Politika
69 feliratkozó
27 napja
És mi következik ebből számunkra?20% feldolgozottságnál mindenki parázás, hogy marad a kormány, aztán Gyurma Pappa beírás hogy nyugizás mindenkinél, a zsákfalukban van feldolgozás először, a nagyvárosokból adatok érkezés később mert ott lassabban feldolgozás.A beidézett részt még mindig érzem.
Adatok folyamatos érkezés, megállapítás hogy fiatalok szavazni el nem menés bezzeg a külhoniak elmenés és a fideszesek is mert buszoztatás. Közben Mi hazánk eredményre rácsodálkozás.
Idegbenlevés, hogy mégiscsak működik a gyűlöletkeltés és az ukrajnázás, Zelenszkij pedig az új Soros. Egyetlen örömlevés, hogy Dobrev Klára parlamenten kívül maradás. Kovács Gergely élőben zöld cigaretta elszívás a kutyás sajtótájékoztatón és azon vitatkozás ez a kínosabb vagy DajcsTominak levés.
Végül Sobri megállapítás hogy ő ezt az egészet nagyon élvezés.
bobi0092
Valamiért nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a hangos, újdonságnak ható TISZA hangulat miatt, 2026ban már nem túl divatos Fidesz szavazónak lenni => de ettől még a választói számosságuk + a rendszer nekik kedvezősége (körzethatárok, külhoni szavazatok, nemzetiségi +1) elegendő lesz egy szűk mandátum többségre.
A fiatalabb korosztálynak és a városiaknak mindig nagyobb láthatósága van akár közvéleménykutatások, akár az általános hangulat meghatározásában.
bobi0092
27 napja
20% feldolgozottságnál mindenki parázás, hogy marad a kormány, aztán Gyurma Pappa beírás hogy nyugizás mindenkinél, a zsákfalukban van feldolgozás először, a nagyvárosokból adatok érkezés később mert ott lassabban feldolgozás.A beidézett részt még mindig érzem.
Adatok folyamatos érkezés, megállapítás hogy fiatalok szavazni el nem menés bezzeg a külhoniak elmenés és a fideszesek is mert buszoztatás. Közben Mi hazánk eredményre rácsodálkozás.
Idegbenlevés, hogy mégiscsak működik a gyűlöletkeltés és az ukrajnázás, Zelenszkij pedig az új Soros. Egyetlen örömlevés, hogy Dobrev Klára parlamenten kívül maradás. Kovács Gergely élőben zöld cigaretta elszívás a kutyás sajtótájékoztatón és azon vitatkozás ez a kínosabb vagy DajcsTominak levés.
Végül Sobri megállapítás hogy ő ezt az egészet nagyon élvezés.
bobi0092
Valamiért nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a hangos, újdonságnak ható TISZA hangulat miatt, 2026ban már nem túl divatos Fidesz szavazónak lenni => de ettől még a választói számosságuk + a rendszer nekik kedvezősége (körzethatárok, külhoni szavazatok, nemzetiségi +1) elegendő lesz egy szűk mandátum többségre.
A fiatalabb korosztálynak és a városiaknak mindig nagyobb láthatósága van akár közvéleménykutatások, akár az általános hangulat meghatározásában.
27 napja
Tökéletes tartalomJön a Tisza cat-harmad?
www.youtube.com/watch?v=vVlxCvKlntc
Gyurma Pappa
27 napja
Ha holnap nyer a Fidesz, akkor már most Belarusz vagyunk, csak még nem szembesültünk vele.Ha holnap újra nyer a Fidesz...BELARUS
Mire számíthatunk a következő 4 évben?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
gyurczi
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Tovább futjuk a fehéroroszországgá válás útját.
A lator oevk-k megkapják a "jussukat", ahogy Kocsis Máté megjósolta előre. Nem lesz itt semmi látnivaló továbbra se.
Maximum több útlevelet váltanak ki az elkövetkezendő hetekben.
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Hát ez attól is függ, hogy mennyivel nyer, ha nyer. Sajnos én még mindig úgy gondolom, hogy nyerni fognak, de talán tényleg csak minimális különbséggel. De ez lehet, hogy pont fordítva lesz, és a tisza fog nyerni annyival. 2/3 szerintem itt nem lesz senkinek.
Most mondjuk kicsit fura volt nekem a debreceni jelenés, kint voltam én is, de nem éljenezni, szimpla nézőként. Sokkal, de tényleg kurvára sokkal többen voltak DEBRECENBEN a tisza rendezvényén, mint a fideszén. Ebben a rohadt nagy fideszes városban. Persze ez sem jelent még semmit, simán nyerhet így is erre a fidesz, de intő jelenség volt ez. Lehet az akksi gyár itt is végre megtette a hatását?
27 napja
Viccet felre téve, valszeg kicsit megcsappan a létszám.. akik meg maradnak, taknyosra lesznek szoptatva.szoval remélem nem lesz ilyen! Holnap eltakarodnak.

Just Win Baby!
27 napja
Ezen már én is gondolkodtam.... Családostól.....Ha holnap újra nyer a Fidesz...Hogy külföldről fogok ide kommentelni
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Mindig Tóth Gabi fogja énekelni a himnuszt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Nem Eckü tartja a kormanyinfot.

Just Win Baby!
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...BELARUS
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Hogy külföldről fogok ide kommentelni
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz...Akkor erre a kérdésre hétfőn már oroszul kell válaszolni.
