Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Egyre jobban fájnak a szóviccek.gondolom mert ez lettde miert eszt az anyaceg? | miert nem litvan? |telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Szerintem soha többet senki nem fogja megkérdezni tőlem, hogy miért észt cég az anyacégünk.
Keszletkisopres. Rakosrendezonel Marci megtanulta az elovasaras szot egybol raugrott.
JéBé
Gyurma Pappa
csebi
Negritis, a vajda
Egyébként komolyan válaszolok: mert az volt az egyszerűbb 2020-ban.

5 hónapja
Egész nap mindenki a Tiszát cseszgette, miért nem megy be. MKKP, DK .. de azt senki nem mondta el hogy a Fidesz minden napirendi ponthoz benyújtotta a hogy vitázzanak a Prideról.Ha ezentúl a fidesz mindig megpróbálja megtrollkodni akkor soha többet nem mennek be?
Miért csak Vitézy mondja el ezeket? Nekem a mai politikai felhozatalból talán leghitelesebb.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lkgofm/vit%C3%A9zy_a_k%C3%B6zgy%C5%B1l%C3%A9sr%C5%91l_fidesz_%C3%A9s_a_tisza/
Nomac
Kisebbségben van a fidesz, könnyedén meg lehetne oldani ezeket a kérdéseket, ehelyett simán inkább azt választották, hogy elmenekülnek. Azt hangoztatja a Tisza hogy a régi ellenzék nem csinál semmit. Erre mikor csinálni kéne valamit ők is az első alkalommal inkább megfutamodnak. Szóval teljesen jogosan vannak csesztetve.
Szerkesztette: Tarsi
5 hónapja
gondolom mert ez lettde miert eszt az anyaceg? | miert nem litvan? |telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Szerintem soha többet senki nem fogja megkérdezni tőlem, hogy miért észt cég az anyacégünk.
Keszletkisopres. Rakosrendezonel Marci megtanulta az elovasaras szot egybol raugrott.
JéBé
Gyurma Pappa
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Egész nap mindenki a Tiszát cseszgette, miért nem megy be. MKKP, DK .. de azt senki nem mondta el hogy a Fidesz minden napirendi ponthoz benyújtotta a hogy vitázzanak a Prideról.es ez csak nem is igaz.
Miért csak Vitézy mondja el ezeket? Nekem a mai politikai felhozatalból talán leghitelesebb.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lkgofm/vit%C3%A9zy_a_k%C3%B6zgy%C5%B1l%C3%A9sr%C5%91l_fidesz_%C3%A9s_a_tisza/
Nomac
telex.hu/belfold/2025/06/25/karacsony-gergely-fopolgarmester-budapest-hetfo-ujra-osszehivja-a-fovarosi-kozgyules-uleset-fidesz-tisza-pride
Karigeri elmondta:
„A Fidesz ma arra készül, hogy a Pride-ról fog vitatkozni, minden egyes napirendi pontnál. (…) Bár nem tetszik, de elfogadom, ha erről valaki nem akar vitázni a közgyűlésben, meg is óvtam volna őket ettől, mert tényleg nem vitatéma, hogy szombaton megtartjuk a Budapest Büszkeség (Budapest Pride) önkormányzati rendezvényt. Sok módja lett volna, hogy ezt rendezzük, de az elmenekülés biztosan nem a legbölcsebb döntés”
szoval ezen gondolatmenet alapjan jo latni, hogy szted Karigeri a mai politikai felhozatalbol talan a leghitelesebb.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
de miert eszt az anyaceg? | miert nem litvan? |telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Szerintem soha többet senki nem fogja megkérdezni tőlem, hogy miért észt cég az anyacégünk.
JéBé
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Egész nap mindenki a Tiszát cseszgette, miért nem megy be. MKKP, DK .. de azt senki nem mondta el hogy a Fidesz minden napirendi ponthoz benyújtotta a hogy vitázzanak a Prideról. Miért csak Vitézy mondja el ezeket? Nekem a mai politikai felhozatalból talán leghitelesebb.
