Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.De ha nekik lesz 2/3, akkor kivehetik az alaptörvényből, nem?
resistance is futile
2 hónapja
igen. ha JC tudta volna, nem szavaz a Tiszara 😀Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?számít?
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?keress ra a videora. honlapra feltettek a fiuk.
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?számít?
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Varga Mihály marad.
2 hónapja
Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?
2 hónapja
Manfred Weber nem írta meg neki a válaszokat? 🤣Eléggé ,hibásan' beszèl. Mondjuk amennyi munkát beletet, nem csoda h k8csit rottyon van.
2 hónapja
444, 24.hu, Telex 😀nem marad ilyen fontos kérédsekre idő a Blikknek, hogy pl. mit fog tenni ebben a jó időben, most , hogy sokan mosnak ablakot?
2 hónapja
2 hónapja
Tallózás... kiszoptunk.png

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Milyen Feri? (hi hi 😀 )Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.meg Feri se
resistance is futile
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Sajnálom, hogy nem kaptunk választ a leendő kormánystruktúrát érintő legfontosabb kérdésre.Lesz-e az új kormányban az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztos?
2 hónapja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.meg Feri se
resistance is futile
2 hónapja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
2 hónapja
Hoppá a partizán megkapta az első kérdést.sajnos pont meetingem volt szal lemaradtam
Sixo
2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraNézd el neki, M1 nézők most látják először, ki kell kacsintani feléjük 😊
zacknorb
2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraIgen.
zacknorb

2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásra
2 hónapja
Hoppá.Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Nekem eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
rob3r7o
2 hónapja
Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Neked eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Egy kommunikációs coach jól jönne. Nekem az első munkahelyemen kiírtak egy ilyen képzést 😀Hát, nem egy Zahlen Daten Fakten beszéd amit tol az fix 😀
Szóval képzeljétek el, mi volt előtte (szóban még durvább vagyok, mint írásban)
Gyurma Pappa