Politika
69 feliratkozó
26 napja
Na, elindulok kideríteni, hogy a Tisza cipő logojara a pólómon hány agyhalott kap rángógörcsöt 😊nekem a cipőre 2 ember vigyorgott a számlálóbizottságból, a többi balta arccal tűrte. jó lol, most itt ülök a parkban és egy bebaszott barom elkezdett hőbörögni xd mondjuk nemtom mit, mert visszaraktam inkább a dj marky&krs essential mixet a fülembe, minthogy végighallgassam a rőfös megmondását
somoskovig
26 napja
Mi csak ebéd után megyünk szavazni. Mondjuk a legnagyobb lányomat már reggel negyed 7-re vittem, mert ment érettségi előkészítőre Pestre, így csak akkor tudtuk megoldani vele. Egyébként az érettségi előkészítőn mondta a tanár, hogy nem baj ha valaki reggel késik, de mindenképpen menjenek el szavazni!
26 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Ezért a következő olimpiáig, minden Djoko meccset meg kell nézned, ha már a kedvedért még játszik!
warr_b
26 napja
nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
26 napja
Baranya 1-ben szavaztam most én is.Látványosan többen voltak, mint bármikor. Az utóbbi években sosem volt sorbanállás, rögtön bementem és mutattam a papírjaimat. Most 15 percig várni kellett és mire kijöttem, háromszor olyan hosszú sor volt, mint amilyenbe eredetileg beálltam.
26 napja
Nem tudom volt e már nem akarok annyit visszagörgetni de az se rossz hogy Bócsa fideszes polgármestere a tiszára szavazott 😀

26 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Van itt admin? 1 hét pihit kérünk a kollégának xD 😀
warr_b
26 napja
csak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
26 napja
Na letudtuk mi is, ment az iksz a fideszre, ne vigyél má' el Ukrajnába a fiaimat, meg hát rezsicsöki meg 17. havi nyögdíjj!Az 18-dik havi lenne te kis Butus😁
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Itt Berlinben szép kis sor volt, bár mi relatív jókor jöttünk. Ment is a szavazat a Tisza-ra és a csepeli Daredevil-re. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
26 napja
Na, elindulok kideríteni, hogy a Tisza cipő logojara a pólómon hány agyhalott kap rángógörcsöt 😊
26 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Hu de pozitív vagy. 😄
warr_b
26 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
26 napja
Letudtuk ezt is, kövi statban már benne leszünk
26 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
rengetegen jönnek szavazni, sok a fiatal is, pedig ez nagyon erős fideszes bázis..már hol?
Pep71
írjatok már VK-t pls 😊
26 napja
Borsod, Szabolcs és Pest 2-4 eléggé lusta elmenni szavazniBorsod, Szabolcs maradjon is lusta.
petey
built for this shit
26 napja
rengetegen jönnek szavazni, sok a fiatal is, pedig ez nagyon erős fideszes bázis..
26 napja
Nálunk 3 Rost Andi 3 Tisza listaMegcselekedtük amit megkövetelt a HAZA!
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Ledobtuk azixet, falun sorállás - beszarszegybül százados lettem aukránseregbe

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Na letudtuk mi is, ment az iksz a fideszre, ne vigyél má' el Ukrajnába a fiaimat, meg hát rezsicsöki meg 17. havi nyögdíjj!még a hajad is menne a Tiszába, megértem.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!