Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 532 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hatvanpusztával mi a terv? Remélem átalakítják valami hasznos dologgá.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Az nem mezőgazdasági célú mintagazdaság???
Matthew99
De tényleg, van rá esély hogy elvegyék? Vagy élhet ott vidáman a klán? Az nagyon bántana.

2 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 749 — Poloska confirmed
Amúgy tudom, hogy túlspilázom, de esküszöm, hogy még a levegő is jobb lett mára. Méghogy nincs hatással az életünkre... olyan szintű megkönnyebbülés van rajtam, hogy még az sem érdekelt, ahogy a mammer nekem tolta a kocsiját a Lidlbeb. Pedig két napja valszeg kettészakítottam volna.
2 hónapja
topin New England Patriots 2 393
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.

Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
Egyetértek, Viktor tudta meg max 1-2 bizalmas.
szaba
Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.
KB23
És ők honnan/kitől tudták? Mert hogy nem ők telefonáltak meg összesítettek az biztos. Szóval nehezen hihető hogy csak ők négyen tudtak a számokról.
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 498 — Invisible man
Az nem mezőgazdasági célú mintagazdaság???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Theme park?
szaba
Inkább kórház, vagy valami üdülőközpont.
Nem jó, ahhoz orvos és ápoló is kéne, az meg nincs.

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
fontos honlap, tessék a könyvjelzőkbe tenni 😛
 nemvagyunkfronton.hu/

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 216 — The Mathematician
Theme park?
szaba
zebasimogató

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 766
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/668409097_1837354333570885_4361945415328327781_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=8C3uf5NxCAwQ7kNvwG8c5ab&_nc_oc=AdqfjFK0bR-5d3ey7lgTJWJv4VV-8yblpmlJzVXnuGYxNVj4AJ5kfzqHi_rMyHoZ33I&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=ck1uBbKQXL6AEvTmQWVlzw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af9SDnrKindAHH8RplViAIywmgzhLRJ4-JDC4FUAeCkLBg&oe=6A46AF03
55.327 Aufrufe · 1.462 Reaktionen | Befejező rész...😁🤘😈 | József Kincses
Befejező rész...😁🤘😈
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 965
Én meg lennék lepődve ha itt a Fideszben széles körben nyilvános lettek volna a tényleges számok. Azzal kb veszélyeztették volna azt, hogy egyben maradnak, amíg lemegy a választás, mert ha biztos a bukás, akkor többen kiugorhatnak, nem tesznek bele energiát etc.

Egyszerűen elhitték a saját hazugságaikat, megkapták felülről, hogy azt kell tolni, hogy faszák vagyunk és elhitték.
ervinator
szaba
Az a 4 ember. OV, Lézer, Szijjas és Tóni.
2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 532 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Theme park?
szaba

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 637

ervinator
szaba
hát azért meglepne ha csukott szemmel jártak volna ezek az emberek. Lehet hogy azt mondták amit kellett de néhány kivételtől eltekintve itt érezték hogy mészárlás lesz
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 941

ervinator
2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 099

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 941
Theme park?
2 hónapja
Kérdező:
Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?

Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
remontada
2 napja ugyanő: nincs olyan hogy független újságírás

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 489 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy az igazi unsung hero szerintem Panyi Szabolcs, mellette Szabó Bence százados, Pálinkás százados és a többi kiálló.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 637
Kérdező:
Mi fog változni az életedben azzal hogy a Fidesz veszített?

Hajdú Petike:
Semmi. Én független vagyok 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDD
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 965
Hát ha úgy nézzük egy miniszterelnök volt benne, az biztos. 😀
KB23
most ez komoly? 😊 magyarázod a viccet? 😊

amúgy meg vazze nem vasárnap van már, elmegyek kajálni és iderittyentetek megint 2 oldalt!
NB2
Hát látod baszod, a másnap nálam is kibaszta a biztosítékot 😀
2 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 861
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.
Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
nagylaza, főpohárnok
Nyilvánvalóan tudták. Az persze más kérdés, hogy kik tudták és hányan tudták. (Belső körből hányan kapják meg a valós mérésket).