5 hónapja
forbes.hu/uzlet/fevasarlas-kormany-allam-elovasarlas/Valamit tudott a cégünk, hogy lóhalálában felvásárolt minket egy amerikai multi.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
A kérdés, bevállalják-e.Lázár szerint nem fognak erőszakot alkalmazni, de akkor hol lesz a vége.az erőszakon kívül elég sok dologgal tudhatnak azért kellemetlenkedni a yardok
Dzsokijuing
fake.id
Ha beleállnak és mondjuk nekiálnak bírságolni, beavatkoznak egy jogvitába. Ha nem, az teljes erkölcsi és politikai vereség a számukra.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
A forgatókönyved azt feltételezi, hogy a Fidesz csendben elismeri, a fővárosnak jogilag igaza van, meglátjuk.Egyébként a Pride lesz az első NER alatti rendezvény, ahol egy várhatóan jelentős tömeg de facto illegitimnek tekinti a kormányt, semmibe véve annak jogszabályalkotását.Az, hogy Lázár mit gondol, arra annyira sokat nem adnék, Pintér és Orbán a kérdés, de szerintem se fogják szétverni, inkább majd brüsszeleznek, sorosoznak, háttérhatalmaznak, stb., a híveknek jó lesz, a szegény üldözött kormány kiáll a keresztény konzervatív magyarságért és megvédi a gyerekeket...
Lázár szerint nem fognak erőszakot alkalmazni, de akkor hol lesz a vége.
Dzsokijuing
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 hónapja
Hát, ahhoz kell KG is, mert nem fog megállni minden előterjesztésnél, hogy megvárja, hogy jöjjön vissza, akinek épp módosítója van...Nem akarod érteni 😊
StormST
5 hónapja
Hát, ahhoz kell KG is, mert nem fog megállni minden előterjesztésnél, hogy megvárja, hogy jöjjön vissza, akinek épp módosítója van...Nem is csak a Tiszára értem, hanem mindenkire egytől egyig, mintha levegő lenne a Fidesz a közgyűlésben. Ki is lehet menni, amikor beszélnek, vagy rendelni pizzát, mintha szünet lenne.Nyilván azt is lehet, csak nehéz úgy komoly erőnek mutatni magad, hogy nem veszed fel a kesztyűt. Meg ha láttad (volna) az utóbbi pár közgyűlést, Kollár Kinga esetéből látszik, hogy a fidesz nem engedi el egykönnyen azt se, ha nem veszik fel a kesztyűt, amikor nem volt ott, akkor is minden témánál előhozták, amikor meg ott volt, akkor is tolták, hogy "szólaljon már meg!!!", szóval annyiban igaza van a Tiszának, hogy cirkuszt csinál a fidesz, de azt akkor is megcsinálják, ha nem válaszolnak nekik, főleg mivel ők se válaszolnak semmire... 😀Egyébként én simán megcsinálnám, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagynám a Fidesz megszólalásokat a közgyűlésben, ha képviselő lennék. Mondják el a faszsagaikat, kérdezzenek, fröcsögjenek, amit akarnak, csak senki ne szóljon hozzá, ne válaszoljon, mintha ott se lennének.Mert szerinted ez arról szól, hogy mit mond a Tisza? Ugyanilyen könnyen kimozoghatták volna ma is, ez nem erről szól, hanem arról, hogy napirendi pontonként egyszer fröcsöghet a fidesz a módosítójához X percet, csak most nem azt fogják mondani, hogy "mi leszí", hanem hogy "mi történt a hétvégén"...“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
Ezt azért utólag könnyebb kimozogni, mint előre.
