Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
Szakpolitikai kérdésekbe szándékosan nem akart belemenni, azzal nem is nagyon lehet hatást gyakorolni, inkább az érzelmekre próbált hatni.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Ha ezek ellenére is nyer a Tisza az aztán végleg tényleg megmutatja mennyire elég a Fideszből
Klaci79
Ettől függetlenül szerintem sem volt erős, de azzal rúgott egy öngólt Takács Péter, hogy elismerte, hogy a Tisza hívta fel a szentesi kórházra a figyelmet. Ezért Tóni biztos nem fogja megdícsérni, Kulja viszont észnél volt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Csak ezek a megjelenések rámutatnak méginkább a hiányosságokra. De nincsenek illúzióim, itt, ha váltás lesz, nem a Tisza fog nyerni, hanem a Fidesz fog bukni.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Ha ezek ellenére is nyer a Tisza az aztán végleg tényleg megmutatja mennyire elég a Fideszből
Klaci79
5 hónapja
Az egyik egy gyakorlott hétpróbás feketeöves hazudozó, a másik meg majd utoléri. Nem magas az a szint sajnos amit meg kell ugrani.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Klaci79
5 hónapja
Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
5 hónapja
Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
5 hónapja
Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszben
5 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/23/putyin-oroszorszag-szimpatia-fidesz-szavazok-pew-research-nato/Hat azért az agyatlanokra a propaganda...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amúgy elnézve ezt a vitát, nincs nagy hiányérzetem…
5 hónapja
Ilyen jellegű vita volt már a kétharmad korszakban? Mármint hogy a kormány egy ilyen szintű képviselője bele állt volna ilyenbe.mzpvel egy csomóan leültek a tranzit fesztiválon xd
szaba
5 hónapja
Politika, te is tudod.A csodálatos tv módosításnak köszönhetően ami alapján bírósági helybe hagyó nélkül is lehet kipakolni bkit.Előbbi.telex.hu/belfold/2025/06/23/tek-kemkedes-magyarorszag-birosag-ukrajna-oroszorszagDe akkor most hol van a faszi?
ugye nem azt mondjátok, hogy lehet, hogy egy orosz kémet kaptak el? 😊
NB2
Ulrajnaban vagy Magyarorszagon?
Lúdas Solymi
Ki lett pakolva mielőtt jött a visszavonó.
warr_b
Ilyen gyorsan és eredményesen sem dolgozott soha az idegenrendészet otthon kb …
csebi

5 hónapja
Ja, de nálam ő ilyen Bayer Zsolt polcon van kb fajsúlyban.Ilyen jellegű vita volt már a kétharmad korszakban? Mármint hogy a kormány egy ilyen szintű képviselője bele állt volna ilyenbe.orbán balázs, nem?
szaba
Negritis, a vajda
5 hónapja
Ilyen jellegű vita volt már a kétharmad korszakban? Mármint hogy a kormány egy ilyen szintű képviselője bele állt volna ilyenbe.orbán balázs, nem?
szaba
www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=625864874763640
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ilyen jellegű vita volt már a kétharmad korszakban? Mármint hogy a kormány egy ilyen szintű képviselője bele állt volna ilyenbe.
5 hónapja
Nézem az egészségügyi vitát, de igazából egyik vita fél sem magaslik ki. Kíváncsi leszek, milyen lesz a lecsapódása.mindenki lehozza a narratívát hogy hogyan semmisitették meg az egyik oldalt
ervinator
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nézem az egészségügyi vitát, de igazából egyik vita fél sem magaslik ki. Kíváncsi leszek, milyen lesz a lecsapódása.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
A csodálatos tv módosításnak köszönhetően ami alapján bírósági helybe hagyó nélkül is lehet kipakolni bkit.Előbbi.telex.hu/belfold/2025/06/23/tek-kemkedes-magyarorszag-birosag-ukrajna-oroszorszagDe akkor most hol van a faszi?
NB2
Lúdas Solymi
warr_b
Ilyen gyorsan és eredményesen sem dolgozott soha az idegenrendészet otthon kb …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Előbbi.telex.hu/belfold/2025/06/23/tek-kemkedes-magyarorszag-birosag-ukrajna-oroszorszagDe akkor most hol van a faszi?
NB2
Lúdas Solymi

5 hónapja
Ahh, akkor arról lemaradtam.Illetményemelés nem lesz, hathavi lesz, legalábbis boborjàn miniszter múlt héten, meg gulyás miniszter is mondta a kormányinfón. Egyszeri tételt mindig jobb fizetni.Én úgy hallottam, a hathavi fegyverpénz pl nem lesz.Gátolni nem gátolja meg semmi, annyi forintot nyom, amennyit akar, ez a hazai deviza előnye. Nem kicsi hátránya, hogy ezt a piac be fogja árazni egy jelentős infláció plusz eur/huf, usd/huf stb. árfolyam elszállás képében+ország leminősítés. Habár ez ugye már a következő kormány problémája lesz.úgy, hogy én is értsem: a költségvetési hiány egy rugalmas dolog, nem? tehát ha el akarnék osztogatni ezer milliárdot pluszban jövőre, akkor áttolnám a költségvetésen extra hiányként, majd megfinanszíroznám.Na. Akkor kicsit lassítson le a Népszava propaganda rovata.BajnaiGordon eladósította az országot!nepszava.hu/3284418_kotvenykibocsatas-negymilliard-dollar-magyar-allam-eladosodas4 mrd dolcsi hitel ami kb 1400 mrd HUF....hírforrás? nem látom a részletek, de igazán magát a tényt sem.
