Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Én titkon egy Jakab Péter, Dobrev, Hiller, Hadházy, Nagy Dávid ötösfogatot hallgattam volna meg Marci által felkérdezve. Pócs legalább vállaltan fideszes.Mire tippelsz, Hiller Pityu mennyit kapott a Fidesztől?
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
A győztes kompenzáció az ilyenkor már hozzá van számolva, vagy majd az is csak a végén?Hozzá van. Az összes kompenzáció. Azért is jött ki ez a 45-42 (jelenleg 44-43), ami csak az elsődleges listás szavazókat látva 3.1 VS 2.3 vicces.
shagi0206
2 hónapja
A győztes kompenzáció az ilyenkor már hozzá van számolva, vagy majd az is csak a végén?Ahol van győztes, ott van győzteskompenzáció, van töredékszavazat. Ahol nincs, ott még nincs, vagy változhat.
shagi0206
De no para, 139 +-1 Tisza lesz a vége.
2 hónapja
Arra senki nem gondol, hogy SzatyorFing a Fideszt kéri fel kormányzásra? 😊Kérje nyugodtan, megválasztja a parlament Orbánt miniszterelnöknek. Feláll egy tiszás, benyomja a konstruktív bizalmatlansági indítványt Magyar Péter nevével és voi’la, megvan a TISZA kormány.
NB2
2 hónapja
Arra senki nem gondol, hogy SzatyorFing a Fideszt kéri fel kormányzásra? 😊
2 hónapja
Én titkon egy Jakab Péter, Dobrev, Hiller, Hadházy, Nagy Dávid ötösfogatot hallgattam volna meg Marci által felkérdezve. Pócs legalább vállaltan fideszes.
2 hónapja
...Jah, költségvetési csalás is csak robinhúdizmus volt az hatalom ellen... 😀
nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az volt
Negritis, a vajda
2 hónapja
A győztes kompenzáció az ilyenkor már hozzá van számolva, vagy majd az is csak a végén?
2 hónapja
Végén kijon itt a Fidesz győzelemlevél szavazatokkal még 2/3ad is
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
oké, csak itt "felmondják" neki a hibákat és néha látni hogy leesik neki, de aztán szemrebbenés nélkül jön vissza a mantranem csak ő, egyik se 😀 a videó amit linkeltem, abban úgy 1 kivétellel egyik sem érzi, hogy bármiben hiba csúszott volna. Egyedül a Havasi Berti mondta ki, hogy biztos hogy hibáztak, és mond olyat, hogy biztos ő maga is csinált hibát. A többi csak terel.egy vicc hogy mennyire nem érti mit basztak el 😀jó értékesítő lenne az ipséből. Addig pofázik, hogy már inkább megveszed, csak hagyjon már békénmarci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útranincs fogás az emberen, ő az aki beléd beszéli a rohadt dinnyéjét hogy hát ez bio, meg csak a fénytörés stb.. sztem Marci elengedte és már csak szórakozik rajta
Negritis, a vajda
Josszi
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
2 hónapja
Azon csodálkozok, hogy a rendszer nem állt most le.Végén kijon itt a Fidesz győzelemLegrosszabb esetben sem lehet 134-nél kevesebb. Sima kétharmad.Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?De csak 105 egyéni van kiosztva. Ami egyaránt kihat az egyénik összesített végeredményére és a listás szavazatokra is.
warr_b
Amikor meglesz a hivatalos végeredmény, akkor min 135, maximum 141 Tisza lesz, de a 139 a legvalószínűbb.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
csebi
2 hónapja
Végén kijon itt a Fidesz győzelemLegrosszabb esetben sem lehet 134-nél kevesebb. Sima kétharmad.Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?De csak 105 egyéni van kiosztva. Ami egyaránt kihat az egyénik összesített végeredményére és a listás szavazatokra is.
warr_b
Amikor meglesz a hivatalos végeredmény, akkor min 135, maximum 141 Tisza lesz, de a 139 a legvalószínűbb.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Winston Smith mindig leporolhatóLehet, de én nem engedném neki. Egy megtéréstörténet az mindig erősebb.nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
zacknorb
Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Ilyen arcnak tökéletes Hajdú, igazi prolimágnes.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
nem csak ő, egyik se 😀 a videó amit linkeltem, abban úgy 1 kivétellel egyik sem érzi, hogy bármiben hiba csúszott volna. Egyedül a Havasi Berti mondta ki, hogy biztos hogy hibáztak, és mond olyat, hogy biztos ő maga is csinált hibát. A többi csak terel.egy vicc hogy mennyire nem érti mit basztak el 😀jó értékesítő lenne az ipséből. Addig pofázik, hogy már inkább megveszed, csak hagyjon már békénmarci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útranincs fogás az emberen, ő az aki beléd beszéli a rohadt dinnyéjét hogy hát ez bio, meg csak a fénytörés stb.. sztem Marci elengedte és már csak szórakozik rajta
Negritis, a vajda
Josszi
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
lehet, de akkor már nem lenne az a prosztó akiLehet, de én nem engedném neki. Egy megtéréstörténet az mindig erősebb.nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
zacknorb
Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
kicsinyes, igenSekély.gondolom örömés nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
Megdöglött, ott rohadjon meg.
Minek lóbalni a hulláját? Mi a haszna?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
de nem igazán árt vele senkinek
2 hónapja
Volt Főni friss FB videóban már nem néz ki olyan jól.
2 hónapja
Ez a pezsgős poén a végén epik volt azért 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Sekély.gondolom örömés nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
2 hónapja
Lehet, de én nem engedném neki. Egy megtéréstörténet az mindig erősebb.nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
zacknorb
resistance is futile
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
2 hónapja
gondolom örömés nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
nah ez a minden politika az első olyan véleménye amivel egyet értek
2 hónapja
és nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
2 hónapja
nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
zacknorb
resistance is futile
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Pontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
zacknorb
resistance is futile