Politika

65 feliratkozó

5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
A XXI. Században egy ilyen felvonulás már régen nem a buzikról szól, pusztán a szabadságról.
Hibátlan látlelet bármely országról

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Ezt láttam jönni.  444.hu/2025/06/19/jambor-andras-nem-indul-a-2026-os-valasztason

Jámbi egy erős önreflexióval rendelkező ember, és nagyon nem politikus alkat. Ő az aktivista, szervező, mozgalmár típus, amennyire én tudom, kimondottan nem élvezte ezt a pozíciót.
Gyurma Pappa
Némi iróniàval kérdezem, hogy pár hete, amikor a kezembe nyomta Pesten az aktivistája a “Jámbor 2026 - Támogasd a győztest” szórólapot , akkor még nem volt önreflektív? 😊 hol és mikor találta el a megvilágosodás nyílvesszője? (Ezt már irónia nélkül kérdem)
MC12
És ez most fáj vagy kérdezed vagy csak nem érted??
ozibozi
Kétszer is leírta, hogy kérdezi. Miért nem ment át?
szaba
Nekem átjött😉
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Nálunk a cégnél eddig minden évben volt szervezett Pride látogatás. Idén nem lesz, mert a vezetőség fél attól, hogy valami bünti éri a dolgozókat...
Hanni
Nálunk sem lesz szervezett részvétel, de egyénlieg bárki mehet. A biodiverzitás programok meg ugyanúgy mennek házon belül.
5 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Nálunk a cégnél eddig minden évben volt szervezett Pride látogatás. Idén nem lesz, mert a vezetőség fél attól, hogy valami bünti éri a dolgozókat...
5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
Sot, a hosszuhajuak se menjenek utcara, a nok foleg.
Lúdas Solymi
hasonló témát érint a videó amire ádám reagál:
 www.youtube.com/watch?v=6_RdD7dAEb8
Negritis, a vajda
Beleneztem picit, fura fazonokat mutogat benne fura elkepzelesekkel.

Dehat tudjuk h Trump is a puncijanal ragadja meg a not.
5 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 340
Tarsadalmilag konzervativkent en pl nem ertek egyet azzal, hogy az Andrassy-n vonuljon az lmqwerty. Nem oda valo.
undisputedly
nekem a szemelyes preferenciam az, hogy a szexualitas nyilvanos unneplese, nem az utcara valo. Ez
undisputedly
Ha egyébként nem vitatod el, hogy amúgy a buzik, az egész év során, akármilyen ruhadarabot viselve, szabadon kimehetnek az utcára, akár – urambocsá – elsétálhatnak egy óvoda vagy egy általános iskola előtt --- érted, két buzi, bőrgatyában, kézen fogva, csak úgy képzeld magad elé ezt az egészet, elmennek a Mókus Óvoda előtt ---, szóval ha ezt nem tiltanád meg, akkor azt miért okoz gondot neked, 35 ilyen buzi megy tizenezer ember között elvegyülve egy darab szombat délután?

Mert ha jól sejtem nem normális utcai ruhába öltözött emberek menetével van neked se a bajod, hanem a magamutogatónak titulált aberáltakkal, akik alulöltözve vagy éppen túlságosan cicomásba tolják a bulikát.

Mert a „társadalmilag konzervatív” értékrended, meg ez az egész gyerekvédelmi máz, igazából akkor érne valamit, ha a bőrgatyás buzik az év egyetlen napján se mehetnének ki az utcára bőrgatyás buziként kézenfogva, de legeslegfőbbképp óvoda, iskola 500 méteres körzetén belül semmiképp se mehessenek --- mert hát gyermekek fejlődése, személyiségük kibontakozása, stb.

Logikusan az következik mindebből, hogy akkor az lenne a legjobb, ha elő lenne írva az, hogy buzik hogyan öltözködve, milyen illemszabályok mellet, hova mehetnek ebben az országban, hiszen így – és csak is így – biztosítható az, hogy a gyerekek mindenek felett álló védelme --- ami ebben az országban ezek szerint azt jelenti, hogy a gyerekek buzikat ne lássanak már (kivéve szentmisén és hittanórán, of course).