somoskovig
StormST
somoskovig
StormST
somoskovig

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Nem is csak a Tiszára értem, hanem mindenkire egytől egyig, mintha levegő lenne a Fidesz a közgyűlésben. Ki is lehet menni, amikor beszélnek, vagy rendelni pizzát, mintha szünet lenne.Nyilván azt is lehet, csak nehéz úgy komoly erőnek mutatni magad, hogy nem veszed fel a kesztyűt. Meg ha láttad (volna) az utóbbi pár közgyűlést, Kollár Kinga esetéből látszik, hogy a fidesz nem engedi el egykönnyen azt se, ha nem veszik fel a kesztyűt, amikor nem volt ott, akkor is minden témánál előhozták, amikor meg ott volt, akkor is tolták, hogy "szólaljon már meg!!!", szóval annyiban igaza van a Tiszának, hogy cirkuszt csinál a fidesz, de azt akkor is megcsinálják, ha nem válaszolnak nekik, főleg mivel ők se válaszolnak semmire... 😀Egyébként én simán megcsinálnám, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagynám a Fidesz megszólalásokat a közgyűlésben, ha képviselő lennék. Mondják el a faszsagaikat, kérdezzenek, fröcsögjenek, amit akarnak, csak senki ne szóljon hozzá, ne válaszoljon, mintha ott se lennének.Mert szerinted ez arról szól, hogy mit mond a Tisza? Ugyanilyen könnyen kimozoghatták volna ma is, ez nem erről szól, hanem arról, hogy napirendi pontonként egyszer fröcsöghet a fidesz a módosítójához X percet, csak most nem azt fogják mondani, hogy "mi leszí", hanem hogy "mi történt a hétvégén"...“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
somoskovig
StormST
somoskovig
StormST
5 hónapja
Nyilván azt is lehet, csak nehéz úgy komoly erőnek mutatni magad, hogy nem veszed fel a kesztyűt. Meg ha láttad (volna) az utóbbi pár közgyűlést, Kollár Kinga esetéből látszik, hogy a fidesz nem engedi el egykönnyen azt se, ha nem veszik fel a kesztyűt, amikor nem volt ott, akkor is minden témánál előhozták, amikor meg ott volt, akkor is tolták, hogy "szólaljon már meg!!!", szóval annyiban igaza van a Tiszának, hogy cirkuszt csinál a fidesz, de azt akkor is megcsinálják, ha nem válaszolnak nekik, főleg mivel ők se válaszolnak semmire... 😀Egyébként én simán megcsinálnám, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagynám a Fidesz megszólalásokat a közgyűlésben, ha képviselő lennék. Mondják el a faszsagaikat, kérdezzenek, fröcsögjenek, amit akarnak, csak senki ne szóljon hozzá, ne válaszoljon, mintha ott se lennének.Mert szerinted ez arról szól, hogy mit mond a Tisza? Ugyanilyen könnyen kimozoghatták volna ma is, ez nem erről szól, hanem arról, hogy napirendi pontonként egyszer fröcsöghet a fidesz a módosítójához X percet, csak most nem azt fogják mondani, hogy "mi leszí", hanem hogy "mi történt a hétvégén"...“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
somoskovig
StormST
somoskovig

5 hónapja
Mert jó sorba álltál, amikor az ÉSZT osztották 😊telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Szerintem soha többet senki nem fogja megkérdezni tőlem, hogy miért észt cég az anyacégünk.
JéBé
Gyurma Pappa
5 hónapja
Egyébként én simán megcsinálnám, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagynám a Fidesz megszólalásokat a közgyűlésben, ha képviselő lennék. Mondják el a faszsagaikat, kérdezzenek, fröcsögjenek, amit akarnak, csak senki ne szóljon hozzá, ne válaszoljon, mintha ott se lennének.Mert szerinted ez arról szól, hogy mit mond a Tisza? Ugyanilyen könnyen kimozoghatták volna ma is, ez nem erről szól, hanem arról, hogy napirendi pontonként egyszer fröcsöghet a fidesz a módosítójához X percet, csak most nem azt fogják mondani, hogy "mi leszí", hanem hogy "mi történt a hétvégén"...“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
somoskovig
StormST
5 hónapja
Mert szerinted ez arról szól, hogy mit mond a Tisza? Ugyanilyen könnyen kimozoghatták volna ma is, ez nem erről szól, hanem arról, hogy napirendi pontonként egyszer fröcsöghet a fidesz a módosítójához X percet, csak most nem azt fogják mondani, hogy "mi leszí", hanem hogy "mi történt a hétvégén"...“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
somoskovig

5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Szerintem soha többet senki nem fogja megkérdezni tőlem, hogy miért észt cég az anyacégünk.
JéBé

5 hónapja
“Mi a főváros működéséről és költségvetéséről jöttünk egyeztetni, nem Szandika trollkodasarol a múlttal kapcsolatban.”Srácok, gondoljatok már bele, hogy mikor van a Pride, mikor lesz a rendkívüli közgyűlés és miert is jo ez így a Tiszának… Néha egyszerűbbek a válaszok, mint gondoljuk 😊Azok a pride-os módosítók ott maradnak a listában, szóval beszélni akkor is fog róla a fidesz, még ha szavazni esetleg nem is kell majd róla. Azért vajon így bemegy a Tisza, vagy nem? Mert a cirkusz mindig ott lesz...
somoskovig
StormST
5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/25/ceg-m-a-vallalat-felvasarlas-cegertek?Keszletkisopres. Rakosrendezonel Marci megtanulta az elovasaras szot egybol raugrott.
