Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
 telex.hu/belfold/2025/06/25/tisza-part-fovarosi-kozgyules-nem-vesznek-reszt-budapest-fidesz-szentkiralyi

Ez egy elég jó húzás lehet.
zacknorb
 imgur.com/a/ZwXSmnT
Ennyire volt jó húzás. Sikerült magukat a fidesszel egy lapra helyezni.
Annyira nem mernek állást foglalni a Pride ügyében, hogy inkább azt kockáztatják, hogy csődbe viszik a fővárost.
Értem én, hogy félnek, de ez így most ugyan úgy nagyon rossz reklám nekik.
Nagyon elbízzák magukat Pesten, az még nagyon nincsen meg nekik.

Szerkesztette: Tarsi
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 883 — The Mathematician
4 mrd dolcsi hitel ami kb 1400 mrd HUF....
ELMENTEK TI JÓÉDES..........
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
hírforrás? nem látom a részletek, de igazán magát a tényt sem.
Gyurma Pappa
 nepszava.hu/3284418_kotvenykibocsatas-negymilliard-dollar-magyar-allam-eladosodas
NB2
BajnaiGordon eladósította az országot!
Amadeus az áttelelt poloska
Na. Akkor kicsit lassítson le a Népszava propaganda rovata.

Alapvetően így-úgyis finanszírozni kell a költségvetési hiányt. Tehát az a hiány az nem úgy van, hogy az ott van, aztán majd valahogy ki lett fizetve vagy sem, hanem annak kell egy fedezet. Annyit csinált az ÁKK (és ezt a hírt a Népszava kicsit átkeretezte), hogy a soron következő kötvénykibocsátását egy jelenleg kedvezőbb, dollár alapon tette meg. Ezt már korábban bejelentették. 04. hó végéig 2930 mrd a költségvetés hiánya, tehát ez a felét teszi ki. Nem arról van szó, hogy most OV megtalálta a nagy trükkösen a módját, hogy megváltsa a világot.

Ma ügyfél szóban is ezt kérdezte tőlem, nagyon erősen az a meglátásom, hogy ezek a hírek más ingerküszöb mellett érik az embereket...

Szóval nyugi, nem találta meg OV a csodafegyvert, nem lett több pénz osztogatni.
Gyurma Pappa
megjött a telex is 😊

telex.hu/gazdasag/2025/06/24/nagy-marton-allamadossag-hitelfelvetel-dollar-kotvenykibocsatas

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Na, hát meg is van mi történt a közgyűlésnél...

einfoszab.budapest.hu/list/fovarosi-kozgyules-nyilvanos-ulesei;id=18471;type=2

Minden javaslathoz betett a fidesz egy módosítót, v01_pride(sorszám).pdf, kb. ugyanazzal a szöveggel, csak 1-2 mondat tér el mindegyiknek az elején, hogy a javaslathoz picit igazodjon, aztán a lényeg már ugyanaz, hogy a közgyűlés szavazzon, hogy a Pride szervezés jogát magához veszi és hogy nem rendezi meg. Ezzel akarták volna a Tisza-nyulat kiugratni a bokorból...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Valaki elszámoltatási biztosnak?
gyurczi
Készséggel vállalom!
Baggio ha elindul a voksom az övé!
Én elviszem az Imfo tárcát szívesen. Fauszt úr rezsimjét kiebrudalnám és lenne rendes oktatási rendszer.
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 182
gyurczi
Készséggel vállalom!
5 hónapja
gyurczi
minek? elszámoltatás úgyse lesz
ha valaki 1x megteszi onnantól őt is elszámoltatják majd, azt meg ki akarja?

