percből? 😉Azért amikor egy számonkérő Lenin-fiú stílusában felkérdezte Marcit, hogy miért is nem tekinti nőnek a magukat nőnek tettető férfiakat, az kb ennek a fideszes propagandista bullyingnek a tökéletes ellenpontja volt.Én csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Fideszes propagandistát kerget végig a Prideon és a városon a srác.
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
biztos jó a videó de nem tudom nézni
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Corre_aPSbYVégre egy kr-es rendőr, akit felismertem (igen, aki azt mondta, hogy "ne dugja a számba") 😀
zseniális. XD XD XD
Zsellér van de Vrij

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Corre_aPSbYzseniális. XD XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
Pedig egy buggyant szélsőségesből elég annyi is.Látod, milyen jó, hogy nem általánosítok 5 percből? 😉Azért amikor egy számonkérő Lenin-fiú stílusában felkérdezte Marcit, hogy miért is nem tekinti nőnek a magukat nőnek tettető férfiakat, az kb ennek a fideszes propagandista bullyingnek a tökéletes ellenpontja volt.Én csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Látod, milyen jó, hogy nem általánosítok 5 percből? 😉Azért amikor egy számonkérő Lenin-fiú stílusában felkérdezte Marcit, hogy miért is nem tekinti nőnek a magukat nőnek tettető férfiakat, az kb ennek a fideszes propagandista bullyingnek a tökéletes ellenpontja volt.Én csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
5 hónapja
Azért amikor egy számonkérő Lenin-fiú stílusában felkérdezte Marcit, hogy miért is nem tekinti nőnek a magukat nőnek tettető férfiakat, az kb ennek a fideszes propagandista bullyingnek a tökéletes ellenpontja volt.Én csak Marcinál láttam eddig egyszer öt percig, így nem volt prekoncepcióm, de ez így önmagában is vicces. Ha nem tudod nézni, akkoris.youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlvelem van a baj de rühellem a pirézt és a stílusát
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Hát, akkor szurkolj, hogy átvegyen az állam. 😊De a közgyűlés dolga is.Én leszarom, hogy mennyire teszik vagy nem teszik könnyűvé KG életét. Engem az érdekel, hogy mit tesznek meg azért, hogy én augusztusban is megkapjam a fizetésemet. És ezért nem tesznek meg mindent.Nem dolguk. Arra van a főpolgármester.
Tarsi
somoskovig
Tarsi
telex.hu/gazdasag/2025/06/30/allami-tulajdonu-gazdasagi-tarsasagok-5-szazalek-sporolas-magyar-kozlony
5 hónapja
youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlsirok, kurvanagy
Vicces.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
De a közgyűlés dolga is.Én leszarom, hogy mennyire teszik vagy nem teszik könnyűvé KG életét. Engem az érdekel, hogy mit tesznek meg azért, hogy én augusztusban is megkapjam a fizetésemet. És ezért nem tesznek meg mindent.Nem dolguk. Arra van a főpolgármester.
Tarsi
somoskovig