ELMENTEK TI JÓÉDES..........
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Gyurma Pappa
NB2
Amadeus az áttelelt poloska
Alapvetően így-úgyis finanszírozni kell a költségvetési hiányt. Tehát az a hiány az nem úgy van, hogy az ott van, aztán majd valahogy ki lett fizetve vagy sem, hanem annak kell egy fedezet. Annyit csinált az ÁKK (és ezt a hírt a Népszava kicsit átkeretezte), hogy a soron következő kötvénykibocsátását egy jelenleg kedvezőbb, dollár alapon tette meg. Ezt már korábban bejelentették. 04. hó végéig 2930 mrd a költségvetés hiánya, tehát ez a felét teszi ki. Nem arról van szó, hogy most OV megtalálta a nagy trükkösen a módját, hogy megváltsa a világot.
Ma ügyfél szóban is ezt kérdezte tőlem, nagyon erősen az a meglátásom, hogy ezek a hírek más ingerküszöb mellett érik az embereket...
Szóval nyugi, nem találta meg OV a csodafegyvert, nem lett több pénz osztogatni.
Gyurma Pappa
tévedek? meggátolja valami a kormányt, hogy egy elméleti példában mondjuk az elmúlt évek átlagánál 3x nagyobb hiánnyal tervezze a jövő évet?
rva
Amúgy olyan nagyon-nagyon lökni már nem kell _szerintem_ az osztogatás-vonaton. Most élesedik a családi adókedvezmény egyik fele, januárban a másik, be van tervezve a 6 havi fegyverpénz, a 13. havi nyugdíj (itt mondjuk tuti lesz valami plusz még), a mittomén hány gyerekes anyák szja-mentessége stb. Szóval őszintén szólva ha ezek mellé még elszórnak 1000 milliárdot plusszba, ami nem olyan nagy tétel, ennyit lehet találni és osztogatni anélkül, hogy különsebben megbillenne a költségvetés, akkor _szerintem_ abban gondolkoznak, hogy ennyi elég lesz.
Mindezzel együtt nagyon, elképesztően vékony jégen mászkálnak a fiúk gazdasági téren. Dehát Marci miniszter knows.
MC12
warr_b
MC12

5 hónapja
Illetményemelés nem lesz, hathavi lesz, legalábbis boborjàn miniszter múlt héten, meg gulyás miniszter is mondta a kormányinfón. Egyszeri tételt mindig jobb fizetni.Én úgy hallottam, a hathavi fegyverpénz pl nem lesz.Gátolni nem gátolja meg semmi, annyi forintot nyom, amennyit akar, ez a hazai deviza előnye. Nem kicsi hátránya, hogy ezt a piac be fogja árazni egy jelentős infláció plusz eur/huf, usd/huf stb. árfolyam elszállás képében+ország leminősítés. Habár ez ugye már a következő kormány problémája lesz.úgy, hogy én is értsem: a költségvetési hiány egy rugalmas dolog, nem? tehát ha el akarnék osztogatni ezer milliárdot pluszban jövőre, akkor áttolnám a költségvetésen extra hiányként, majd megfinanszíroznám.Na. Akkor kicsit lassítson le a Népszava propaganda rovata.BajnaiGordon eladósította az országot!nepszava.hu/3284418_kotvenykibocsatas-negymilliard-dollar-magyar-allam-eladosodas4 mrd dolcsi hitel ami kb 1400 mrd HUF....hírforrás? nem látom a részletek, de igazán magát a tényt sem.
Gyurma Pappa
NB2
Alapvetően így-úgyis finanszírozni kell a költségvetési hiányt. Tehát az a hiány az nem úgy van, hogy az ott van, aztán majd valahogy ki lett fizetve vagy sem, hanem annak kell egy fedezet. Annyit csinált az ÁKK (és ezt a hírt a Népszava kicsit átkeretezte), hogy a soron következő kötvénykibocsátását egy jelenleg kedvezőbb, dollár alapon tette meg. Ezt már korábban bejelentették. 04. hó végéig 2930 mrd a költségvetés hiánya, tehát ez a felét teszi ki. Nem arról van szó, hogy most OV megtalálta a nagy trükkösen a módját, hogy megváltsa a világot.
Ma ügyfél szóban is ezt kérdezte tőlem, nagyon erősen az a meglátásom, hogy ezek a hírek más ingerküszöb mellett érik az embereket...
Szóval nyugi, nem találta meg OV a csodafegyvert, nem lett több pénz osztogatni.
