Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 511 — Chiefs GM
Mennyi ember van kint Budapesten?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ez minimum volt 100e
NB2
Inkább a duplája.

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!
NB2
Ennyi embert? Hogyan? Ez volt a max, amit ki tudott hozni ebből a fidesz, hogy a balhénak még a lehetőségét is megelőzték...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!
NB2
Nem tudta volna megpróbálni sem megakadályozni. Ma már egyféleképpen lehet megakadályozni ha orosz mintára szétvered. Azt meg nem vállalhatja be.
Itt a legnagyobb hiba az volt tőlük, hogy nem éltek azzal a kihátrálási lehetőséggel amit KariGeri adott nekik mikor önkormányzati rendezvénnyé tette.
Ott kellett volna kihátrálni és azt mondani, hogy rendben van, innentől minden felelősség BP-é.
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 449 — nabege2@yahoo.com
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ez minimum volt 100e
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 449 — nabege2@yahoo.com
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Azért a kutyapártos dj ugyesen beküldte a Szabadság híd lábánál a Nélküled disco verziót a néhány lézengő zsebnáci bosszantására 😊
somoskovig
Löfli te vagy az? 😀
iktriad
bárcsak, én csak mezei sétáló voltam ma, de kurvajó buli volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 932
Gondolom az is tiltva van ma, h a Make Live topikot használjuk.
Jaj, elbasztam!
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁
Szokol
És vajon melyikük sértődne meg ezen a mondaton leginkább? 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁
Szokol
Szentkirályi beszivárgott a Pride-ra, mint az ásványvíz
5 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
5 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 569 — 🏈🐬🐂🤘🏽
“ Eljött Orbán Viktor gyurcsányi pillanata, jelenleg már a kormányzás teljes összeomlását látjuk.
Amadeus az áttelelt poloska
Néhány hónappal ezelőtt meg o gyurcsanyozott össze mindenkit aki a rendszer ellen volt. Ma végül o lett begyurcsanyozva. Folyamatosan lábon lövi (lovik) magat (maguk).

Minap meg osszebidenezte magat. 😁

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Perverz vagyok bekapcsoltam az m1-et.
Janek
Én is.
Volt benne egy borzasztó anya, aki karonülő gyermekével sétált, kiderült, hogy hiába kussol MP a tiszások a melegek mellett állnak ki, néhány közeli kép nőnek öltözött férfiakról, semmi totál kép.
Ja és nagy volt a szervezetlenség.

Ezen kívül egy szakértő Ukrajna csatlakozásával kapcsolatban azt találta mondani, hogy ha Ukrajnában kormányváltás lesz akkor akár egy oroszbarát kormány is bekerülhet az eu- ba. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"
gyurczi
És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
StormST
Pintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.
Willie Parker
nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engedi
pedig az öreg már unja mint a szart
Negritis, a vajda
Nem, ő éppen az unokáit teszi multimilliárdossá.
90-es években elmondta, h ez a személyes célja.
Én még pöcsös nyolcéves voltam, amikor apámhoz - aki akkor bűnügyi vezető volt- eljött látogatóba Boross Péterrel, Orbán Péterrel, Takács Tibivel a mostani TEK-től, Molnár Csabával (igen a szír pénzváltóssal) meg Papp Karcsival, aki szintén volt ORFK főkap.

Szerkesztette: Willie Parker
5 hónapja
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.
Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.
Janek
Csaj nehogy elfújja királyunkat a p*csaba 😊

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
 streamable.com/rkn5to
Cruyffista
linkeltem az insta postot korábban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
És holnap Döbrögi büszke lesz a magyarokra, "szabadság elvtársak, szabadság"
gyurczi
És már ma este kirúgja Pintért... Ja, bocs, nem ide...
StormST
Pintér többet tud Orbánról, mint Orbán Pintérről, ill több konkrét adata van róla, mint az oroszoknak. Nem véletlen, h mindig pozícióba rakta.
Willie Parker
nem csak hogy oda teszi, hanem el sem engedi
pedig az öreg már unja mint a szart

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 293
Nem hiszem Kampman, hogy a Fidesz jól járt. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul járt, mert ez nem nulla összegű játék (ahogy a politika általában nem az) de jól biztosan nem járt.

