Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
újlipótban van 25%, aki listán simán leszavaz a fideszre ogyv-n. namost ha polpot megyében sem tudnak ez alá menni, akkor overall mitől lenne ez a max nekik?A fidesz bármit csinál (értsd tényleg bármit) 30-35% kapni fog.egyrészt nem vagyok biztos a 35-ben
A Tisza 2/3 csak egy állom, tudok olyan 1000 ember ahol bejön, de olyat is ahol a fidesz nyer 2/3-dal.
kijo
de a 25t aláírom
másrészt 45% is elég lehet 2/3adhoz adott esetben
Negritis, a vajda
6 hónapja
ex közvk operátorként mondom, hatalmas élmény az ilyet lerögzíteni. az egész kérdőív megy a kukába, mert ezzel 99%, hogy semmit sem lehet kezdeni. inkább mondd meg az elején, hogy kopjanak le és mindenki idejét megspórolod 🙂Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
szaba
6 hónapja
aztán megérkezik thürmer majd az egyes pályán, mint czene 96bankövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
6 hónapja
annyira magas?Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Múltkor - végre - én is részt vehettem egy telefonos mérésben. Mikor azt kellett értékelni, mennyire szimpatikus nekem adott politikus, mindet 1-essel értékeltem.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
Bazsinho
6 hónapja
A fidesz bármit csinál (értsd tényleg bármit) 30-35% kapni fog.egyrészt nem vagyok biztos a 35-ben
A Tisza 2/3 csak egy állom, tudok olyan 1000 ember ahol bejön, de olyat is ahol a fidesz nyer 2/3-dal.
kijo
de a 25t aláírom
másrészt 45% is elég lehet 2/3adhoz adott esetben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
A fidesz bármit csinál (értsd tényleg bármit) 30-35% kapni fog.Saját állításuk szerint Fidesztől Tiszára váltó ismerőseim nagy részét ezek a csontvázak rohadtul nem érdekli. Drágaság van, rosszabbul élnek mint 1-2 éve és ennyi.'22-ben azért vedd figyelembe, hogy épp kitört egy háború a szomszédban, MZP összeállt Ferivel, ami nem tett jót a kampányának, és hát sok nyilatkozata se sikerült úgy ahogy kellett volna és ki tudta forgatni a fidess.Nem tudom. Előkerült, hogy mekkorát vertek ránk a lengyelek az elmúlt 10 évben (mondjuk van bajuk nekik is, de ez másik mese). 2000 és 2009 között ugyanúgy duplázott a gdp per capita, mint 2020 és 2025 között. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a gazdasági helyzet annyival rosszabb. A relatív gazdasági helyzet sem annyira rossz, mint 2009-ben.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Ezt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.
Gyurma Pappa
Amadeus az áttelelt poloska
Gyurma Pappa
Egy az egyben 2009 van. Simán benne van a kalapban egy 2/3-os kiütés szerintem és az is, hogy erre el fog durranni Orbán agya.
A hatalom moralitása nem most szar, már szar volt 2022-ben is, és nyilvánvaló is volt sokaknak, akik rájuk szavaztak, mégis rekord mennyiségű szavazatot kapott a KDNP által is támogatott Fidesz.
Orbán Viktor ereje teljében van, az akkori Bajnai kormány bohócnak is kevés volt.
Valahogy nem áll össze nekem ez az egész. Főleg azt hiszem el nehezen, hogy ebből kétharmad lesz. Azt is gondolom, hogy ha ennyire veszélyes lenne a helyzet, már durvulna a Fidesz...
Gyurma Pappa
Plusz akkor azért nem buktak ki ilyen fajta csontvázak a szekrényből, mint a kegyelmi botrány, Matolcsy klán lopása és lehetne még sorolni.
KB23
Na ők azok, akik a 30 ezres nyugdíjkiegészítés vagy a családi adókedvezmény emelés, 2 gyerek utáni szja mentesség megkapása után simán a fideszre fognak megint szavazni.
kittli
6 hónapja
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiOrbán , Toroczkai, Dobrev van választék bőven... 😆😆😆
rva
6 hónapja
Saját állításuk szerint Fidesztől Tiszára váltó ismerőseim nagy részét ezek a csontvázak rohadtul nem érdekli. Drágaság van, rosszabbul élnek mint 1-2 éve és ennyi.'22-ben azért vedd figyelembe, hogy épp kitört egy háború a szomszédban, MZP összeállt Ferivel, ami nem tett jót a kampányának, és hát sok nyilatkozata se sikerült úgy ahogy kellett volna és ki tudta forgatni a fidess.Nem tudom. Előkerült, hogy mekkorát vertek ránk a lengyelek az elmúlt 10 évben (mondjuk van bajuk nekik is, de ez másik mese). 2000 és 2009 között ugyanúgy duplázott a gdp per capita, mint 2020 és 2025 között. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a gazdasági helyzet annyival rosszabb. A relatív gazdasági helyzet sem annyira rossz, mint 2009-ben.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Ezt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Egy az egyben 2009 van. Simán benne van a kalapban egy 2/3-os kiütés szerintem és az is, hogy erre el fog durranni Orbán agya.