Vicces, amikor hebegnek habognak a HírTV-n, hogy hát itt van egy szürkezóna ami nem mérhető... meg a fiatalok stb... közben meg szinte tűpontosan bejönnek a Medián számai... Akkor mégiscsak mérhető?

Hozzáteszem én magam sem hittem el ezeket a számokat, én simán bevallom, hogy annyira rányomta a gondolkodásomra a 16 év NER a bélyegét, hogy el nem tudtam képzelni, hogy ilyen módon leomlik az egész.

Nagyon durva visszanézni, ahogyan ~15 perc alatt (a feldolgozottság 10-> 30% körül) lefut az egész a fidesz médiában.

Én persze 18 voltam amikor elindult a NER, ma 34 vagyok, kicsit furcsán is állok most az egészhez: életemben nyomtatott sajtó olvasó ember voltam (napilap, hetilapok), de alig emlékszem milyen volt, amikor nem a Fidesz kormányzott (emlékszem, de teljesen más az amikor saját jövedelemmel, munkával, társsal, akár gyerekkel rendelkezel, mint amikor 16-20 éves vagy egyetemen stb..

Nyilván ezzel a "generáció(ka)t érint érzéssel" nem vagyok egyedül.

Kíváncsian várom, hogy pl milyen médiát fog magának építeni a TISZA, lesz-e saját TV csatornája, melyik online médium / szerkesztőség áll be mögé, vagy tényleg megmaradnak "függetlennek". Tegyük hozzá, ami az ellenzéki média / szerkesztőségek / közösségek letoltak (Direkt36, Átlátszó, 444, Telex, Partizán, 24.hu, hvg, Szélsőközép / Polgári ellenállás stb.) arról még fognak tanulmányok / elemzések születni ebben biztos vagyok.

Szerkesztette: bobi0092
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 023
Tudom, geci vagyok de már önmagában azért megérné a váltás hogy utána lássam a pikachu memet a narancsképűek fejére kiülni. Reality check gonna hit like crack.
Ha már szó volt a napokban a Dbz-ről hadd idézzem Bozsó Pétert aka Vegetat.
Úgy érzem nagyon jól fogunk szórakozni, legalábbis én nagyon jól fogok szórakozni.
esanders10
Jelentem, nuclear grade coping van jelen☺️
2 hónapja
A napom (ha vót már, nem érdekel)

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 876 — beers & Packers
A kérdéshez, hogy tudták-e a Fideszben, mi a valós helyzet… Szombaton kora este befújta a szél az ablakomon a Fidesz utolsó belső felmérésének az eredményét. A Századvég készítette, nagy mintán: Tisza 52 százalék, Fidesz 38, Mi Hazánk 7, DK 2, MKKP 1.
Tehát tisztában voltak azzal, hogy fölényes Tisza-győzelem várható. Igaz, a fölény mértéke, a tiszás kétharmad meglepetést okozhatott. A mandátumbecslés ugyanis így szólt: Tisza 120-125, Fidesz 70-73, Mi Hazánk 6-7.
2 hónapja
na ki ebredt igy a mai napon?

csebi
Bruti
2 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/669926410_961156429729864_1366614076345034826_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=b7wlsn_qau8Q7kNvwFI_Tj-&_nc_oc=Adq674rluW4aRGWxK1o-bE9rHy5u1c5tPT4vCmwDW6EKDyZe2ipsAB2bd-wdKGFsCR8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=j0w-Kru7HbSILBaS0f9sVQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQBm3CoiSGKEyHWlk0bxZl0nyYjc0TdW6pPCWZKeuHTIfA&oe=6A4A4D06
1,3 Mio. Aufrufe · 73.813 Reaktionen | 2026 április 13. 11 óra! Másik Magyarország első napja! Megcsináltuk emberek! ❤️❤️❤️ | Bruti
2026 április 13. 11 óra! Másik Magyarország első napja! Megcsináltuk emberek! ❤️❤️❤️