Szerkesztette: JéBé
5 hónapja
Egyébként a Pride lesz az első NER alatti rendezvény, ahol egy várhatóan jelentős tömeg de facto illegitimnek tekinti a kormányt, semmibe véve annak jogszabályalkotását.azért ha megtartják, nem tudod mit mondanak majd a híveknek, hogy mi azt mondtuk nem lesz
Dzsokijuing
5 hónapja
Ez nem optimizmus, mert az azt jelentené, hogy nagy reményeket fűzök egy kormányváltáshoz, mert MP és csapata annyira fasza. Reményem abban van csak, hogy "valakinek ezt a tetves mocskos geci rendszert meg kell döntenie", jöjjön bárki, rosszabb nem lehet, illetve a változás újabb változást hozhat, amiből a ma ifjoncainak még kijöhet valami "normális". (Nekünk már nem igazán.)azért merészeltem ezt a kifejezést használni, mert volt, amikor úgy gondolkodtál itt, hogy csak igazi agyhalottak nem fognak listán és egyéniben is a tiszára szavazni a rendszerváltást akarók közül. az ilyen és ehhez hasonló megnyilatkozásaid építették fel bennem ezt a képet, ezért könnyen lehet, hogy a predikciód és az általad kívánatos végeredmény egy és ugyanaz. de akkor rossz kifejezést használtam, mert végülis engem nem az érdekelne, hogy ez predikciód vagy vágyálmod vagy egyéb más, hanem az, hogy mitől veszed biztosra a tisza olyan szintű dominanciáját egy majdani ogyv-n, mint amit a fidesz bemutatott '10-ben, ha erre jelenleg nem utal jóformán semmi azon kívül, hogy a regnáló hatalom nincs kommunikációját tekintve annyira nyeregben, mint 14 éven keresztül (mínusz az a pár nap a korona elején) volt ? és itt értem a választási matekot, hogy a tisza pont ugyanannyira szerezhet kétharmadot 45-50%-nyi szavazat begyüjtésével, mint a fidesz, de ezen túlmenően mik azok a szempontok, ami alapján ilyen túláradó az optimizmusod?Nem ez a vágyálmom, ez a predikcióm. De ha a kérdésbe valótlan állítást fogalmazol meg rám nézve, úgy nehéz utána észérvekkel megindokolni.roppant szellemes 🤗 én is a wishful thinkingre gondoltam, csak a saját konklúziómnál jobban érdekelt a kérdésre adott válaszodHit. 😛A Tisza letarolja a nagyonvidéket leszámítva az egész országot2026-ban, mint a Fidesz 2010-ben, ha lesznek demokratikus választások.ezt már szerettem volna egyébként kérdezni, hogy azon kívül, hogy ez a vágyálmod, abból kiindulva amilyen megkérdőjelezhetetlen stílusban hajtogatod ezt, észérvekkel alátámasztva mivel tudod ezt az álláspontot megindokolni? 2010 előtt 4 évvel volt egy önkormányzati választás, ahol a fidesz mindent vitt és ez előre vetített még a lehman brothers nélkül is egy eléggé valószínű kimenetet a következő ogyvre nézve. tavaly meg a tisza sacc/kb annyit (sem) tudott felmutatni, mint a regnáló párt és ennek ellenére úgy tűnik, hogy meg vagy erről a fentiről győződve valami miatt
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
És egyre többen gondolják így, ezt pedig mindenféle publikus és nem nyilvános mérésekből lehet tudni. A konkrét számokat és a trendeket egyaránt. Ezek, valamint a gazdasági helyzet, a rendszer általános romlása, züllése, errodálódása, valamint Orbán konszolidációra képtelensége meg mind arra mutatnak, hogy "ennyi volt".
Mindezekből meg az következik, hogyha 26-ban lesznek demokratikus választások, akkor ott lavinaszerűen -a jelenlegi választási törvény miatt kicsit nem lehet nyerni- manifesztálódik mindez. Ilyen egyszerű az én prognózisom.