És ez is milyen már, hogy azért ne legyen vonulgatás a Belvárosban, mert gyerekek védelem. Miért, szerinted hány gyerek lakik mondjuk egy Deák tér – Kiskörút – Műegyetem rakpart útvonalon, ahol potenciális áldozatai lehetnek a buzik vonulásának? 20? 30? Nagyon maximum. Tudod, a városnak pont ez az a része, amelyet túlnyomórészt NER-esek felvásároltak airbnb-eztetés céljából, elvétve vannak már csak arra olyan lakások, amelyben kisgyermekes családok élnek. De még ha vannak is néhány tucatnyian, a gyerekek nagy része amúgy is egy tűzforró nyári szombat délután nem a belvárosi aszfalt- és térkődzsungelbe fog játszadozni a kiskörúti villamos sínek között – amerre is éppen a buzik fognak sétafikálni –, hanem strandolnak, kirándulnak, játszózak, meg ilyesmi. Nem úgy van az, hogy szegény, ártatlan kölköket bezárják a szüleik kiskörúti lakásba, spalettát behúzzák, hogy jaj-jaj, ne nézz ki, ott mennek a buzik, meg hogy jaj-jaj, nem tudunk kimenni, mert ott mennek a buzik, és hát bebuzulsz tőle Te is, ilymódon pedig a gyereke egy életre megtanulja a „buzik = rosszak” képletet.

Meg egyébként is, mennyire felelőtlen és ostoba szülőnek kell lenni ahhoz, hogy tudva arról, hogy a buzik ott fognak vonulni, hiszen mindenhonnan ez folyik, meg hát eleve minden szivárványszínben pompázik, ha mondjuk feljönnek a metróval, szóval tudja, hogy itt bizony pride van babám, na és pont erre az útvonalra viszi a gyereket, mert sehol máshol nincs egy négyzetméternyi szabad hely sem ebben az országba, ahol konzervatívoskodni tudnának egy jót. Hát ott van Felcsúton Arborétum vagy nézzék meg Tiborcz egyik hoteljét, avagy akár menjenek templomban és mondjanak egy imát a buzik lelki üdvéért. Épp az a szülő sérti a gyermekének egészséges szellemi és lelki fejlődését, és követ el törvénysértést, aki a buzik vonulása közelébe merészeli vinni a gyerekét.

Ha már óvoda, tudod, hogy kiknek az adójából tartják fenn az óvodákat, iskolákat? Igen, a buzik adójából is, ami nem is kicsi összegű szja, tb-hozzájárulás, meg ÁFA, ha vásárolnak is, hiszen a buzik nagy része magasan kvalifikált állásokban tengődnek (munkaidőben amúgy csak kicsit buzik), ami miatt azért erős hozzájárulásuk van a közteherviseléshez. Szóval: a buzik adózzanak, de kussoljanak, nehogy már egy szombat délutánt is adjunk neki ahhoz, hogy csak úgy vonulgassanak.

Végül, Undi, egyet mondj már meg nekem: Magyarországnak nem a jó élet és a szabadság kiteljesítése a célja?

Ja amúgy kétgyermekes hetero vagyok, semmi közöm a buzikhoz, mármint felőlem minden ember, legyen az a fideszes vagy buzi (vagy akár mindkettő, asyouknow), azt csinál, amit akar a szabadidejében, csak nekem ne kelljen egyikükkel se mennem.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
Egy józanabb véleményt szeretnék olvasni pl a legutóbbi ov interjúról, bármi pozitívumot, jó dolgot meglátni benne:

hvg.hu/itthon/20250620_Orban-Viktor-interju-kossuth-radio-ukrajna

A jót nem is a morális értelemben értem, hanem hogy milyen logika mentén gondolják, hogy ez egy működőképes stratégia.
r.baggio
nem arról szól, de elvileg pogátsa szerint nem lesz huxit

www.youtube.com/watch?v=1SShsvDCsEU

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
Egy józanabb véleményt szeretnék olvasni pl a legutóbbi ov interjúról, bármi pozitívumot, jó dolgot meglátni benne:

