Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Lehet a Fideszben is vannak olyan belső erők, amik beépülve a rendszerbe végeznek titkos aknamunkát.
Ilyen szempontból a kedvenc fideszes politikusom Ughy Attila volt, egy meleg, zsidó faszi, aki volt még régen ogy-i képviselő, majd kerületi polgármester, és ő találta ki a Fideszben az Ughy-adót, ami 30 éve egy kevésbé oligarchikus, plutokrata, nem elNEResedett világban arról szólt, hogy minden fideszes aki a fidesznek köszönheti a pozícióját, státuszát, az a fizuja asszem 10 százalékat be kell fizesse a pártkasszába. Megadóztatott minden fideszest.
Lelki szemeimmel látok egy lapuló huncut Szájerszerű fickót, aki úgy döntött, hogy csak meg kéne csinálni minden idők legnagyobb Prideját, és úgy súgott ennek-annak, amiből ki is jött, sikerült is megvalósítani, és most valahol a yt előtt magában kuncog.

5 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 979
Komoly szagok lehetnek abban a mihazánkos, fradi ultrás fekete pólós csürhében, vannak vagy 50-en. Szerencsére néhánynál látom ott a tablettás, örömmel tölt el hogy ennyire nyomorultak. Gyerektartás ki van-e fizetve?
Cruyffista
Milyen szagok lehetnek a pride-on?
Kampman
Tom Ford neroli portofino.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
De mennyi ember lehet kinn, ha a tömeg eleje már Budán, a vége még mindig a Deák téren?
gabokocka
Sok, 50-100-150ezer, de ennek mar nincs jelentősége. Ha feleennyi vagy kétszerennyi lenne, akkor se lenne nagyobb vagy kisebb súlya annak, hogy a Fidesz ismét egy olyan helyzetbe lavírozta magát amit se megoldani nem tud, se tudomásul venni.
Ez a Prideba beleállás nem találkozik tömegigénnyel, teljesen felesleges, haszontalan, ráadásul töketlen és puhapöcs a cselekvés, és teljesen ellentmond a kommunikációnak, szóval tök értelmetlen vergődés. Ciki.
Őszentsége Sobri Jóska
nagyobb a gond ennél: elvesztette a békés kontrollt belföldön.

50-150k ember masírozik át a fővároson ismeretlen irányba úgy, hogy állítólag törvény szerint tilos. Ezt sem megakadályozni, sem megfékezni nem tudták. Gyengék.

Egyértelműen eljutott oda a magyar társadalom, hogy most már nyíltan, dafke jelleggel szembe megy a végrehajtó hatalommal.

El lehet dönteni a fideszben, hogy meglépik a radikalizálódás utolsó lépcsőjét vagy lelépnek.

89’ Mszmp, avagy jön-e a fehér terror.
Amadeus az áttelelt poloska
Ugyanmár, teljesen egyértelmű volt, hogy ez lesz.
Orbán mindig is egy ugató, de nem harapó kutya volt.

A híveinek is így jobb, főleg a Kádár-nosztalgiás részének, mert a betiltásoknál már csak megbotránkozni szeretnek jobban.

Mindenki jól járt.

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Komoly szagok lehetnek abban a mihazánkos, fradi ultrás fekete pólós csürhében, vannak vagy 50-en. Szerencsére néhánynál látom ott a tablettás, örömmel tölt el hogy ennyire nyomorultak. Gyerektartás ki van-e fizetve?
Cruyffista
Milyen szagok lehetnek a pride-on?

5 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze
Menet eleje már bőven a Gellért terén, a vége meg nem látszik az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Kemény 😊

Az 50 mi tanyankos paraszt eléggé el lehet kenodve, szerintem a tömegben többen vannak azok, akik véletlen keveredtek ide, mint az ő szervezett bohózatukon.
somoskovig
Most indult el a vége a Deák térről
gabokocka
Az eleje meg elhagyta a Gellért teret, nagyon sokan vannak
gyurczi
Én a gellért térnél voltam ott már 16.10 kor vonulás volt.

5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund

Cruyffista
Halkan kérdezem csak, hogy vajon a Tisza frakció még most is úgy gondolja, hogy ha ma lennének a főpolgármester választások, akkor ők nyernének? Szerintem ezzel a maival KG azért elég komoly politikai erőt gyűjt, ami kitarthat neki pár évig simán...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Menet eleje már bőven a Gellért terén, a vége meg nem látszik az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Kemény 😊

Az 50 mi tanyankos paraszt eléggé el lehet kenodve, szerintem a tömegben többen vannak azok, akik véletlen keveredtek ide, mint az ő szervezett bohózatukon.
somoskovig
gabokocka
Az erzsébet híd még tele mindig.

