Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Szvsz a neres jóemberek egy pillanat alatt váltanának gazdát, hogy mindenük megmaradjon, a kijáró emberek természetesen maradnak, hiszen ez a rendszer így működik, ahogy a lojális tehetségtelenek is, hiszen MP-nek is ilyenek kellenek pont, csak nézz rá a pesti közgyűlésre.Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiAz van, hogyha mást nem ér el a Tisza, csak hogy megroppan a NER cégbirodalma, már megérte. Elképesztően nyomasztó a magyar gazdaságra az egész cégcsoport hálózat. Ha más nem történik, csak bizonyos területeken újra lesz verseny, már jobban járunk. Nem vagyok naiv, tudom hogy előbb-utóbb kiépül majd minden is, de a EU-s pénzeket pont olyan gyorsan zárják el megint, mint eddig.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
Aki pedig Vitézy-ben bármi pozitívat fel tud fedezni azon kívül, hogy szeret játszani vonatosat és buszosat, az nézesse meg magát 😉
ender1112
Ha csak a kijáró emberek nem tudnak majd olyan hatékonyan kijárni, már megérte. Jelenleg a rendszer egyetlen fenntartó pillére az a hit, hogy MINDENT el lehet intézni. És közben nem számít, hogy mi a helyzet velünk, azokkal akiknek nincs kijáró emberük. Ha csak ezek a szálak eltűnnek, megérte.
Ha azok a tehetségtelen, de lojális közig középvezetők kikerülnek a képből, akik most nyomasztják az államapparátust, már megérte (a mindig-is-így-volt kórusnak annyit üzennék, hogy Pécsett pl. a MSZP-s polgármester sajtófőnökének volt Fidesz párttagkönyve, és nem is titkolta, hogy nem ért egyet sok mindenben a Toller Lacival, de ő volt a legalkalmasabb a feladatra, és ez 1997-ben még nem volt probléma).
Ha csak ezek közül egy megtörténik, már akkor is megérte.
Gyurma Pappa
5 hónapja
Ha? Konkrétan az lenne a meglepő, ha ezzel a múlttal és jelennel nem lenne ugyanolyan szar, mint OV, kivéve, hogy MP sokkal éhesebb. A szavazótábornak meg menne az 'elmúlt 16 év miatt van minden, Orbán a patás ördög', a la Fidesz.Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiAbból, hogy az ő szavazóbázisa konkrétan azokból áll, akik nem ezt szeretnék. Nem azért szavaznak rá, mert ő olyan gecijó, hanem mert lehetőséget ad ennek a fosnak a leváltására. Amint kiderül, hogy ő is ugyanolyan szar, a szavazótábora huss, eltűnne a gecibe. Sztem.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
Aki pedig Vitézy-ben bármi pozitívat fel tud fedezni azon kívül, hogy szeret játszani vonatosat és buszosat, az nézesse meg magát 😉
ender1112
gabokocka
5 hónapja
Elemezhetitek oldalakon keresztül a Tisza minden egyes lépését, pláne az egyéni preferenciákon keresztül...Ahogy korábban elhangzott két opció van... Fidesz vagy más...
A Tisza tűnik a legesélyesebb másik opciónak.
Le kell váltani ezt a féreg bandát. Hogy az aki le tudja váltani ezeket, mit csinál a következő hónapokban, édesmindegy.
Mindegy, hogy belemennek vagy nem Szandika baromságaiba, mindegy, hogy nem gyakorlott politikusok, nem professzionálisan kommunikálók ésatöbbi, meg ami még jön nekik a Rogán művekből...
