Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
"Orbán örülne, ha holnap kilőnék az űrbe" - nem csak te, Viktor, nem csak te.
Löfli
Szerintem 1 óra alatt összedobnánk rá neki annyi pénzt mint amennyibe a HUNOR program került. Mondjuk lehet olcsóbban is kijönne mert neki nem retúrjegyet vennénk
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Löfli
kövi starship kilövéssel indulhat 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Abból indultam ki alapvetően, hogy nálunk ha egy pártból kiszeret a nép, annak nem nagyon van visszatérés, legfeljebb hosszabb-rövidebb vegetálás a megszűnés előtt.
Kampman
Azért ez az MSZP-re nagyon nem igaz. Visszajöttek 1994-ben, majd 2002-ben, majd a rendszerváltás után először még maradni is tudtak 2006-ban.
A "kiszeretés" utáni 20 évből 12-ben vissza voltak térve, háromszor nyertek, arról nem is beszélve, hogy a fél MSZMP a Fideszben tért vissza.
Összetettebb ez egy ennyire leegyszerűsítő állításnál.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát meg ugye a fidesz is visszatért már egyszer 2 komoly pofon után 2010-ben, ezt se feledjük...
StormST
Mindkétszer 40+ százalékot kapva kaptak ki.
Arra gondoltam leginkább, hogy pl. parlamentből kieső párt már nem jut vissza.
Illetve aki stabil kétszámjegyű népszerűségű pártból egyszámjegyűvé válik, annak sincs már igazán visszaút.

5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
KG pontosan tudja, hogy leghamarabb 2030-ban lehet ez realitás neki.
Amadeus az áttelelt poloska
KG SOHA nem lesz már kormányfőjelölt, ez az egyetlen előválasztáson eldőlt.
Az ország kétharmada jobboldali, vagy MP vagy OV.
Dzsokijuing
Hát én koránt sem vagyok biztos abban, hogy az ország 2/3-a jobboldali. Még csak a felében sem. A választók egy nagyon nagy százaléka passzív jelenleg, nem megy el szavazni. Vagyis a jelenlegi palettán nem talál olyan pártot akire szavazna. Ebből rengeteg szerintem az a kiábrándult baloldali szavazó akinek egyszerűen nincs jelenleg pártja. A momentum túl libsi, az MSZP nem létezik a DK meg Gyúrcsány
Ha mellé vesszük azt az értelmiségi réteget aki esetleg nem liberális úgyszintén nincs képviselete.

KariGerit én sem hiszem hogy bármikor lenne már sansza, túl sok volt már a lejáratás ellene. De egy hasonló kaliberű értelmiségi politikusnak szerintem lenne esélye, ha egy hiteles ember lenne.

Szerkesztette: Tarsi
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 411 — SB 50 Champion @ Grund
Abból indultam ki alapvetően, hogy nálunk ha egy pártból kiszeret a nép, annak nem nagyon van visszatérés, legfeljebb hosszabb-rövidebb vegetálás a megszűnés előtt.
Kampman
Azért ez az MSZP-re nagyon nem igaz. Visszajöttek 1994-ben, majd 2002-ben, majd a rendszerváltás után először még maradni is tudtak 2006-ban.
A "kiszeretés" utáni 20 évből 12-ben vissza voltak térve, háromszor nyertek, arról nem is beszélve, hogy a fél MSZMP a Fideszben tért vissza.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát meg ugye a fidesz is visszatért már egyszer 2 komoly pofon után 2010-ben, ezt se feledjük...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Persze tudjuk, hogy KG simán kinőhet egy későbbi ellenfélnek, de ez legyen majd az akkori idők problémája, nekik. Nekünk meg csak jó lehet, hogyha ilyen arcokkal bővül a paletta.
Lúdas Solymi
Országos szinten kizárt.
Kampman
Egy két fordulós rendszerben vagy egy jó kampánnyal miért ne?
Romániában sikerült, persze ott olyan volt az ellenfél is, de azért KG is volt anno miniszterelnök-jelölt vagy hát lett volna, csak nem nyíratta ki magát.
Lúdas Solymi
Mert Karácsony az egyébként büszkén vállalt nyírségi származásával együtt is túlságosan urbánus értelmiségi karakter, vidéken ez nem igazán működik.
A hozzá hasonló politikusoknak itthon tényleg a főpolgármesteri pozíció a maximum.
Kampman
Érdekes ez, mert Magyar Péter is szerintem egy kimondottan urbánus karakter, és ő úgy látszik bejön vidéken is.
peterk2005 udvari bolond
Persze, mert MP jobboldali konzervatív az összes jelmezzel és díszlettel együtt ( és ezért nem csak urbánus karakter), KG pedig hiába nyírségi, lesír róla, hogy baloldali liberális, akit a városi levegő szabaddá tett. Őt nem lehet országossá becsomagolni.
Dzsokijuing
Kari Geri a prideon tetszeleg, MP azert, hogy választásokat nyerjen inkább nem mond semmit.
Szerintem ennyivel leírható, hogy miért nem érdemes KGból miniszterelnökjelöltet gyártani.
Toca
Szerintem nem realis az se. Akkora fordulatot én nem látok a magyar néplélekben.
Pláne ha akkor még a NER marad vagy vissza akar térni.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
 telex.hu/after/2025/06/29/a-fesztivalozoknak-most-mar-nagyon-elege-van
NB2
nah ezért szántják be őket módszeresen akkor 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 451 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/after/2025/06/29/a-fesztivalozoknak-most-mar-nagyon-elege-van
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Kampman