Gyurma Pappa
tévedek? meggátolja valami a kormányt, hogy egy elméleti példában mondjuk az elmúlt évek átlagánál 3x nagyobb hiánnyal tervezze a jövő évet?
rva
Amúgy olyan nagyon-nagyon lökni már nem kell _szerintem_ az osztogatás-vonaton. Most élesedik a családi adókedvezmény egyik fele, januárban a másik, be van tervezve a 6 havi fegyverpénz, a 13. havi nyugdíj (itt mondjuk tuti lesz valami plusz még), a mittomén hány gyerekes anyák szja-mentessége stb. Szóval őszintén szólva ha ezek mellé még elszórnak 1000 milliárdot plusszba, ami nem olyan nagy tétel, ennyit lehet találni és osztogatni anélkül, hogy különsebben megbillenne a költségvetés, akkor _szerintem_ abban gondolkoznak, hogy ennyi elég lesz.
Mindezzel együtt nagyon, elképesztően vékony jégen mászkálnak a fiúk gazdasági téren. Dehát Marci miniszter knows.
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Én úgy hallottam, a hathavi fegyverpénz pl nem lesz.Gátolni nem gátolja meg semmi, annyi forintot nyom, amennyit akar, ez a hazai deviza előnye. Nem kicsi hátránya, hogy ezt a piac be fogja árazni egy jelentős infláció plusz eur/huf, usd/huf stb. árfolyam elszállás képében+ország leminősítés. Habár ez ugye már a következő kormány problémája lesz.úgy, hogy én is értsem: a költségvetési hiány egy rugalmas dolog, nem? tehát ha el akarnék osztogatni ezer milliárdot pluszban jövőre, akkor áttolnám a költségvetésen extra hiányként, majd megfinanszíroznám.Na. Akkor kicsit lassítson le a Népszava propaganda rovata.BajnaiGordon eladósította az országot!nepszava.hu/3284418_kotvenykibocsatas-negymilliard-dollar-magyar-allam-eladosodas4 mrd dolcsi hitel ami kb 1400 mrd HUF....hírforrás? nem látom a részletek, de igazán magát a tényt sem.
Gyurma Pappa
NB2
Gyurma Pappa
rva
MC12

5 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/23/tek-kemkedes-magyarorszag-birosag-ukrajna-oroszorszagDe akkor most hol van a faszi?
NB2
5 hónapja
utolso reszre: sztem az nem gond. mi ezt ugy hivjuk h keynote address, jon vmi nagyfejes a Bizottsagbol meg tolunk is mondjuk foig-foighelyettes, es kiallnak beszelni. nem prezit adnak elo. sot megjegyzem egy bizonyos szint felett nevetseges is lenne a ppt amugy. Marci meg elerte azt a szintet. bar lehet o azt hitte, hogy vmi jol oltozott lakossagi forumra tevedt be 😀Dehát Marci miniszter knows.volt szerencsém végigülni az Unicredit bank tavaly novemberi "Treasury Üzleti reggeli" című meghívásos rendezvényén a standupját. nem esett zavarba attól, ha a közönség hangosan felnevetett. és nem vele, hanem rajta nevettek. régóta járok ilyen rendezvényre, ő volt az első, aki nem tisztelte meg a nagyérdeműt egy sima ppt-vel sem, csak egyszál mikrofonnal a kezében kiállt kb 200 ember elé, és elkezdte előadni magát.
MC12
rva
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Dehát Marci miniszter knows.volt szerencsém végigülni az Unicredit bank tavaly novemberi "Treasury Üzleti reggeli" című meghívásos rendezvényén a standupját. nem esett zavarba attól, ha a közönség hangosan felnevetett. és nem vele, hanem rajta nevettek. régóta járok ilyen rendezvényre, ő volt az első, aki nem tisztelte meg a nagyérdeműt egy sima ppt-vel sem, csak egyszál mikrofonnal a kezében kiállt kb 200 ember elé, és elkezdte előadni magát.
MC12
5 hónapja
Matt Rhuleba oltott Marvin Lewis.A Matt Rhule részét értem, de a Marvin Lewis analógiát kérlek dekódold!
5 hónapja
Matt Rhuleba oltott Marvin Lewis.Gátolni nem gátolja meg semmi, annyi forintot nyom, amennyit akar, ez a hazai deviza előnye. Nem kicsi hátránya, hogy ezt a piac be fogja árazni egy jelentős infláció plusz eur/huf, usd/huf stb. árfolyam elszállás képében+ország leminősítés. Habár ez ugye már a következő kormány problémája lesz.úgy, hogy én is értsem: a költségvetési hiány egy rugalmas dolog, nem? tehát ha el akarnék osztogatni ezer milliárdot pluszban jövőre, akkor áttolnám a költségvetésen extra hiányként, majd megfinanszíroznám.Na. Akkor kicsit lassítson le a Népszava propaganda rovata.BajnaiGordon eladósította az országot!nepszava.hu/3284418_kotvenykibocsatas-negymilliard-dollar-magyar-allam-eladosodas4 mrd dolcsi hitel ami kb 1400 mrd HUF....hírforrás? nem látom a részletek, de igazán magát a tényt sem.
Gyurma Pappa
NB2
Gyurma Pappa
rva
MC12