A hatalom moralitása nem most szar, már szar volt 2022-ben is, és nyilvánvaló is volt sokaknak, akik rájuk szavaztak, mégis rekord mennyiségű szavazatot kapott a KDNP által is támogatott Fidesz.
Orbán Viktor ereje teljében van, az akkori Bajnai kormány bohócnak is kevés volt.
Valahogy nem áll össze nekem ez az egész. Főleg azt hiszem el nehezen, hogy ebből kétharmad lesz. Azt is gondolom, hogy ha ennyire veszélyes lenne a helyzet, már durvulna a Fidesz...
Gyurma Pappa
Plusz akkor azért nem buktak ki ilyen fajta csontvázak a szekrényből, mint a kegyelmi botrány, Matolcsy klán lopása és lehetne még sorolni.
KB23
Na ők azok, akik a 30 ezres nyugdíjkiegészítés vagy a családi adókedvezmény emelés, 2 gyerek utáni szja mentesség megkapása után simán a fideszre fognak megint szavazni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
index.hu/belfold/2025/06/18/budapest-zuglo-alpolgarmester-jogkor-megvonas-varnai-laszlo-polgarmester-gyerek-utes-osztalykirandulas/De szép történet ez is….
6 hónapja
Amúgy egyetértek, ennek lehet egy szoft módszere, ha még gyors átáll prezidenciális rendszerre, és oda ül át.Ha több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
A számok valósak, és a kormányváltás nem valószínű. Miért engedné Orbán?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Szerintem már nem extrém eset meghackelni egy vesztes választást.
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
Ha több szavazatot kap a Tisza, akkor kétharmad is lesz, ez ilyen rendszer a győzteskompenzáció, és az egyéni vk.-k miatt.Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Szerintem már nem extrém eset meghackelni egy vesztes választást.
Meghúzni meg miért ne merné? Ki szankcionálja? És miként? Kap egy petíciót nyugatról?
6 hónapja
Azt nem meri meghuzni szerintem. Akkor mar elobb oldjak meg, hogy eltoljak a valasztast. De hiaba keresed a lyukat a mondandomban, tudod jol, hogy en nem az ilyen extrem esetekre gondoltam, hanem arra, hogy ha lesz szavazas, akkor sem lesz ketharmad a Tiszanak, es jelenleg azokban a pletykakban sem hiszek, hogy ne az uralkodo nyerne.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
Mert ha nem engedi, Belarusz szintű izolációba löki az országot.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul miért ne lépne hátra? A lengyel példa mutatja, simán visszajöhet ő is, pl. államfőként, ha már MP belengette a közvetlen elnökválasztást.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Jó tudni, hogy akkor ez még csak kisasszonytánc (háború, harc, Ukrajna a hibás,Nem tudom. Előkerült, hogy mekkorát vertek ránk a lengyelek az elmúlt 10 évben (mondjuk van bajuk nekik is, de ez másik mese). 2000 és 2009 között ugyanúgy duplázott a gdp per capita, mint 2020 és 2025 között. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a gazdasági helyzet annyival rosszabb. A relatív gazdasági helyzet sem annyira rossz, mint 2009-ben.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
6 hónapja
Látni én nagyon rég láttam belsős kutatási anyagot, _hallani_ persze hallok ezt, azt, csak mint azt pár hete már beszéltük, ezek szerint mást hallunk 😊 én pl. sose láttam, de még csak nem is hallottam komolyan vehető embertől olyan belsőst, ahol 5-7%nál nagyobb Tisza előny lett volna.Nem értem az iróniát.444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenAzért Endre bá lassíthatna kicsit, ha így halad, év végére a Fidesz becsúszik az 5% alà, és a Tisza 95%on fog állni. Lehet megszaladt a Gere Kopár.
Gyurma Pappa
MC12
Te nem láttál/látsz belső számokat?
Azokban már pár hónapja is kb. 15% volt a difi, a Tisza 50 felett, a Fidesz 40 alatt, írtam is.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz.A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Stez
6 hónapja
Nem értem az iróniát.444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenAzért Endre bá lassíthatna kicsit, ha így halad, év végére a Fidesz becsúszik az 5% alà, és a Tisza 95%on fog állni. Lehet megszaladt a Gere Kopár.
Gyurma Pappa
MC12
Te nem láttál/látsz belső számokat?