A lényeg, hogy (sajnos/vagy nem) a Tisza a lehetőség a váltásra. Most a preferált kutyák meg más kisebb pártok nem opció, különben jön megint 2022.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
MINDENT meg lehet úszni*Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiAz van, hogyha mást nem ér el a Tisza, csak hogy megroppan a NER cégbirodalma, már megérte. Elképesztően nyomasztó a magyar gazdaságra az egész cégcsoport hálózat. Ha más nem történik, csak bizonyos területeken újra lesz verseny, már jobban járunk. Nem vagyok naiv, tudom hogy előbb-utóbb kiépül majd minden is, de a EU-s pénzeket pont olyan gyorsan zárják el megint, mint eddig.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
ender1112
Ha csak a kijáró emberek nem tudnak majd olyan hatékonyan kijárni, már megérte. Jelenleg a rendszer egyetlen fenntartó pillére az a hit,hogy MINDENT el lehet intézni. És közben nem számít, hogy mi a helyzet velünk, azokkal akiknek nincs kijáró emberük. Ha csak ezek a szálak eltűnnek, megérte.
Ha azok a tehetségtelen, de lojális közig középvezetők kikerülnek a képből, akik most nyomasztják az államapparátust, már megérte (a mindig-is-így-volt kórusnak annyit üzennék, hogy Pécsett pl. a MSZP-s polgármester sajtófőnökének volt Fidesz párttagkönyve, és nem is titkolta, hogy nem ért egyet sok mindenben a Toller Lacival, de ő volt a legalkalmasabb a feladatra, és ez 1997-ben még nem volt probléma).
Gyurma Pappa
De ja
5 hónapja
Már azzal előrébb került az ország, hogy MP eltüntette az eddigi ellenzéket/gyurcsányt is/ Ki gondolt volna erre
2 éve hogy ezek valaha is eltűnnek majd????
Egy éve azért csak javulgat miatta a kórház és vasút helyzet is folyamatosan.
Soha nem kezdtek volna hozzá ha ő nem ott kezdi el kampányát.
Ha holnap eltűnne hirtelen MP, már ami eddig másfél év alatt megváltozott is több, mint ami 2010 óta történt a Fidesszel szemben.
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
lehet ez már a bakancslistája, nem?Anyósom is kimegy 67 évesen 😀Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.detto 😀
Sebii
Duff
Egy éve költözött Pestre, de már teljesen elkanászodott, Hadházi-féle hidas happeningen is volt már 😀
warr_b
"...
7. Legyen végre egy kis kaland az életemben!
..."
5 hónapja
Áh, hiába koptatnám a szám, makacs mint egy öszvér 😀nem artana leulni vele, mert ez a rossz kornyezet hosszu tavon nem jo hatassal lesz ra meg a jovojere ... 😀Anyósom is kimegy 67 évesen 😀Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.detto 😀
Sebii
Duff
Egy éve költözött Pestre, de már teljesen elkanászodott, Hadházi-féle hidas happeningen is volt már 😀
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiAz van, hogyha mást nem ér el a Tisza, csak hogy megroppan a NER cégbirodalma, már megérte. Elképesztően nyomasztó a magyar gazdaságra az egész cégcsoport hálózat. Ha más nem történik, csak bizonyos területeken újra lesz verseny, már jobban járunk. Nem vagyok naiv, tudom hogy előbb-utóbb kiépül majd minden is, de a EU-s pénzeket pont olyan gyorsan zárják el megint, mint eddig.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
ender1112
Ha csak a kijáró emberek nem tudnak majd olyan hatékonyan kijárni, már megérte. Jelenleg a rendszer egyetlen fenntartó pillére az a hit, hogy MINDENT el lehet intézni. És közben nem számít, hogy mi a helyzet velünk, azokkal akiknek nincs kijáró emberük. Ha csak ezek a szálak eltűnnek, megérte.