5 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan

somoskovig
gabokocka
Az eleje meg elhagyta a Gellért teret, nagyon sokan vannak

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Mivel az állami médiát ők kontrollálják, maximum nem teszik adásba.
Ha nincs tudósítás, meg se történt, a többi meg féknyúz.
Lúdas Solymi
Kutya nem néz már állami médiát.
Pár szerencsétlen zsákfalulakó agyhalottat leszámitva mindenki netről tájékozódik.

Egyértelműen eljutott oda a magyar társadalom, hogy most már nyíltan, dafke jelleggel szembe megy a végrehajtó hatalommal.

El lehet dönteni a fideszben, hogy meglépik a radikalizálódás utolsó lépcsőjét vagy lelépnek.

89’ Mszmp, avagy jön-e a fehér terror.
Amadeus az áttelelt poloska
Így van.
Én kb egy évvel ezelőttig biztos voltam benne, hogy lesz egy pont, ahol Orbán nekiáll konszolidálni, és élete végéig ő lesz a miniszterelnök, szépen elmutyizgatnak, minden cimbi milliardos lesz, az ország beleragad a még épp élhető posványba, de Orbán mindig megnyeri a választásokat, mert úgysincs jobb a legtöbb szavazó számárá.
De ezt úgy néz ki elbasszák, és valóban csak ez a két út marad. Belorussz 2.0 vagy Rákosi 2.0.

5 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 521 — Keep pounding

somoskovig

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
A mihasznáknak legalább annyi eszük volt, hogy az árnyékban álltak meg a molinóval, elég csak egyféleképpen égni...
StormST
az a 64 vármegye 😀
a mihasznák vannak a hídon a kretén novákkal az élen
kiváncsi vagyok dorka éppen kinek a faszára van rábukva 😊
Negritis, a vajda
A hídon is volt egy LMBTQP molinó, azért is kérdezték meg tőle, hogy mi is a P...
StormST
igen, ott novákék csak P-t raktak ki

itt viszont direktbe ki van írva hogy pedofil
Negritis, a vajda
Pedofilozni az elmúlt évek botrányai után eléggé öntökönlövés vagy ezzel ők a kormány ellen tüntetnek?
Titokban Tiszások?

Szerkesztette: Lúdas Solymi
5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 998 — WHO DAT!!!!
Hogy 2025-ben ennek a Mi Hazank nevezetu akarminek van tamogatottsaga az egeszen elkepeszto. Tenyleg van elet az agyhalal utan.
Hendrix
Fideszre is szavaznak még, szóval nem kell semmin meglepődni

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 510 — Chiefs GM

5 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 422
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Hogy 2025-ben ennek a Mi Hazank nevezetu akarminek van tamogatottsaga az egeszen elkepeszto. Tenyleg van elet az agyhalal utan.
Hendrix
"Józsi bácsi, a maguk falujában van antiszemitizmus? - Nincs, de igény volna rá! "

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
A mihasznáknak legalább annyi eszük volt, hogy az árnyékban álltak meg a molinóval, elég csak egyféleképpen égni...
StormST
az a 64 vármegye 😀
Negritis, a vajda
A hídon is volt egy LMBTQP molinó, azért is kérdezték meg tőle, hogy mi is a P...
StormST

Negritis, a vajda
Csak oda volt elég festék... 😀

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
StormST
az a 64 vármegye 😀
Negritis, a vajda
StormST

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Hendrix
Nálam kollégám 2 diplomával nonstop kuruc olvasó iszonyat Mihazánkos

Poloska vagyok.
5 hónapja
StormST
az a 64 vármegye 😀
Negritis, a vajda

5 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 979

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Teljesen békés a dolog és tényleg rengetegen vagyunk!
Janek
és a himbilimbit hányan veretik kint a kamionokon? elvégre ez arról szól nem? /s
Negritis, a vajda
Rajtam kívül senki
Janek
Eagles szurkolónak ezt elnézi Mki

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
StormST
az a 64 vármegye 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Janek
és a himbilimbit hányan veretik kint a kamionokon? elvégre ez arról szól nem? /s
Negritis, a vajda
Biztos úgy van, Lexike megmondta, hogy ő TUDJA, hogy az lesz és hát ő biztos nem téved, annyira okos...
StormST
undy is megmodnta hogy az van
Negritis, a vajda
Akkor pedig AZ VAN.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Janek
Negritis, a vajda
Rajtam kívül senki

5 hónapja