Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
Hát, ennek jelenleg csak az áll útjában, hogy a T nem lett állami, a többi nagy netszolgáltató az övék, így azt tiltanak le, amit akarnak. Egyébként meg van rá gyakorlat, ha külföldi fogadásos oldalakkal meg tudták csinálni, akkor a Telex.hu se lehet gond...444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerint"internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről"
A jogszabály tervezete természetesen a médiáról sem feledkezik meg. Hadiállapot esetén Rogán Antal feladata, hogy gondoskodjon az országos sajtótermékek kivételévelaz összes napilap és más időszaki lap, valamint internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről,emellett a megmaradó lapok példány- és oldalszámát korlátozhatja, a lapok előfizetéses rendszerét megszüntetheti.Milyen érdekes feladatkör és milyen érdekes időben megint...
Beki
Nem vagyok egy nagy szaki, de ez nagyon nagy hülyeségnek tűnik.
zinedine5
Szerk.: az egyedüli karcos a Partizán és hasonló Youtube tartalmak lehetnek, de szerintem azokat is lehet korlátozni, majd kérnek receptet az orosz vagy kínai elvtársaktól...
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
Nehogy véletlenül külföldi propagandát terjesszenek, tudod. 😊444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerint"internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről"
A jogszabály tervezete természetesen a médiáról sem feledkezik meg. Hadiállapot esetén Rogán Antal feladata, hogy gondoskodjon az országos sajtótermékek kivételévelaz összes napilap és más időszaki lap, valamint internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről,emellett a megmaradó lapok példány- és oldalszámát korlátozhatja, a lapok előfizetéses rendszerét megszüntetheti.Milyen érdekes feladatkör és milyen érdekes időben megint...
Beki
zinedine5
6 hónapja
444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerint"internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről"
Beki
6 hónapja
444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerintNa, már csak meg kell támadni Ukrajnát valami kamu casus belli alapján, és akkor végre jöhet a Kánaán...
Beki
6 hónapja
444.hu/2025/06/18/kulonleges-feladatokat-kaphatna-rogan-antal-rendkivuli-helyzetekben-egy-rendelettervezet-szerintA jogszabály tervezete természetesen a médiáról sem feledkezik meg. Hadiállapot esetén Rogán Antal feladata, hogy gondoskodjon az országos sajtótermékek kivételévelaz összes napilap és más időszaki lap, valamint internetes újság vagy hírportál kiadásának megszüntetéséről,emellett a megmaradó lapok példány- és oldalszámát korlátozhatja, a lapok előfizetéses rendszerét megszüntetheti.Milyen érdekes feladatkör és milyen érdekes időben megint...
6 hónapja
Szerintem a legbeszédesebb, hogy kormányközeli kutatók nem közölnek mostanában kutatást. Ha biztos Fidesz előny lenne, akkor jönnének.hát de így is olyan számot mondanak amilyet akarnak, én azért nem értem
focilap
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Az egész cégnek? Az nem kevés Kopár. Maradjunk annyiban hogy nem belpesten kéne csak felmérést csinálni...444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenAzért Endre bá lassíthatna kicsit, ha így halad, év végére a Fidesz becsúszik az 5% alà, és a Tisza 95%on fog állni. Lehet megszaladt a Gere Kopár.
Ezt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.
Gyurma Pappa
MC12