A jót nem is a morális értelemben értem, hanem hogy milyen logika mentén gondolják, hogy ez egy működőképes stratégia.
r.baggio
hogy utana lehessen forgatni egy filmet az akarat diadala cimmel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Ezt láttam jönni.  444.hu/2025/06/19/jambor-andras-nem-indul-a-2026-os-valasztason

Jámbi egy erős önreflexióval rendelkező ember, és nagyon nem politikus alkat. Ő az aktivista, szervező, mozgalmár típus, amennyire én tudom, kimondottan nem élvezte ezt a pozíciót.
Gyurma Pappa
Némi iróniàval kérdezem, hogy pár hete, amikor a kezembe nyomta Pesten az aktivistája a “Jámbor 2026 - Támogasd a győztest” szórólapot , akkor még nem volt önreflektív? 😊 hol és mikor találta el a megvilágosodás nyílvesszője? (Ezt már irónia nélkül kérdem)
MC12
Amikor rájött, hogy nincs már akkora támogatottsága, hogy nyerjen. Most akkor a Fidesz adatvezéreltsége az menő, Jámboré meg nem menő? 😀 (irónia)

Egyébként tényleg önreflexív, a Szikra belső dolgait ő is látja, az egész baloldal helyzetét szintén. Megpróbálta, de az elmúlt 3-4 hónapban elfogyott a levegő. Ahogy mindenki körül. (hetek óta posztolja a Tisza üzeneteit)
Gyurma Pappa
Vajon Klára mikor fogja fel, hogy lefőtt a kávé?

Csak Puzsérnak lett igaza, hogy a NER az ellenzékével együtt fog bukni.
5 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Újpalotán megvan mentve a NER Balázska megérkezett!!’
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854

Gyurma Pappa
MC12
ozibozi
Kétszer is leírta, hogy kérdezi. Miért nem ment át?
5 hónapja

Gyurma Pappa
MC12

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
Csak, hogy lássuk a másik oldalt is, megjött a két lábon járó Pride... Akarom mondani a két lábon járó kutató intézet.

24.hu/belfold/2025/06/19/kocsis-mate-tisza-part-kozvelemeny-kutatas/
KB23
"Kocsis Máté azt is elmondta, háromtagú jogászcsapatot hoztak létre, hogy feljelentéseket tegyenek az erőszakra buzdító, életellenes, más halálát kívánó kommenteket írókkal szemben, akiket igyekeznek azonosítani."

Bayer Show-ban mikor volt?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 279
Csak, hogy lássuk a másik oldalt is, megjött a két lábon járó Pride... Akarom mondani a két lábon járó kutató intézet.

24.hu/belfold/2025/06/19/kocsis-mate-tisza-part-kozvelemeny-kutatas/
5 hónapja
Lúdas Solymi
hasonló témát érint a videó amire ádám reagál:
 www.youtube.com/watch?v=6_RdD7dAEb8

5 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 867
Ez egy komoly teszt lesz a magyar társadalomnak, remélem sikerül megugrani és egy igazán ütős rendezvény lesz belőle, különben haladunk tovább a fehérorosz úton
r.baggio
Az csak municio lesz a rendszernek, a leheto legrosszabb eredmeny, elmondom szerintem miert:

Tarsadalmilag konzervativkent en pl nem ertek egyet azzal, hogy az Andrassy-n vonuljon az lmqwerty. Nem oda valo. Menjenek a Puskasba vagy az MVM Dome-ba. Ahogyan a hetero p*rn* vagy szexualizalt felvonulasokra is ugyanezt mondom.

Viszont, egyertelmu, hogy ez egy politikai manover a fidesztol, tehat egy olyan temaba tekertek a gyulekezesi jog csorbitasat, ami melle a tobbsegi tarsadalom fel tud sorakozni. En pl emiatttt a csavar miatt azt mondom, hogy a gyulekezesi jog "serelme" nagyobb fenyegetes, mint a pride vonulas, de szerintem ezt a felismerest az emberek tobbsege nem teszi meg.

