Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Ment hidat foglalni, "egyszer már sikerült". Hát most nem...Komoly szagok lehetnek abban a mihazánkos, fradi ultrás fekete pólós csürhében, vannak vagy 50-en. Szerencsére néhánynál látom ott a tablettás, örömmel tölt el hogy ennyire nyomorultak. Gyerektartás ki van-e fizetve?budaházy gyurika a prideon vonul 😊
Cruyffista
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Komoly szagok lehetnek abban a mihazánkos, fradi ultrás fekete pólós csürhében, vannak vagy 50-en. Szerencsére néhánynál látom ott a tablettás, örömmel tölt el hogy ennyire nyomorultak. Gyerektartás ki van-e fizetve?budaházy gyurika a prideon vonul 😊
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
még alakul ki a személyisége és valszeg a covid idején az antiestablishment felfogás kapta el a mi hazánknál, meg társaságmihazánkos kitűzőben kárpátia pólóban kemény a srácTipikus fiatal, még dúl benne a jobboldaliság, de nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Nem egy komolyanvehető mihazánkos, még a becsület napját sem tudja mi.
Negritis, a vajda
Tarsi
de nem marad sokáig mihaszna sztem
5 hónapja
Komoly szagok lehetnek abban a mihazánkos, fradi ultrás fekete pólós csürhében, vannak vagy 50-en. Szerencsére néhánynál látom ott a tablettás, örömmel tölt el hogy ennyire nyomorultak. Gyerektartás ki van-e fizetve?
5 hónapja
mihazánkos kitűzőben kárpátia pólóban kemény a srácTipikus fiatal, még dúl benne a jobboldaliság, de nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Nem egy komolyanvehető mihazánkos, még a becsület napját sem tudja mi.
Negritis, a vajda
5 hónapja
Nagyon komoly ez a hídfoglalás azzal a 4 nyomorulttal. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
mihazánkos kitűzőben kárpátia pólóban kemény a srác
Negritis, a vajda
5 hónapja
mihazánkos kitűzőben kárpátia pólóban kemény a srác
5 hónapja
Partizán megszólatathatná 5-10 percreSzuper, megmentett minket is.
www.instagram.com/reel/DLcai2SCTsB
Negritis, a vajda
5 hónapja
Mohácsnál is hogy bejöttIgazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
— Zalaba Ferenc (Zalus) (@ZalabaFerenc) June 28, 2025
zacknorb
64 fokban, feketében a tűző napon falanxot alkotni és várni az ellenséget...
kittli
5 hónapja
Ahogy a budafokiaknak mondtuk.Igazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
zacknorb
kittli
30-an vagytok....
Poloska vagyok.
5 hónapja
Partizán megszólatathatná 5-10 percreThe Stronger you become, the Weaker you really are.
5 hónapja
Igazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
ezek tényleg ennyire hülyék?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nem vágják hogy ott azért normális volt a homoszexualitás?
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
5 hónapja
Na, a neonácik napozhatnak a szabadság hídon kedvükre, mert a menet elfordult az Erzsébet híd fele. 😊Egyébként sok-sok tízezer boldog ember van kint, sajnos bortangat es pórázt meg nem láttam, aki tud, nyugodtan kijöhet.
Viktorék csak megcsinálták, minden idők legnagyobb Pride-ja 😊
5 hónapja
Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
Poloska vagyok.
5 hónapja
Leonidasz is magyar volt
5 hónapja
ezek tényleg ennyire hülyék?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nem vágják hogy ott azért normális volt a homoszexualitás?
5 hónapja
spártai kemál?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Poloska vagyok.
5 hónapja
Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Úgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
5 hónapja
Úgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Elég nagy kerülővel valóban megoldható, nem tudom pontosan melyik rész a 12- nek, de lehet akkor az m2 is közelebb lenne márAmúgy meg így is átjut az ember M4 metróvalHa nem a "nácik" akkor a "homárok" lennének ma a hídon úgyhogy ígysem úgysem tudnál átjutni 😁kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
Amadeus az áttelelt poloska
kapitnono
zacknorb