Mi volt a stratégiai cél? MP-t össze pride-ozni. Minden akció erre irányult, minden irány erre mutatott, még az utolsó fővárosi közgyűlésen a minden mellé csatolt pride-módosító is a Tisza ellen ment, hogy foglaljon végre állást. Ki lehet mondani, hogy ez nem jött össze. Innentől kezdve kármentést látunk a “mire büszke xy fideszes képviselő” posztokban, meg a hàzi média által terjesztett fotó galériákban, ahol innen onnan össze szedett ki tudja mikori képek vannak. Ez már a bázisnak szól, és annak ez elég is lesz. De egy újabb lehetőség elment, ahol MP húzásàt meg lehetett volna állítani. És a szoft-lehetőségek az idő múlásával egyre fogynak, itt pedig érdemes elgondolkodni hogy akkor merre fognak tovább menni?

De egyébént hónapokra vissza tudtak kerülni a címoldalakra, és elvettek helyet és témát a Tiszától, a kevés nekik jó dologból ez az egyik.

Hogy ez lett a legnagyobb pride meg jó vágóképek lettek, ez jó KariGerinek meg úgy általában az ellenzéknek legyen az bármilyen jelzős szerkezetű. Szerintem a Mi Hazánk se nyert ezzel semmit, de a sajátjainak hozta a kötelezőt.

Szóval ha már, akkor a Fidesz inkább kicsit rosszabbul, az ellenzék mindenestül inkább jobban, a mi hazànk meg neutrálisan került ki ebből.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze
Alexandra büszke meg rengeteg híve is csatlakozott hozzá.
Nemzeti vágta is van zajlik itt ott
Amerikában tilos az LMBTQ tankönyv.
Szélrekord volt tegnap.

5 hónapja
Janek
Es mi jót lattal? 😊

5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze

5 hónapja
Novák Előd feljelenti a rendőrséget.
Szokott ilyet. Jelentett már fel cigànyvajdát, a pápát, ajatollahot, meg a cionizmust is.
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
A legegyszerűbb, h meghackelik a választást
Willie Parker
Ezt mondom én is, nem túlhasznos már számukra egy tiszta, demokratikus választás.

5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
Novák Előd feljelenti a rendőrséget.
5 hónapja
“ Eljött Orbán Viktor gyurcsányi pillanata, jelenleg már a kormányzás teljes összeomlását látjuk. Látszatpolitizálás, trükkök százai, hazugság reggel, délben, este. Ott tartunk, hogy a Fidesz különböző bejelentéseinek semmi következménye sincs. Ezek csak kommunikációs trükkök, amivel a figyelmet próbálják elterelni a valódi problémákról:

❌Nem fogadták el az átláthatósági törvényt; ❌Nem gólt, hanem óriási öngólt lőttek a mai rendezvény megkísérelt tiltásával is; ❌Nem bizonyították a TISZA elleni hazug kémvádakat; ❌Nem volt tavaszi nagytakarítás; ❌Nem kaptak áfa visszatérítést a nyugdíjasok; ❌Nem volt gazdasági repülőrajt; ❌Nem sikerült letörni az inflációt; ❌Nem köszöntött be a béke Trump megválasztásával.

És közben titokban még inkább eladósítják a hazánkat. Ma is összeomlott a vasút és haldoklik az állami egészségügy.

Az elmúlt fél éves tevékenységük kimerült a gyűlöletkeltésben, a fenyegetőzésben, a hergelésben. Sajnos még ezeknek a látszatintézkedéseknek is voltak valós áldozatai, olyan magyar emberek, akiket sikerült megfélemlíteni, megbélyegezni, ami megbocsáthatatlan.

Orbán másoknak akart ártani, de magának és a bűntársainak ártott a legtöbbet.

288 nap múlva végleg lezárjuk ezt a dicstelen két évtizedet.”

ennyi
Legyen így, de azért még hátravan 288 nap.
Ha az emberek a döntésüket fenntartják és végig tudni fogják h kire szavazzanak, mit tegyenek, akkor valóban váltás lesz.

És ez itt valóban sok ember, de ez csak Budapest, vidéket összességében nem érdekli, hogy mi folyik itt.
A Fidesz ezért nem is tulajdonít ennek nagy jelentőséget.

Van fixen kb. 2millió szavazójuk, összességében 30-35% a kemény mag (legalábbis amit a politikai elemzők, meg egyéb megszólalók mondanak), kérdés h az osztogatásokkal mennyit tudnak még hozzácsapni.
Lúdas Solymi
A legegyszerűbb, h meghackelik a választást