Viszont, ha most ide jon 75 EP kepviselo stb. es nem a gyulekezesi szabadsag miatt tuntetni, hanem lmqwerty meg egyeb zaszlokkal "utos rendezvenyt" csinalni, az csak noveli a tamogatast a korlatozasok mellett, tarsadalmi supportot tesz moge az meg 2026-ra jelentos negativ hatassal lehet.
undisputedly
en most nagyon erot veszek magamon, nem szemelyeskedek veled, es erdemi vitat szeretnek errol folytatni, mert lehet ennek helye itt. kerlek, esetleges valaszod ennek szellemeben fogalmazd meg.

ez a rendezveny nem szexualizalt felvonulas hanem az elfogadasrol szol. arrol, hogy buszkek lehetnek az emberek akkor is, ha masok mint a heterok. ez egy tarsadalmi ugy, ami mellett kiallnak emberek, akar ehhez a csoporthoz tartoznak, akar nem. en is voltam kinn Budapesten es Maltan is pedig nem vagyok lmbtq.

epp emiatt jon a kerdesem, hogy akkor hol huzod meg a hatart? tehat, ha neked konzevartivkent nem tetszik a szivarvany zaszlo akkor ugyanennyi erovel mondhatom en azt, hogy egy kozismert fakenews-os Tucker se szonokoljon Esztergomban a Szechenyi teren? vagy, hogy bekemenet se lehessen? ezzel azert eljutunk egy nagyon veszelyes helyzetbe es erunk korbe a 2015ben megfogalmazott gondolatommal, hogy ez a fajta gyuloletkelteses politika nagyon csuszos lejto, mert tortenelmi tapasztalatok mutatjak, hogy ezen nincs megallas csak akkor ha vmi hatalmas kataklizma van. eloszor az idegenek ellen uszitunk aztan mikor ez kifut akkor jonnek a honfitarsaink. tegnap a sajto munkatarsai, ma az lmbtq, de holnap lehetnek a seahawks drukkerek is.
csebi
Mondjuk az elso sorod kicsit furan hat, hogy "erot kell venned magadon" hogy ne szemelyeskedj, mert ez pont nem az elfogadas, de mindegy.

Nem en huzom meg a hatart, hanem a tarsadalom egeszenek feladata, aminek a vegkimenetelet, mint demokraciakban szokas, mindenki elfogadja. En csak egy ember vagyok a sokbol, ha a tobbseg ugy dont hogy szerintuk ez jo es kivanatos, akkor legyen ugy.

Nekem a szemelyes preferenciam az, hogy a szexualitas nyilvanos unneplese, nem az utcara valo. Ez a preferencia igaz nalam arra is, amikor meg regen valami felnottfilmes vonulas volt. Annak sincs semmi helye ott. De egy hetero fesztivalnak sem lenne, ahol az a fokusz, hogy te hetero vagy. Elfogadom, hogy a te fejedben ez az elfogadasrol szol, lehet hogy Magyarorszagon, ebben a kozegben ez errol szol, de szerintem meg a szexualis iranyultsagrol, igy az ilyen felvonulasokkal nem ertek egyet. Azzal sem amugy, hogy befoliazzanak bizonyos konyveket, vagy valakinek a szexualis orientaltsaga miatt kevesebb civil joga legyen. Attol, hogy szexualis preferencia kore csoportosulo es szerintem szexualizalt esemenyt nem tartok nyilvanosan kivanatosnak, az nem jelenti azt, hogy ellenerzesekkel viseltetek az ember irant, mert akkor a heterok irant is azzal viseltetek, tehat gyakorlatila a teljes pie chart benne van.

Ezen gondolatsor menten neked is szived joga azt gondolni, hogy Tucker Carlsonnak nincs helye a Szecheniy teren.

Az, hogy te ezt egy lancolat elso elemenek gondolod, az valoszinuleg a politikai es tarsadalmi felfogasod miatt van, ami elter az enyemtol. Abban egyetertunk, hogy politikai haszonszerzes miatt celkeresztbe alittotta a fidesz ezt a csoportot, es ez nem jo. Ezen kivul nekem a problemam a mar korabban leirtak miatt van a dontessel, nevezetesen ez csak egy "csapda", hogy politikai celbol lehessen csokkenteni a gyulekezesi szabadsagot. Ha te ezen tul meg tovabbi gyuloletkeltest is feltesz, ahhoz is szived joga.
undisputedly
Sztem a vallasosak se vonulgassanak.
Meg mi az mar h Magyarorszag kereszteny orszag? Az en velemenyemet mikor kertek ki errol?