27 napja
Ha holnap újra nyer a Fidesz... Mire számíthatunk a következő 4 évben?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
Na akkor egy tipp, de még sosem voltam ennyire bizonytalan.Az első kétharmadot szerintem mindenki látta előre, annak a megtippelésében nem volt teljesítmény, a többinél mindig azt mondtam, hogy nyer a Fidesz, de kétharmad nélkül. Most tényleg kb. mindent el tudok képzelni, persze a Medián-féle ordenáré kamut leszámítva.
Egyéni eredmények
Fidesz 56
Tisza 50
Lista
Tisza 46
Fidesz 43
Mihazánk 6
DK 4
Kutyák 1
A valasztas2026.com kalkulátora erre azt hozta ki nekem, hogy
Fidesz 99 képviselő
Tisza 95
Mihazánk 5
Nemzetiségi 1
Bár a csatolt térképen Csornát a Tiszának adta, szóval már ebben sem hiszek.
Na majd meglátjuk.
Holnap egyéniben kutyák, listán mihazánk.
27 napja
Tökéletes tartalomÉn teljesen ráfüggtem. Az év kontentje eddig.
www.youtube.com/watch?v=vVlxCvKlntc
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
27 napja
Vaaagy...azért kell az az ételcsomag, hogy ne legyen Tisza kétharmad.Rossz előérzet.Őő miről maradtunk le?Itt vannak a tippjeim holnapra:Nagyon pozitív vagy.
Részvétel: 79,8%
Listás szavazás:
Tisza 56,0 %
Fidesz 35,2 %
MHM 7,3 %
DK 0,8%
MKKP 0,7%
Egyéni választás:
Tisza 88 mandátum
Fidesz 18 mandátum
Egyebek:
- Tisza 2/3
- Bóna Szabolcs nyeri a Győr 03-at
- Hadházy csak 3. lesz a körzetében 20% alatt
Shilkor
Én meg egyre jobban hiszem h nem lesz Tisza W.
steelwolf
Csak azt ne mondd hogy Viktor túl magabiztosnak tűnt, mert falnak megyek😀
esanders10
Ismerős cégénél közel 10 kisteherautó fordult meg, amiben élelmiszer volt. Ez csak 1 dolog, de mindent megtesznek h hatalmon maradjanak és mindenkin átgázolnak!
Remélem nem így lesz, és behúzza a DK | a 3.% is 😁 |
steelwolf
27 napja
Rossz előérzet.Őő miről maradtunk le?Itt vannak a tippjeim holnapra:Nagyon pozitív vagy.
Listás szavazás:
Tisza 56,0 %
Fidesz 35,2 %
MHM 7,3 %
DK 0,8%
MKKP 0,7%
Egyéni választás:
Tisza 88 mandátum
Fidesz 18 mandátum
Egyebek:
- Tisza 2/3
Shilkor
steelwolf
esanders10
Ismerős cégénél közel 10 kisteherautó fordult meg, amiben élelmiszer volt. Ez csak 1 dolog, de mindent megtesznek h hatalmon maradjanak és mindenkin átgázolnak!
Remélem nem így lesz, és behúzza a DK | a 3.% is 😁 |
27 napja
Nekem már megvan a holnapi Dobrev-beszéd:Az a baj, hogy kinézem belőle, hogy itt marad kísérteni a közéletben, mint Thürmer Gyula.
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
"Hatalmas ellenszélben, nagy küzdelemben elértük az 1%-ot, így fennmaradunk, és a Parlamenten kívülről a legkérlelhetetlenebb kritikusai leszünk az új kormánynak, mint a baloldali értékek egyetlen igaz letéteményesei!"
27 napja
Őő miről maradtunk le?Itt vannak a tippjeim holnapra:Nagyon pozitív vagy.
Listás szavazás:
Tisza 56,0 %
Fidesz 35,2 %
MHM 7,3 %
DK 0,8%
MKKP 0,7%
Egyéni választás:
Tisza 88 mandátum
Fidesz 18 mandátum
Egyebek:
- Tisza 2/3
Shilkor
steelwolf
27 napja
Az a baj, hogy kinézem belőle, hogy itt marad kísérteni a közéletben, mint Thürmer Gyula.Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a vadhajtások, ami egy széljobbos banda csinál mulatós zenét...és még van benne scooteres döpp-dödödöpp is 😀
Én azt hittem hogy a cringemeterem már korábban ki lett maxolva, aha, meg a nagy faszt.
Gyerekek, ez kurva jó 😂
Azért a meme aranybánya hiányozni fog 😞
esanders10
Erős felhozatal, de nem tudnak megingatni, én a DK-ra teszem a voksom, engem a Klára meggyőzött. 😛
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
resistance is futile
27 napja
Az a baj, hogy kinézem belőle, hogy itt marad kísérteni a közéletben, mint Thürmer Gyula.Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a vadhajtások, ami egy széljobbos banda csinál mulatós zenét...és még van benne scooteres döpp-dödödöpp is 😀
Én azt hittem hogy a cringemeterem már korábban ki lett maxolva, aha, meg a nagy faszt.
Gyerekek, ez kurva jó 😂
esanders10
Erős felhozatal, de nem tudnak megingatni, én a DK-ra teszem a voksom, engem a Klára meggyőzött. 😛
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a vadhajtások, ami egy széljobbos banda csinál mulatós zenét...és még van benne scooteres döpp-dödödöpp is 😀
Gyerekek, ez kurva jó 😂
esanders10
Lúdas Solymi
27 napja
Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a vadhajtások, ami egy széljobbos banda csinál mulatós zenét...és még van benne scooteres döpp-dödödöpp is 😀
Gyerekek, ez kurva jó 😂
esanders10
Szerkesztette: Lúdas Solymi