Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Inkább a duplája.Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
5 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Ennyi embert? Hogyan? Ez volt a max, amit ki tudott hozni ebből a fidesz, hogy a balhénak még a lehetőségét is megelőzték...
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Nem tudta volna megpróbálni sem megakadályozni. Ma már egyféleképpen lehet megakadályozni ha orosz mintára szétvered. Azt meg nem vállalhatja be.
NB2
Itt a legnagyobb hiba az volt tőlük, hogy nem éltek azzal a kihátrálási lehetőséggel amit KariGeri adott nekik mikor önkormányzati rendezvénnyé tette.
Ott kellett volna kihátrálni és azt mondani, hogy rendben van, innentől minden felelősség BP-é.
5 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!
5 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
bárcsak, én csak mezei sétáló voltam ma, de kurvajó buli volt 😊Azért a kutyapártos dj ugyesen beküldte a Szabadság híd lábánál a Nélküled disco verziót a néhány lézengő zsebnáci bosszantására 😊Löfli te vagy az? 😀
somoskovig
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Gondolom az is tiltva van ma, h a Make Live topikot használjuk.Jaj, elbasztam!
5 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁És vajon melyikük sértődne meg ezen a mondaton leginkább? 😀
Szokol

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁Szentkirályi beszivárgott a Pride-ra, mint az ásványvíz
Szokol
5 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁
5 hónapja
“ Eljött Orbán Viktor gyurcsányi pillanata, jelenleg már a kormányzás teljes összeomlását látjuk.Néhány hónappal ezelőtt meg o gyurcsanyozott össze mindenkit aki a rendszer ellen volt. Ma végül o lett begyurcsanyozva. Folyamatosan lábon lövi (lovik) magat (maguk).
Amadeus az áttelelt poloska
Minap meg osszebidenezte magat. 😁
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
5 hónapja
Perverz vagyok bekapcsoltam az m1-et.Én is.
Janek
Volt benne egy borzasztó anya, aki karonülő gyermekével sétált, kiderült, hogy hiába kussol MP a tiszások a melegek mellett állnak ki, néhány közeli kép nőnek öltözött férfiakról, semmi totál kép.
Ja és nagy volt a szervezetlenség.
Ezen kívül egy szakértő Ukrajna csatlakozásával kapcsolatban azt találta mondani, hogy ha Ukrajnában kormányváltás lesz akkor akár egy oroszbarát kormány is bekerülhet az eu- ba. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Nem, ő éppen az unokáit teszi multimilliárdossá.nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engediPintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
gyurczi
StormST
Willie Parker
pedig az öreg már unja mint a szart
Negritis, a vajda
90-es években elmondta, h ez a személyes célja.
Én még pöcsös nyolcéves voltam, amikor apámhoz - aki akkor bűnügyi vezető volt- eljött látogatóba Boross Péterrel, Orbán Péterrel, Takács Tibivel a mostani TEK-től, Molnár Csabával (igen a szír pénzváltóssal) meg Papp Karcsival, aki szintén volt ORFK főkap.
Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.Csaj nehogy elfújja királyunkat a p*csaba 😊
Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.
Janek
5 hónapja
streamable.com/rkn5tolinkeltem az insta postot korábban
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engediPintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
gyurczi
StormST
Willie Parker
pedig az öreg már unja mint a szart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem hiszem Kampman, hogy a Fidesz jól járt. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul járt, mert ez nem nulla összegű játék (ahogy a politika általában nem az) de jól biztosan nem járt.Mi volt a stratégiai cél? MP-t össze pride-ozni. Minden akció erre irányult, minden irány erre mutatott, még az utolsó fővárosi közgyűlésen a minden mellé csatolt pride-módosító is a Tisza ellen ment, hogy foglaljon végre állást. Ki lehet mondani, hogy ez nem jött össze. Innentől kezdve kármentést látunk a “mire büszke xy fideszes képviselő” posztokban, meg a hàzi média által terjesztett fotó galériákban, ahol innen onnan össze szedett ki tudja mikori képek vannak. Ez már a bázisnak szól, és annak ez elég is lesz. De egy újabb lehetőség elment, ahol MP húzásàt meg lehetett volna állítani. És a szoft-lehetőségek az idő múlásával egyre fogynak, itt pedig érdemes elgondolkodni hogy akkor merre fognak tovább menni?