Azokban már pár hónapja is kb. 15% volt a difi, a Tisza 50 felett, a Fidesz 40 alatt, írtam is.
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/18/vitalyos-eszter-tartja-a-siros-picsogos-mondatat-es-nem-ker-bocsanatotA Fidesz nevű L gyár újabb terméke
Poloska vagyok.
6 hónapja
Pont ezert mondom, az hogy ezzel a bullshit szavazassal tudtak reagalni sokmindent elarul.Azert a Fidesz altal a fbookra most kitett Voks vs tiszas kerdoiv grafikonnal keves dolog nyugtat meg jobban.voks2025.hu/registration
JéBé
komolytalan a szavazás, csak egy email cím kell, azt meg annyit csinálsz amennyit akarsz
NB2
6 hónapja
Pontosan, a netes médiát nem lehet megszüntetni, csak a netet lelőni.444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerint"internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről"
A jogszabály tervezete természetesen a médiáról sem feledkezik meg. Hadiállapot esetén Rogán Antal feladata, hogy gondoskodjon az országos sajtótermékek kivételévelaz összes napilap és más időszaki lap, valamint internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről,emellett a megmaradó lapok példány- és oldalszámát korlátozhatja, a lapok előfizetéses rendszerét megszüntetheti.Milyen érdekes feladatkör és milyen érdekes időben megint...
Beki
Nem vagyok egy nagy szaki, de ez nagyon nagy hülyeségnek tűnik.
zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Azert a Fidesz altal a fbookra most kitett Voks vs tiszas kerdoiv grafikonnal keves dolog nyugtat meg jobban.voks2025.hu/registration
JéBé
komolytalan a szavazás, csak egy email cím kell, azt meg annyit csinálsz amennyit akarsz
6 hónapja
Azert a Fidesz altal a fbookra most kitett Voks vs tiszas kerdoiv grafikonnal keves dolog nyugtat meg jobban.
6 hónapja
Na igen, de ez meg sok esetben csaloka lehet, hisz mindenkit mas behatasok ernek, ezaltal azt hiszi, hogy ezek vannak „folenyben”. En mar legutobb is azt hittem, ha nem is konkretan kormanyvaltas, de azert szorosabb harc lesz, semmikepp sem ketharmad, annyira uton-utfelen azzal talalkoztam, hogy pfuh, MZP-ek igy-ugy-amugy, es most vegre megvan xyz.Feltétlenül én se hiszek ezeknek a felméréseknek, de a közhangulat más mutatt, legalábbis az én környezetben. És ez sokkal beszédesebb számomra mint a kutatások.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz. Mondjuk en ruhellem a politikat es ha tehetem, a kozelebe sem megyek, melyebben foleg nem merulok ezekbe bele, ugyhogy ez csak az en szimpla tippem, de en nem hogy a ketharmadban, meg abban sem hiszek, hogy a nagyvezirt (and pals) 2026-ban levaltjak.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Stez
KB23
Majd az en kornyezetemben is csak azt lattam, hogy mennyien lepodnek meg a ketharmadon. Persze, most nem egy teljesen segghulye rivalis van a vezerrel szemben, latszatra osszeszedett, rendezett vonal mentem halad MP, latszatra a fiatalok mellette vannak, mig a masik oldal meg loki magabol a hibakat es a gyokersegeket, de hat aztan a fasz tudja, ez a valosag-e, mert valahogy amikor kell, akkor ez a gyoker oldal mindig be tudja csoditeni az embereket a fulkekbe, mig a masik kevesbe.
Ugyhogy en ebben itt mar semmiben sem hiszek. Foleg Magyarorszagon, igy elnezve az elmult evek torteneseit, ennyi buta es megvezetheto birkat sok egyeb helyen orszagban aligha talalni.
6 hónapja
Dehogy kell, csak egy gyors szavazáson át kell tolni, hogy "amennyiben egy szomszédos országban háború zajlik a parlamenti 2/3-os többségi szavazattal elrendelhet honvédelmi válsághelyzetet", 2 gombnyomás és már Tóni kezdheti is...444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerintNa, már csak meg kell támadni Ukrajnát valami kamu casus belli alapján, és akkor végre jöhet a Kánaán...
A jogszabály tervezete természetesen a médiáról sem feledkezik meg. Hadiállapot esetén Rogán Antal feladata, hogy gondoskodjon az országos sajtótermékek kivételévelaz összes napilap és más időszaki lap, valamint internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről,emellett a megmaradó lapok példány- és oldalszámát korlátozhatja, a lapok előfizetéses rendszerét megszüntetheti.Milyen érdekes feladatkör és milyen érdekes időben megint...
Beki
somoskovig

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!