5 hónapja
nem artana leulni vele, mert ez a rossz kornyezet hosszu tavon nem jo hatassal lesz ra meg a jovojere ... 😀Anyósom is kimegy 67 évesen 😀Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.detto 😀
Sebii
Duff
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Anyósom is kimegy 67 évesen 😀Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.detto 😀
Sebii
Duff

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiNem tudtuk, hogy ilyen jól ismered, és Neked elmesélte, milyen lenne, ha hatalomra kerülne. Azt viszont TUDJUK, hogy most mi van.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
ender1112
5 hónapja
Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselőiAbból, hogy az ő szavazóbázisa konkrétan azokból áll, akik nem ezt szeretnék. Nem azért szavaznak rá, mert ő olyan gecijó, hanem mert lehetőséget ad ennek a fosnak a leváltására. Amint kiderül, hogy ő is ugyanolyan szar, a szavazótábora huss, eltűnne a gecibe. Sztem.fideszestiszás birkák/senkik, bármit megtennének, hogy közel maradhassanak a tűzhöz; szóval? Na jó, talán az EU-val jóban lenne, hogy lophasson onnan, hacsak Putyin őt is meg nem szorongatná.
ender1112
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Én azt nem értem, miből gondoljátok, hogy MP bármit is megváltoztatna, ha ezzel a taktikával netán tényleg 2/3-ot szerezne. Miért tenné, ha egyszer így nyert; plusz Fideszben szocializálódott, ott tanult mindent, a személyisége távol áll egy közel normális demokrata személyiségtől, a kiválasztott képviselői Aki pedig Vitézy-ben bármi pozitívat fel tud fedezni azon kívül, hogy szeret játszani vonatosat és buszosat, az nézesse meg magát 😉
5 hónapja
Eddig azt hittem, hogy a falu meg az osztogatás, de ma is tanultam valamit.Igazabol el lehet mondani h a “belpesti ertelmiseg” vagy hat a magyar ertelmiseg tartja hatalmon a Fideszt 15 eve.Ezt én értem, akkor mondja ezt. Vállalja fel, hogy kell a vidéki szavazat és ne akarjon akkor belpesten választást nyerni.😂😂
Tarsi
Amúgy ha kis időd lesz az eltartott kisujjadról lőhetnél egy képet a topicba.
atapapa
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.detto 😀
Sebii
5 hónapja
Én soha nem voltam még prideon, de ezzel az egész cirkusszal elérték, hogy csakazértis kimegyek, rohadjanak meg ahol vannak.
5 hónapja
Egy betépett mosómedvére is leszavaznék.az még legalább vicces is lenne
Leszarom.
Amadeus az áttelelt poloska
5 hónapja
Igazabol el lehet mondani h a “belpesti ertelmiseg” vagy hat a magyar ertelmiseg tartja hatalmon a Fideszt 15 eve.Ezt én értem, akkor mondja ezt. Vállalja fel, hogy kell a vidéki szavazat és ne akarjon akkor belpesten választást nyerni.😂😂
Tarsi
atapapa
Szerkesztette: Lúdas Solymi
5 hónapja
A Tiszának országos szinten kell elérnie, hogy csökkentse az ellene meglévő protest szavazatokat. A politikával csak felületesen foglalkozó vidékiek/nem csak a kocsmatöltelékek/ számára a buzik, zsidók, kommenisták, ilyen fogalmak.
Ez bennük van, 20 éve így lettek programozva.
Kommunisták már régen nincsenek, nem is hatásos, MP-t nehéz lelibsizni is, más családból jött, maradtak volna ellene a melegek, meg az LMbésokbetűsök-jelentsen is az bármit.
Most még ez sem lesz nekik.
Ezekkel nem az elkötelezett szavazókra próbál hatni, hanem arra a kisebbségre aki 4 évente politizál, akinek már elég szar ez a rendszer, nem is tetszik neki, de megszokásból még elmenne szavazni a
“Buzi-kommenista zsidók” ellen, csak
azok nehogy megint visszajöjjenek
—így nagyobb az esély, hogy ha nem is lesz Vlk ettől Tisza szavazó, de inkább otthon marad, mert üres a zsebe,
de azért azt látja mindenhol hogy a nemzeti színű zászló lobog bármerre néz.