De egyébént hónapokra vissza tudtak kerülni a címoldalakra, és elvettek helyet és témát a Tiszától, a kevés nekik jó dologból ez az egyik.
Hogy ez lett a legnagyobb pride meg jó vágóképek lettek, ez jó KariGerinek meg úgy általában az ellenzéknek legyen az bármilyen jelzős szerkezetű. Szerintem a Mi Hazánk se nyert ezzel semmit, de a sajátjainak hozta a kötelezőt.
Szóval ha már, akkor a Fidesz inkább kicsit rosszabbul, az ellenzék mindenestül inkább jobban, a mi hazànk meg neutrálisan került ki ebből.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.
5 hónapja
Perverz vagyok bekapcsoltam az m1-et.Es mi jót lattal? 😊
Janek
5 hónapja
Novák Előd feljelenti a rendőrséget.Szokott ilyet. Jelentett már fel cigànyvajdát, a pápát, ajatollahot, meg a cionizmust is.
5 hónapja
A legegyszerűbb, h meghackelik a választástEzt mondom én is, nem túlhasznos már számukra egy tiszta, demokratikus választás.
Willie Parker
5 hónapja
Novák Előd feljelenti a rendőrséget.
5 hónapja
A legegyszerűbb, h meghackelik a választást“ Eljött Orbán Viktor gyurcsányi pillanata, jelenleg már a kormányzás teljes összeomlását látjuk. Látszatpolitizálás, trükkök százai, hazugság reggel, délben, este. Ott tartunk, hogy a Fidesz különböző bejelentéseinek semmi következménye sincs. Ezek csak kommunikációs trükkök, amivel a figyelmet próbálják elterelni a valódi problémákról:Legyen így, de azért még hátravan 288 nap.
❌Nem fogadták el az átláthatósági törvényt; ❌Nem gólt, hanem óriási öngólt lőttek a mai rendezvény megkísérelt tiltásával is; ❌Nem bizonyították a TISZA elleni hazug kémvádakat; ❌Nem volt tavaszi nagytakarítás; ❌Nem kaptak áfa visszatérítést a nyugdíjasok; ❌Nem volt gazdasági repülőrajt; ❌Nem sikerült letörni az inflációt; ❌Nem köszöntött be a béke Trump megválasztásával.
És közben titokban még inkább eladósítják a hazánkat. Ma is összeomlott a vasút és haldoklik az állami egészségügy.
Az elmúlt fél éves tevékenységük kimerült a gyűlöletkeltésben, a fenyegetőzésben, a hergelésben. Sajnos még ezeknek a látszatintézkedéseknek is voltak valós áldozatai, olyan magyar emberek, akiket sikerült megfélemlíteni, megbélyegezni, ami megbocsáthatatlan.
Orbán másoknak akart ártani, de magának és a bűntársainak ártott a legtöbbet.
288 nap múlva végleg lezárjuk ezt a dicstelen két évtizedet.”
ennyi
Ha az emberek a döntésüket fenntartják és végig tudni fogják h kire szavazzanak, mit tegyenek, akkor valóban váltás lesz.
És ez itt valóban sok ember, de ez csak Budapest, vidéket összességében nem érdekli, hogy mi folyik itt.
A Fidesz ezért nem is tulajdonít ennek nagy jelentőséget.
Van fixen kb. 2millió szavazójuk, összességében 30-35% a kemény mag (legalábbis amit a politikai elemzők, meg egyéb megszólalók mondanak), kérdés h az osztogatásokkal mennyit tudnak még hozzácsapni.
Lúdas Solymi