5 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 498 — Saturday Night Lights
Negri egyértelműen kulturális miniszter.
zacknorb

info ügyet inkább vállalom 😊 vagy oktatást
Negritis, a vajda
Én elviszem a Kretén tárcát 😁
Esélyegyenlőségi, kisebbségi ügyekkel foglalkozó Minisztérium vezetéséből sokat ki lehetne hozni😂✌️
ozibozi
Hülye Járások Minisztériuma.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196
zacknorb

Negritis, a vajda
Esélyegyenlőségi, kisebbségi ügyekkel foglalkozó Minisztérium vezetéséből sokat ki lehetne hozni😂✌️
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
Mondjuk nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem pont tele az összes faszom a "politikusokkal". Nekem szimpatikusabb vonal a valós szakértői kormány, olyan miniszterekkel, akik láttak már valamit az adott területről. Ez a Kulja mennyire nem tud beszélni és mennyire nem karizmatikus egy TV-s vitán rettentő fontos valóban... Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy a csuti géniusz mikor is vitázott utoljára?
Hanni
Ez érthető, de amikor törvényalkotókról beszélünk a végén csak politikusok vannak. Úgyhogy igenis a szakma mellett fontos, hogy egy-egy területet politikus is képviseljen. Ez az “államtitkár úrazás” kifejezetten idegesítő volt.
Klaci79
sztem ez vmi felmeres utani taktika. MP sem Orbanozza OV-t hanem mindig miniszterelnok urazza. nekem nem visszatetszo, sot lehet erositi a kepzeteket, hogy nalad a hatalom, te vagy a felelos.
csebi
nekem úgy tűnt inkább a vita alatt, hogy nem pontosan tudja, hogyan fogja folytatni a mondatát és addig is nyer 1-2 mp-et
5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
 www.blikk.hu/aktualis/belfold/mav-vonat-ic-tehervonat-taxi/vn79k3c?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=blikk-page-post&fbclid=IwY2xjawLInmBleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBIYU10blBhakREMURaVHZXAR54WdbQ5s8Q9a4GvuANNW3R8dPspnSTMPD7DZCXQVqzknEo8UJhSg85js9dVQ_aem_C97dLtZWRdtLbKgKi_rpbw

Olyan szépek ezek a történetek.
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 182
Hallgatom Bencsiket, ez egy megtört ember
De tényleg nincs jobb dolgod? 🙃
FLZOLI
CFB 25-ben épp elvertem a Wisconsint idegenben a Michigannel.
na szép
Kampman
Eddigi legkeményebb ellenfelek voltak ebben a szezonban.
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb

Negritis, a vajda

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Mellesleg KG elnapolta az ülést hétfőre, mert nem jó a július 1, mivel még az előtt vannak fontos döntések, amiket meg kell hozni...
StormST
Július 1 a köztisztviselők napja, bár ugye már nem munkaszüneti nap, lehet kiadja a kollégáknak (több ilyen helyről tudok legalább is)

Nem lehet rendesen dolgozni? Ebben az országban csak a budapesti közgyűlés az, ahol a Tisza dolgozik, mellesleg ha ez nem tetszik most, akkor mi lesz, ha lesz mondjuk 80 fideszes a parlamentben 2026-tól és ugyanezt nyomják? Akkor oda se járnak majd be?
StormST
Az teljesen más story, az a végcél, ez csak egy köztes teszt valami volt, hogy jó azért csak Budapesten induljunk el.
Aztán ha nem nyernek és be kell ülni ellenzékbe fasz tudja, ezt fogják-e csinálni.
Ha tiszás főpolgi lenne nyilván itt se menne ez.
zacknorb
Értem, hogy ülünk a hajón, de azért minden ilyen kijelentéssel addig várjunk amíg oda nem érnek.
Véleményem szerint ezzel a Fidesznek lapátolják a vizet. Már bevan készitve, a Tisza mennyi pénzt kap és nem dolgozik mantra, EUval tűzdelve.
Nem látok ennek jó üzenetét.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 503 — Chiefs GM
Mondjuk ez az igazi politikai abszurd, Fidesz először kiposztolja, hogy a Tisza hátbaszúrja a budapestieket, mert nem mennek be a munkahelyükre, a közgyűlésbe, majd fél órával később bejelentik, hogy ők nem mennek be a munkahelyükre, a közgyűlésbe. 😀

5 hónapja
Nem lehet rendesen dolgozni? Ebben az országban csak a budapesti közgyűlés az, ahol a Tisza dolgozik, mellesleg ha ez nem tetszik most, akkor mi lesz, ha lesz mondjuk 80 fideszes a parlamentben 2026-tól és ugyanezt nyomják? Akkor oda se járnak majd be?
StormST
Az teljesen más story, az a végcél, ez csak egy köztes teszt valami volt, hogy jó azért csak Budapesten induljunk el.
Aztán ha nem nyernek és be kell ülni ellenzékbe fasz tudja, ezt fogják-e csinálni.
zacknorb
de ettől még szarul veszi ki magát hogy 1 éve vannak pozícióba és már most nem dolgoznak