/a “Bűnös Város” meg majd megbékél-gondolják/
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Azt a keserves szenvedést, amit művelnek... 😀telex.hu/belfold/2025/06/26/pride-javaslat-fidesz-fovarosi-kozgyules-szentkiralyi-alexandra
De egyébként ha betiltotta a vezér a Pride-ot, akkor ez nem Pride, nem kell róla beszélni. Ha nem tiltotta be, akkor meg szintén nem kell róla beszélni. Mert az elképzelhetetlen, hogy hoztak egy rossz/megkerülhető jogszabályt, vagy nem szereznének érvényt a törvénynek, ha valaki megsérti, nem? 😀
5 hónapja
Ezt én értem, akkor mondja ezt. Vállalja fel, hogy kell a vidéki szavazat és ne akarjon akkor belpesten választást nyerni.😂😂
Tarsi
5 hónapja
A Tisza döntött, csak nem abban a keretrendszerben, amiben Tarsi szeretné.Na pont ilyen az, amikor egy felnőtt ember képtelen felelősséget vállalni és mindenféle önámítással elhiteti magával, hogy valójában ő a helikopter.Bár a mondandóddal egyetértek, de Tarsinak pont ez a problémája a jelen helyzetben, a Tisza nem döntött A (támogatjuk a Pride-ot) és B (nem támogatjuk) opció között, hanem hozott egy C-t (nem megyünk be a közgyűlésbe, de majd ha kormányra kerülünk jövőre, ezt is megoldjuk). 😊
Mert jelenlegi helyzetben csak A és csak B opció van, C nincs. Bárki, aki megpróbál ilyen-olyan elvek mentén C opciókat keresni, az nem képes felelősséget vállalni azért, hogy eldöntse A vagy B.
ervinator
somoskovig
A Tisza azt a döntés hozta meg, hogy minden döntése a szavazatmaximalizálást segítse elő. Ezért kerül olyan témákat, ami ráéghet, mert a Fidesz nem fog válogatni a módszerek között, ha bármi támadási felületet hagy magán a Tisza.
Üdvözlendő ez? - nem, de ebben az országban élünk, mindenki tudja jól, hogy működik.
Ez olyan, mint soccerben egy esélytelenebb csapat nyer idegenben 1-0-ra majd a visszavágón betolja a buszt és favágó módjára rugdossa előre a labdát. Ilyen focit szeretnél látni a csapatodtól? - nem, de a cél érdekében ezt a stratégiát választják.
Ha a Tisza nyer és utána is ilyen módszerekhez folyamodik, akkor teljesen jogos a kritika, addig meg le kell nyelni, hogy nincs más módszer, ahhoz hogy egy demokratikus választáson leváltható legyen a Fidesz.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
A Tisza nem ebben a ligában játszik: amire rámondja, hogy gumicsont, az a számára az és vége.Na pont ilyen az, amikor egy felnőtt ember képtelen felelősséget vállalni és mindenféle önámítással elhiteti magával, hogy valójában ő a helikopter.Bár a mondandóddal egyetértek, de Tarsinak pont ez a problémája a jelen helyzetben, a Tisza nem döntött A (támogatjuk a Pride-ot) és B (nem támogatjuk) opció között, hanem hozott egy C-t (nem megyünk be a közgyűlésbe, de majd ha kormányra kerülünk jövőre, ezt is megoldjuk). 😊
Mert jelenlegi helyzetben csak A és csak B opció van, C nincs. Bárki, aki megpróbál ilyen-olyan elvek mentén C opciókat keresni, az nem képes felelősséget vállalni azért, hogy eldöntse A vagy B.
ervinator
somoskovig
Vidéki országjárás, az országos gazdasági problémák napirenden tartása a dolguk, a Pride-on pedig küzdjenek a városi liberálisok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Na pont ilyen az, amikor egy felnőtt ember képtelen felelősséget vállalni és mindenféle önámítással elhiteti magával, hogy valójában ő a helikopter.Bár a mondandóddal egyetértek, de Tarsinak pont ez a problémája a jelen helyzetben, a Tisza nem döntött A (támogatjuk a Pride-ot) és B (nem támogatjuk) opció között, hanem hozott egy C-t (nem megyünk be a közgyűlésbe, de majd ha kormányra kerülünk jövőre, ezt is megoldjuk). 😊
ervinator