5 hónapja

A KDNP is zombiként létezik csak, nem igazi párt.

Pláne ha a Tisza többé-kevésbé egyedül megnyerné a választást, azzal végképp diszkreditálná a kizárólag vereségeket felhalmozni képes többit.

5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Persze tudjuk, hogy KG simán kinőhet egy későbbi ellenfélnek, de ez legyen majd az akkori idők problémája, nekik. Nekünk meg csak jó lehet, hogyha ilyen arcokkal bővül a paletta.
Lúdas Solymi
Országos szinten kizárt.
Kampman
Romániában sikerült, persze ott olyan volt az ellenfél is, de azért KG is volt anno miniszterelnök-jelölt vagy hát lett volna, csak nem nyíratta ki magát.
Lúdas Solymi
Mert Karácsony az egyébként büszkén vállalt nyírségi származásával együtt is túlságosan urbánus értelmiségi karakter, vidéken ez nem igazán működik.
A hozzá hasonló politikusoknak itthon tényleg a főpolgármesteri pozíció a maximum.
Kampman
Érdekes ez, mert Magyar Péter is szerintem egy kimondottan urbánus karakter, és ő úgy látszik bejön vidéken is.
peterk2005 udvari bolond
Persze, mert MP jobboldali konzervatív az összes jelmezzel és díszlettel együtt ( és ezért nem csak urbánus karakter), KG pedig hiába nyírségi, lesír róla, hogy baloldali liberális, akit a városi levegő szabaddá tett. Őt nem lehet országossá becsomagolni.
Dzsokijuing
Kari Geri a prideon tetszeleg, MP azert, hogy választásokat nyerjen inkább nem mond semmit.
Szerintem ennyivel leírható, hogy miért nem érdemes KGból miniszterelnökjelöltet gyártani.
Toca
KG SOHA nem lesz már kormányfőjelölt, ez az egyetlen előválasztáson eldőlt.
Az ország kétharmada jobboldali, vagy MP vagy OV.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Bár az is szürreális feltételezés, hogy 2030-ban DK meg Momentum még lesz, Fidesz meg nem.
Kampman
A momentum pedig nyilvánvalóan arra bazírozik, hogy kormányváltás után ők legyenek az új baloldal, mivel a tisza kvázi a fidesz utódpártja.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
Jelenleg ott tartunk, hogy lehet nem lesz baloldali vagy liberális párt a parlamentben 2026 után, de karigeriről, mint potenciális miniszterelnökről megy a diskurzus...
gabokocka
Azért én bízom abban h a KDNP mint baloldali part valahogy bejut jövőre!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
KG soha nem lesz ellenfél.
Baszki, most azért mert megmozdult az ország egy fontos ügyben ne gondoljuk már, hogy Magyaroszágon a következő 20-30 évben liberális kormány lesz. 15 év masszív agymosás egy amúgy sem ilyen igényekkel rendelkező társadalomra. Jelenleg ott tartunk, hogy lehet nem lesz baloldali vagy liberális párt a parlamentben 2026 után, de karigeriről, mint potenciális miniszterelnökről megy a diskurzus...
gabokocka
Miért ne lehetne liberális kormány?
Szerinted ha 2030-ban lehetne MP és egy kompetens liberális között választani, úgy h a Fidesz-KDNP nem létezne és lennének egyéb pártok is (Momentum, DK ugyebár alaphangon), akkor szerinted MP behúzná simán? Szerintem nem, hisz most is azon megy a problémázás a baloldalon, hogy MP túl jobbos és a szavazói nagy százaléka csak azért szavaz rá, mert ő adja az esélyt OV eltakarításához.
Lúdas Solymi
Magyarországon liberális párt 1990-ben kapott 21%-ot listán, ez a csúcs.