5 hónapja
azért merészeltem ezt a kifejezést használni, mert volt, amikor úgy gondolkodtál itt, hogy csak igazi agyhalottak nem fognak listán és egyéniben is a tiszára szavazni a rendszerváltást akarók közül. az ilyen és ehhez hasonló megnyilatkozásaid építették fel bennem ezt a képet, ezért könnyen lehet, hogy a predikciód és az általad kívánatos végeredmény egy és ugyanaz. de akkor rossz kifejezést használtam, mert végülis engem nem az érdekelne, hogy ez predikciód vagy vágyálmod vagy egyéb más, hanem az, hogy mitől veszed biztosra a tisza olyan szintű dominanciáját egy majdani ogyv-n, mint amit a fidesz bemutatott '10-ben, ha erre jelenleg nem utal jóformán semmi azon kívül, hogy a regnáló hatalom nincs kommunikációját tekintve annyira nyeregben, mint 14 éven keresztül (mínusz az a pár nap a korona elején) volt ? és itt értem a választási matekot, hogy a tisza pont ugyanannyira szerezhet kétharmadot 45-50%-nyi szavazat begyüjtésével, mint a fidesz, de ezen túlmenően mik azok a szempontok, ami alapján ilyen túláradó az optimizmusod?Nem ez a vágyálmom, ez a predikcióm. De ha a kérdésbe valótlan állítást fogalmazol meg rám nézve, úgy nehéz utána észérvekkel megindokolni.roppant szellemes 🤗 én is a wishful thinkingre gondoltam, csak a saját konklúziómnál jobban érdekelt a kérdésre adott válaszodHit. 😛A Tisza letarolja a nagyonvidéket leszámítva az egész országot2026-ban, mint a Fidesz 2010-ben, ha lesznek demokratikus választások.ezt már szerettem volna egyébként kérdezni, hogy azon kívül, hogy ez a vágyálmod, abból kiindulva amilyen megkérdőjelezhetetlen stílusban hajtogatod ezt, észérvekkel alátámasztva mivel tudod ezt az álláspontot megindokolni? 2010 előtt 4 évvel volt egy önkormányzati választás, ahol a fidesz mindent vitt és ez előre vetített még a lehman brothers nélkül is egy eléggé valószínű kimenetet a következő ogyvre nézve. tavaly meg a tisza sacc/kb annyit (sem) tudott felmutatni, mint a regnáló párt és ennek ellenére úgy tűnik, hogy meg vagy erről a fentiről győződve valami miatt
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Nem ez a vágyálmom, ez a predikcióm. De ha a kérdésbe valótlan állítást fogalmazol meg rám nézve, úgy nehéz utána észérvekkel megindokolni.roppant szellemes 🤗 én is a wishful thinkingre gondoltam, csak a saját konklúziómnál jobban érdekelt a kérdésre adott válaszodHit. 😛A Tisza letarolja a nagyonvidéket leszámítva az egész országot2026-ban, mint a Fidesz 2010-ben, ha lesznek demokratikus választások.ezt már szerettem volna egyébként kérdezni, hogy azon kívül, hogy ez a vágyálmod, abból kiindulva amilyen megkérdőjelezhetetlen stílusban hajtogatod ezt, észérvekkel alátámasztva mivel tudod ezt az álláspontot megindokolni? 2010 előtt 4 évvel volt egy önkormányzati választás, ahol a fidesz mindent vitt és ez előre vetített még a lehman brothers nélkül is egy eléggé valószínű kimenetet a következő ogyvre nézve. tavaly meg a tisza sacc/kb annyit (sem) tudott felmutatni, mint a regnáló párt és ennek ellenére úgy tűnik, hogy meg vagy erről a fentiről győződve valami miatt
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
5 hónapja
Lázár szerint nem fognak erőszakot alkalmazni, de akkor hol lesz a vége.az erőszakon kívül elég sok dologgal tudhatnak azért kellemetlenkedni a yardok
Dzsokijuing
5 hónapja
Egyébként a Pride lesz az első NER alatti rendezvény, ahol egy várhatóan jelentős tömeg de facto illegitimnek tekinti a kormányt, semmibe véve annak jogszabályalkotását.Az, hogy Lázár mit gondol, arra annyira sokat nem adnék, Pintér és Orbán a kérdés, de szerintem se fogják szétverni, inkább majd brüsszeleznek, sorosoznak, háttérhatalmaznak, stb., a híveknek jó lesz, a szegény üldözött kormány kiáll a keresztény konzervatív magyarságért és megvédi a gyerekeket...
Dzsokijuing