5 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/06/25/tisza-part-fovarosi-kozgyules-nem-vesznek-reszt-budapest-fidesz-szentkiralyi

zacknorb
Miért is? Mert eddig zavarta a fideszt, hogy ott vannak? Ugyanaz lesz, mint eddig, csak kevesebb zavaró tényező lesz az ugatáshoz...
StormST
Csak ők ebben már nem fognak részt venni, jelezve, hogy ehhez ami most zajlik Budapesten ők nem asszisztálnak, merthogy itt nem lehet rendesen dolgozni.

Mondjuk ez végleges kiüléssel lenne nagyon erős, de szerintem ez is jelzésértékű.

A se Orbán se Gyurcsány, nincs jobb nincs bal csak magyarba pont beleillik am ez, meghogy ők a tényleges problémákkal akarnak foglalkozni.
zacknorb

Mellesleg KG elnapolta az ülést hétfőre, mert nem jó a július 1, mivel még az előtt vannak fontos döntések, amiket meg kell hozni...
StormST
A jelenlegi házszabályok alapján hülyére bünteti őket a házmester, és szavazhatnak majd a parlamenti klotyóból.
somoskovig
Lesznek valszeg elegen, majd csinálják váltásban... 😀

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 757 — Kinek mit intézett a kormánya
StormST
Július 1 a köztisztviselők napja, bár ugye már nem munkaszüneti nap, lehet kiadja a kollégáknak (több ilyen helyről tudok legalább is)

StormST

Poloska vagyok.
5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 503 — Chiefs GM

zacknorb
Miért is? Mert eddig zavarta a fideszt, hogy ott vannak? Ugyanaz lesz, mint eddig, csak kevesebb zavaró tényező lesz az ugatáshoz...
StormST
Csak ők ebben már nem fognak részt venni, jelezve, hogy ehhez ami most zajlik Budapesten ők nem asszisztálnak, merthogy itt nem lehet rendesen dolgozni.

Mondjuk ez végleges kiüléssel lenne nagyon erős, de szerintem ez is jelzésértékű.

A se Orbán se Gyurcsány, nincs jobb nincs bal csak magyarba pont beleillik am ez, meghogy ők a tényleges problémákkal akarnak foglalkozni.
zacknorb

StormST
A jelenlegi házszabályok alapján hülyére bünteti őket a házmester, és szavazhatnak majd a parlamenti klotyóból.

5 hónapja

zacknorb
StormST

zacknorb

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 757 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
StormST

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb

5 hónapja

zacknorb

"Ha ma lennének Budapesten választások, akkor a TISZA adná a főpolgármestert és a közgyűlési többséget is” - ebben meg szerintem sok az elbizakodottság, mármint a főpolgármester részében. Szerintem ha a Tisza miatt lenne egy új választás (csak miattuk lehet vagy legalábbis a beleegyezésükkel), akkor a főpolgármesteri cím ugyanúgy a Karácsony-Vitézy csatában dőlne el, bár most nem lenne csata, mert Vitézy vinné simán, hacsak nem maga MP indulna el, mert ismeretlen arcot csak párt alapján a budapestiek szerintem kizárt, hogy megválasszanak...

5 hónapja

Poloska vagyok.
5 hónapja
Ahogy már többször írtuk, szerintem innen a fórumról összeraknánk egy kormányt államtitkárostól.
Hanni
jó de ki lesz a miniszterelnök, Sobri?
Löfli
JC6 belügy. Zsebében a teljes titkosszolgálat.
szaba
Csebi jó lesz a külügy élére.
Löfli kultúra és sport.
Sixot a Magyar Földrajzi Társaság élére raknám 😄
warr_b
A sportot én akarom!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
na mar kezdodik a helyezkedes ...
amugy JC sztem legyen Fradi miniszter. igen, legyen Fradi Miniszterium az uj kormanyban.

kulugyet sztem inkabb vigye empty, en meg majd a belugyet, ahova tartozik a menekultugy. szivesen lennek Gero utodja.
csebi

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.