Bár az is szürreális feltételezés, hogy 2030-ban DK meg Momentum még lesz, Fidesz meg nem.
Kampman
A liberálist nem szó szerint kell érteni, ne menjünk bele ilyen fejtegetésbe, de érted te, hogy mire gondolok.
Persze, valószínű lesz Fidesz-KDNP 2030-ban is valszeg, de ugyanúgy a Momentum meg a DK is megpróbál visszatérni, nem fogják elengedni ők se a dolgot, már ha győz a Tisza.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Ebbe az okfejtesbe meg mínusz 10 fokban is beleizzadt volna a szerző, jelen hőmérséklet mellett infuzio kellene neki, nehogy kiszaradjon. Nagy veszteség érné a jobbos szellemi fölényt…
somoskovig
Hát igen, a Bláz Ágoston Sámuel elég beszélő név.
Amúgy classic ovis szitu, miszerint beindoklod hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Baszki, most azért mert megmozdult az ország egy fontos ügyben ne gondoljuk már, hogy Magyaroszágon a következő 20-30 évben liberális kormány lesz. 15 év masszív agymosás egy amúgy sem ilyen igényekkel rendelkező társadalomra. Jelenleg ott tartunk, hogy lehet nem lesz baloldali vagy liberális párt a parlamentben 2026 után, de karigeriről, mint potenciális miniszterelnökről megy a diskurzus...
gabokocka
Szerinted ha 2030-ban lehetne MP és egy kompetens liberális között választani, úgy h a Fidesz-KDNP nem létezne és lennének egyéb pártok is (Momentum, DK ugyebár alaphangon), akkor szerinted MP behúzná simán? Szerintem nem, hisz most is azon megy a problémázás a baloldalon, hogy MP túl jobbos és a szavazói nagy százaléka csak azért szavaz rá, mert ő adja az esélyt OV eltakarításához.
Lúdas Solymi
Magyarországon liberális párt 1990-ben kapott 21%-ot listán, ez a csúcs.

5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Origo egy chatgpt “mi az a Pride” leírást tesz be a cikkbe?

Vagy miben vannak?

www.origo.hu/foto/2025/06/budapest-pride-2025-kepgaleria
vpi
Hat ez kurvagyenge, sehol egy kilógó braner vagy pórázon vezetett latexruhas, ennél kreatívabban szoktak képeket lopni máshonnan es azt hazudni, hogy most készültek. 😊
somoskovig
Vagy m1 vagy hírttv híradón volt, de kiírták, hogy korábbi felvételek.
Valami nagyon nem stimmel. Egyre többször esnek ki a szerepből.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
gabokocka
Mindenki a pillanat foglya, ezt nem szabadna elfelejteni akkor sem, mikor a jelenlegi helyzet alapján készült közvélemény-kutatásokat nézzük.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
gabokocka
5 hónapja
gabokocka
Semmi gond, 2022 áprilisában, pár nappal a választás UTÁN arról ment itt a vita, hogy akkor Dobrev Klára mikor és hogyan lesz OV esélyes kihívója 😊

5 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 521 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Lúdas Solymi
Országos szinten kizárt.
Kampman
Lúdas Solymi
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Dzsokijuing
Toca
Igen, erre utaltam én is, KG nem most lesz ellenfél, hanem legkorábban 2030-ban.
És ha visszaállítják a többfordulós rendszert, akkor idővel simán odakerülhet, hogy egy adott pártnak vagy koalíciónak ő lesz a jelöltje. És ha esetleg még jelölti viták is lennének mint régen, akkor ott is tudna alkotni.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 513 — Chiefs GM
A nezopont szerint az uralkodo csapdaba csalta az ellenzeket, amely reg nem hibazott ekkorat.

Natessek, van kerdes?
Stez
Ebbe az okfejtesbe meg mínusz 10 fokban is beleizzadt volna a szerző, jelen hőmérséklet mellett infuzio kellene neki, nehogy kiszaradjon. Nagy veszteség érné a jobbos szellemi fölényt…

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
A nezopont szerint az uralkodo csapdaba csalta az ellenzeket, amely reg nem hibazott ekkorat.

Natessek, van kerdes?
Stez
Pont most olvastam, ezzel világosodtam meg én is

Poloska vagyok.