6 hónapja
444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenAzért Endre bá lassíthatna kicsit, ha így halad, év végére a Fidesz becsúszik az 5% alà, és a Tisza 95%on fog állni. Lehet megszaladt a Gere Kopár.
Ezt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
Szerintem a legbeszédesebb, hogy kormányközeli kutatók nem közölnek mostanában kutatást. Ha biztos Fidesz előny lenne, akkor jönnének.Nem létezik, hogy nem mutatnak rossz eredményeket a saját házon belüli kutatásaik (alig beszélnek róla és ott is annyit h a dagadt látta a számokat és elégedett velük, sztem ez jelenti h szarban a haza és nem úgy alakulnak a számok, ahogy várják). Minden lépésük a totál elmebaj és hétről hétre süllyednek durván lejjebb; ez eddig nem volt jellemző.
focilap
6 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/18/europai-unio-kotelezettsegszegesi-eljaras-arresstop-kormany-reakcio-ukrajna„Brüsszel a mai napon megtámadta Magyarországot, mert kevesli a multik profitját”
„Brüsszelnek csak Ukrajna és a multik profitja a fontos. Ukrajna támogatásának árát és a multik profitját a magyar családokkal fizettetnék meg”
Ezek hülyék, nagyon hülyék...
6 hónapja
focilap
56
Szerintem a legbeszédesebb, hogy kormányközeli kutatók nem közölnek mostanában kutatást. Ha biztos Fidesz előny lenne, akkor jönnének.
6 hónapja
Feltétlenül én se hiszek ezeknek a felméréseknek, de a közhangulat más mutatt, legalábbis az én környezetben. És ez sokkal beszédesebb számomra mint a kutatások.En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz. Mondjuk en ruhellem a politikat es ha tehetem, a kozelebe sem megyek, melyebben foleg nem merulok ezekbe bele, ugyhogy ez csak az en szimpla tippem, de en nem hogy a ketharmadban, meg abban sem hiszek, hogy a nagyvezirt (and pals) 2026-ban levaltjak.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Amadeus az áttelelt poloska
Gyurma Pappa
Egy az egyben 2009 van. Simán benne van a kalapban egy 2/3-os kiütés szerintem és az is, hogy erre el fog durranni Orbán agya.
Stez
6 hónapja
En jelenleg meg abban sem hiszek, hogy igazak a felmeresek es egyaltalan kormanyvaltas lesz. Mondjuk en ruhellem a politikat es ha tehetem, a kozelebe sem megyek, melyebben foleg nem merulok ezekbe bele, ugyhogy ez csak az en szimpla tippem, de en nem hogy a ketharmadban, meg abban sem hiszek, hogy a nagyvezirt (and pals) 2026-ban levaltjak.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Egy az egyben 2009 van. Simán benne van a kalapban egy 2/3-os kiütés szerintem és az is, hogy erre el fog durranni Orbán agya.
6 hónapja
'22-ben azért vedd figyelembe, hogy épp kitört egy háború a szomszédban, MZP összeállt Ferivel, ami nem tett jót a kampányának, és hát sok nyilatkozata se sikerült úgy ahogy kellett volna és ki tudta forgatni a fidess.Nem tudom. Előkerült, hogy mekkorát vertek ránk a lengyelek az elmúlt 10 évben (mondjuk van bajuk nekik is, de ez másik mese). 2000 és 2009 között ugyanúgy duplázott a gdp per capita, mint 2020 és 2025 között. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a gazdasági helyzet annyival rosszabb. A relatív gazdasági helyzet sem annyira rossz, mint 2009-ben.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
A hatalom moralitása nem most szar, már szar volt 2022-ben is, és nyilvánvaló is volt sokaknak, akik rájuk szavaztak, mégis rekord mennyiségű szavazatot kapott a KDNP által is támogatott Fidesz.
Orbán Viktor ereje teljében van, az akkori Bajnai kormány bohócnak is kevés volt.
Valahogy nem áll össze nekem ez az egész. Főleg azt hiszem el nehezen, hogy ebből kétharmad lesz. Azt is gondolom, hogy ha ennyire veszélyes lenne a helyzet, már durvulna a Fidesz...
Gyurma Pappa
Plusz akkor azért nem buktak ki ilyen fajta csontvázak a szekrényből, mint a kegyelmi botrány, Matolcsy klán lopása és lehetne még sorolni.
6 hónapja
Ahogy volt kolléganőm mondja, ha egy barna örvösmedve állna az ellenzék élére, rá szavazna.kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiValszeg nem vagy vele egyedül, de inkább mint a dagadék és tikkjei.
rva
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Nem tudom. Előkerült, hogy mekkorát vertek ránk a lengyelek az elmúlt 10 évben (mondjuk van bajuk nekik is, de ez másik mese). 2000 és 2009 között ugyanúgy duplázott a gdp per capita, mint 2020 és 2025 között. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a gazdasági helyzet annyival rosszabb. A relatív gazdasági helyzet sem annyira rossz, mint 2009-ben.Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
A hatalom moralitása nem most szar, már szar volt 2022-ben is, és nyilvánvaló is volt sokaknak, akik rájuk szavaztak, mégis rekord mennyiségű szavazatot kapott a KDNP által is támogatott Fidesz.
Orbán Viktor ereje teljében van, az akkori Bajnai kormány bohócnak is kevés volt.
Valahogy nem áll össze nekem ez az egész. Főleg azt hiszem el nehezen, hogy ebből kétharmad lesz. Azt is gondolom, hogy ha ennyire veszélyes lenne a helyzet, már durvulna a Fidesz...

6 hónapja
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiValszeg nem vagy vele egyedül, de inkább mint a dagadék és tikkjei.
rva
6 hónapja
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar PetiKülönösebben nekem sem, de ez van. Ő a kalapács.
rva
6 hónapja
Arra, hogy szerintem minden konvencionális ismeretünket kukába dobhatjuk, amivel eddig a magyar belpolitikáról rendelkeztünk.Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
6 hónapja
kövezzetek meg, de nekem nem szimpatikus Magyar Peti
6 hónapja
Aki a minecraft szervert már nem üzemelteti 😕Milyen Feri? 😀Lesz olyan kurva jó könyv, mint Ferié? 😀telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
Az idén 70 éves, 8 általánossal bíró nagyapám szerint pedig mindenkié, és a szegények gyakran arra szavaznak, aki ad nekik ilyenkor valamit. Na de kinek van igaza??😀😀
zacknorb
Gyurma Pappa
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Akkor nem kormányváltás lesz. Vagy mire gondolsz?444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa

6 hónapja
Milyen Feri? 😀Lesz olyan kurva jó könyv, mint Ferié? 😀telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
Az idén 70 éves, 8 általánossal bíró nagyapám szerint pedig mindenkié, és a szegények gyakran arra szavaznak, aki ad nekik ilyenkor valamit. Na de kinek van igaza??😀😀
zacknorb
Gyurma Pappa
zacknorb
6 hónapja
444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Gyurma Pappa
6 hónapja
444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenEzt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.