Es vegyek le az alkoholt reklamozo tablakat, miert kell az alkoholista iranyultsaguak vagyat neznem nekem is?
5 hónapja
Talán itt olvassák a legtöbben, hátha érint valakit:

telex.hu/belfold/2025/06/19/palyafelujitas-rakosrendezo-mav-nyugati-palyaudvar-vonat-kozlekedes
warr_b
engem elég masszívan érint
nem is sok kedvem van irodába menni jövő héten

de én tudtam korábban is, azért köszi

Szerkesztette: Negritis, a vajda

5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 314 — zászló zászló szív

Gyurma Pappa
MC12
Amikor rájött, hogy nincs már akkora támogatottsága, hogy nyerjen. Most akkor a Fidesz adatvezéreltsége az menő, Jámboré meg nem menő? 😀 (irónia)

Egyébként tényleg önreflexív, a Szikra belső dolgait ő is látja, az egész baloldal helyzetét szintén. Megpróbálta, de az elmúlt 3-4 hónapban elfogyott a levegő. Ahogy mindenki körül. (hetek óta posztolja a Tisza üzeneteit)

5 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 288

Gyurma Pappa

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Talán itt olvassák a legtöbben, hátha érint valakit:

telex.hu/belfold/2025/06/19/palyafelujitas-rakosrendezo-mav-nyugati-palyaudvar-vonat-kozlekedes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Orbán, Rogán, Pintér, Szíjjártó, Deutch... stb maszkban kellene kivonulni.
Az arcfelismerő meg biztos küldené a "felismerteknek" a csekket 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Én Szájer maszkban mennék, ott lennének bajban igazán, "most akkor neki se lehet?"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Orbán, Rogán, Pintér, Szíjjártó, Deutch... stb maszkban kellene kivonulni.
Az arcfelismerő meg biztos küldené a "felismerteknek" a csekket 😀

5 hónapja
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Nincsen jó véleményem a Pride-ról. soha nem is tagadtam, de nem lehetne zakóban, kosztümben vinni a zászlót idén ebben a környezetben? Az oltás lenne, de nem ez lesz...
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
Ez egy komoly teszt lesz a magyar társadalomnak, remélem sikerül megugrani és egy igazán ütős rendezvény lesz belőle, különben haladunk tovább a fehérorosz úton
r.baggio
Az csak municio lesz a rendszernek, a leheto legrosszabb eredmeny, elmondom szerintem miert:

Tarsadalmilag konzervativkent en pl nem ertek egyet azzal, hogy az Andrassy-n vonuljon az lmqwerty. Nem oda valo. Menjenek a Puskasba vagy az MVM Dome-ba. Ahogyan a hetero p*rn* vagy szexualizalt felvonulasokra is ugyanezt mondom.

Viszont, egyertelmu, hogy ez egy politikai manover a fidesztol, tehat egy olyan temaba tekertek a gyulekezesi jog csorbitasat, ami melle a tobbsegi tarsadalom fel tud sorakozni. En pl emiatttt a csavar miatt azt mondom, hogy a gyulekezesi jog "serelme" nagyobb fenyegetes, mint a pride vonulas, de szerintem ezt a felismerest az emberek tobbsege nem teszi meg.

Viszont, ha most ide jon 75 EP kepviselo stb. es nem a gyulekezesi szabadsag miatt tuntetni, hanem lmqwerty meg egyeb zaszlokkal "utos rendezvenyt" csinalni, az csak noveli a tamogatast a korlatozasok mellett, tarsadalmi supportot tesz moge az meg 2026-ra jelentos negativ hatassal lehet.
undisputedly
en most nagyon erot veszek magamon, nem szemelyeskedek veled, es erdemi vitat szeretnek errol folytatni, mert lehet ennek helye itt. kerlek, esetleges valaszod ennek szellemeben fogalmazd meg.

ez a rendezveny nem szexualizalt felvonulas hanem az elfogadasrol szol. arrol, hogy buszkek lehetnek az emberek akkor is, ha masok mint a heterok. ez egy tarsadalmi ugy, ami mellett kiallnak emberek, akar ehhez a csoporthoz tartoznak, akar nem. en is voltam kinn Budapesten es Maltan is pedig nem vagyok lmbtq.

epp emiatt jon a kerdesem, hogy akkor hol huzod meg a hatart? tehat, ha neked konzevartivkent nem tetszik a szivarvany zaszlo akkor ugyanennyi erovel mondhatom en azt, hogy egy kozismert fakenews-os Tucker se szonokoljon Esztergomban a Szechenyi teren? vagy, hogy bekemenet se lehessen? ezzel azert eljutunk egy nagyon veszelyes helyzetbe es erunk korbe a 2015ben megfogalmazott gondolatommal, hogy ez a fajta gyuloletkelteses politika nagyon csuszos lejto, mert tortenelmi tapasztalatok mutatjak, hogy ezen nincs megallas csak akkor ha vmi hatalmas kataklizma van. eloszor az idegenek ellen uszitunk aztan mikor ez kifut akkor jonnek a honfitarsaink. tegnap a sajto munkatarsai, ma az lmbtq, de holnap lehetnek a seahawks drukkerek is.
csebi
Mondjuk az elso sorod kicsit furan hat, hogy "erot kell venned magadon" hogy ne szemelyeskedj, mert ez pont nem az elfogadas, de mindegy.

Nem en huzom meg a hatart, hanem a tarsadalom egeszenek feladata, aminek a vegkimenetelet, mint demokraciakban szokas, mindenki elfogadja. En csak egy ember vagyok a sokbol, ha a tobbseg ugy dont hogy szerintuk ez jo es kivanatos, akkor legyen ugy.

Nekem a szemelyes preferenciam az, hogy a szexualitas nyilvanos unneplese, nem az utcara valo. Ez a preferencia igaz nalam arra is, amikor meg regen valami felnottfilmes vonulas volt. Annak sincs semmi helye ott. De egy hetero fesztivalnak sem lenne, ahol az a fokusz, hogy te hetero vagy. Elfogadom, hogy a te fejedben ez az elfogadasrol szol, lehet hogy Magyarorszagon, ebben a kozegben ez errol szol, de szerintem meg a szexualis iranyultsagrol, igy az ilyen felvonulasokkal nem ertek egyet. Azzal sem amugy, hogy befoliazzanak bizonyos konyveket, vagy valakinek a szexualis orientaltsaga miatt kevesebb civil joga legyen. Attol, hogy szexualis preferencia kore csoportosulo es szerintem szexualizalt esemenyt nem tartok nyilvanosan kivanatosnak, az nem jelenti azt, hogy ellenerzesekkel viseltetek az ember irant, mert akkor a heterok irant is azzal viseltetek, tehat gyakorlatila a teljes pie chart benne van.

Ezen gondolatsor menten neked is szived joga azt gondolni, hogy Tucker Carlsonnak nincs helye a Szecheniy teren.

Az, hogy te ezt egy lancolat elso elemenek gondolod, az valoszinuleg a politikai es tarsadalmi felfogasod miatt van, ami elter az enyemtol. Abban egyetertunk, hogy politikai haszonszerzes miatt celkeresztbe alittotta a fidesz ezt a csoportot, es ez nem jo. Ezen kivul nekem a problemam a mar korabban leirtak miatt van a dontessel, nevezetesen ez csak egy "csapda", hogy politikai celbol lehessen csokkenteni a gyulekezesi szabadsagot. Ha te ezen tul meg tovabbi gyuloletkeltest is feltesz, ahhoz is szived joga.
undisputedly
Ok. Neked azért sikerült személyeskedni de mindegy.

Csak annyi válasz: én nem gondolom úgy h Tuckernek nincs helye Esztergomban, és ilyet nem írtam, nem is gondoltam, és ne is adj ilyet a szamba. Kérdésként tettem fel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.